Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
De hisz ezek a dolgok mar regen napvilagot lattak. Egyertelmu, hogy 6 var lesz. Az orkok, illetve a fortress kivetelenek oka pedig az, hogy a fejlesztok egy uj might and magic vilagot alkotnak, illetve a regit alakitjak at. Ez a vilag lesz egyebkent a Dark Messiah of Might and Magic-ben is. En bizakodva nezek az uj vilag ele, lehet, hogy nem fog belole hianyozni a barbar nep.

Ha jol emlexem, az uj vilagrol 1-2 infot ebben a videoban mondanak a keszitok.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
Nem tudom, úgy látszik figyelmen kívül hagytatok egy fontos hírt: "nem lesznek orkok"

Ezt nem kommentálni? Számomra elõször rezgett meg a játék által és általam felállított léc! Miért kell kihagyni? Egyáltalán hány vár lesz? Mi van, ha kiherélik a HOMM3 világát? Majd tegyük bele SDK -val?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

3P
A Dungeon várrol az imént elfelejtkeztem. Bocsi 😊. Ott ami nekem picit fura az a Minotaur Guard valahogy a barnás dizájn jobban állt neki, mint ez a zöld. A Deep Hydra-t meg szintén nagyon leminõsítették, a 3. és 4. részben még fõ egységnek számító egység ma már csak 5. szintre lett érdemes (sõtt a 2. részben is õ volt a legjobb nem fõ egység, sok fõegységgal is vetekedve). Na mindegy, viszont az ábrázolás módja nekem nagyon bejön 😊. S ugye a Black Dragonr-ról meg semmi valós kép, ez egyenlõre még titok. Kíváncsian várom, remélem nagyon ütõs lesz.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Nagyon sok mindenrõl beszéltünk már, de talán a különbözõ egységekek grafikai megvalósításáról nem esett szó.
Én egy picit megosztott vagyok a képek alapján.
Az Inferno vár egységei nagyon bejönnek, s tulajdonképen a Haven vár egységei is jók, még az Angel is is elfogadható, az Archangel meg kifejezetten tetszik.
A Sylvan vár egységei már picit megosztanak. Nagyjából ok, de a Silver Unicorn nekem kicsit giccses. A Gold Dragon-ról meg ugye semmi valós kép nincs, csak rajz.
A Necropolis vár egységei már picit jobban megosztanak, mint az elõzõ. Egyrészt az egyik nagy kedvencemet a Vampire Lord-ot nagyon levitték (4. szintû lett, jobb volt õ a 6. szinten), másrészt ez a piros dizájn nekem nem jön be, a fekete jobban tetszett. A sima Ghost, még ok, de az upgrade-je a Spectre nekm picit harsány ahhoz a várhoz. Na mindegy ez csak kukacoskodás . 😉
Az viszont részemrõl nem kukacoskodás, hogy az Academy vár egységei rondák, illetve valahogy nem passzolnak bele. A mély pont a Master Gremlin a maga "plazma ágyujával", vagy mivel, bár a Rakshasa Raja sem egy szépség, s valahogy a Titan is esetlen.

Szóval összegzésül a lények 70% szerintem jól sikerült, de fõleg az Academy vár egységeit nézve van pár stílustalan is. Persze ez egyéni izlés kérdése, de nekem kifejezetten lesúlytó errõl a várról a véleményem.
A játék összképén egyébként egy vár grafikai megoldásai mit sem ront, az eddigi infók alapján nagyon rendben lesz.

Lehetséges...Bár ha külön login server lesz a játéknak (lásd. battlenet) akkor biztos hogy megveszem mert über játéknak ígérkezik. Szerintem nem lesz, de azért bizakodva várom...

dark prince 14
Ugye Starforce 3.7 védelem lesz rajta sajnos????

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

3P
Nem akarom senkinek sem elvenni a kedvét, de szerintem nem tûnik logikus lépésnek a (többek között) játék kiegyensúlyozását segítõ béta teszt befejezése elõtt kiadni egy hivatalos, vagy akár nem hivatalos demót.
Természetesen én is nagyon örülnék, örültem volna egy karácsonyi demonak...

Acidlich
Na várjunk csak én nem állitottam azt h ocska lesz a game, ez csak egy kis vízió a kiadó lehetséges gondolkodásmenetérõl. A game nagyon is bejön az eddig megjelent infok és képek alapján, sõt lehet h magasabbra is teszi a lécet a heroesozok többségénél nagy etalonnak szamito 3 résznél is...
Annak idején, amikor megjelent az etherlords, elsõ gondolatom szinte az volt h bárcsak a heroes sorozat is ilyen köritést kapjon a köv részben, és tessék, ezek szerint az ubisoftnál is támadt valakinek egy ilyen 5lete, és ráadásul ugyanarra a fejlesztõbrigádra bizták a játék sorsát. Az imám meghallgatásra talált<#worship> Személy szerint nagyon bizom a srácokban, hisz letettek már 1 nagyon jo, söt kitünö jatekot az asztalra...

j0nNyKa
ez a velemeny nekem tobb dologban is santit szamomra
pl. alapvetoen ugy tunik, hogy nem lesz szar a jatek
pl. azert van tobb honapos betateszt, hogy jobb es jobb legyen a jatek
vagyhat ugy egyaltalan, attol, hogy mondjuk 1 kiadott demoban vannak hibak, nem fogjak kevesebben megvenni a teljest szerintem, max ha totalis csod a demo, de arra meg 0.0001% esely van szerintem

gondolkoztam egyebkent, hogy mien nagyobb hibai lehetnek majd esetleg a jateknak, de mind olyan, amit a betateszt soran kiszurnek (pl. nagy gepigeny, vagy unbalanced egysegek/nepek)

Acidlich
Ja, ha teszem azt veletlenül szar lenne a jatek, jobban jarnak ha utana adjak ki a demot, mert ugy többen fogjak megvenni a jol sikerült alkotas remenyeben😊

j0nNyKa
igen csak a fejlesztok reszere mast jelent 1 demo kiadasa, mint a -bocsanat- nyaladzo kozonseg szamara 😛

Acidlich
Sztem sokan még egy béta demoval is beérnék most<#finom>

Cobra.
Mostanában Demot max 1-2 héttel a játék megjelenése elõtt, rosszabb esetben utána szokás kiadni. H5-öt meg gondolom még javában fejlesztik, beta demot meg nem akarnak adni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Acidlich
Azért igazán megeröltethették volna magukat egy kicsit ubiéknál és összedobhattak volna egy demót a népnek, már annyi szir-szart kiadtak a játékrol, már csak egy demo hiányzik...

j0nNyKa
ezt merre olvastad ?

Kandurex
Híreket mondunk:

- a harcok elõtt a területeknek megfelelõen mi magunk, manuálisan helyezhetjük el lényeinket a csatatér bármely pontján
- harc közben nagyobb a hadszíntér
- a katapultot a gép irányítja
- az Academy várfalát aknák, míg a Dungeonét mérgezett dárdák védik
- bármely hõs tanulhat bármilyen mágiát, azonban fejlettsége kasztján is múlik - a barbárból nem lesz jó feketemágus 😊
- nem lesznek Orkok (MI VAN??)
- a megjelenést követõen SDK kiadása is várható

Kandurex
UBI szerint is. Így módosítva a banner.

robotnyk
márciusban lesz a megjelenés a gamershell szerint
Sziasztok! Az sg-s társadalomnka illetve azon belül a Heroes of Might and Magic kis társulatnak Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni !
Elolvastam ezt az interjút amit az 1594es hozzászólásdban olvashattok, hát nemvagyok megelégedve...Én fõleg multiznék majd a játékkal, de ha jól értelmeztem nem külön serveren fog menni az egész mint pl. blizzardnal a battle.net, hanem marad a gamespy és az efféle megoldások...Ha maradnak a régi megoldások akkor viszont nem kell cdkey ellenõrzés stb. Én úgy vagyok vele ha kiadok érte pénzt, akkor legalább úgy oldják meg a dolgokat mint ami battleneten van, hogy egyszerûbb legyen barátokat, társakat, játszópajtásokat találni, illetve jó lenne egy ladder is, jó lenne egy két patch (mármint ha lesz benne hiba😄) és még sorolhatnám. Lehet valamit félreértelmeztem, javítsatok ki ha nem így lesz ;-)

Kandurex
Mi lenne szebb, mint egy karácsonyi demó?

Semmi 😄

De, van itt kérem szépen egy videó, ami leplezetlenül prezentálja a harcokat, érdemes letölteni, nagyon szájtátós látvány!

Aztán még pár képpel is kívánok Boldog Karácsonyt 😊

Rettenthető
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és (ha addig nem "találkoznánk") Békés Boldog Új Esztendõt kívánok nektek!

Köcce, hogy az általam alkotott banner lett kirakva.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jazzy
En is kellemes karacsonyt kivanok mindenkinek!
j0nNyKa

mosoporr
jaja b.k.
Most voltam moziba és megnéztem a Nárnia kronikáit,a bemutatoja alapján elég hirozosnak tünt,én meg huztam is megnézni ahogy idõm engedte de hatalmas csalodásal lettem gazdagabb,ne essetek ti is ebbe a hibába.

SLICK
htx viszont kívánom... bár én majd csak holnap kívángatok boldog karácsonyt... :p

visszont 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Kívánok minden kedves Heroes rajongónak: Boldog Karácsonyt!

jazzy
Nekem a legelso tetszik a legjobban.
robotnyk
jó ez a banner, olyan színorgia, mint amilyen a játék lesz 😊
Cobra.
Nagyon jó az új banner (igaz nekem az elõzõek is tetszettek) <#eljen>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

precision
nice banner

Bazinga!

Kandurex
Kész is. Köszi!

(500k -nál nagyobb képeket URL -ztem)

Rettenthető
Ha a szándék a fontos, akkor tessék, én is próbálkoztam:

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

elsõ két kép olyan etherlords-os, egybõl etherlords (abbol is inkább a 2 😛) jutott róla eszembe valamiért 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
Mer' rendes:

Davidus
szép csak nem hozza a játék hangulatát😊

V9ykn8_TZL0

robotnyk
nekem az 1566os tetszik, kár hogy kicsit nagy
sztem a mostani sokkal muveszibb.

SLICK
végülis ízlések és pofonok... dea szándék a fontos elvégre összehoztam vmit...

Kandurex
Nekem nem igazán tetszik 😞 <#zavart2>

b-type
van rá esély ohgy lemegy 100k-ra?
elég sok benne a szin. 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
sztem jól néz ki. <#eljen>

(Jitay)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

SLICK
nah sztem ez a végleges és csak 450 Kb... 😊

http://www.sg.hu/galeria/10634785601135013469.gif

Ez tutkó nagyon...Multiról van valami új információ?

b-type
szvsz ez a kék hátér szándékos,..nekem is tetszik, gratta.
bár nekem a jelenlegi is tetszik, fõleg a szembõl jobb oldala.

Davidus
+a kék hátteret kéne lecserélni de ez is csak szvsz😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
szerintem az umbro jel nem kéne bele😛 amúgy nagyon fasza😊

V9ykn8_TZL0

SLICK
hát ez 0,96Mb de akkor még átállítgatom és akkor feltötltöm a véglegest

http://www.sg.hu/galeria/10634785601134921756.gif

Kandurex
Jaja! Nem 300! Hanem csak 200 a szélességi maximum!

A méret meg max. 100k ennyinek elégnek kell lennie.

SLICK
amt csináltam az 600x200...