Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
A TOTE-ban benne van 2 fan's content. Az egyik a skillwheel (by Aurelian), a másik a fan's manual. Na abban minden benne van, hõsök, skillek, lények, városépítés, még a városok spec. képességei, amit a játék szövegei nem írnak (mármint, hogy melyik város milyen bónuszt ad).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

AtiRadish
Uhmm... 1 gyors kerdes: ha lanban akarunk jaccani haverral, van olyan palya ahol "szovetsegben" lehetunk egymassal?

Angolul.
Magyarul. De ez utóbbi kevésbé alapos, és még csak a HoF-ig van kész.

Magic Boy: A játék a jövõ héten érkezik meg a magyar forgalmazó (Sevenm) raktárába, és tudtommal nem került ki a magyarítás.
RaZoK
Heló!

Esetleg tud valami tájékosztatót adni a kiegészítõkkel kacsoplatosan, tehát valami leírás az új csapatokról/lényekrõl illetve némi információ a pályákról...esetleg hol tudok ennek utánanézni?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Magic Boy
A Tribes of the East-hoz van már magyarítás vagy valahol megtalálhatóak azok a Magyar filek amikkel felülírhatóak az Angolok, hogy Magyar legyen a játék?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ja és sima H5 öm van
hellósztok lenne 1 kérdésem : olvastam az oldalon valahol nem tudom így van e : ha végig játszom a kampányt akkor kapok új 1 pályákat a skirmishben vagy mia fene az amikor tudok tesómmal játszani ?
Nem gond, további jó játékot, ha elakadsz nyugodtan írj, tuti segít valaki...
Köszönöm. Erre nem gondoltam. Mind õrökké Griff!!!
minden portálba egyszerre be kell rakni 1-1 hõst kivéve arantirt. De azokat elveszted, szal ne legyen náluk sok cucc...
Hali! A Heroes Tribes of The East-ben "elakadtam" a 2. (Nekromata)kampány 5. pályáján. Már elfoglaltam mind a 4. "griffes" várat, megöltem minden szabadon levõ "lényt". A jobb felsõ sarokban van egy híd végén egy kapu amit "valamilyen kék erõtér véd" Arantir NEM tudja megszüntetni. Probáltam már Arantir-al hajót megidézni az átjutáshoz a tulsó partra "ez sem sikerült". Mi a megoldása ennek a pályának? Kösz. elõre is a segitséget!!!
Hát a barbár hadjárat tényleg nem okoz maradandó élményt, azon kívül, hogy frankón elhúzta az idõmet... Kicsit unalmasra sikerült...
TreDoR
Jah, hogy így számolják a trilogiát <#idiota>. Na ez viszont egy jó hír.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

"Remélem a 3. kieg. még ezt is alul fogja múlni."

Milyen harmadik kieg? A legutóbbit eddig is a trilógia lezárójaként emkegették, szerintem már a HoMM VI-on dolgoznak.
TreDoR
Énis ugyanúgy éreztem, mint a készítõk...

Nekem még a HoF tetszett mert volt benne folytonosság de a ToTE olyan katyvasz volt az egész, meg olyan zavaros, mintha a készítõk már szabadultak volna tõle.
TreDoR
Hát, ez a TOTE rosszabb volt, mint a HOF. Remélem a 3. kieg. még ezt is alul fogja múlni. GG & HF a nivalnak.

Csak nem WoW? 😊
Lateof
Kösz, de egyelõre nekem még nincs meg, csak kutakodok, hogy mire kéne váltani az ádáz MMO-k világából 😛
Versenyekrõl tudok, azok voltak régen is, de ha mondjuk felnézek multiba, akkor találok-e bármikor gameket? Ahogy nézem a H5-öt szeretik az emberek, akkor gondolom ez kellene, már ha többen játszák, mint HOMM3-at.

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Én szívesen játszom veled H5-öt miután leállamvizsgáztam 😊
Egyébként ennek nagyon faja hálózati módjai vannak...
Lateof
Ja, lehet, hogy nem voltam egyértelmû, úgy értettem, neten melyiket játszák jobban ^^

Lateof
Sziasztok, bocs hogy benewbkodok (szép magyarul mondva) ide, régen játszottam HOMM3-al még, azóta nem nagyon. A kérdésem az lenne, hogy melyik részt játszák jelenleg komolyabban? Meg neten mennyire játszható, ha csak úgy néha fel akarok menni? Bocs, ha hülyéket kérdezek, de tényleg nem vagyok otthon HOMM terén😛
HOMM3-al kapcsolatban van csak 1-2 lanos élményem, és ennyi.

Most hallottam hogy a magyar verzió 28-án kerül a boltokba!

Shockmaster
Sziasztok,

A HMM5 - HoF-hoz hol tudom letölteni a magyar 2.1-es patchet? A FAQ-ban lévõ sajnos hibás cím.

TreDoR
A TOTE-ban túl tettek magukon, itt már 2 pálya is van az academy hadjáratban, ahol academy várral lehet menni (a sima h5-ben csak 1 volt...). Ráadásul érdekes, hogy mindig az academy hadjárat a 4 pályás (a többi 5)...

Shiwo
fõnix jó lény, de ha az ellenségnek van mondjuk pit lordja, és el is éri vele, akkor szívás..a csonkolás vagy milyen nevü képességével mindenképp megöl 1 lényt, független az életerõtõl..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A fõnixre visszatérve egy pillanatra: éppen most agyalok rajta, lehet idõzõ mágiát kellett volna felvetetnem a törpe hõsömmel a Hof-ban, nem pedig pusztítót. Talán többre mennék vele. Ti milyen képzettségekkel futtattátok Wulfstan barátunkat? ( gondolom már mindenki a tote-ot nyomja, de csak emlékeztek<#vigyor0> )
Valamiért a készítõk nagyon mostohán viszonyulnak az Academy frakcióhoz, azért ez elgondolkodtató...
ivan924
Ne tedd! <#ejnye1> Kár lenne a játékért...
Inkább tarts pár nap szünetet, én is azt tettem. Végtére csak elfogytak a hadjáratok, aztán már jöhettek a nagyobbnál nagyobb pályák, olyan várral, amilyennel jólesett. <#nyes>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

TreDoR
Kezdem megutálni a h5-t. Végigszenvedtem 2 undorító kampányt, csak azért, hogy másfél pálya erejéig 1-1 academy várral mehessek. Ez már majdnem vicces lenne...
...ha nem idegesítene fel.

Pont azt írtam, hogy a 4-ben ilyet nem lehetett, míg a korábbi részek a másik végletet jelentették, tehát e megoldás okát és értelmét firtattam, támasztottam alá. Ettõl függetlenül mégiscsak illúzióromboló volt, a HoMM sorozatnak mindig is védjegye volt a kavalkád, az eklektikusság.

(Én arra az egy várra semnemlékszem, de ez nem jelent semmit. Amúgy nagyon jó kis kampány volt, a hosszasan kifejtett sztori pedig hozzájárult az angol szókincsem bõvüléséhez 😊)
TreDoR
A 4-ben nekró kampányban honnan szereztél angyalokat? <#wow1> 1-etlen élet vár volt az egész hadjáratban.

Lassan félek nekiállni a kampányoknak azok alapján, amiket itt olvasok...

Mondjuk azt úgysme leet überelni, hogy a negyedik részben egész kampányokon át ugyanolyan várakkal rendelkezõ ellenségek ellen kellett küzdeni. (Bár valamilyen szinten mindig fura volt, ha nekromantaként százasával hemzsegtek az arkangyalok seregemben.)
TreDoR
Mostmeg törpékkel kell nyomulni <#idiota><#mf1>, kezdek ideges lenni.

TreDoR
Ezért írtam, hogy pénz kidobás. Sokba kerülnek és csak varázslásra használni õket...

Cobra.
Általában sikerül minimális dzsinn veszteséggel végeznem a csatákat. Egyszerûen jól kell helyezkedni velük és kiiktatni az ellenség távolsági egységeit. A dzzsinneket meg nem használom közvetlen támadásra, csak varázslásra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TreDoR
Megint nyomulhatok láma lovagokkal... Grat a nivalnak, hogy nem tudnak összerakni egy normális academy hadjáratot!

TreDoR
Ezt most ugye nem mondod komolyan? Mikor éltél velük túl 1-etlen komolyabb csatát? Itt nem 3. szintû semleges seregek ellen vívottakra gondolok...

Cobra.
H5-ben sem gyenge a dzsinn, nem véletlenül támadja a gép õket olyan kitartóan. Tud varázsolni, magas az inintiative-je és a speed-je is. A def-e sajnos elég karcsú, de ezen lehet segíteni gyártott varázstárggyal.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TreDoR
Én is ezt csináltam a nekro kampányban. Megidéztem a fõnixet és az ellen hõse lemásolta az idézésemet (asszem van ilyen skill), én meg néztem, most mi lesz <#vigyor>. Pehére pont volt nálam néhány fejlesztett lidérc és azok egybõl kiiktatták <#idiota>

TreDoR
Valamiért azt hiszem ezeket nem fogom kihasználni: <#idiota>

Magyarországon még az angol sem jelent meg 😛
Hi!
Vki nem tudja véletlenül h a Heroes Tribes of The East-nek magyarítása megjelent-e?

Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/

Kandurex
ja, ja experten egy jó mágussal erõs, csak élõholtak ellen a "kuva" lidérc rábök az újjával és kampeca neki :/ vagy "banish" mágia, szóval táp - táp, de még se full táp 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TreDoR
H4-ben az ördög idézést szerettem, 11-et körönként <#idiota>

mit jelent a "kevés"?
1400 hp-ját nehéz úgy leverni, hogy 30 titán is csak 200-at sebez rajta.
Nagy def meg atk miatt ugye tizedét sebzõdi, és tízszerest sebez. Jófajta kis dög, na.

NeoMaN
rohattdurva a fõnix, pláne expert summon magiccel 😊)

Mitõl olyan bika a fõnix? Én nem próbáltam még, mert nagy spellpowerrel is kevés HP-t meg sebzést ír neki...
<#nyes> Hát igen, az idézett fõnix lealáz mindenkit, ha már megvan a varázslat + komoly spellpower-el bírsz akkor nincs ellenfél. H4-ben is szerettem, de ott sokszor a sáskát idéztem inkább. Kár hogy a 5-ben nincs.