Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a térképen lesznek a városok,mint eddig,s ha belépsz a városba,ahol eddig egy háttérkép volt általában,méhga mozgó is,akkor ahelyett ez a 3d-s csoda lesz?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem bántottalak teh😛
csak kekeckedtem😄
de megcsinálom, ha megkapom a cdt
Nekem a Complete van meg, annak meg része a Shadow is.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A végén persze ez a létszám eléggé jól jött. 55 Archangel egy suhintásra halt be.
Kandurex!
Köcce a képet, bár igazából nem én kerestem, hanem Nuki.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Van már HOMM 5?
thx
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Impossible-ben 7 ellenféllel nyomtam és ~7 hónap alatt sikerült kivégeznem az ellenfelem.
Mindenesetre a legkeményebb ellenfél egy teljesen leszeparált világban élt...
Az alábbi hõsöm gyengébb sereggel rendelkezett elvileg, de aztán valahogy mégsem.
Végsõ harc, végállapot
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mindenesetre sztm csinálj Te is, mert lehet én soha nem leszek vele kész.
megpróbálok valamit alkotni, hátha megy 😊
Már csak egy kérdés van... Hogy van megvalósítva az ostrom?..Hm...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy simán újra kellett volna kezdenem ennyivel lehetetlen megcsinálni.
Köszi amúgy 😊
Nem biztos, hogy teljesen fair, de nem marod meg magad.
A H4-ben volt már hogy nem tudtam még elfoglalni egy lénytermelõ helyet, és zászlózva volt az ai-nak, akkor ott ácsorgott elõtte egy semmirekellõ egység, hogy blokkolja a karavánt 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hogy a rákba verjem le, amikor ennyi idõ alatt még normális csapatot se lehet összehpzni, ne is beszéljünk, hogy az ide való bejutáshoz 30 - 40 arkangyal + egyéb finomságokat kellett leverni :/ hiába van meg a 5. implosion, szart nem ér.
A képen valami 210 griff van alul, a papok egyenként 45 - 45 -en vannak.
de még mindig jobb mint ugyanazon a pályán játszani éveken keresztül,
amugy meg egész jo pályákat csinál.remélem az 5-be is lesz,mert ha nem akkor nem lesz hosszu életû nállam.
Abból szoktak érdekes dolgok születni. Mikor szerte-széjjel nincs fabánya, csak 1 db, az is a pálya másik végén. Vagy mikor zárt helyre rak be.
Lehet rosszul informált vagyok, de mintha az 5-be is igértek volna pályagenerátort... Ha igen, remélem jobb lesz, mint a 3-ban volt.
Aztán nem okvetlenkedésbõl, de neked 4db várad van, abból is 1db Dungeon, szal-...
Nem egy 'hûdenagy' történet (igazából elég gyík 😊)) ) de a térképek jók benne.
A végén már nagy séta volt, volt egy hõsöm talonban Nagymester taktikával hogy ha a fõhössel egy csata keményebb, akkor jön a lények statja miatt, de nem kellett, az egész térképen kb. 8 vámpírt és 2 csontsárkányt vesztettem, ráadásul a csontsárkányt figyelmetlenség miatt.
A végén kaptam a szintemnek megfelelõ életmágust ellenfélnek, megfelelõ sereggel,...na az igen jó csata volt. 😊
Mivel gondolom mindenki ismeri a történetet, ezért nem lövök le poént, több hõssel indulsz a történeten, és a végén csak eggyel lehetsz, az összest akit idáig tápoltál, le kell verned..persze ezzel lehet cselezni is (elég nyilvánvaló már a második hõsnél hogy mi lesz a végén)
de én kiváncsi voltam kivel kûzdök meg a legjobban, és mindenkit becsülettel feltápoltam a 28-as szintre a lehetõ legjobb tulajdonságokkal, persze gépi irányítás az nagyon nem mutatja meg mire képes igazán egy jól tápolt hõs, de a Barbár-ral volt azért probléma (na nem nagy)😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type