Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jut eszembe, az ellen mennyire erõsödik? Vagy adott idõben jön? Mert ha van idõ, akkor inkább vártam néhány fordulót, és erõsebb sereggel nyomultam, pláne, ha közben "ajándék" sereg is érkezik. Sok sikert. ha eljutok odáig, meglátom, mik a lehetõségek.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Én a legvégsõ csatát vagyok képtelen megnyerni már hetek óta, pedig van 90 storm titanom, plussz az ajándék egységeim, de ledarál 😞
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Amúgy a Runa mágus egy régebbi hõsünk, és ha akkor rossz skilleket szedtem fel, szopás, mert ezen a pályán csak ideiglenes hõs, nem is lehet a skilljein változtatni a varázsszõnyeges alaknál. Ja, még valami. Ki tudja, mit csinál a "csillagvizsgáló"? Mert arra még mindig nem jöttem rá.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
én normálon viszem, és már lemaradtam a korai támadásról..nincs kedvem elõlrõl kezdeni.
Meg úgy vagyok vele, hogy eddig asszem 1 kampányban tudtam használni a puppet mastert, szívesen kipróbálnám megint. Valszeg meg tudom csinálni a köntös nélkül is, de kíváncsi lennék, mi kárt tud okozni 4-5K archer a nekrókben 😊
Szóval? Merre van a köntös?
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Van egy kis problémám. A héten megvettem a játékot eredetiben. Felpecseltem a játékot 1.05-ig. De egyfolytában befagy, letöltöttem a legfrisseb nvidia drivert a 6-os szériából, de így is fagy. Léci segitsetek ebben a problémámban nagyon szeretnék már vele játszani.
Friss Windows telepítés (Xp Sp2) minden frissítés letöltve. Más játékok eAggyáltalán nem fagynak (Prey, Age of 3, Quake4, unreal3 stb) csak ez.
A konfigom: Msi K7N2 Delta, 2800+Barton 2x512 Ddr(400Mhz) memória. Nvidia6600 256Mb.
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
hamachi 1.0.2.4 es verzioval nemmegy a multynk :s
valakinek valami ötlet?
rákerestem, de nem lelem a választ..
Sylvan kampány, Nyikolaj elen uccsó pálya, hol találom Sandro köntösét?
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Valaki aki végigvitte a Hammers of Fate-t az tudna küldeni egy mentést? Mert neten nem találtam sehol :S
passz, azt nem ismerem..
infókat szerezhetsz róla: tibia.com, tibia.hu, tibia.uw.hu, tibianews.net, tibia.erig.net, sg-fórum tibia topic 😊
nah de most már tényleg vége legyen az offnak 😊
/OFF
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
segítség?
Érdekelne valaki tudja-e hogy a kiegészítõhöz a skillkerék létezik e már magyar nyelvre lefordítva???
Ha minden igaz a játék magyarosítását majd megint küldöm nektek... 😊
Nem minden arany ami hörcsög.
Elõlrõl kezdtem az egész Tribes-ot, szerintem most már nem lesz problémám.
Hogy a csigazabálók telenyomták mindenféle cuccal a csomagot, amibõl normális anyanyelvvel rendelkezõk csak annyit értenek, hogy "Le T-Shirt", "Le DVD Bonus" :-)
-a végzet pörölyei
-A tribest is az?:S
Nagyon Szépen Köszönöm A Választ!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...