Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Ez a stronghold vár eszméletlenül gyenge. Még a 6. szintû lényei is hullanak, mint a legyek, a cyclops meg nem tud támadni, mármint van belõle 9 darabom és semmit nem sebeznek (közelharcban sem)...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Kivéve, hogy az ellenséges hõs azonnal lekapja <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

NeoMaN
Hát ja. Meg ugyibár Phantom Forces 😊)))

TreDoR
Azért az is érdekes, hogy mindkettõnknél más az ellen létszáma, mármint nyilván az idõ múlásával növekszik, de valamelyikbõl nálad van több, valamelyikbõl meg nálam. Ezt hogy hozták össze? <#wow1> Más lenne a lényszaporulat? Vagy csak eladták õket rabszolgáknak <#idiota>

A patch felrakása után természetesen a hadjárat menübõl kezdtem újra a pályát. A rúnák használatlansága megoldódott, már csak ezt a rohadt pályát kéne valahogy lenyomnom. Van még pár ötletem, próbálkozok én is. Jah, és én is hard-on tolom.
Ha már kérdezed, én nehéz fokozaton és ha mégegyszer végigtolom akkor biztos a legnehezebben mert szerintem olyan nehéz nem volt.
Jaja ez azóta nekem is eszembe jutott, utközben tanul az ember...
Minden esetre szép gyõzelem.
Nekem szerintem nek lesz erre még pár órám hogy újra toljam 😊
TreDoR
A banshee-kat már nem volt türelmem újraéleszteni:

TreDoR
Ha rányomsz egy pupet mastert a kentaúrjára, akkor az is segít gyorsabban lenyomni.

Amúgy ti milyen nehézségen toljátok? Nálam normal.
Szerintem kábé annyi volt ezis, csak minden héten maxon használtam a seregösszeszedést... Többnyire csak skeletonokat meg lich-eket szoktam kelteni necro-val. Amúgy meg sose halt meg szinte semmim, erõsen használom a holtkeltést, azért használok Lich Mastert is.

A stratégia lényege, hogy frenzivel kinyírt mindenkit benn az az állat, addig nekem alig hullott valamim, fõleg hogy itt is van holtkeltés... Szépen lassan a tornyokat is kicsinálja a faltörõ. Mivel lassan jön újra a nagydarab, így lehet vulnert tenni rá meg hasonlók, aztán a lényeg hogy mindig álljon elõtte valaki a kapuban. 2 köre van a hõsnek, hogy ujraélessze elõtte az elõ falat. A lich meg a skeltonok meg lövik folyamatosan. Ha van a nagydarabon mark of the necromancer, akkor mannából se lehet kifogyni, így tulajdonképp picit szerencse, nagy türelem játék... 😊
TreDoR
Uhh, mennyi idõ volt azon a pályán egy ekkora sereget összeszedni? Én a 3. hónap utolsó napjára fejeztem be azt a mappot, de csak 100 valamennyi Lichem volt meg 20 sárkányom stb.

Ja igen legközelebb majd Save Replay gomb, biztos tanulhatunk belõle😊

Szép, gratula <#eljen>

A patch feltétele után gondolom újra kezdted a küldit és nem save-bõl. A sereget meg ha jól emlékszem gyüjtögeted azon a pályán, de majd konkrétan megnézem mi is van ott pontosan.
Na akkor a képek a nagy csatáról... A nagydarabnak már csak kb fele volt meg, de aki már nyomta barbárok ellen, tudja mit tud 400 olyan mamut 😊

És a csata vége, mikor már leizzadtam kb fél liter vizet:
Nah, kísérleteztem egy kicsit. Odarobogtam a legrövidebb úton (a piros hõs persze rámrontott, a seregem 3/4-e ottmaradt), és érdekes módon így elvégzettnek tekintette a küldetést. Csakhogy így nem tudok továbbmenni, mert nincs seregem amivel be tudnám támadni a piros várat. sakk-matt. Ötlet laikuss? Egyébként köszi, hogy próbálsz segíteni.
Nem volt patch, most felraktam. Eredmény: rúnáim fele nem mûködik, hiába van nyersanyag hozzá + ugyanúgy nem fogadja el elvégzett küldetésnek a kiszabadítást. Ekkora szivatást.
ivan924
Nekem az alapjátékból, és a kiegészítõkbõl is az "alap" van fenn, egyiket se patch-eltem soha.
A hangkártyám integrált, és a hang csak picikét csúszik. Más játéknál ilyet nem vettem észre, ezért gondoltam, hgy ez "gyári hiba" lehet a H5-nél. Mellesleg pár hadjáratot lenyomva, már "eléggé ismerõs" volt a zene. Amúgy jó a zenéje, de 5-10 órán keresztül ezt hallgatni... akkor már inkább a winamp saját zenével 😊)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

TotE-ben UD 3ik pályán ledöntöttem a sárgák várát... 😊
Nagyon faja volt, kb fél órás battle, de végül összejött 😊
Háromszor leizzadtam közben 😊
Akkor ez valami program hiba, a patch fent van?
Hát ez az, nálam hiába van kinn a börtönbõl, nem pipálja ki. Így a többi se jön össze, gondolom ezért áll meg a feljárónál.
Na a mentésembõl újra lejátszottam azt a kis részt. Nem tudom mi a problémád, kiszabadítod erre vonatkozik a 3 hét, a küldiknél kipipázódik amint ez megtörtént, másod küldi az a feladat hogy vezesd a felszinre, vissza a hídon és balra menj aztán megint balra (ott ahol a piros zárt kapu van) és utánna van a feljáró ahol van egy védelmezõ azt levered és már kinn is vagy és folytatod a játékot közben a kiszabadított hõs magától feljön a felszinre és elhagyja a térképet és te jutalomból a köv. napon kapsz 50 berzek...-et, ennyi az egész
Majd megnézem a mentésemben, rég volt de úgy emlékszem mintha beszéltem volna vele a felszinen vagy valami ilyesmi mert valami jutalmad lesz, hogy felvezetted a felszinre
Komolyan mondom, az uninstall-on gondolkodom keményen...Ez a Hof egy rakat sz*r. kb. 6-odszor játszom újra a törpés hadjárat 3-dik pályáját, eredménytelenül. Hiába szabadítom ki a lila hõst a börtönbõl, nem jelzi hogy sikeres a küldetés. Gondoltam, akkor csak azután lesz az, ha kikisértem a felszinre. Hát nem. a hülyéje megáll a feljáratnál, és nem megy sehová. ha mögötte vagyok, ha elõtte megyek, tök mindegy. letelik a 3 hét, a barom meg csak áll ott és bukta. segítsen valaki, már a börtönnél megb@szhatom ha nem fogadja el sikeresnek a küldit? És tényleg csak engem szivat, senkinél nem volt ilyen böszmeség?
Én is integrált hangkarit használok, rákötve egy erõsító, de nem késik, vagy csúszik a hang.
NeoMaN
Csatánál lehet nagyon észrevenni...
Ja integrált. De ez már a harmadik konfigom, a harmadik realtek hangchippel.

TreDoR
Ez a térkép szerkesztõ elég húzós. Van benne 3 db hegy és azt kell beosztani...

Én figyelem a hangot, de nekem abszolúte nem tûnt fel ilyen...
Milyen verzióval nézitek? Integrált hang?
ivan924
Nekem is feltûnt, de úgy voltam vele, hogy "gyári hiba". Megoldásként levettem a hangot és winampban nyomok valamit helyette...

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
Hoppsz, #13935 tárgytalan. 😊 De legalább nincs probléma, kijátszhatod magad. 😊

ivan924
Nekem Ati-karim van, ezt a drivert (5-7_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_24085.exe) tettem fel hozzá anno, semmi gondom nem volt se a H5-tel, se más játékkal.
Googleba rákeresel, hogy ati driver, szerintem kidobja; vagy nézd meg erre mit ad ki: 5-7_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_24085.exe

ivan924
Akkor másképp írom: "öreg" hiba. 😊 Ha nem muszáj, nem megyek be a várba, inkább kintrõl lelõdözöm az ellent, épp az ilyen kiszámíthatatlan dolgok miatt. Pl. kiépített inferno várban valamelyik természet-hõs (nem jut eszembe a rendes neve) csücsült... A szerencsém alapból csökkentve volt, aztán kiderült, hogy a hõs három kedvenc ellensége épp az én seregem gerincét képezte... aztán meg néztem, miért hullnak úgy a fekete sárkányaim...

NeoMaN
Nekem azt mondjátok meg, hogy mitõl van olyan érzésem a játéknál, hogy késik a hang? Nagyon minimálisan, talán egy tizedmásodpercet, de érezhetõen késik. Driver stb. gond nem lehet, mert ez más a harmadik teljesen más konfig amin játszom, és mindegyiknél érezhetõ volt a hang késése, legjobban a csaták alatt!
Természetesen peccsek fent vannak.
Más nem vette még észre?

NeoMaN
ja bocs
😊)))))))))

NeoMaN
Kódekpakkot uninstalláld....

Itt nem lehet hsz-t szerkeszteni?
Csak annyit akartam még hozzátenni, hogy az arra vonatkozott, hogy erre a fene se gondolt volna, és véletlen hogy rájöttem 😊
Örülök is, hiszen már kb 10 órát csesztem el minden újrapakolásával, arver szétszedés összerakással. Szal holnap már játszani fogok 😊
TreDoR
És ezen mi a meglepõ? Nekem régebben style xp miatt kellett egy csomószor újrapakolnom az xpt (volt, hogy egy nap alatt 3-szor...), már nem is használom. Inkább örülnél, hogy ennyivel megúsztad.

Becsinálok, átgondoltam, bezárogattam mindent:
Windowblinds, ami alátett... Ezek szerint azt ne használjam... Viszont akkor kell találnom valamit ahelyett 😄
ASUS 3850 512M, Gbyte P35-DS3@F6, E2180@2800Mhz, 2x1Gb Geil DDR2 @ 875Mhz, SB Audigy.
Feltettem a Catalyst 7.12, 8.2-t egyikkel sem megy.
DirectX-et meg azt próbáltam ami rajt volt a Heroes DVD-n...
Carmang
ATI Radeon 9600XT All-In-Wonder
Omega Driver 3.8.330 (asszem tavaly nyári).

Gyorsabb mint a Catalyst, ezt az Oblivionnál vettem észre, direkt azért raktam fel. A H5-öt eleve ezzel kezdtem játszani, korrektül viszi.

Nekem 3850 van, és akármilyen catalystot pakolok fel mûködik.
Mondca milyen konfigod van, directx-bõl próbálj meg újabbat szerezni, alaplap driver(bios?), vagy ugye más catalyst.

Egyébként a hangkarit kikaptam a gépbõl de sajna attól nem változott semmi...
Asszem lehet Radeon probléma lesz... Tehát egy kérdés: Akinek ATi karija van, milyen Driverrel megy?
TreDoR
Most vesztettem el 2.-szor <#mf2>

TreDoR
Mostmeg a barbár hadjár elsõ pályáját buktam 1 kör miatt <#mf1>. Lehet, hogy itt sem kellett volna fejleszteni a hõsömet...

TreDoR
Ez nem öreg hiba. 74 sárkánynak akárhogy osztunk-szorzunk egy az egyben le kellett volna kaszálnia az összes ellent, de ez nem történt meg...

ivan924
Öreg hiba... Elsõ körben ne menj be, hanem lövöldözd õket, elõbb utóbb úgyis kijönnek. akkor van gáz, ha nincs jó lövõs egységed, illetve õ jobban tud aprítani, mert akkor muszáj vagy nyomulni. Az erõs egységet közel viszem a várhoz, egy gyengébb egységgel megyek be elõbb, azt aprítják, majd utána támadok az erõsebb lénnyel, amit addig pár vrázslattal meg lehet turbózni olykor-olykor. 😊

akkor kiszedem és megnézem úgy müxik-e...
Ha úgy megy, a SB lehet megy a piacra... Elõzõ H5-öknek nem volt vele baja :S