14765
KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
-
FefeeX #14005 Érdemes mindent megpróbálni, amit írtam azt is. Ha az sem segít, akkor kérdéses... Vista alap drivert használsz? Nem kell Catalyst? Az sem lenne utolsó próbálkozásnak... -
FefeeX #14004 Ezzel nem értek egyet. Nekem a notimon Vista van már régóta. Eleinte nagyon tetszett a kinézete miatt. Utána nem tetszett, mert azt hittem a vista lett gázos, holott csak a telep beállitásokat kellett megváltoztatnom, és megint hasít rajt minden. Talán kicsit lassabban bootol, de minden tökéletes rajt. -
FefeeX #14003 Én is valahogy így gondoltam, plusz van még rage vari, amit érdemes rátolni az elején arra, amelyikkel vadászni akarsz.. Ja meg használhatod a first aid tent-et élesztésre... -
#14002 Így már lehet kezdeni valamit a stronghold lényekkel:
-
Light #14001 Hmm. Hát, köszönöm a segítséget, akkor úgy néz ki, a Heroes 5 kimarad. Esetleg elképzelhető, h a legújabb patch javít vmit? Jah, ki kell próbálni:).
Üdv -
Rundstedt17 #14000 Szerintem jobb az xp,a vistával csak baj van ha játxani akarx -
#13999 Bekempeltem 3 hétre a várba és sereget gyűjtöttem. Aztán végigrohantam a pályán, lesz*rva, hogy a lények 3/4-e oda veszett. Ezzel a várral csak így lehet... -
FefeeX #13998 A slayer nagyon jó egység. Nagyon gyors, és golyófogónak sem utolsó, hamar eléri a max raget. Akkorákat vagdos, hogy csak lesek. Egyébként szerintem barbárként érdemes kigyúrni a War Machines-t is. -
FefeeX #13997 Szinte nulla seregem volt, jött utánam a várhoz, és vettem minden jót, elkaptam mint atom, szegény... Ha felépíted a raget, akkor egész brutál a sereg. A sámánt mondjuk nem szeretem. De a denevér regenerálódik, és újraéled mindenkor 1-2 mikor az jön... Nagyon kira... -
FefeeX #13996 Az elején kentaurt meg küklopszot csinálj csak, nekem eddig bejött... :) -
FefeeX #13995 Esetleg ha a Vistát teljesítményre állítód és nem balancedre? Nekem azzal volt sok szivacs. Mondjuk az én notimban x1600 van, így 1280x800 on megy minden full maxon, élsimítással.
Viszont a Vistával már szívtam az energiaellátás miatt, mert nem minden progi közben veszi észre, hogy a VGA-t nem 2-300on kellene hajtani hanem 600-on. Ugyanugy mint a procit.
Egy próbát megér :) -
Dant0r #13994 az X1250 a ludas:(
nem a teljesítményével van a gond, vagy "nyers erejével". Egyszerűen nem támogatja megfelelőem a H5.
_pont_ ugyanebben a cipőben jártam kb. egy hónapja, mikor az új alaplapomon lévő integrált vga-val (az is x1250) próbáltam heroesozni. Doom3, hl2 is ment rajta, de a h5 nem.
Hivatalos fórumokon is írnak a problémáról, a fejlesztők nem válaszolnak.
Sajnálom:( -
#13993 Gyerekek én feladom ezt a barbár hadjáratot. A dungeon vár lényei nem ilyen gyengék, pedig azok sem semmik. Hiába bármilyen taktika, meghalnak mind. Van 2 cyclopsom (pálya eleje) és odamegyek 100 minotauruszhoz, levágnak belőlük 6-ot... EZ mi? Most ez komoly vagy csak nálam bugos a game? Na de ennyire? -
Light #13992 Hali!
Az alábbi problémával fordulnék Hozzátok:
Nemrég vettünk egy laptop-ot a számítógép mellé (főleg munkára). Mindemellett édesapám kedvenc játéka a Heroes 5, így gondoltuk, megnézzük, h milyen lehet Lan-ban. Be lett konfigolva minden és a Lan megy is rendben. Pontosabban menne, ha a laptop-on lenne legalább 25 fps, és nem 3-7 fps!! Mindez a Heroes 5 magyar verziójával, talán nem a legújabb patch-el (azt hiszem, h az 1.4-ig van update-elve, de sztem úgy túl sokat a legújabb folt se segítene).
A laptop konfigja:
AMD Athlon 64 X2 TK55-1,8GHz, 2x1024MB, 120GB, DVD S-multi, WLAN, ATi X1250 384MB.
Ezzel szemben az én gépem nem sokkal jobb: sima 3,5-s Amd+, és van benne egy Ati X1950 256MB.
Az rendben lenne, hogy mondjuk nem full grafikán játszanánk a laptop-on (a számítógépen vígan elfut úgy is), de az már sztem durva, h az említett 3-7 fps-t minimum beállításokkal, 640x480-ban csinálja!!
A 2 gép között annyi a különbség még, h a laptop-on Vista, míg az asztalin Xp van. Minden driver friss mindenhol.
Lenne vmi 5letetek? Én nem igazán értem, h ennyire rossz a helyzet. Ellenpéldának a Tiberium Wars megy 30 fps-sel, medium grafikán a laptop-on! A Vista és a Heroes 5 nem szeretik egymást?
Várom esetleges gondolataitokat!:)
Üdv -
#13991 Köszi. Csak a partra álltam ki és nem mentem be a vízbe, de így már működik -
laikuss #13990 A várakban talizmánt lehet csinálni és mindjárt az első az a hajó idézése, ezt tudod. Ha belemész a vízbe sikerülnie kell a hajó idézésnek legalább arra a hajóra amivel a szigetre érkeztél, én is így csináltam. -
#13989 Na itt hova tovább?
Nincs a parton hajóépítő műhely, van a közelben 3 hajó, de egyiket sem tudom megidézni Shalassa bárkájával, és a várban pedig b*xnak építeni egyet:
-
FefeeX #13988 Jaja, ez már sikerült :) A fő kérdés az volt inkább hogy mikor megölöm őket akkor sem pipálta ki a questet. De visszamentem a szellemhez és ő elfogadta ígyis :) -
#13987 Miután beszélsz a szellemmel szóba állnak veled az assasinok és vagy egyezséget kötsz velük, ilyenkor leölik a succubust és bezárhatod a kaput, aminek sok értelme nincsen, mert egy idő után elfogynak az onnan jövő démonok, vagy nem fogadod el az ajánlatuk és leölöd őket, ilyenkor meg ha visszamész a szellemhez, akkor utána az egyik portálon átmehetsz. -
FefeeX #13986 Közben megcsináltam, pipálás nélkül is müxik, szal zsír... ) -
FefeeX #13985 Nem azokrol a lövöldözös első szintü lényekröl van szó?
Nos, utána nekem nem pipálta ki... ha kipipálja akkor vissza kell menni a szellemhez? -
#13984 2 alternatíva van, vagy több (nem próbáltam). Az 1. ha megölöd a szellem gyilkosait (night elf-ek) akkor a 3 portál közül 1-en mehetsz át (akárhányszor), viszont ha az egyiken átmész a többit már nem tudod elérni. Tehát dönteni kell, hogy melyik legyen (én a szint növelő fás részt választottam). 2. ha nem ölöd meg az elfeket, akkor azok végeznek a succubusokkal, ezek után nem tudom, hogy van mert én az 1. lehetőséget választottam. -
FefeeX #13983 Nos, aki középen van azokat megöltem, nem pipálta ki. Viszont azok meg tudták ölni a portál előtt a succubusokat, és utána el tudom pusztitani a portált.
A középső portálok: 3 db van a pálya közepén, amik kivezetnek a pályán lévő elérhetetlen cuccokhoz, de vmi mágia végi őket, nem tudom használni. Ezektől függetlenül megcsináltam a pályát, csak szeretek mindent teljesíteni :) -
FefeeX #13982 Ha kicserélik, add el gyorsan, kb 2-3 ezret kaphatsz érte... És vegyél egy FSP-t, mondjuk 350eset kb 7ért... Hidd el, érdemes... Ismerősömnek szállt a táppal minden ami a gépben volt. És a Trust-ok pont az elszállásról híresek... -
laikuss #13981 Amúgy a középső portálokon mit értesz, amik a várak mellett van? -
#13980 Azért csak vigyázzál a tápokkal!
Néhány "egyszerűbb" minőségű a tönkremenetelével majd viszi magával az alaplapod. A procid. A videókártyád... Soroljam még milyen alkatrészek vannak a gépben? :)
Minőségi tápra ne sajnálj pénzt. -
laikuss #13979 Na ha jó lenne a gép megtudnám nézni mert már nem emlékszem, úgy emlékszem a szellem gyilkosa egy portálon kell ugrani és egy tavern vagy infóház mellett áll, kinyírod és kész. -
laikuss #13978 Holnap jön érte futár a szervíztől féléves és 2év garancia van rá, remélem valami gyári hibás lesz és nem havonta fog elszállni, mert akkor tényleg másik után nézek. -
FefeeX #13977 Uccsó Necro pályán hogy kell bemenni a középső portálokba? Vagy azok csak disznek vannak ott?
Másik kérdés: van egy másodlagos objektiva: a szellem gyilkosait kell megölni - nos ezt fogalmam sincs hogy kell...
Szóval? :) -
FefeeX #13976 Na az ilyen nem ajánlom :)
Vegyél FSP-t vagy Chieftec-et, ha relatíve jót akarsz.. Ezek a minőségiek közt az olcsóbbak, 400W - 10000ft. -
laikuss #13975 Én nem vagyok annyira ismerős tápokban, akkor ez volt a közelben, valami Trust, soha életembe nem hallottam ezt a nevet, de eddig soha nem volt gondom a tápokkal ezért nem is érdekelt, táp táp gondoltam csak a watt-számot néztem. -
#13974 Úgy értem, hogy absolute rage, mint skill (barbár ultimate). 500 rage ponttal kezd minden csatát az összes egységed, így már talán használható lesz. -
Samsu #13973 Részvétem a tápodnak R.I.P Egyébként csak sikerült megcsinálnom a pályát, de ilyen bugot még nem láttatok, az biztos. Szóval ha nem a hosszú hídon közelítettem meg a börtönt, hanem kerülve a bányáknak, akkor nem tekintette elvégzettnek a hős kiszabadítását. Én még ehhez hasonlóval se találkoztam soha, egyik Heroes gámában sem. -
FefeeX #13972 Milyen tápot raktál bele? Nekem a Chieftec-em még egyszer sem hagyott cserben... :) -
laikuss #13971 A várnak én sem rontottam neki egyből, egy kicsit tápoltam a hőst a pályán. Egyébként mátol egy darabig nem tudom használni az erősebb játékhoz tartott gépem mert a tápnak annyi, de garis még úgyhogy nemtom mikor jön vissza (1hét-2hét?). -
FefeeX #13970 Van rage fejlesztő "varázslat", 3szor adsz neki és abszolut rage. Úgy meg szinte sbezhetetlen, felfog minden ütést... -
#13969 Hát a rage elhanyagolható. Már rég vége a csatának mikor szintet lépnének a szörnyek. Most az absolute rage-re gyúrok, azzal talán már lehet kezdeni valamit. -
FefeeX #13968 Jaja egyetértek TreDoR-ral, phantom forces nem müxik,mert a hőse 99% hogy egyből eltalálja, tehát még lőni se tudnak a fantomok. :-) Ugyanilyen a teljesen halott egységek élesztése, mert azok 1 HP-vel élednek :S -
FefeeX #13967 A stronghold vár eszméletlenül erős... Csak rá kell jönni... Majd egyszer, ha gondolod játszhatunk egy duelt... A küklopszból olyat kell venni, amelyik a szemével többön keresztül éget. Nekem 23 darab maradt,a mit nem vett meg a gép, és még a hős szaktudása nélkül is (rage hiány - ami azért nem elhanyagolható) sokkal erősebb volt mint 40 ghost dragon. -
#13966 Ez a stronghold vár eszméletlenül gyenge. Még a 6. szintű lényei is hullanak, mint a legyek, a cyclops meg nem tud támadni, mármint van belőle 9 darabom és semmit nem sebeznek (közelharcban sem)...