14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
kutjus #4051 A kampányban a grál megszerzése nyerési feltétel?
Mert hard-on az ellen kiásta, de még nem szólt, hogy vesztettem volna. -
#4050 egy iylen narancssárgán világító sisak, meg fogod találni -
kutjus #4049 Csata közben a jobboldali vezérlőn a bal felső gombbal tudod, ami a hősnél és a varázsolni tudó lényeknél a varázslás. Ha nincs neki spec, akkor inaktív. -
markastor #4048 Tudom, hogy béna kérdés, de hogy lehet előhozni az egységek speciális képességeit? Pl. az imperial griffinnél, hogy felrepül az égbe, és onnan csap le,stb.
Köszi. -
#4047 Dueles csavoval nyomtam es direkt elorol tamadtam. -
#4046 charge attack ez egy képesség és igen nagyot sebez de csak a nayg mobokat tudja elsöre megütni elé kell álni vagy olyannak kell csinálni hogy valami gyengére fusson rá ez van -
#4045 az a axar hogy többször megnéztem neutral creature el is és magasabb az initative je a palaának mega a speddje is mégis én jöttem pedig a morálja is egyel magasabb volt és nem volt nálam artifact xal fura :S -
kutjus #4044 Szerencsére 64MB is elég neki. Az én Ati 9600 Mobility-mel megy :) -
#4043 64 megas karin is elmegy, lenyeg, hogy dx8 legyen... -
#4042 Legalább DX8-as kártya kell neki 128Mb memóriával. A 440-es ha jól tudom csak DX7-es. -
#4041 artifact és mezőnként +damage -
#4040 Szerintem a paladin akkor is overpowered 2k-kat sebez 20 darab 30-as sebzessel azt ha kiszamolom nem teljesen ugyanaz. -
#4039 Artifact az ellenfélnél. -
Mihail #4038 lehet hogy a beta..
a demo verzio-hoz milyen grafikus kartya ajanlott?
notebookom geforce 440 go-jan nem akar futni.. -
Newfronter #4037 Leszedtem, ez a béta...:( -
#4036 a baj csak az hogy nemnaon értem és nemtom kiszámolni ki mikor jön :S -
#4035 Starforce kizárt, egyébként fake -nek tűnik. -
#4034 Az ellenság hősének lehet volt valami skillje vagy tárgya, ami megemelte az initiative-jét. Pl a magas morál ezt teszi, de találkoztam tárggyal is. Ezeket meg nem biztos, hogy kijelzi a szörny adatainál.
Kör az meg itt már nem igazán van, mert egy magas initiative-os szörny támadhat kétszer is, míg megmozdul az alacsony initiative-os lény.
Mihail ez nem hinném, hogy a végleges, szerintem a betaval etetik csak az embereket. -
Mihail #4033 Ez mar vegleges verzio?
http://www.phazeddl.com/dl421251/
Starforce vedelemre panaszkodik, de nem talaltam no cd patch-et meg sehol.. -
#4032 Nah ujabb bug vagy én vagyok a hülye :)
Ha van egy angyal 6 speed és 11 initative meg van nekem hellhound 8 as speed és 13 as initative( lehet nem avgyojk pontos de a helloundnak mindkettö nagyobb volt, söt pokoltalajon is voltam) akkor miért is az angyal kezd? ebbbe a demoba barimora nem vágom mikor ki jön...volt ugy hogy a succubusaim két sorozatba lötték meg aa zombikat mert a zombik csak ugy elfelejtettek jönni a körbe :P
Valaki tud valami okosat? -
#4031 Tényleg kijön kik nem játszottak az előző részekkel :)
Isabel -el maradj a várban és védekezz, ésszel és nyugdíjas tempóban fejleszd a várad, Godric -al maradj rejtve, esetleg cipeld az erősítést. A rohamok gyengülni fognak, 3 - 4. alkalom után mehetsz az obelsiket keresni, ha meg van a grál, onnan már sétagalopp.
-
markastor #4030 Most vagy én vagyok béna, vagy a demó első pályája lett túl nehéz. Az obeliszkeket esélyem sincs felkeresni egy hét alatt, ha meg elfoglalom a várat, jön az ellen, és miszlikbe aprít. Mondjuk az durva, hogy az ő hőse kb. 4szer többet tud varázsolni, mint az enyém. -
markastor #4029 Köszi szépen, remélem fog menni. -
kutjus #4028 Dehogy 'G'-t nyomsz...késő van...'D'-t, mint DIG. -
kutjus #4027 Igen, a grál kiásása ugyanaz...odamégy X-szel jelölt helyre, másnap megnyomod 'G'-t és, ha szerncsé vagy a kezdeben is a kincs, aztán csak spuri haza. Csak a Haven kampányban keress obeliszket. -
#4026 Úgy-úgy, van egy obelisk nagyjából középen, egy bal oldalt a hídtól kicsit fölfelé meg egy kb jobb felül (vagy középen a szélén). -
markastor #4025 A demóval kapcsolatban kérdezném, hogy a kincset a földből kell kiásni, ugye?
Úgy működik, mint a 3ban, hogy obeliszkeket kell meglátogatni és akkor a puzzle-ből egyre több részt fogsz látni?
Bocs, csak most rakom fel a demót és kéne egy kis háttérinfó. Köszi -
#4024 Nameg valamivel ellensúlyozni kell, hogy az inferno hősök simán megidézik a csapatuk felét. Akár még az előtt, hogy Te sorra kerülnél... -
#4023 nem kel csodálkozni hogy egy haven harcos hös levág simán archdevilt palaval hisz ezé harcos mást nemtud varázslonak mást kell csinálni mint ütni -
#4022 Haven vár nem kicsit lett túl erős szerintem, az meg a másik :S
5 Archdevilt egy csapással levágott néhány Paladin...ezen is lestem tegnap... -
#4021 Igen biztosan 2k-val tobbet sebez mint a pit lord. Realis. -
#4020 hát ja, mass lassítás, áldás, gyengítés kell -
#4019 ááááá, ezt megnézem... -
#4018 Teljesen más stratégia kell, mint 3-ban és 4-ben (bár lehet az Academy hősök már komolyabb varázslók), mert itt elég karcsúak a támadóvarázslatok (a demo szintjén legalábbis). -
#4017 pitlord meg területre basz nemde? az is kegyetlen, kivan ez találva egyedüla humánvilág hányinger garfikája nemteccik de a többi elég jó xal hajrá ubi -
#4016 a paladin gecinagyot sebez ha ráfut ez egy képesség ennyi :) -
#4015 lol komolyan? akkor köszi :) -
#4014 Tévedés: kijelzi a varázslatot és a turn-ök számát is. Három jobbklikk. -
#4013 :) -
#4012 Magiara. Viszont ha azt nezzuk, hogy magiaval igy is max 250 korul tudtam sebezni, o meg tamadassal ~2k-val tobbet, akkor soha tobbe nem leszek magus.