14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • Rusy
    Én is ott tartok most, az elején kb 2 hét, átteleportált egy pávakék hős az egyirányú kapun, pont le tudtam verni, közel azonos seregünk volt, utána a pávakékek nem jöttek egyáltalán, kb 3 vagy 4 hónapja nem jött az tuti, amikor eléred a zöld várat dumál a lila, én még visszafordultam, levertem a 2 lila hőst azok nem olyan durvák, igaz már vagy 20 sárkánygyíkom 500 kentaurlövészem ilyesmim volt visszamentem, még a 2 váramhoz lényért, a 2 hős aki csatizik segít láncba vinni, utána visszamentem levertem a kapuban álló lila hőst, simán, ne mozogj előre csak visszafele hagyd ő jöjjön oda, és mikor közel van mindenkivel támadj, utána a zöld vár is a tied, én 200 ezer aranyat elköltöttem, de kevés annyi lény van benne rengeteg, utána jön amit visszább írtak, a salassa bárkája idézés, én már eddigre elértem a szintkorlátot felvettem a zöld tárgyakat mehetsz a vége felé, amúgy normálon nyomtam
  • kavaro
    Hello.
    Gondolom nekem irtad, de hogyan, messze nincs annyiseregem 12 küklopsz, meg még pár apró, semmi jelentékeny.

vagy az elején kell nagyon vigyázni az emberekre???

sietni kell e elfoglalni a barna várat az elején, vagy ha már ugy megerősödött a sereg, hogy a kapu nam nagy problémát jelent???
  • laikuss
    Van egy rosz hírem, azt is le kell verni.
  • kavaro
    A necromanta kampány mentései:

http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=cd573ccd02f8c4deb6f3a9eb1023b0663392

1 hétig él!
  • kavaro
    Flammerscheint - a várat elég 1xű bevenni (normálon)az elején nekem is húlltk mint a legyek, de idéztem főnixet, meg azta halál urát, vagy mi és azzal lazán.
    ja meg én angyal várral támadtam rá, abból kicsit több volt.
    de küldök mentést ha kell.

a köv levelben adok egy linket, ahonnan 1 hétig le tudjátok tölteni (feltéve, ha összejön)
  • kavaro
    Sziasztok.

A kelet törzsei 3 kampány (orkok) 2 pálya, mikor el kell menni az ork Kálokhoz, hogy csatlakozzanak.
    azt mégis hogy lehet megcsinálni. nagynehezen eljutottam, hogy hajóra szálltam meg is van, hogy hol kössek ki (zöld vár), de ott egy lila sereg beáll a kapuba, aki beszél hozzám, de utána nem húz el, és nem tudok átmenni, ja meg persze 2-en loholnak utánam hajóval, meg még a "pávakék:D" játékos is elfoglalta mindenemet.

Szóval tud vki tippet??
    előre is köszi
    ÜDv Misi
  • Prince23
    Hi!
    Vki feltenné az alapjátéknak (5. rész) a campaign.sav mentést? pm-be is lehet... előről nincs kedvem elkezdeni, nekromantákkal szívesen játszanék...
    thx
  • Csibusz
    Nekem is ez a bajom.. pedig nekem is jó konfigom van
  • Prince23
    aha, azt a Shalassa hajót már megvettem egy talizmán, ok thx, meg is lesem
  • Lolozan
    A váraidban tudsz talizmánt venni(bal felső ikon),mely lehetővé teszi hajó idézését. A negyedik várba avval tudsz eljutni.Lemész a sziget déli partjára,a sekélyes részhez majd a varázskönyvből aktiválod Shalassa Hajója varázslatot.
  • laikuss
    Ha ez az amire gondolok akkor #13990, ha nem kicsit pontosíts mert fejből nehéz.
  • Prince23
    Hi, megint én:D
    Egy klán, egy kán nevű fejezetküldetésnél vagyok... elvittem a hírt a 4 törzsfőnek Gotairól. Viszont az utolsóhoz nem tudok eljutni hajóval sem. Teleporttal sem... oda h kell eljutni...

ui: összességében a heroes 5-öt ismerem, nem vagyok képzett heroes mester:D heroes 4 hun-nal ismerkedtem csak.
  • Prince23
    valaki nem tenné fel a mentéseit? pls
  • Chaoslord3
    Hardon nyomjátok? én nornálon nyomtam mert ugy emlékxem nekem csak azokkal a szaros kapukkal volt bajom de az utcsó várat meg vertem mint a franc vmi 250 sárkánnyal stb... :D:D
  • laikuss
    Mint többen tudják táp miatt nem mükszik a gépem, talán jövő héten össze tudom már rakni és akkor konkrétabban megtom mondani, h győzhetsz könnyebben mert így fejből már nem emlékszem, de mintha az rémlene, h a ballistát szedtem le először.
  • Prince23
    Vittem 100 fölötti sárkányt, mondom kampeca neketek, ez full győzelem, de nem, semmi...
    szar az egész játékmenet, mi ez hogy eddig tök simán mentek a dolgok, itt meg egyszerűen van egy qrva szar pálfordulat mintha megaultrta hardon nyomnám a dolgojókat, lurbára idegesítő... én meg előlről nem kezdem el... inkább uninstall

vki mentést pls
  • TreDoR
    Hát igen, nekem annál a csatánál hullottak a sárkányok, mint a legyek, meg a ballisztája 4-et lő stb.
  • Prince23
    Nagy baj van, Flammerscheint egyszerűen képtelenség be venni:((( vaki adjon egy mentést, ami feltöri a köv. küldit pls... hiába megyek vissza verbuválni erőket, és hiába csinálok emberi erőket nincs hősöm, akivel pluszban meggyengíteném Flamert. És azután mennék csak Arantirral...
    vagy emberi erőkkel kell támadni?
    adjon má vki egy mentést pls
  • Prince23
    Ja oké megvan roszzul csináltam , thx
  • TreDoR
    Ha beraknál képet sztem egyszerűbb lenne (na persze nem a kapuról).
  • Prince23
    Na oda vittem őket, de nem tudok átmenni, mert erős mágia védi az átjárást:(
  • laikuss
    Igen, beleállítod a hőseidet egyszerre a szimbólumokra Arantír kivételével, mert ők elvesznek számodra, úgyhogy ne hagyj számodra fontos tárgyakat náluk. Utánna szabad lesz az utad.
  • Prince23
    De ezt tuti így kell?
    Tudod van a nekro várunk alul, a kezdésnél... és felette északon levan zárva a portál... nem lehet teleportálni, a legészakibb célterületre...
    már minden megvan, csak a szellemnél a kapu az be van zárva...
    a fene se gondolta volna h ezt így kell... majd kipróbálom... thx
  • RaZoK
    kösz :)
  • dr Kotász
    1 turn-t kimarad, utána magasabb lesz az initiative-je.
  • Zóanagyvarázsló
    Egy lépést kihagy, de utána a következő három cselekvése erejéig dupla kezdeményezést (gondolom így van magyarul) kap.
  • RaZoK
    Szevasztok!

A Ráksasza Rádzsa-nál a "megiramodás" képesség az tulajdonképpen mirejó?
  • TreDoR
    Nem.
  • surisomi
    jah amúgy még valaki fejleszti azt az oldalt, amelyik bejön, ha rákantintok a képre?
  • TreDoR
    Nem leszel velük, de teljesen mindegy, hoyg fejleszted-e Kujint vagy sem, varázslatok nélkül használhatatlan, a barbárok pedig nem tudnak varázslatokat tanulni.
  • surisomi
    Én most járok a Kelet törzsei kiegben, a 2.hadjárat 2. küldi legelején mikor már hozzánk állt egy hős, meg a vára. Azt szeretném kérdezni, hogy csak Kunyint kell fejleszteni? A többi hős maradhat a várban, azokkal már úgysem leszünk?
  • Kandurex
    vagy még se
  • Shiwo
    én a demoját próbáltam a 2. résznek, de nem tetszett az egyhelyben álló harc
  • TreDoR
    Nem tudom, Disciples-el soha nem játszottam és nem is fogok.
  • Kandurex
    arról nem beszélve, gyk. a két tábor játékosaiból kerül elő a másik
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem egy-két hozzászólás erejéig megemlíteni egy hasonló stílusú játékot, esetleg kitárgyalni a kettő közötti különbözőségeket, még nem a világ vége, és tágabb értelmeben hozzá is tartozik a témához.
  • NeoMaN
    Szerintem meg offtopik... :S
  • Zóanagyvarázsló
    Várom nagyon, de eléggé különbözni fog ez az epizód is az aktuális HoMM epizódtól, hogy ne riválisokként tekintsek rájuk.

A hexáknak örülök, a látvány is tetszetős, de - az egyébként überelhetetlen - Disciples 2-féle dizájnt meg sem közelíti - legalábbis képek alapján. A mindössze három faj nehezen megbocsátjató, de ha tényleg lesz Greenskins az egyik kiegészítőben, akkor lehet velem tárgyalni.

Egyébként ki az a Mythrael? Myzraelt átnevezték volna, vagy csak cirill-latin "fordítás" nem sikerült?
  • Kandurex
    Bizony, elmozdultak a Heroes irányába taktika téren, talán belátták, hogy az egyhelyben történő harc nem túl változatos!

Egyébként engem teljesen lenyűgözz az új Disciples,...háttéremnek is egy egyedi hős?! van beállítva (Mythrael)
  • laikuss
    A Disciples az azért más és nagyon jó, viszont ha azt mondták nem változik a játékmenet akkor most nem értem, mászkálás lesz csataközben vagy mi mert akkor más lesz.(?)