14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Carmang
    ATI Radeon 9600XT All-In-Wonder
    Omega Driver 3.8.330 (asszem tavaly nyári).

Gyorsabb mint a Catalyst, ezt az Oblivionnál vettem észre, direkt azért raktam fel. A H5-öt eleve ezzel kezdtem játszani, korrektül viszi.
  • Dant0r
    Nekem 3850 van, és akármilyen catalystot pakolok fel működik.
    Mondca milyen konfigod van, directx-ből próbálj meg újabbat szerezni, alaplap driver(bios?), vagy ugye más catalyst.
  • FefeeX
    Egyébként a hangkarit kikaptam a gépből de sajna attól nem változott semmi...
  • FefeeX
    Asszem lehet Radeon probléma lesz... Tehát egy kérdés: Akinek ATi karija van, milyen Driverrel megy?
  • TreDoR
    Most vesztettem el 2.-szor
  • TreDoR
    Mostmeg a barbár hadjár első pályáját buktam 1 kör miatt . Lehet, hogy itt sem kellett volna fejleszteni a hősömet...
  • TreDoR
    Ez nem öreg hiba. 74 sárkánynak akárhogy osztunk-szorzunk egy az egyben le kellett volna kaszálnia az összes ellent, de ez nem történt meg...
  • ivan924
    Öreg hiba... Első körben ne menj be, hanem lövöldözd őket, előbb utóbb úgyis kijönnek. akkor van gáz, ha nincs jó lövős egységed, illetve ő jobban tud aprítani, mert akkor muszáj vagy nyomulni. Az erős egységet közel viszem a várhoz, egy gyengébb egységgel megyek be előbb, azt aprítják, majd utána támadok az erősebb lénnyel, amit addig pár vrázslattal meg lehet turbózni olykor-olykor. :)
  • FefeeX
    akkor kiszedem és megnézem úgy müxik-e...
    Ha úgy megy, a SB lehet megy a piacra... Előző H5-öknek nem volt vele baja :S
  • ivan924
    Nekem xp-n fut mindhárom H5. Sose patcheltem egyiket se, de nem is volt velük gond. Régebben Soundblaster hangkártyám volt, azzal néhány játéknak baja volt, feltételezem nálad (is) az SB audigy okoz(hat) gondot.
  • FefeeX
    Ez ugye Tote? milyen oprendszer mellett játszotok?
  • TreDoR
    Tévedtem, nem 10-et szedett le körönként, hanem 20-at...
  • TreDoR
    Ez a ballista 4x lőtt...
  • Dant0r
    Számszeríj=ballista?
    Na az azért táp, mert ki lehet hozzá fejleszteni olyat, hogy nem veszi figyelembe a defense-t, 3x lő, és eközben olyan 200-300-at sebez.
  • TreDoR
    Meg az is érdekes volt, hogy 3 earthquake varázslat kellett a kapu bedöntéséhez. Ez előtt minden várostromnál 1 is elég volt, nagy ritkán 2. A várnak már nyoma sem volt, de az a k**** kapu még mindíg állt...
  • TreDoR
    Az a pár arch demona (v. mi a rák), egész pontosan 8 darab 1-etlen ütéssel levert 16 sárkányt, a számszeríjja körönként 8-10-et. Semelyik heroes részben nem láttam utolsó szintű lényeket ilyen tempóban elhullani . Hát, mostmár ilyet is láttam...
  • Kandurex
    mondjuk az tényleg feltűnő, 77 sárkányt nem illik ilyen, nem túl számottevő seregnek, legyaláznia bár mondjuk attól is függ nem volt e a hősnél valami ghost dragon gyilok...csalás gyanús nagyon a géptől
  • TreDoR
    Egy kicsit megváltoztattam a tacticot, beküldtem magam helyett a főnixet :

• TreDoR
    Az lehet, csakhogy amikor 1. körben beküldtem a sárkányokat, nem számítottam arra, hogy megeszik őket reggelire...
  • Kandurex
    a vámpír megnyerte a csatát, szinte elég volt csak ő :)
  • TreDoR
    Hát, ez elég érdekes csata volt. A hőse, a számszeríjja és az ördögei úgy darálták a ghost dragon-jaimat, mintha első szintű lények lettek volna:

• FefeeX
    Válasz esetleg a 13892-re? Játszik valaki Xp alatt TotE-t? Esteleg ütközhet valami proggal, vagy az Audigy-vel??? El vagyok keseredve... :(
  • TreDoR
    Akkor marad a ki Windowsba-vissza megoldás.
  • Shiwo
    huhh..hát egy komplett kisregényt sem akarok kinyomtatni :)

arra gondoltam, hogy hátha akad valami lényegretörő jegyzetecske, de úgy látszik, kénytelen leszek magam összeirogatni :(
  • Dant0r
    Tényleg a leges-legegyszerűbb, ha beszerzed valahonnan a TotE-t:D (vagy legalábbis a HoF-ot).
    Sima H5-ben 1.6-ig létezik patch, és szinte mindegyikben változtattak a skill treen. Nehéz nyomon követni, plusz akkoriban még modot készíteni sem volt egyszerű.

Shiwo: Manualok
    Hátha, esetleg valamelyik bejön:P
    Ezekben tényleg minden szirszar képlet helyet kapott, ha tényleg bele akarsz mélyedni ezek a neked valók!
  • Shiwo
    maga a skillwheel kinyomtatva nekem nem sokat ér, mert csak kép alapján nem ismerem meg, hogy mi micsoda, azt meg pláne , hogy mire jó..
  • Shiwo
    én megelégednék valami olyan dokumentummal, amit kilehet nyomtatni és legalább annyira átlátható, mint a skillwheel...
  • NeoMaN
    :))))))))))
    Valami modernebb változatra gondoltam :)
  • TreDoR
    Windows gomb , garantáltan működik énis így használom
  • NeoMaN
    Kérek szépen már egy linket olyan skillwheelhez, ami az alapjáték alatt működik...
    :(((((((((((((
  • Samsu
    Már mindegy, újrakezdtem az egész hadjáratot
    Ki akartam fejleszteni az ultimate skill-t, de még véletlenül se volt rá esélyem.
  • TreDoR
    Hát, ez a Howl of Terror nem egy nagy szám. -11-es morál mellett is vígan repkednek a fekete sárkányok . Ezért teljesen felesleges volt szenvednem a kifejlesztésével...
  • FefeeX
    A Hamachi nálünk müködött, de már nem tudom milyen verziókkal. Asszem 1.2 volt mindkettőnk H5-je. Hamachiból meg... Ha tűzfalad van, engedd rajt ki Hamachit.
  • FefeeX
    Hali

Nekem valamiért az asztalimon nem akar elindulni érdekes módon, a notimon pedig megy. Az asztalimon régebben is ugyanaz volt a baja mint most, egy kisebb ablakba rakja és villog a fekete ablak. Azonban a konfigom azóta már teljesen más, kivéve a SB Audigy. A notin Vista van, az asztalin XP... Valaki help? pls...
  • Carmang
    Ilyen problémám nekem is van, nem konkrétan a H5-tel, de nem sikerült rájönnünk mi lehet a gond, így skippeljük a Hamachit. Azt nézd meg, hogy ugyanaz a verzió van-e fent mindkettőtöknél Hamachiból. Ha valami új verzió akkor rakjatok fel egy régebbit. Ha úgy sem megy akkor passzolom...
  • laikuss
    Ja a kiszabadítást a börtönből értettem.
  • laikuss
    Úgy emlékszem a 3 hét a kiszabadításra vonatkozik. Egyébként aszem jobbra indul el egy közeli kijárat felé, nem nehéz megcsinálni.
  • schenker88
    neten keresztul probalnank jatszani, hamachin keresztul
  • schenker88
    Sziasztok!

Megvan a heroes 5 meg ugye feltettem a magyar hof-ot is hozzá, 2.1 peccs+kr*kk
    De hiára próbálunk játszani hálóban hamachin keresztül (a legujabbat és a legujabb magyart is használtuk) egyszerüen nem látom amit a másik kreál játékot. Volt hogy a másik fél látta, amit én kreáltam de most már ő sem látja. Mi lehet a ki*aszott problema? naon idegesit ez a dolog srácok.

Hamachival hogy fordulhat elő hogy nem látjuk egymást a játékban, mintha helyi hálózatban lennénk??? Raadasul amikor megpingeljuk egymast, hamachin keresztul, folyamatosan erkezik valasz.

Ugyanakkor valódi helyi hálózatban egy másik gépen azonnal láttam öcsémet.

Kerlek segitsetek akar priviben akar itt, akar barhogy, nem tudom elhinni hogy nem mukodik. Mi az hogy nem latom a masik gepet vagy o nem lat engem??? virusirtom nincs, win tuzfalam ki van kapcsolva
    van vmi special port vagy mi amit ennek engedelyezni kell?

PLZ HELP :-(
  • Samsu
    Ezt vágom, de a küldi leírásban az áll: "szabadítsd ki 3 héten belül"
    Magyarul a 3 hét nem csak a börtönre vonatkozik, hanem a felszínt is el kell érnie 3 héten belül???
    Ez így gáz, főleg ha a legtávolabbi kijárat felé indul....