Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Kicsit kétkedtem benne, hogy valóban kapunk demót 19. -én, de aztán megnéztem kitõl származik a komment a hivatalos fórumon:

Ubisoft Community Manager

<#worship><#worship>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

j0nNyKa
hat persze hogy az.. 😛

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

3P
Áááá! Hogy mondhatsz ilyet? Az kihagyhatatlan.... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

pontosan, bár én lehet ezt most kihagyom, 18.-án eaw demo 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Kandurex
vagyis demo

j0nNyKa
sracok senkit nem is izgat, hogy 19-en open beta ?

Rettenthető
Hát nem tudom. Érdekesek a képek. Az az igazság - bár igaz, nem tudom Ti hogy vagytok vele -, de ahogy nézegetem a képeket egyre csak egy dolog jár a fejembe. És ezt tényleg nem azért mondom: de vazzeg jöhetne már!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

pontosan 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
mert olyan stilusban irta amirol falramaszik az ember.

Cobra.
De kérjél hozzá egy új gépet is, mert ezen max low-on fog menni <#vigyor3>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

milyen pont?
miert ne kaphatna ajandekot?

j0nNyKa
ott a pont 😛

mosoporr
lol én meg megveszem,mert anyu nem akar már támogatni

nfstuning
Én megkapom a HEROES V-öt eredetibe!

HURRÁ! MAGYARUL!!!!!!

Nem fogok kábelhuzogatással sz@rakodni, meg hasonló dolgokkal.....

CUKI CuKI VIK

mosoporr
a többihet képest a haven vár elmarad,biztos azzal kezdték

<#eljen><#eljen><#eljen>

SLICK
Ne kínozz, mert minél jobban várom, sztem anál késõbb is tok majd vele játszani :c

Szaruman
Alsó a bazi holddal gondolom a necro. Annak is van egy hangulata😊 Tetszik😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

robotnyk
ez a legfelsõ nagyon feelinges ^^
Téged bannoltatni kellene, miért kínzol minek? 😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Kandurex
Várak:

NeoMaN
mint ahogy a hexa is ki van kapcsolva...

robotnyk
kiírja, csak ahogy már írta más is, nem mutatna jól. ez olyan, mint amikor a 2.vhs stratégiákban 2 méterrõl lövik egymást a tankok. értelmetlen, de csak úgy mutat jól a kép 😊
3P
A kiszivárgott alfa verzióban kiírta még a számokat, itt is kiírja majd játékban szerintem, csak a shotokon nem mutatna jól (gondolják õk), s szvsz. kikapcsolták.

precision
de ott lesz a szám is, több lény is lehet persze, hülyeség lenne ha egy db lenne 😊 ha az alphaval játszottál láthattad hogy van megoldva

Bazinga!

Shaman
Nem teljesen tiszta ez nekem...most az 5-ben már csak 1 típusból 1 lény lehet a hõsnél? mert nem látok számokat a lábuk alatt,hogy több lenne belõlük...vagy most már nem így fogják kiírni,hogy mennyi van az adott egységbõl?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Rettenthető
Mire a játék kijön - a képmentésekbõl - már ismerni fogjuk az összes pályát...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Kandurex
Képek, jó éjt.

3P
Jó részt igen, csak 1-2 külföldi fórumon, s hivatlos/félhivatalos fórumon is azt ígérik (vagy találgatják), hogy az eddigi legjobb moddolhatóság lesz a Heroes-ban. Én remélem hogy így lesz, s akkor hosszú-hosszú évekig garantált lesz a program sikere.

Rettenthető
Meg lehet azt is nézik mennyire vannak már rágajdulva az emberek, és hányan kezdik el letölteni...

Shiwo
akkor meg az embereik megbízhatóságát tesztelik ;-) de 90%-ban akkor is csak reklám..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
Nem érted, a védelem lényege itt, hogy egy gép, egy azonosító, minden perifériának stimmelnie kell. Ahhoz, hogy ezt törni lehessen, vagy egyáltalán hozzáérni, kellene a regisztrációs és aktiváló kulcs is, és még akkor se közel a siker, hisz még ott a SF alap védelme, amit ugye még nem törtek meg. (biztosan, mert a 3k dolcsi még mindig ott lapul Moszkvában) De ezt egyetlen beta teszter se fogja kiadni, tekintve, hogy elég kemény szerzõdéseket kötöttek az UBI -val :/

Shiwo
az nem lehetséges, hogy direkt rakták oda, és nem is mûködne valójában ? 1szerüen leakarják tesztelni a progi védelmüket, meg ez is csak 1 hírverés, ami nekik reklám....

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
Költõi kérdés

3P
Kiváncsi vagyok, hogy a moddolhatóság alatt most mit értenek?
Pálya szerkesztõt, vagy akár komplett kampány szerkesztõt, mint a 3. rész esetén?

SLICK
ez egyszerre sok volt <#buck><#wilting><#guluszem1><#zavart2>... isten képek 😛

Davidus
ne vergõdjetek már😛 rég lehet tudni hogy lesz klasszikus kameranézet is.

V9ykn8_TZL0

hát jah zoom még belefér de a döntés, csürés csavarás ált inkább idegesitõ mint hatékony..., fõleg ha muzsály hazsnálni emrt maugy nem ltász..., ha nem muszály akkro tökmind1, mert max nem hazsnálod...

3P
Szerintem egész biztos, hogy nem kell közben össze-vissza zoom-olni, hanem fix kamera szögbõl végig lehet tólni. A videókban és az alfa demoban látot animok kikapcsolásában is bízok, mert elõször jó pofa a különbözõ egységek harci animációi, de 20. alkalommal bár dög unalmas lesz...

Rettenthető
A kamerakezelésre magam is kíváncsi vagyok.
Nem baj az, ha be lehet zoomolni a pitypantgok közé - a jobb beleélés végett, de magam is jobb szeretem - amolyan - a Magasságos szemszögébõl látni a játékot.
Ha nem is lesz esetleg default kamerabeállítás, azért remélem, hogy egyetlen kameraszög (kb. 45°) beállítással le lehet majd játszani a pályákat, úgy hogy közben nem õrülök meg.

én meg tuti hoyg egy másodpercet sem ha nem muszály..., 3ds cuccok 99%-t a kamerával basszák el, rmeélem lessz lehetõség rendes rögzitett kamerára is 😊

robotnyk
azt hiszem nagyon sokáig fogok csak forgolódni a kamerával, és nézegetni a részleteket 😊
nagyon etherlords2 beütése van a grafikának igy képek alapján, ami persze nem bja, sõt! 😄

robotnyk
tanulság: olvassam végig a hszt mielõtt tölteni kezdem 😄

épp azon gondolkodtam hogy nem lehetnek ilyen szarlámák az ubinál hogy public ftpre teszik ki a bétát 😄

jöjjön máááá kii!
én megrendeltem addig a IV-est, 3in1 kiszerelésben 3990.--ért, így könnyebb várakozni...

http://gaborszantai.co.uk/

Davidus
ez kínzás😄

V9ykn8_TZL0

precision
ááááá 😞

Bazinga!

3P
Ez a link kb olyan, mint a kisgyerek elõl elzárt édesség. Látja/tudja, hogy bent van, s meg is próbál hozzájutni, de rájön szép lassan, hogy a kúlcs nélkül nem megy.

Na ja, egyébként több külföldi fórumon megszellõztették már a hírt, s hogy talán lehet hozzá készíteni hardver kulcsot. A dolognak van valóság alapja is. Nekem is volt korábban a munkahelyemen egy olyan hardver kulcsos progi amihez lehetett készíteni másolt hardver kulcsot, de azt az eredeti hardver kulcs feltérképézesé után lehetett könnyen elkészíteni. A nélkül nehéz lett volna. Magyarul, ha egy hardver kulcsgazda beáldozná a sajátját, akkor bõven lenne remény.

Kandurex
Simán 😊 rajongónak kötelezõ a nyitott szem!

Rettenthető
Csak nem maga is a http://heroes.jatekok.hu/ fórumait olvasgatja? :-)

Ha azt olvasod, akkor azt is láttad, hogy (elvileg) van benne fõnix, mint semleges lény...