14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#3331 Mi annak a játéknak a neve, ami nagyon hasonlít erre a sorozatra?? Vannak benne a várakat őrző full tápos lények, meg gyönyörű rajzolt grafix. -
#3330 Aki probalta a betat, azt mondjak, az a hangulat, mint a 3-e. -
#3329 Viccet félretéve várom már a demót. Nem fűzök sok reményt ahhoz , hogy megközelíti a Heroes3 etalon hangulatát, de reménykedem azért. -
#3328 És gépigénye? -
#3327 Van neki
Egyébként meg ott van lent a kereső, beírod pl, hogy: "minimum"...garantáltan lesz pár hozzászólás ami a minimum igényt firtatja. Vagy beírod, hogy "recommend"...nc -
#3326 Hát gépigénye?
-
GodBadka #3325 Persze. Van neki gépeigénye :) -
#3324 Lehet tudni valamit a gépigényről ? -
#3323 azannyát :Ð -
#3322 A war3-as videók tényleg jók, hangulatosak és szépek. Az Exigonak csak az intrója fogott meg, az megint gyönyörű volt. Persze ezek tényleg nem árulnak el semmit a játék grafikájáról, de már erre sem kell sokat várnunk... talán már csak egyet vagy kettőt kell aludni....... és itt a demó -
#3321 no azert a war3as mozik sem kutyak... en az orkos endszekvenszen pisiltem a liberomba... -
GodBadka #3320 Nem mondta, hogy a Blizzard videoknak tobb ertelmuk volt :)
Szep, szep, de onmagukba nem sokat ernek. Majd, ha csinalnak egy egesz estes filmet, akkor okes lesz a dolog :)
Amugy meg azert, mert egy kiragadott kepkocka jol nez ki, az animok meg lehetnek jo nagy kakik is. Spec nekem termeszetesebbnek tuntek a Blizzardos videok mozgasban, mint az Exigonak a betetjei. -
#3319 hát az említett Blizzard videóknak sem volt közük a játék/ok grafikájához, mégis elhíresültek....mert desznajok voltak nagyon. :) -
#3318 Ja, ok. -
tomo #3317 ez csak egy vacak elore renderelt video, semmi koze a jatek grafikajahoz.ilyen videokkal dunat lehet rekeszteni. ertelmuk 0. -
#3316 Hat gondolhatod, hogy ha a grafika ilyen, akkor a mozgas sem lehet rossz...
Amugy azok csinaltak, akik az Armies of Exigo-t, szoval elkepzelheted... -
#3315 ehhez a kijelentéshez előbb mozgásban kéne látni -
#3314 A kepre meg nem regalt senki...
Szerintem csak azzal a mondattal lehet jellemezni, hogy "Who the fuck is Blizzard?" -
GodBadka #3313 :PPP
Csak dolgozz serényen :P
-
#3312 Huhh, de jo hogy szoltak, en mar majdnem beugrottam! ;) -
Gary #3311 Háát, a demó mellett még csak-csak, de ha kijön a teljes... Eh, vidd azt is, hátha most nem talál haza -
#3310 Jovanna, probalkozni lehet, hatha valaki beugrik ra... :-))) -
#3309 ingyen is megteszed, azthiszem :)
sőt... :) -
#3308 En bevallalom, hogy helyettetek heroes-ozok es napi helyzetjelentest küldök screenshotokkal.
Potom 10 000 forintert naponta. -
G_ArchAngel #3307 én megcsinálom a melókat mások helyett, de akkor az asszonyra sem lesz időtök, így azt is vállalom...:DDD -
#3306 valaki meg helyettem mehetne munkaba amig heroesozok -
#3305 ez tenyleg egy kellemes meglepetes -
#3304 yuppi, végre vmi jó hír -
Gary #3303 Ha nem építészeti jellegű lenne, akkor se? :D -
G_ArchAngel #3302 én idén már két diplomamunkát csinálok építészeknek, többet nem vállalok...:P -
Gary #3301 Valaki befejezhetné a szakdogámat míg én tolom a demót! -
#3300 Fene, tényleg kiadják a demót a héten :/ -
#3299 :)
Főnök, az ember nem bír el egyszerre ennyi terhet!!! :)))
-
#3298 leveheted a kérdőjelet:) -
#3297 Juj azt ne! Az oblivion miatt lett egy csomó lemaradásom! Most, ha ez is kijön engem kivágnak -
#3296 Demó Április 11-14 között?!?
Állat lenne! baromi kíváncsi vagyok rá remélem nem Settlersezik el a dolgot ;) -
#3295 Egy kepecske az outrobol (ne kerdezzetek honnan):
-
#3294 jajjj OSTert akkor most izgulni kell :DDDD -
#3293 Hmmm... Kopiznam akkor most meg a Hardwireden a temahoz hozzaszolo cikket is:
HoMM V - gyűjtői kiadás
Az Ubisoft fellebbentette a fátylat a HoMM V gyűjtői változatáról, mely ezúttal a Deluxe Edition titulust kapta. A korlátozott példányszámú kiadás több finomságot kínál a szépreményű, vastagabb pénztárcával megáldott játékosoknak. Egy "Aura" névre hallgató egyedi hőst illetve, három egyjátékos misszióra kihegyezett térképet.
A taperálható tartalmat Ashan térképe, 16 oldalas művészeti album, egy mini strategy guide az összes lény tulajdonságával, illetve a Heroes of Might and Magic II Windows XP-re hergelt verziója adja. Nem mellékesen van egy kis kavarodás ezen a téren, ugyanis korábban szó volt tarot kártyákról, illetve soundtrack CD-ről, mindazonáltal az alábbi sajtófotó (és a hivatalos oldalon vigyorgó közlemény) nem tartalmaz semmi ilyesmit.
Tehat mar nem tudom hany/milyen verzio van, es hogy azok mit tartalmaznak! :) -
#3292 CDGalaxis
► Heroes of Might and Magic 5
PC DVD, magyar nyelven
(várható: máj-jún, 11 990 Ft)
► Heroes 5 Collector's
PC DVD, ANGOL nyelven
(várható: máj-jún, 14 990 Ft)