Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Mit szólnátak, ha adnák egy linket a játékhoz, kb. 90% elkészültséggel, azaz majdnem, hogy a véglegest?

Nevetnél?

Ne tedd:

Ezen a linken elérhetõ a béta teszt, kb. 1200 - 1300mega, bizony - bizony ez a 2005. decemberi változat, AZAZ majdnem, hogy végleges. Csak nem feltörhetõ 😞

Miért is? Mert hardware kulcsos védelem van rajta. Ez kb. annyit tesz, hogy kizárólag a kiválasztott és jóváhagyott teszter gépén fut. Jól érted, NEM szoftveres a védelem.

Azért linkelem, hogy hátha egy zseni van aki felvételézni szeretne a reloaded -be 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Na jó, elég volt a pihibõl, jöhetnek a csapások? Hát persze 😊

(tudom, tudom, lehetne kisebb is, de ezt nagy totálba érdemes 😊

jaja.. másodpercekkérdése..😄

SLICK
Gyerekek nemsoká március <#idiota>

3P
Köszönjük a magas röptû értékelésed...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

j0nNyKa
a trelerek ezer evesek, bar eleg pozitiv bemutatast adnak, megiscsak a leirt infoval egyutt adnak teljes kepet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

TreDoR
Ok! Bár már az összes trailert láttam róla <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

j0nNyKa
te kurvara nem vagy okos, idejossz mikozben epp folyik a nyalad, es baszol elolvasni barmilyen kulfoldi oldalt, hogy milyen is lesz a jatek... gondolom nem tudsz olvasni, de probald meg, kezdeskepp itt.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

igazad van, nem is tom mirét érdekel ez a game, én simán feladtam volna és mennék máshova siránkozni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
3.7 <#idiota>

TreDoR
Ok, mire kijön már minden tekintetben ***r lesz a game <#idiota>A fõ, hogy a starforce 1.7-es védelem rajta legyen <#idiota>A többi nem számít! <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

rosszól tudtad...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TreDoR
Hát nemtudom, én egy hónapja még úgy tudtam december végén v. január elején kijön...

3P
Ezt nem igazán értem...
Miért ne jönne ki? 2 hetet csúszott a béta teszt, ennyit csúszik a megjelenés is (kicsit többet), de márciusra kint lesz. Ez a csúszás azért nem DNF szindróma. Ez a mai játék piacon általános.

3P
Hatalmas különbség volt az 1. és a 2. rész között is...

jazzy
Az alpha verzionak a negyede a 3-bol volt kiveve.
Cobra.
Nem tudom miért hitted azt Kandurex, hogy az 5 egy felújított 3 lesz, amikor eddig mindegyik rész között igen nagy különbség volt (1 és 2 között nem tudom, az elsõt nem láttam) minden szempontból.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mondj le róla..., nc...

TreDoR
Hi! Kijön egyáltalán valaha a heroes 5 v. mondjak le róla?

3P
Ááá! Azért ennyire nem súlyos a helyzet. Egyszerûen csak biztosítani akarják a frencsájz pénzügyi alapjait hosszabb idõre. Nem mondom, hogy én ennek örülök, sõt bosszant a dolog alaposan, de ettõl a H5 még nagyon jó lesz, s talán jó eséllyel pályázik nálam, hogy lelökje a mindenidõk legjobb játéka saját listám élérõl a Heroes 3-at még így barbár vár nélkül is (a 3. részben amúgy sem az volt a kedvencem 😉 ).

Kandurex
Szó sincs róla, csak, hogy akkor még valóban úgy tudtam, hogy átveszik a 3. részt és ahol tudnak / vagy akarnak raknak hozzá. Arról SZÓ SEM VOLT, hogy el vesznek a világból! Ez így ebben a formában kiábrándító.

3P
BUÉK minden Heroes fannak!

Acidlich
Gamespy-on vagy tcp/ip-n keresztul. A h3at eleg komolyan fel is kell peccselni, kiveve ha 4.0 a verziod, ami az ubisoftos complete kiadás. egyébként peccseket itt találsz: www.toheroes.com

lehet, de eleg unalmas lehet kivarni amig a masik lep.

hali nem tudjátok hogy a heroes 3vagy 4-gyel lehe-e neten keresztül játszani????????

fontos lenne
b-type
😊))))
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

3P
Jó reggelt ezen a havas reggelen! Most jól jönne a Pathfinding skill... 😊
Ejnye ez már súlyos Heroes elvonásnak tûnik. 😉

közben rájöttem, sorry...

http://gaborszantai.co.uk/

heroes 3 nak nincs serialja.

3P
Tökéletes párosítás 😉
Mellékhatásai: enyhe (nem inkább) durva függõségi tünetek 😊

A közös jelzõjük:
"Csak még egy kört..."

Sziasztok,

Kellene egy kis segítség...
Elõvettem a régi HOMM3-at, mert este szeretnék "hot seat"-ezni haverommal, de hiába forgatom a dobozt, papírokat - nem találom a serialt!
Hol a fenében van, remélem nem a kiskönyvében, mert az Budapesten van a barátnõmék lakásában...

Ezért, ha valaki tudna, akkor legyen szíves egy serial-t privátban elküldeni, ANGOL változathoz!

Köszönöm!

(ui.: crack remélem nem kell, ha eredeti CD-m van...)

http://gaborszantai.co.uk/

Már most sem nagyon beszéleK! 😊
Néha csak azért mozdulok ki, mert elfogy a cigi + az üdítõ. 😊

Már elõre látom, ahogy szilveszter este hárman próbálnak elrángatni a gép elõl... 😄
robotnyk
civ4+homm5 és augusztusig nem fogsz emberekkel beszélni 😄
dr Kotász
Nos, azt pedig megtehetnéd. Most a 2. patch után szerintem kijelenthetõ, hogy az eddigi legjonbb Civ.
Már ezer éve a polcomon porosodott a HoMM3 és a HoMM4 is, de még nem igazán volt kedvem belekezdeni egy-egy komolyabb kampányba. Most, hogy jön az öt, újult erõvel csaptam bele - elõször - a HoMM3-ba. Valami brutális! Éjfélkor leültem, hogy tolok pár kört, és fél ötkor jöttem rá, hogy pössentenem kéne egyet! 😊

Még szerencse, hogy most van idõm játszani. De mi lesz velem, ha kijön az 5?!

És akkor még nyomorult Civ IV-et fel sem mertem pakolni.
Rettenthető
Ahogy lassan közeledik a játék kiadási dátuma, hirtelen megijedtél, hogy jajj, milyen is lesz a játék?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

robotnyk
azért a 8 nép nem volt olyan nagy cucc, animált spriteokkal, de itt full 3d-s egységek lesznek. a játék nem azért lehet rossz, mert nem lesznek benne orkok. amit eddig láttunk, már csak az ai lehet kérdés, mert a grafika, hangulat úgy tûnik ott vannak.
3P
Sokunknak már az is bõven elég lenne, de lesz bõven változás, de nem titkolt tény, hogy a H3 a fejlesztési alap mottó adó.

3P
Na igen az én zsebemre is úgy 100% eséllyel pályázik. Ha lesz Collectors Edithion változata, akkor az 😉

egyaltalan a grafikai modositason kivul lesz valami fejlesztes a 3 hoz kepest?
( a grafika 3d sitest en nem tekintem fejlesztesnek)

3P
Sajnos jól látod a dolgot a csonkítás ügyében.
Szerintem nem véletlen esett a választás az Ork fajra, mert amiatt egy mission disc-et sokan megvesznek. A Heroes sorozat meg híres (hírhedt) a nagy számú kiegészítésektõl, fõleg a 3. rész... A kiadónak meg ugye a profit számít.

A barbáros küldi lemzrõl már volt hír (remélhetõleg nem kacsa), de szerintem az elemntál vár is vissza fog jönni. S nekem hiányzik a jó öreg lápvár is, azaz a Fortress. Sokan nem szerették ezt a várat, de mégis volt benne valami báj, s volt köztük sok jó kis lény, pl a Dragon Fly, amelyet nagyon hamar és olcsón lehetett építeni, s kivásárolni. S az elõnye vitathatlan, hiszen nagyon gyors lény, így nagyon gyorsan el lehett mondani 1-1 mágiát... Vagy ott volt a Greater Basilisk ami kb 20% eséllyel változtatta az ellent kõvé. Vagy az egyik speciális kedvencem a várból a Mighty Gorgon, ami szerintem az egyik legjobb 5. szintû egység a játékban, persze csak nyílt terepen (de ez igaz úgy általában erre a várra). A Wyvern-t nem túlzottan kedveltem, talán túlon túl gyenge is volt, amelyet tetézett, hogy a vár ütõ ásza azaz a Chaos Hydra nem tudott bejutni a várba, így vár ostrom esetén túl sok hárult erre a lényre.
Ebbõl a várból meg csak a Hydra került be az 5. részbe (Dungeon) s õ is alaposan lefokozva, azaz 5. szinten.
Mindnet összevetve most le mernék fogadni 1 barbáros kieget (na jó ez már most kiszivárogtatott), illetve egy elementálos küldit, s nem lennék meglepve egy a Fortresshez hasonló vár megjelenésén sem.

b-type
Nalam tuti befutó a pénzemre ahogy megjelenik.
Így is úgy is megvenném, és kaptam már annyit ettõl a sorozattól hogy így álljak hozzá.
Az orkokat nem értem, bár különösebben nem becsültem õket semmire egyik részben sem, talán ha gyorsabbak lennének, a kettõben-háromban még meg lehetett oldani átadással ha orkkal akartam csatázni, de a négyben már nem cipeltem õket.
Ezzel együtt sem értem hogy miért kell kihagyni, inkább másképpen kellene belõni a tulajdonságaikat sztem.
Igen, az orkok kellenek sztem is, mégha elcsépeltek is a játékokban és sajnos nem is igazán kapnak megfelelõ körítést...sem a goblinok.
mindkettõ tömeglény, ami nem lenne baj, de azért ki lehetne emelni a 'jó' tulajdonságaikat is sztem.
Az MM világban cuccok nélkül egy kezdõ hõsnek problémát tud okozni 5 goblin, vagy ork, a H4-ben egy hõs 100hp-val cuccok nélkül is gyalul uennyi orkot vagy goblint.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajnos ott a pont... 😞

Az Age of Empires 3 után én már semmilyen nagy név folytatásában nem bízom. Elõször warez, aztán ha nagyon jól sikerült, talán megveszem. Nem amerikéban vagyunk, hogy kiadjuk 10E forintot minden szarra.
A másik dolog, hogy a Heroes4 után pláne nem fogok fejvesztve rohanni megvásárolni az új részt.

Kandurex
2 vár eltûnése jelent még óriási ûrt is: Behemótok, klüklopszok, orkok, kentaurok stb. stb. ejj, ejj,... és ha fejleszthetõséget nézzük, akkor ez már önmagában 16 lényt jelent! Nem egy fajról beszélünk itt, hanem 16 -ról!

Õszintén: attól féltem, hogy túl sokat raknak a játékhoz, most már attól félek, hogy hülyére csokíntják ezt a mesés világot 😞

az tény hogy már egy "kész" világból kivenni valamit az nem túl jó 5let de attól még lehet elcsépelt szvsz..., mert manapság az a módi hogy bármiylen új fantasy dolognál nem létezhet olyan hogy nincs benne ork...., ha megnézed szinte minden más tud variálódni de ork az ekll 😄
najó mgé ilyenek a tündék/elfek is 😊

Kandurex
Elõször is, az alap Heroes 3 -ban 8 vár van, ami már eleve visszafejlõdés, ha a 6 -ot vesszük figyelembe.

Az orkok elhagyása egyenértékû a Fantasy világ formák megcsúfolásával. Azért sem egyértelmû a dolog, hisz a másik fejlesztõi részleg ami ugye a Darkot készíti, ugyanezt a világot használja fel, és mi meglepetés, ott bizony vannak orkok rendesen.

Az orokok fantasyben szerepeltetése nem elcsépelt, olyan, mintha eltûnne egy faj! Mit szólna ez ellen mondjuk a Worluk világa? Példa alapon. Vagy legközelebb kivesszük a manókat, tündéket, mágusokat, vámpírokat, démonokat, fagysárkányokat? Igaz is, mind elcsépelt szvsz, nem kell bele! Milyen hozzáállás ez?

Ilyen alapon inkább csúszon még 1 - 2 hónapot, csak teljes legyen a világ. Megszándékozom venni egy teljes értékû játékot, nem pedig egy félkész világot! Warez rulez? Még pár ilyen hír és elképzelhetõ.

Acidlich
Jaja, addig is marad a h3😊

3P
Ezt már emlékeim szerint tényleg kitárgyaltuk, s valami olyasmi info jött anno elõ, hogy egy mission disc formájában lesz egy komplett barbáros sztori, ahol 7. várban megjelennek az Orkok is. Így inkább csak elodázódik az orkok megjelenése nem elhagyták, ami relatíve jó hír.

nemtom én nem sajnálom, az orkok midnenhol való szerepeltetése fantasy téren már eléggé elcsépelt szvsz...