14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
#3291 Soundtrack!!!! OMG az naon baba lenne!!! de gondoljatok bele... kik is veszik meg a collectorst??? hat nana' hogy a fanok... a fanoknak(like me) mar ugyis megvan a 2-3(Complete)-4(Complete)... szal... egy Soundtrackert megvenni a collectorst?(a tobbi nekem sallang) hmmmm... -
#3290 Heh, vajon nálunk mibe fog kerülni... -
#3289 Nekem is megdobbant a szivem tole! (Pedig eddig magyar editionra voltam raallva) -
#3288 Ez csinos lesz -
#3287 Ime a [URL=http://www.worthplaying.com/article.php?sid=33194&mode=thread&order=0&thold=0]"bizonyitek"[/URL]
Ez egy limitalt verzio, abban viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy a Limited Ed. es a Collectors Ed. ugyanaz-e?! -
#3286 Én csak H2-ről tudok, de neked legyen igazad. -
#3285 Es lesz benne full H3-H4 is! (A gyujtoiben.) -
Necromanc3r #3284 Jajj a szívem
Ezekután erősen elgondolkodom, hogy megvegyem e a gyűjtői változatot... -
#3283 nem rossz :) -
Newfronter #3282 Már játszható a Heroes 5, miniben és ingyen!
[2006. április 06. @ 20:04 - Mantis]
Az esti órákra remek hírként szolgál, hogy a francia Ubisoft egy nagy meglepetéssel rukkolt elő. Beindították ugyanis az online játszható Heroes of Might & Magic V Minit, amely egy leegyszerűsített, miniatűr változata a májusban megjelenő nagytestvérének. A Heroes Mini weboldala jelenleg elég lassú, valószínűleg a nagyfokú túlterheltség miatt. Node elég a szóból, ide katt!!!
heroesmini
Gamestar
kissé lassú az oldal.. -
GodBadka #3281 3278 Olvasd el. Mar felesleges letolteni es probalkozni. -
Barty007 #3280 Ez nemigaz ! ezt hogy lehet letolteni elore is kosz ker valami kodot -
#3279 igazi siker történet lehetné író:D -
GodBadka #3278 Na a betának egyenlőre annyi. Érdekes, hogy tegnap még adtak kulcsot, amiről az aktiváláskor kiderült, hogy szerdáig volt jó csak.
Ezt jól megcsinálták :) -
#3277 amen
(en meg amigan toltam a kings bountyt, nagyon szep volt anno!!!) -
#3276 Na igen az első rész, vagyis a kezdet, illetve majdnem akezdet... :) Mennyit játszottam vele, pedig anno csak véletlen akadtam rá. Akkor még nem volt más Heroes amihez hasonlítani lehett volna, de mégis egy csapásra megkedveltem. Tudom, az igazi ős a Kings Bounty anno még C64-ről, de PC-n is kijött. Azonban igazi siker történet, mégis Heroes néven lett belőle. A 2. rész megjelenése már igazi ünnap volt egy kora februári napon. Sok mindenben előre lépett és igazi királlyá koronázta a játékot. Nagyon sokan kedveltük, de talán az igazi áttörést a 3. rész hozta meg. Abban végre sikerült megoldani, (legalább is a 2. résztől jobban) a különböző várak kiegyensúlyozását. Korához képest nagyon szép grafikája volt (s szerintem még ma is az). S kijött hozzá két nagysikerű kiegészítő, majd a kevésbé emlékezetes Chronicles sorozat. Ismét néhány év, és megjelent a 4. rész a maga forradalmi változtatásaival. A változtatások alaposan megosztották a Heroes tábort, de vitathatlanul új híveket is toborzott a sorozatnak. Majd jöttek ki a 4. részhez is a kiegészítők. Ma meg már az 5. rész megjelenésének kapujában vagyunk, s remélem hogy nagyon messze még a sorrozat vége... :) -
#3275 jah telleg... mind1 :P -
#3274 minden vártípusban minden szinten csak egyetlen típusú lény lesz -
#3273 egyebkent most a hosokrol volt szo de nempara :]
2-3 az hulyeseg, volt 5-6 hasznalhato minimum -
#3272 Az V-ben is lehet majd választani, hogy a magasabb szintű lények közül melyiknek a "házát" építed meg? Vagy most minden vártípusban minden szinten csak egyetlen típusú lény lesz? -
#3271 szerintem minden varnak megvolt a maga varazsa... meg a forumokon agyonutalt Fortress is jo volt... eleg allat volt, hogy alig sebeztek a lenyeimre(defend rulez :D) -
#3270 Mert minden várból volt két-három használható, a többivel meg senki sem foglalkozott. Ugyanaz, csak a négyben nem tartották fenn azt a látszatot, hogy vannak különböző hősök. -
#3269 zsir feeling -
#3268 -
#3267 :)
Amíg nem jön az 5 -
#3266 Miert ment volna mindenki ugyanazzal a hossel?.. neha meg en magam is kulonbozo host valasztottam kezdesnel ugyanabban a varban -
#3265 "A 3-ban meg direkt vadásztál bizonyos hősökre"...azaz végülis mindenki ugyanazzal a hőssel ment. Gyakorlatilag ugyanaz. -
Kaleb222 #3264 Helló
játszottam picit a bétával, egy az egyben ugyanaz mint a Heroes 3.
Ami abban volt, ebben is van! Viszont a zenéje szerintem nem a legjobb.
Előrendelésről annyit, hogy üzleti fogás, természetesen 12000 forintért
árulják ami a magyar átlag TOP a pc-s játékoknál. Szerintem érdemesebb
megrendelni mondjuk Németországból a megjelenés napján.
Páran összefogtok, és a postaköltség eltörpül a megtakarítás mellett
(szinte biztos hogy 10,000 ft alattba fog kinn kerülni, bár most az EURO
elég magas). -
#3263 Ha minden igaz (márpedig miért ne lenne), akkor szerencsére ismét lesz. -
#3262 mondjuk én bírnám, ha lenne 1-2 spec lény, amit vmi hős tud upgradelni
(lásd pl Gelu)
jah.. mit lehet tudni arról, hogy mennyire fognak különbözni a hősök ? csak a képük, vagy ismét lesznek hősönként változó képességeik, mint a 3-ban ? mert sztem a 4-ben tök személytelenek lettek, tökmind1 volt, melyiket veszed meg, a 3-ban meg direkt "vadásztál" bizonyos hősökre.. -
#3261 Egyszer hetente, es igen minden lenyt lehet upgradelni. -
#3260 Azt tudjuk már, hogy az V-ben is csak hetente egyszer lehet lényeket venni, mint a III-ban, vagy ahogyan "lesznek", akár hetene többször is, mint a IV-ben?
És tényleg minden lényt lehet majd upgrade-elni? -
#3259 Hát annak a demónak lassan itt lenne az ideje... -
#3258 Nagyon remélem, hogy kiadnak egy demot a megjelenéssel egy időben. A beta képei alapján először megnézném élőben, mielőtt megveszem. -
#3257 Azért bízzunk benne, hogy nem kell addig várni.
Bocs SG; a PC Dome-on már fennt van a hírdetés.
Heroes of Might & Magic V
--------------------------------------------------------------------------------
11990 Ft
Előrendelés: A termék megjelenése későbbre várható. Amint kapható lesz, postázzuk.
Platform: PC
Kiadó: Ubi Soft
Fejlesztő: Nival Interactive
Forgalmazó: SeVeN M
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2006.06.16.
Típus: stratégia
-
#3256 :Ð -
#3255 ha szeptemberben visszanézel,akkor már talán :-p -
#3254 kösz, március 26 volt kiírva még régebben azóta nem igen votlam itt... -
#3253 egeszen pontosan 2 honap mulva -
G_ArchAngel #3252 Release date: Q2 2006.