Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yang: Skandi- senior shao wari
http://gaborszantai.co.uk/
Bazinga!
sztem semmi furcsa nincs ebben ha egy idõsebb vki gépezik... meg általad elavult játék... hát mit mondjak, talán csak annyit fûznék hozzá h akármiylen gyík grafikája is van a régebbi gamenak, sztem a játékélmény elûzi ezt a gondot... pl én még mindig játszok régi játékokkal, nem azért amirõl szól... hanem vmi jó kis története lehetne... és pont így értem a régi gamekben volt vmi jó történet szívesebben eljátszol vel és nem unod meg... pl én a mostani gameket hamar megunom... nem bírok velük játszani pár hónapnál tovább csak ha nagyon unatkozom... de mindegy ízlések és pofonok!!!
annak idején a HOM&M 3 volt az elsõ PC-s játék amivel játszottam... azóta sztem ugyanolyan jól ellehet szórakozni, elég jó hangulata van... nagyjából enyi saját véleméynem... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Heroes világ azon kevesek egyike mely tartalommal tudott szolgálni a 90' évek játékosainak,.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A magam bõ 30 évével sem érzem "öregnek" magam a számítógép játékokhoz, sõt nem hinném, hogy 10 év múlva másként gondolkodnék...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
ezt sose értettem....mi lesz ha ti megöregszetek?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
bár nem is biztos h egy házigazdának hc heroes fannak kell lennie 😊
Bazinga!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De tök jó, hogy most ennyi ami örömöt ad nekem az életbe 😞
Bár a csütörtöki megjelenés nem túl jó: azanap megyek az üvegtigrincre :/ nem lesz idõ este nyúzni, másnap se leszek, egy elég tekintélyes bandával fogok este valahol sörözni :/ 😞, szombat meg el van zsírozva valami jó pofa éjszakázásba, így leghamarabb sztem én csak vasárnap fogom látni közelebbrõl a demót 😞
Ha valamien ördögi összesküvés folytán se az angol, se a magyar nem jönne itthon nagyjkából az európai megjelenéssel egy idõben, akkor vagy megvenném direktbe külföldön, vagy megrendelném.
Tehát egy szóval a válasz. Nem. A Heroes-sal nem warezolnék, mert meg lehet oldani, hogy eljusson hozzám, hozzánk. Mondom ezt úgy, hogy nagyon nagy rajongó, vagyok, de inkább fanatikus, ezért talán megbocsátható az ilyen hozzáállásom... 😉
Természetesen el lehet fogadni, hogy nincs mindenkinek lehetõsége megvenni a játékot. (Nem akarok elmenni most abba az irányba, hogy mi szegények vagyunk, nyugat meg...). Szóval ha valaki nem tudja megvenni, az elolvassa a FAQ-t és kész, aki meg nem képes egy FAQ elolvasásra, vagy még csak energiát sem pazarol erre, annak meg ugy is komoly gondjai lesznek egy Heroes of Might & Magic kaliberû játékkal. Nem akartam ezzel senkit megsérteni, sem más játékokat minõsíteni.
Bazinga!
Meg persze van egy olyan erzesem h az igazi fanoknak ott lesz a polcan majd az eredeti...beleertve jomagamat is<#wave>#wave>
Meg én is itt leszek az elövetkezõ idõkben, majd talán felveszünk egy házigazdát, ha szükség lesz rá.
Én nem tudok az lenni, viszont szíves látnák 3P, Thanatos, Precision, Neoman, Rettenthetõ, Shaman stb. embereket, aztán dobni a levelet a moderátori címre.
nem baj ha nincs kiüzve 100%ig a varez de ha egyszer már beirta valaki a "megoldást" faszért kell ugyanazt 50szer még megkérdezni 10percen belül 😞
te várnál még 2-4 hetet, vagy feltelepítenéd a kopasz CD-t?
ne csak a képeket nézegetni.
ez az , amirol eddig semmit nem tudunk, hogy mennyire lesz elmeny jatszani vele.
Asszem lesz pörgés a topicban nemsokara hehe<#email>#email>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
<#ravasz1>#ravasz1>
A szösz, olyan kis pihécske ami megtalálható a párnán, a takarón, vagy a padlón <#idiota>#idiota>