Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivan924
Köszi a tippet, megpróbálkozom vele. Egy ideje hanyagoltam az ominózus pályát, mert besokalltam tõle. Csak az a baj, hogy ezelõtt rendszeresen használtam a feltámasztás-lehetõséget, most viszont nem emlékszem iylesmire. Ha lehet, biztos észrevettem volna. Ha pedig nincs, akkor jónéhány pályával korábbról kell újrakezdenem, ahol épp azzal a hõssel kell nyomulni, asszem Wulfstan az.

Jut eszembe, az ellen mennyire erõsödik? Vagy adott idõben jön? Mert ha van idõ, akkor inkább vártam néhány fordulót, és erõsebb sereggel nyomultam, pláne, ha közben "ajándék" sereg is érkezik. Sok sikert. ha eljutok odáig, meglátom, mik a lehetõségek.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Runa mágusnál érdemes használni a 40%-os feltámasztó runát amikor már nagyon megfogyatkozott az állomány.
Én a legvégsõ csatát vagyok képtelen megnyerni már hetek óta, pedig van 90 storm titanom, plussz az ajándék egységeim, de ledarál 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nálam most mûködik.
Shiwo
örm..akkor passz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Majd visszatöltöm a mentést és megnézem neked hol lehet, mert én nem is kerestem mint írtam.
ivan924
Én is ezen a pályán akadtam el, csak már a Runa mágussal se tudom elfoglalni a várat. Tudnál segítséget, tippet adni? Elõre is köszi. Akár "Spoiler"-ben is.
Amúgy a Runa mágus egy régebbi hõsünk, és ha akkor rossz skilleket szedtem fel, szopás, mert ezen a pályán csak ideiglenes hõs, nem is lehet a skilljein változtatni a varázsszõnyeges alaknál. Ja, még valami. Ki tudja, mit csinál a "csillagvizsgáló"? Mert arra még mindig nem jöttem rá.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

ivan924
404-es hiba, az oldal nem található...

Shiwo
10 centivel feljebb a banner kép alatt piros link

Heroes of Might and Magic Hammers of Fate magyaritását hol lehet megtalálni?
Hi,
én normálon viszem, és már lemaradtam a korai támadásról..nincs kedvem elõlrõl kezdeni.
Meg úgy vagyok vele, hogy eddig asszem 1 kampányban tudtam használni a puppet mastert, szívesen kipróbálnám megint. Valszeg meg tudom csinálni a köntös nélkül is, de kíváncsi lennék, mi kárt tud okozni 4-5K archer a nekrókben 😊
Szóval? Merre van a köntös?
Carmang
Töredezettségmentesítés lehet segít rajta.

össze, vissza. valamikor tudok vele játszani 10-15 percig aztán fagy ,valamikor meg 1-2 perc után. van olyan hogy játékbetöltés után egybõl.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Cobra.
Pedig nem ártana egy memtestet lefuttatni (www.memtest.org). Egyébként hol fagy le, össze-vissza, vagy mindig egy bizonyos ponton?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A Heroes of Might and Magic 5 második kiegészítõ lemeze, amelynek különlegessége, hogy stand-alone, azaz az alapjáték nélkül, önmagában is futtatható. A játék várhatóan magyar felirattal jelenik meg, 2008 elején.

Sziasztok!

Van egy kis problémám. A héten megvettem a játékot eredetiben. Felpecseltem a játékot 1.05-ig. De egyfolytában befagy, letöltöttem a legfrisseb nvidia drivert a 6-os szériából, de így is fagy. Léci segitsetek ebben a problémámban nagyon szeretnék már vele játszani.
Friss Windows telepítés (Xp Sp2) minden frissítés letöltve. Más játékok eAggyáltalán nem fagynak (Prey, Age of 3, Quake4, unreal3 stb) csak ez.
A konfigom: Msi K7N2 Delta, 2800+Barton 2x512 Ddr(400Mhz) memória. Nvidia6600 256Mb.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

Carmang
Elsõ körben azt mondanám, hogy "port forwarding"-oljátok a router. Ha értelmes tûzfalatok van az megmondja melyik porton akar kommunikálni a játék. De lehet, hogy nem lesz elég, ez a "szerver a router mögött van" téma nem szokott nyerõ dolog lenni.

Nekem se mûködik, nem is látjuk egymást. Router mögött vagyunk mindketten de minden más mûködik. Tûzfal már kikapcs. ToE-vel játszanánk. Vki tud segíteni?

sziasztok!
hamachi 1.0.2.4 es verzioval nemmegy a multynk :s
valakinek valami ötlet?
Bocsi, h beleszólok, de ne olvass végigjátszásokat, biztos ezért keresed a köntöst. Én nehéz fokozaton viszem elöbb végig és pl. itt köntös és egyszarvú nyíl nélkül is elég könnyedén meglehet csinálni a pályát és utánna azért elolvasom a végigjátszást és mindig meglepõdök h milyen nehézkesen viszik végig. Jól kell taktikázni és minnél elöbb le kell támadni az ellenfelet, így nem tud megerõsödni pl. ez a pálya is olyan.
Sziasztok,
rákerestem, de nem lelem a választ..
Sylvan kampány, Nyikolaj elen uccsó pálya, hol találom Sandro köntösét?
jól átvágtál mindenkit. <#szomoru1>
Bocsi! ezt kérdezni akartam. Én buta ? helyett .-ot raktam.
dragon11
OFF:
Okés,köszi
ON:

Shiwo
hol van ? linket 😊

van már a tribeshez magyarosítás. Már nagyon várom.
<#taps><#taps><#taps>

<#taps><#taps><#taps>
Cobra.
Upsz, tárgytalan, megtaláltam az 1.6 readme-jében, hogy rossz helyre másoltam a mentést <#lama>

Cobra.
Van egy olyan gondom, hogy folytatni akartam az alap H5 kampányát, de hiába másoltam be a régi profilt, nem lát belõle semmit a játék (régen talán 1.3-mal játszottam, most 1.5 van fent). valaki találkozott ilyennel és talált rá megoldást?

Kandurex
a tribeshez? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

magyarítás valakinek???
Hello
Valaki aki végigvitte a Hammers of Fate-t az tudna küldeni egy mentést? Mert neten nem találtam sehol :S
Shiwo
OFF
passz, azt nem ismerem..
infókat szerezhetsz róla: tibia.com, tibia.hu, tibia.uw.hu, tibianews.net, tibia.erig.net, sg-fórum tibia topic 😊

nah de most már tényleg vége legyen az offnak 😊
/OFF

dragon11
OFF:
Értem,még annyit hasonlít silkroad online-ra?😊
ON:

Shiwo
egyike a legrégebbi mmorpg-knek..grafra nem egy mai csilli-villi csoda, de hangulatos...és ingyen is játszható..

dragon11
OFF:
Mi a tibia?😊
ON:

Shiwo
uninstaláld a daemonod v alchoholod..esetleg rejtsd el Yasu-val..

hello megvettem eredetibe a gamet és egy hete jácottam vele utoljára most újra jáccani akartam vele és eza hibaüzim : Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details
segítség?
várjuk a magyarítást sok szeretettel. <#kacsint>
Sziasztok!
Érdekelne valaki tudja-e hogy a kiegészítõhöz a skillkerék létezik e már magyar nyelvre lefordítva???
Ha minden igaz a játék magyarosítását majd megint küldöm nektek... 😊

Nem minden arany ami hörcsög.

Újratelepítettem. Úgy néz ki ezelõtt rossz verzióm volt, most már vannak hangeffektek is és a videókat is látom.
Elõlrõl kezdtem az egész Tribes-ot, szerintem most már nem lesz problémám.

Át lehet állítani a nyelvet angolra, anélkül az összes UbiSoft játék francia nyelvû leírást kap 😉
Carmang
Mi ebben a csábító?
Hogy a csigazabálók telenyomták mindenféle cuccal a csomagot, amibõl normális anyanyelvvel rendelkezõk csak annyit értenek, hogy "Le T-Shirt", "Le DVD Bonus" :-)

dragon11
Értem,nagyon szépen köszönöm.Még annyit melyikkel szoktak az emberek nagy része multizni?(melyik rész..) és x-fire-val lehet csatizni vagy csak a gémben..?😊 eredetivel persze!Na és milyen gyarkan vannak serverek azaz home,vagy bérbe adott?

Cobra.
A Tribes of the East is kiegészítõ, de megy önmagában is, nem kell hozzá az alap játék. Multiról nem tudok nyilatkozni, de valószínûleg a nem eredeti csak LAN-on vagy Hamachi-n keresztül játszható más ellen.

rikimen
köszi szépen, lusta voltam visszaolvasni

dragon11
Sziasztok!A heroes 5 részei amirõl én tudok :-alap
-a végzet pörölyei
-A tribest is az?:S
törten lehetne AZZAL a kieggel/vagy alappal aminél vannak online serverek elérhetõk?Vagy ez hogy van ?plz help![/spiler]

Nagyon Szépen Köszönöm A Választ!

rikimen
Ki tud vmit. arról hogy a Tribesof the East magyarosítása mikor fog megjelenni?

3P
Volt nálam valami cuccos, csak nem tom mi és sajna már uninstall ezt, ezért meg sem tudom nézni. Az javít az agy alapú varázsaltok %-os esélyén.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Nem találkoztam még vele.