Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevetnél?
Ne tedd:
Ezen a linken elérhetõ a béta teszt, kb. 1200 - 1300mega, bizony - bizony ez a 2005. decemberi változat, AZAZ majdnem, hogy végleges. Csak nem feltörhetõ 😞
Miért is? Mert hardware kulcsos védelem van rajta. Ez kb. annyit tesz, hogy kizárólag a kiválasztott és jóváhagyott teszter gépén fut. Jól érted, NEM szoftveres a védelem.
Azért linkelem, hogy hátha egy zseni van aki felvételézni szeretne a reloaded -be 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(tudom, tudom, lehetne kisebb is, de ezt nagy totálba érdemes 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Miért ne jönne ki? 2 hetet csúszott a béta teszt, ennyit csúszik a megjelenés is (kicsit többet), de márciusra kint lesz. Ez a csúszás azért nem DNF szindróma. Ez a mai játék piacon általános.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
fontos lenne
<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ejnye ez már súlyos Heroes elvonásnak tûnik. 😉
http://gaborszantai.co.uk/
Mellékhatásai: enyhe (nem inkább) durva függõségi tünetek 😊
A közös jelzõjük:
"Csak még egy kört..."
Kellene egy kis segítség...
Elõvettem a régi HOMM3-at, mert este szeretnék "hot seat"-ezni haverommal, de hiába forgatom a dobozt, papírokat - nem találom a serialt!
Hol a fenében van, remélem nem a kiskönyvében, mert az Budapesten van a barátnõmék lakásában...
Ezért, ha valaki tudna, akkor legyen szíves egy serial-t privátban elküldeni, ANGOL változathoz!
Köszönöm!
(ui.: crack remélem nem kell, ha eredeti CD-m van...)
http://gaborszantai.co.uk/
Néha csak azért mozdulok ki, mert elfogy a cigi + az üdítõ. 😊
Már elõre látom, ahogy szilveszter este hárman próbálnak elrángatni a gép elõl... 😄
Még szerencse, hogy most van idõm játszani. De mi lesz velem, ha kijön az 5?!
És akkor még nyomorult Civ IV-et fel sem mertem pakolni.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
( a grafika 3d sitest en nem tekintem fejlesztesnek)
Szerintem nem véletlen esett a választás az Ork fajra, mert amiatt egy mission disc-et sokan megvesznek. A Heroes sorozat meg híres (hírhedt) a nagy számú kiegészítésektõl, fõleg a 3. rész... A kiadónak meg ugye a profit számít.
A barbáros küldi lemzrõl már volt hír (remélhetõleg nem kacsa), de szerintem az elemntál vár is vissza fog jönni. S nekem hiányzik a jó öreg lápvár is, azaz a Fortress. Sokan nem szerették ezt a várat, de mégis volt benne valami báj, s volt köztük sok jó kis lény, pl a Dragon Fly, amelyet nagyon hamar és olcsón lehetett építeni, s kivásárolni. S az elõnye vitathatlan, hiszen nagyon gyors lény, így nagyon gyorsan el lehett mondani 1-1 mágiát... Vagy ott volt a Greater Basilisk ami kb 20% eséllyel változtatta az ellent kõvé. Vagy az egyik speciális kedvencem a várból a Mighty Gorgon, ami szerintem az egyik legjobb 5. szintû egység a játékban, persze csak nyílt terepen (de ez igaz úgy általában erre a várra). A Wyvern-t nem túlzottan kedveltem, talán túlon túl gyenge is volt, amelyet tetézett, hogy a vár ütõ ásza azaz a Chaos Hydra nem tudott bejutni a várba, így vár ostrom esetén túl sok hárult erre a lényre.
Ebbõl a várból meg csak a Hydra került be az 5. részbe (Dungeon) s õ is alaposan lefokozva, azaz 5. szinten.
Mindnet összevetve most le mernék fogadni 1 barbáros kieget (na jó ez már most kiszivárogtatott), illetve egy elementálos küldit, s nem lennék meglepve egy a Fortresshez hasonló vár megjelenésén sem.
Így is úgy is megvenném, és kaptam már annyit ettõl a sorozattól hogy így álljak hozzá.
Az orkokat nem értem, bár különösebben nem becsültem õket semmire egyik részben sem, talán ha gyorsabbak lennének, a kettõben-háromban még meg lehetett oldani átadással ha orkkal akartam csatázni, de a négyben már nem cipeltem õket.
Ezzel együtt sem értem hogy miért kell kihagyni, inkább másképpen kellene belõni a tulajdonságaikat sztem.
Igen, az orkok kellenek sztem is, mégha elcsépeltek is a játékokban és sajnos nem is igazán kapnak megfelelõ körítést...sem a goblinok.
mindkettõ tömeglény, ami nem lenne baj, de azért ki lehetne emelni a 'jó' tulajdonságaikat is sztem.
Az MM világban cuccok nélkül egy kezdõ hõsnek problémát tud okozni 5 goblin, vagy ork, a H4-ben egy hõs 100hp-val cuccok nélkül is gyalul uennyi orkot vagy goblint.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A másik dolog, hogy a Heroes4 után pláne nem fogok fejvesztve rohanni megvásárolni az új részt.
Õszintén: attól féltem, hogy túl sokat raknak a játékhoz, most már attól félek, hogy hülyére csokíntják ezt a mesés világot 😞
najó mgé ilyenek a tündék/elfek is 😊
Az orkok elhagyása egyenértékû a Fantasy világ formák megcsúfolásával. Azért sem egyértelmû a dolog, hisz a másik fejlesztõi részleg ami ugye a Darkot készíti, ugyanezt a világot használja fel, és mi meglepetés, ott bizony vannak orkok rendesen.
Az orokok fantasyben szerepeltetése nem elcsépelt, olyan, mintha eltûnne egy faj! Mit szólna ez ellen mondjuk a Worluk világa? Példa alapon. Vagy legközelebb kivesszük a manókat, tündéket, mágusokat, vámpírokat, démonokat, fagysárkányokat? Igaz is, mind elcsépelt szvsz, nem kell bele! Milyen hozzáállás ez?
Ilyen alapon inkább csúszon még 1 - 2 hónapot, csak teljes legyen a világ. Megszándékozom venni egy teljes értékû játékot, nem pedig egy félkész világot! Warez rulez? Még pár ilyen hír és elképzelhetõ.