Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja ez a 3d s csoda, ami ugyanannyi funkcioval fog birni, mint a regi kep. csak 100x akkora videokartyakapacitast igenyel majd ... eh

Shaman
Most akkor ezt az 5-öt,hogy is kell elképzelni?

a térképen lesznek a városok,mint eddig,s ha belépsz a városba,ahol eddig egy háttérkép volt általában,méhga mozgó is,akkor ahelyett ez a 3d-s csoda lesz?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kandurex
Nos..., akkor jöhetnek az újabb csapások?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Láma!
shadow a tesomnál van, nekem itt csak armageddon.
nem bántottalak teh😛
csak kekeckedtem😄
de megcsinálom, ha megkapom a cdt

Shaman
jah nekem a kieg nincs meg..

Rettenthető
Nem vagyok valami nagy stratéga, pl. multiban tuti halnék elsõk között, de ha Te akkora szupe'hiró vagy 😊, akkor itt a map, necroként impossible-ben már nyomathatod is😊.

Nekem a Complete van meg, annak meg része a Shadow is.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Láma!
hét honap alatt elég gyengus sereg😛PPPP
ez shadow?

j0nNyKa
mifele link ? az 1 beepitett cucc a kiegekben

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Shaman
hol található ez a random map gen.?

linket pls

Rettenthető
Normálra volt állítva a monszták erõssége, viszont igyekeztem mindig feltámasztani, ha elhullottak páran, akár hárman is. És a legszebb, hogy tizen-x nehány vár közül összesen 2 volt necro és vagy 6 lovag, a többi vegyes.
A végén persze ez a létszám eléggé jól jött. 55 Archangel egy suhintásra halt be.

Kandurex!

Köcce a képet, bár igazából nem én kerestem, hanem Nuki.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Kandurex
Itt a kép

Mayday
Lasd fejlec 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Na hi!!!!

Van már HOMM 5?

thx

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

Sheltem
Random mapon 6500 csontvázat hoztál össze nekromanciával? Azért az nem semmi. Grat. Mármint kreált pályán nem nehéz, de random mapon ugye nincs annyi neutral lény. Strongra állítottad az nmyt az elején ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rettenthető
Kipróbáltam magam is ezt a random map generátort... érdekes.
Impossible-ben 7 ellenféllel nyomtam és ~7 hónap alatt sikerült kivégeznem az ellenfelem.
Mindenesetre a legkeményebb ellenfél egy teljesen leszeparált világban élt...
Az alábbi hõsöm gyengébb sereggel rendelkezett elvileg, de aztán valahogy mégsem.

Végsõ harc, végállapot

Rettenthető
Ezt a mestertõl kell kérdezni, aki átalakította, hátha neki megvan még.

de azt a kis Hiroz V képet, ami ott van a háttérben, azt úgy magában be tudná valaki linkelni? 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Rettenthető
Én is izzadok banneren, de most még van annyi dolgom, hogy ihajja.
Mindenesetre sztm csinálj Te is, mert lehet én soha nem leszek vele kész.

azt az alap hátteret a bannerban be tudnátok linkelni, ami elõtt vannak azok az ördögök meg emberkék? 😊
megpróbálok valamit alkotni, hátha megy 😊

finom 😛

3P
Nagyon szép. Köszi a képet.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Kandurex

hbd 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex

NeoMaN
Én is így csináltam meg anno... 😊

Kandurex
<#vigyor0>

Cobra.
Boldog születésnapot

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kandurex
Köszi 😊

Kandurex
Hallod, úgy lett megoldva, kiáltam egy gizdával integetni, erre kirongyolt lecsapni én meg sunyiba mellette, mission complette <#hehe>

Amúgy simán újra kellett volna kezdenem ennyivel lehetetlen megcsinálni.

Köszi amúgy 😊

Acidlich
Ahogy itt irják úgy tünik az impek elég durvák lesznek nagy tömegben...volt mana nincs mana<#wow1>

jazzy
Es mellesleg sok boldog szulinapot 😊
Rettenthető
Idõnként kiszalad a várból ez a szupe'hiró és akkor uccu be a várba.
Nem biztos, hogy teljesen fair, de nem marod meg magad.

Amúgy a h3blae nem volt hajlandó pályagenerálni. Valami file problémája van
Ó nekem a map editor volt a favorit...
b-type
nálam az egységek az elsõk 😊 (de ez tényleg más és más)
A H4-ben volt már hogy nem tudtam még elfoglalni egy lénytermelõ helyet, és zászlózva volt az ai-nak, akkor ott ácsorgott elõtte egy semmirekellõ egység, hogy blokkolja a karavánt 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jazzy
En a helyedben a kovetkezo csapatot raknam ossze: Black dragon, minotaur, Pit lord, Efreet, Medusa es Evil eye. Scorpicore gyenge az arahoz kepest a devil ugyszint. Egyebkent en ugy szoktam kezdeni, hogy eloszor 1. heten gyorsan feltapolom city hallig, 2. heten capitol, aztan egysegek.
Kandurex
Jelentem ki van a tököm. Szal Börtönök és ördök hadjárat végén vagyok, szal van vagy 3 hónapom míg megérkezik a királynõi erõsítés a központi várba és elõtte kell nekem elfoglalni, na de kérem tisztelettel, ez a banda védi:

Hogy a rákba verjem le, amikor ennyi idõ alatt még normális csapatot se lehet összehpzni, ne is beszéljünk, hogy az ide való bejutáshoz 30 - 40 arkangyal + egyéb finomságokat kellett leverni :/ hiába van meg a 5. implosion, szart nem ér.

A képen valami 210 griff van alul, a papok egyenként 45 - 45 -en vannak.

Kandurex

NeoMaN
nekem is volt ennyi sárkányom nemegyszer...

mosoporr
bány mindig van melletted,de igaz néha bevagyok zárva de ez 5 bõl 1szer van igy,
de még mindig jobb mint ugyanazon a pályán játszani éveken keresztül,
amugy meg egész jo pályákat csinál.remélem az 5-be is lesz,mert ha nem akkor nem lesz hosszu életû nállam.

Rettenthető
Random map generátor?
Abból szoktak érdekes dolgok születni. Mikor szerte-széjjel nincs fabánya, csak 1 db, az is a pálya másik végén. Vagy mikor zárt helyre rak be.
Lehet rosszul informált vagyok, de mintha az 5-be is igértek volna pályagenerátort... Ha igen, remélem jobb lesz, mint a 3-ban volt.

mosoporr
csak az armával játszok és mindig uj mapot csinálok viz és alvilág nélkül egyetlen ellenféllel, a 3 dik honapban az összes vár a gépé kivéve az enyim,addigra össze szedek 1 jo kis csapatot azt csata powa, a gép persze a legnehezebb fokozaton van

Kandurex
Nem csítre gondoltam, hanem valami custom mappra 😊

mosoporr
ha jo csapatod van és van elég pénzed nics olyan utonáló aki ne álna be

mosoporr
diplomácia powa annak a heronak ameikell vagyok alapbol meg van,csak nem gondolod hogy 1 csiter képet mutatok?

j0nNyKa
igazad van, lemaradt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex

greg benz
hali!honnan lehet letölteni heroes-hoz(3-4.) magyarosítást?

Kandurex
Vazz, sárkány kollekció...hogy lehet ennyi feketét legyártani? Ez irdatlan pénz +idõ? A többirõl ne is beszéljek. Sztem ez itt aranyban mérve van vagy 800k - 1000k, aztán idõben is kellene rá vagy 10 - 12 fullos vár, hogy kitudj jönni, mondjuk 10 - 15 hét alatt.

Aztán nem okvetlenkedésbõl, de neked 4db várad van, abból is 1db Dungeon, szal-...

b-type
Nyomtad a Winds of War-t?
Nem egy 'hûdenagy' történet (igazából elég gyík 😊)) ) de a térképek jók benne.
A végén már nagy séta volt, volt egy hõsöm talonban Nagymester taktikával hogy ha a fõhössel egy csata keményebb, akkor jön a lények statja miatt, de nem kellett, az egész térképen kb. 8 vámpírt és 2 csontsárkányt vesztettem, ráadásul a csontsárkányt figyelmetlenség miatt.
A végén kaptam a szintemnek megfelelõ életmágust ellenfélnek, megfelelõ sereggel,...na az igen jó csata volt. 😊
Mivel gondolom mindenki ismeri a történetet, ezért nem lövök le poént, több hõssel indulsz a történeten, és a végén csak eggyel lehetsz, az összest akit idáig tápoltál, le kell verned..persze ezzel lehet cselezni is (elég nyilvánvaló már a második hõsnél hogy mi lesz a végén)
de én kiváncsi voltam kivel kûzdök meg a legjobban, és mindenkit becsülettel feltápoltam a 28-as szintre a lehetõ legjobb tulajdonságokkal, persze gépi irányítás az nagyon nem mutatja meg mire képes igazán egy jól tápolt hõs, de a Barbár-ral volt azért probléma (na nem nagy)😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type