Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😞
bármelyik hero-val csinálom ez a helyzet...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
uccsó kampány 3. pályája, a varázsló + a törpék.
mi a lényeg, a fenti várat hamar el kell foglalni???!!!, az állandó átportálás gondolom nem fog megszünni attól?!
ja és hogy gyorsak legyünk, vagy inkább csináljunk egy erõs sereget???
tegnap már vagy 5 órát játszottam vele, de 1 várral nem tudtam, és végül leigáztak.
várom válaszotok.
Köszi
Kelet törzseiben az orkos 2. pályán vagyok, minden tiszta, 3 vár megvan, minden ellenség levágva, már csak a világos kék vár van hátra. Viszont sehogysem tudok odajutni. Mi a dolog trükkje, valaki megírná?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ujra kezdem, lehet elõbb fog jönni. szóval én ilyen menekülõ módon játszottam se váram se semmi, csak egy kis csapatom, de akkor ugy látszik nem ez a lényeg.
kössz a segítséget.
ÜDv Misi
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Gondolom nekem irtad, de hogyan, messze nincs annyiseregem 12 küklopsz, meg még pár apró, semmi jelentékeny.
vagy az elején kell nagyon vigyázni az emberekre???
sietni kell e elfoglalni a barna várat az elején, vagy ha már ugy megerõsödött a sereg, hogy a kapu nam nagy problémát jelent???
http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=cd573ccd02f8c4deb6f3a9eb1023b0663392
1 hétig él!
ja meg én angyal várral támadtam rá, abból kicsit több volt.
de küldök mentést ha kell.
a köv levelben adok egy linket, ahonnan 1 hétig le tudjátok tölteni (feltéve, ha összejön)
A kelet törzsei 3 kampány (orkok) 2 pálya, mikor el kell menni az ork Kálokhoz, hogy csatlakozzanak.
azt mégis hogy lehet megcsinálni. nagynehezen eljutottam, hogy hajóra szálltam meg is van, hogy hol kössek ki (zöld vár), de ott egy lila sereg beáll a kapuba, aki beszél hozzám, de utána nem húz el, és nem tudok átmenni, ja meg persze 2-en loholnak utánam hajóval, meg még a "pávakék😄" játékos is elfoglalta mindenemet.
Szóval tud vki tippet??
elõre is köszi
ÜDv Misi
Vki feltenné az alapjátéknak (5. rész) a campaign.sav mentést? pm-be is lehet... elõrõl nincs kedvem elkezdeni, nekromantákkal szívesen játszanék...
thx
Egy klán, egy kán nevû fejezetküldetésnél vagyok... elvittem a hírt a 4 törzsfõnek Gotairól. Viszont az utolsóhoz nem tudok eljutni hajóval sem. Teleporttal sem... oda h kell eljutni...
ui: összességében a heroes 5-öt ismerem, nem vagyok képzett heroes mester😄 heroes 4 hun-nal ismerkedtem csak.
szar az egész játékmenet, mi ez hogy eddig tök simán mentek a dolgok, itt meg egyszerûen van egy qrva szar pálfordulat mintha megaultrta hardon nyomnám a dolgojókat, lurbára idegesítõ... én meg elõlrõl nem kezdem el... inkább uninstall
vki mentést pls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
vagy emberi erõkkel kell támadni?
adjon má vki egy mentést pls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tudod van a nekro várunk alul, a kezdésnél... és felette északon levan zárva a portál... nem lehet teleportálni, a legészakibb célterületre...
már minden megvan, csak a szellemnél a kapu az be van zárva...
a fene se gondolta volna h ezt így kell... majd kipróbálom... thx
A Ráksasza Rádzsa-nál a "megiramodás" képesség az tulajdonképpen mirejó?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A hexáknak örülök, a látvány is tetszetõs, de - az egyébként überelhetetlen - Disciples 2-féle dizájnt meg sem közelíti - legalábbis képek alapján. A mindössze három faj nehezen megbocsátjató, de ha tényleg lesz Greenskins az egyik kiegészítõben, akkor lehet velem tárgyalni.
Egyébként ki az a Mythrael? Myzraelt átnevezték volna, vagy csak cirill-latin "fordítás" nem sikerült?
Egyébként engem teljesen lenyûgözz az új Disciples,...háttéremnek is egy egyedi hõs?! van beállítva (Mythrael)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯