14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • gaspijoci
    Használd a sereged lényeinek a runa varázslatait is. Igy többet, nagyobbat sebeznek és le tudod venni róluk az ellenfél gyengítő varázslatait is. Nem könnyű de nekem így sikerült leverni az ellent.
  • pearl26
    Ha valakinek sikerült már megcsinálni az utolsó pályát, mikor elfoglalod a 3 aranybányát, és megjelenik a törpehős, és megtámadja a démonvárat. Mert nekem még nem, ha tudsz segiteni, vagy valaki tudna nekem némi infoval segiteni az jó lenne, mert már régóta próbálgatom, de nem sikerül.
    Előre is köszi.
  • pearl26
    Sikerült neked már megcsinálni az utolsó pályát, mikor elfoglalod a 3 aranybányát, és megjelenik a törpehős, és megtámadja a démonvárat. Mert nekem még nem, ha tudsz segiteni, vagy valaki tudna nekem némi infoval segiteni az jó lenne, mert már régóta próbálgatom, de nem sikerül.
    Előre is köszi.
  • Carmang
    Üdv,
    csak hogy valaki válaszoljon :)
    Bár én sem vagyok nagy tudor ebben, szóval...

A szimultán körök valami olyasmi, hogy megadott idő áll a játékosok rendelkezésére egy kört teljesíteni. De ezt mindenki egyszerre teszi meg. Ha lejár az idő, akkor a gép lejátsza mindenkinek újra a történteket, immáron "egybevágva" mindenki lépését.
    (ebben nem nagyon vagyok biztos inkább nézz utána, hátha van leírás).

A dinamikus csata Singlében is van (beállításoknál bepipálod). Egy lépésre asszem 15 másodperced van, tehát nincs időd sokat gondolkodni. Utána jön a következő lény.

A többire nem tudok válaszolni.
  • Shiwo
    kisértet-módra találtam leírást, a többi továbbra is érdekelne..
  • Shiwo
    lenne néhány kérdésem:

- hálózati játéknál pontosan akkor mit is jelent ez a kisértet-mód ? régebben olvastam róla valamit ,de nem teljesen tiszta...

- mire jó a "szimultán körök" opció bekapcsolása

- dinamikus csata az ha jól értelmezem azt fedi, hogy multiba csak X ideje van lépni a csatában a lényekkel a delikvensnek...ez kb mennyi idő lassú/közepes/gyors verzióban ?

Térkép létrehozásánál a következők érdekelnének

- mi a manó a "föld alatt" résznél a távol és a jelen

- a sablonok pontosan mire jók, és ha érdemes őket használni, akkor tudtok-e ajánlani párat

- Kelet törzseibe is még összehozta azt a gép, hogy 4 random várból 3szor nekrót kaptam, úgy látszik ez notóriussan megmaradt benne..van rá valami mod, hogy arányosabban hozza ki a várakat, kb egyenlő eséllyel ?
  • mkapas
    Hello!

nekem egy olyan problémám van hogy felraktam a Heroes 5-öt (a simát) és felraktam hozzá a a patch-eket is az 1.6ost is! és valamiért nem akar menni mert mikor elakarok kezdeni egy kampányt kiirja hogy standard mode, duel mode, duel 3X3 és egyiket sem tudom kiválasztani:S
    ha valami megoldást tudnátok mondani örülnék és megkköszönném!
  • Shockmaster
    Hali,

A HMM5 TotE-ben az elmentett videókat hol tudom visszanézni?
  • ChristianID
    Üdv!

Léteznek vhol magyar text pak fájlok 2.01-es HoF-hoz?
  • Lolozan
    A következő linket tudom ajánlani http://heroes.hardwired.hu/
  • ReMeK
    Csáo.
    A kelet törzseibe elakadtam a Az utolsó lélek pályán (élöhelottak első pálya)
    Elkel foglalni egy zöld várat amibe pokolszörnyek vannak, de levan omolva a hid és nemtok odameni a várhoz, mi a megoldás?
    Elöre is ThX!
  • TreDoR
    Esetleg VGA drivert frissíts, meg directX-et.
  • shrike7973
    Akkor win reinstall kell? Esetleg vmi szar a gépbe?
  • TreDoR
    Hiába rakod fel az alapot és patcheled, az a TOTE-n semmit sem fog változtatni, mert mint te is írtad a Tribes egy standalone verzió.
  • Samsu
    ...Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\music\AdvMap-Campaign\

A játékod fenti könyvtárában találod a városok zenéit .ogg formátumban, csak át kell konvertálnod mp3-ba.
  • Samsu
    Havernak igaza van. E6420 + 8600GT + 2 gb ddr2 800 full maxon röcc nélkül.
  • shrike7973
    o.O
    LOL
    A heroes patchek alap heroes hez van, de ez a tribes független elvileg.. vagyis az mert csak azt tettem fle és müxik.. akkor most tegyme flel a h5-t is és patch?
  • shrike7973
    Várjunkcsak megnézem patchek segitenek e a helyzeten o.O
    Vkinek megvan mp3 ba a faq oldal elf városzenéje?
  • shrike7973
    Hali!
    Az rendes hogy egy 8800 GTS 640 mb + E6320 alapon + 2gb ddr2 800 mhz el felszerelt gép minden maxon 1280 ba ha egyik sarokból átnézek a másikba vagy 6-9 fps el laggol a gamme? Mert haver aszondja hogy kizárt. Neki mondjuk E6850 e van gtx mellett, 4 gb rammal... akkor nem elég a gépem neki maxon, vagy ő a hülye, esetleg a winem szar és win reinstall kell?
  • Rusy
    Hello biara ellen a kelet törzsei végén valaki valami taktikát mondjon legyen szíves brutálisak>..
  • Carmang
    Az alapjátékban?
    Legyen a hősödnél a bot. Elfoglalsz egy várat, és mikor kilépsz a világtérképre, akkor felteszi a kérdést, hogy akarod-e konvertálni a várat.
  • New Holland
    Már mind1 megoldottam.
  • New Holland
    Sziasztok!Elakadtam a necropolis hadjárat 3. pályáján.Meg tudnátok nekem mondani ,hogy hogyan kell használni a túlvilág botját?
    Előre is kösz!
  • Prince23
    Fortélyosággal nyerhetsz... amúgy a kapuban adnak egy csomó léyneket, azt vedd fel, és lesd meg elenfeled mozgáskkordinátákat, és az egyik kaput megostromlod, meg egy fővezérét, aztáén a vár, és mission acomplished
  • Rusy
    nem tudom megcsinálni egyszerűen lehetetlen 2x-es túlerőben vannak, de ami nagyobb gond a hősöm rohadt gyenge, a második pályán volt olyan hogy frydával meg duncennel voltam, lehet az lenne a gond hogy ott nem nagyon fejlesztettem? mert inkább duncannal mentem, és még kivel kell majd harcolnom a kampány folyamán mert akkormegcsinálom újra azt a pályát és frydát fejlesztem
  • Rusy
    hello az az elűzés varázslat, de nincs olyanom
  • TreDoR
    Banish, varázslat vagy skill nemtudom.
  • Rusy
    Hello

Nem tud valaki valami taktikát mondani a kelet törzsei utolsó kampány utolsó pálya, amikor zehirrel megyek, a törpe hőssel nagy nehezen lenyomtam a démon várat, de fryda-val nem nagyon boldogulok, pedig mondta valaki hogy még biara is lesz, a fő gondom az idézett lények szinte megduplázódik a serege, nincs arra valami "gyógyír"? :D
  • Rusy
    Köszönöm megcsináltam nem volt könnyű
  • r4pt0r
    Nem gond. Mert már nagyon rég volt.
  • gabo91
    ja ..., nem tudtam hogy bevolt már linkelve...
  • r4pt0r
    Easter egg. De ezt már linkelték nagyon régen is. Vicces. :D
  • gabo91

Mi ez kérem???
    Mit keres itt egy sherman?
    Öcsém találta. :)
  • Prince23
    A bányákban nem szabad terjeszkedned várilag, ott erősödnöd kell! be kell ásd magad saját váradba, max bányákat foglalj el, meg idegesítően mászkáló hősöket.
  • Rusy
    Hello

Valaki tudna nekem segíteni, a kelet törzsei kieg utolsó kampányának, harmadik pályáján, zehirrel meg egy törpe hőssel vagyok wulfgar, a lényeg az alvilágban van 2 váram elég jól verem vissza a sárga hősök támadásait, amikor megjelenik rolf egy törpe hős, nem tudom kinyírni, mert rohadt erős pedig én is, vagy mi a sorrend mert a sárgákhoz meg nem tudok eljutni elálja az utat egy hős, kinyírni nem szabad, de nem tudok tőle elmenni
  • Carmang
    Ja, hasznos skillek a kérdőjelesek, mindenképp fejleszd ki őket. A felkiáltójeles hiánya viszont nem zavaró.
  • Carmang
    Keress guglival arra, hogy Skillwheel. Ez jelöli, hogy miket kell fejlesztened, ahhoz hogy elérd a felkiáltójeles skillt. Egyébként is egy átlátható rendszerben megjeleníti a skilleket, már csak ezért is jó.
    Mind a három játéknak (alap, HoF, TotE) külön skillwheel-je van, arra vigyázz.
  • Shockmaster
    Lenne egy kérdésem, mert van, amit nem igazán "értek" a Heroes V-ben (hogy ez benne volt-e az alap játékban vagy csak a HoF-ban jelent meg nem tudom). A speciális hősre jellemző képességek között ha egyet sem tudok van 4db ? és egy !-jel a végén. Na egy Necromanta volt az amivel ki tudtam tölteni a 4 ?-et, a ! jelet viszont nem. Meg tudnád mondani mik ezek és mi kell hozzá, hogy elérjem? Ez valami nagyon durva speciális képesség lesz?
  • Shockmaster
    köszi
  • TreDoR
    Nem a megfelelő patchet szedte le.