Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy emg akit anyira felbazsnak hogy még fizet is érte az nekik csak jó aki meg aztmondjahogy akkor kivár 3 napot azt meg nem baszták fel és ottvannak ahol votlak...
iylen akciókkal szvsz jóval kevesebb embert vesztenek (ha egyáltalán vesztenek majd a fullhoz kéepst pl) mint amenyi pénzt kaszálnak fileplanettõl...
másrészt emg ezis picit marketing hogy mindenki legyen oda meg vissza érte hogy mikorjönmár mikorjönmár..., etc 😛 nem hiába szoktak pl infokat is visszatartani, meg tologatni demo dátumokat..., ezek 90% marketing és ahoz nagyobb cégeknél meg értenek általában 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
idõm van várni, eddig is elütöttem az idõt, ezután is megoldom....én ugyan nem támogatom ezt az szvsz hülyeséget, open béta az open béta, nem igaz még a végén felborul a világ vzze. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(Es jo kis post, igy 2000.-nek 😊 )
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
-------
- CPU: Pentium 4 / Athlon 2 GHz or higher
- RAM: 512 MB or higher
- Video: 128 MB AGP GeForce4 Ti4200 or higher video card
- CD/DVD-ROM speed: 32x
- Sound: DirectX compatible PCI 16-bit sound card
😊 Kiestem
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Húzni az emberek agyát a dátumig, aztán amikor már mindeki mindenkit meg akar ölni, akkor közlik, hogy bocsi, csúszás. Mondanak egy új dátumot, megint pattanásig feszülnek az idegek, erre ez is egy szopatás... Nem tudom ezt hányszor lehet eljátszani, meg hányszor szerencsés.
Ha egyszerû, mezei Heroes-s felhasználó lennék, azt mondanám, hogy elmegy az Ubi a k@rva anyjába és leszarnám a játékot innentõl.
Így ugyanazt mondom, de még várok; mindenesetre elég kretén dolognak tartom ezt a mézesmadzag többszöri eljátszása dolgot. Ha vmi nincs kész, akkor kussoljanak, ha meg kész van, akkor ne pofázzanak mellé, hanem adják idefelé, mert közéjük csapok egy Armageddon-t.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Csak mondjuk ezt hirezhettek volna, hogy a H5 is ilyen lesz. (Speciel eddig en azt hittem, most demo jon, nem pedig open beta)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egy régebben leadott müsort megnézhecc PÁR ÓRÁRA olyan 3500 ft-ért
Hihetelen dolgok vannak, valószinü amugy az lesz ha elöfizetö vagy a fileplaneton akkor hamarabb juthacc hozzá volt erre már példa....
Konkrétan nem kell fizetni érte, de elönyt élvezel ha 😊)) akárcsak az orvosnál vagy az iskolában nem kell ezen meglepödni 😄
(fizecc vazze?)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(Nem tudom, hogy Mo. volt, vagy nem)
jo mind1, jöjjön már ki a full azt csá, mit szaroznak 😄
Bazinga!
# Prozessor: Pentium® 4 oder AMD AthlonTM 1.5 GHz (Pentium® 4 2.4 GHz empfohlen)
# RAM: 512 MB (1 GB empfohlen)
# Grafikkarte: DirectX® 9 kompatibel 64MB RAM (128 MB empfohlen)
# Soundkarte: DirectX® 9 kompatibel
# DirectX Version: DirectX® 9 oder höher
# CD-ROM: 4X CD-Rom oder besser (für die Beta mal nicht relevant Wink )
# Festplattenspeicher: 2+ GB (auch nicht auf die Beta zutreffend)
# Multiplayer: Breitband Internet Verbindung
V9ykn8_TZL0
(FIlePlanet/GameSpy)
http://gaborszantai.co.uk/
Bazinga!
V9ykn8_TZL0
részemröl jó hir, bár egy laza kis single elfért volna, bár mindki tudja hogy mára csak a netes gamebe van jövö és pénz.
Melllesleg megemlitem SEMMI UJ NEM LESZ A GAMEBE ugyanazoka népek harcredszer stb
és pont emiatt lesz talan jó..
Csak uram add hogy vagy sok pálya legyen avgy legyen pályagenerátor avyg készitö