14765

KELET TÖRZSEI MAGYARÍTÁS (thx, AtiRadish)
  • TreDoR
    Kivéve, hogy az ellenséges hős azonnal lekapja
  • NeoMaN
    Hát ja. Meg ugyibár Phantom Forces :))))
  • TreDoR
    Azért az is érdekes, hogy mindkettőnknél más az ellen létszáma, mármint nyilván az idő múlásával növekszik, de valamelyikből nálad van több, valamelyikből meg nálam. Ezt hogy hozták össze? Más lenne a lényszaporulat? Vagy csak eladták őket rabszolgáknak
  • Samsu
    A patch felrakása után természetesen a hadjárat menüből kezdtem újra a pályát. A rúnák használatlansága megoldódott, már csak ezt a rohadt pályát kéne valahogy lenyomnom. Van még pár ötletem, próbálkozok én is. Jah, és én is hard-on tolom.
  • laikuss
    Ha már kérdezed, én nehéz fokozaton és ha mégegyszer végigtolom akkor biztos a legnehezebben mert szerintem olyan nehéz nem volt.
  • FefeeX
    Jaja ez azóta nekem is eszembe jutott, utközben tanul az ember...
    Minden esetre szép győzelem.
    Nekem szerintem nek lesz erre még pár órám hogy újra toljam :)
  • TreDoR
    A banshee-kat már nem volt türelmem újraéleszteni:

• TreDoR
    Ha rányomsz egy pupet mastert a kentaúrjára, akkor az is segít gyorsabban lenyomni.
  • FefeeX
    Amúgy ti milyen nehézségen toljátok? Nálam normal.
  • FefeeX
    Szerintem kábé annyi volt ezis, csak minden héten maxon használtam a seregösszeszedést... Többnyire csak skeletonokat meg lich-eket szoktam kelteni necro-val. Amúgy meg sose halt meg szinte semmim, erősen használom a holtkeltést, azért használok Lich Mastert is.

A stratégia lényege, hogy frenzivel kinyírt mindenkit benn az az állat, addig nekem alig hullott valamim, főleg hogy itt is van holtkeltés... Szépen lassan a tornyokat is kicsinálja a faltörő. Mivel lassan jön újra a nagydarab, így lehet vulnert tenni rá meg hasonlók, aztán a lényeg hogy mindig álljon előtte valaki a kapuban. 2 köre van a hősnek, hogy ujraélessze előtte az elő falat. A lich meg a skeltonok meg lövik folyamatosan. Ha van a nagydarabon mark of the necromancer, akkor mannából se lehet kifogyni, így tulajdonképp picit szerencse, nagy türelem játék... :)
  • TreDoR
    Uhh, mennyi idő volt azon a pályán egy ekkora sereget összeszedni? Én a 3. hónap utolsó napjára fejeztem be azt a mappot, de csak 100 valamennyi Lichem volt meg 20 sárkányom stb.
  • Dant0r
    Ja igen legközelebb majd Save Replay gomb, biztos tanulhatunk belőle:)
  • Dant0r
    Szép, gratula
  • laikuss
    A patch feltétele után gondolom újra kezdted a küldit és nem save-ből. A sereget meg ha jól emlékszem gyüjtögeted azon a pályán, de majd konkrétan megnézem mi is van ott pontosan.
  • FefeeX
    Na akkor a képek a nagy csatáról... A nagydarabnak már csak kb fele volt meg, de aki már nyomta barbárok ellen, tudja mit tud 400 olyan mamut :)

És a csata vége, mikor már leizzadtam kb fél liter vizet:
  • Samsu
    Nah, kísérleteztem egy kicsit. Odarobogtam a legrövidebb úton (a piros hős persze rámrontott, a seregem 3/4-e ottmaradt), és érdekes módon így elvégzettnek tekintette a küldetést. Csakhogy így nem tudok továbbmenni, mert nincs seregem amivel be tudnám támadni a piros várat. sakk-matt. Ötlet laikuss? Egyébként köszi, hogy próbálsz segíteni.
  • Samsu
    Nem volt patch, most felraktam. Eredmény: rúnáim fele nem működik, hiába van nyersanyag hozzá + ugyanúgy nem fogadja el elvégzett küldetésnek a kiszabadítást. Ekkora szivatást.
  • ivan924
    Nekem az alapjátékból, és a kiegészítőkből is az "alap" van fenn, egyiket se patch-eltem soha.
    A hangkártyám integrált, és a hang csak picikét csúszik. Más játéknál ilyet nem vettem észre, ezért gondoltam, hgy ez "gyári hiba" lehet a H5-nél. Mellesleg pár hadjáratot lenyomva, már "eléggé ismerős" volt a zene. Amúgy jó a zenéje, de 5-10 órán keresztül ezt hallgatni... akkor már inkább a winamp saját zenével :))
  • FefeeX
    TotE-ben UD 3ik pályán ledöntöttem a sárgák várát... :)
    Nagyon faja volt, kb fél órás battle, de végül összejött :)
    Háromszor leizzadtam közben :)
  • laikuss
    Akkor ez valami program hiba, a patch fent van?
  • Samsu
    Hát ez az, nálam hiába van kinn a börtönből, nem pipálja ki. Így a többi se jön össze, gondolom ezért áll meg a feljárónál.
  • laikuss
    Na a mentésemből újra lejátszottam azt a kis részt. Nem tudom mi a problémád, kiszabadítod erre vonatkozik a 3 hét, a küldiknél kipipázódik amint ez megtörtént, másod küldi az a feladat hogy vezesd a felszinre, vissza a hídon és balra menj aztán megint balra (ott ahol a piros zárt kapu van) és utánna van a feljáró ahol van egy védelmező azt levered és már kinn is vagy és folytatod a játékot közben a kiszabadított hős magától feljön a felszinre és elhagyja a térképet és te jutalomból a köv. napon kapsz 50 berzek...-et, ennyi az egész
  • laikuss
    Majd megnézem a mentésemben, rég volt de úgy emlékszem mintha beszéltem volna vele a felszinen vagy valami ilyesmi mert valami jutalmad lesz, hogy felvezetted a felszinre
  • Samsu
    Komolyan mondom, az uninstall-on gondolkodom keményen...Ez a Hof egy rakat sz*r. kb. 6-odszor játszom újra a törpés hadjárat 3-dik pályáját, eredménytelenül. Hiába szabadítom ki a lila hőst a börtönből, nem jelzi hogy sikeres a küldetés. Gondoltam, akkor csak azután lesz az, ha kikisértem a felszinre. Hát nem. a hülyéje megáll a feljáratnál, és nem megy sehová. ha mögötte vagyok, ha előtte megyek, tök mindegy. letelik a 3 hét, a barom meg csak áll ott és bukta. segítsen valaki, már a börtönnél megb@szhatom ha nem fogadja el sikeresnek a küldit? És tényleg csak engem szivat, senkinél nem volt ilyen böszmeség?
  • laikuss
    Én is integrált hangkarit használok, rákötve egy erősító, de nem késik, vagy csúszik a hang.
  • NeoMaN
    Csatánál lehet nagyon észrevenni...
    Ja integrált. De ez már a harmadik konfigom, a harmadik realtek hangchippel.
  • TreDoR
    Ez a térkép szerkesztő elég húzós. Van benne 3 db hegy és azt kell beosztani...
  • FefeeX
    Én figyelem a hangot, de nekem abszolúte nem tűnt fel ilyen...
    Milyen verzióval nézitek? Integrált hang?
  • ivan924
    Nekem is feltűnt, de úgy voltam vele, hogy "gyári hiba". Megoldásként levettem a hangot és winampban nyomok valamit helyette...
  • ivan924
    Hoppsz, #13935 tárgytalan. :) De legalább nincs probléma, kijátszhatod magad. :)
  • ivan924
    Nekem Ati-karim van, ezt a drivert (5-7_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_24085.exe) tettem fel hozzá anno, semmi gondom nem volt se a H5-tel, se más játékkal.
    Googleba rákeresel, hogy ati driver, szerintem kidobja; vagy nézd meg erre mit ad ki: 5-7_xp-2k_dd_ccc_wdm_enu_24085.exe
  • ivan924
    Akkor másképp írom: "öreg" hiba. :) Ha nem muszáj, nem megyek be a várba, inkább kintről lelődözöm az ellent, épp az ilyen kiszámíthatatlan dolgok miatt. Pl. kiépített inferno várban valamelyik természet-hős (nem jut eszembe a rendes neve) csücsült... A szerencsém alapból csökkentve volt, aztán kiderült, hogy a hős három kedvenc ellensége épp az én seregem gerincét képezte... aztán meg néztem, miért hullnak úgy a fekete sárkányaim...
  • NeoMaN
    Nekem azt mondjátok meg, hogy mitől van olyan érzésem a játéknál, hogy késik a hang? Nagyon minimálisan, talán egy tizedmásodpercet, de érezhetően késik. Driver stb. gond nem lehet, mert ez más a harmadik teljesen más konfig amin játszom, és mindegyiknél érezhető volt a hang késése, legjobban a csaták alatt!
    Természetesen peccsek fent vannak.
    Más nem vette még észre?
  • NeoMaN
    ja bocs
    :))))))))))
  • NeoMaN
    Kódekpakkot uninstalláld....
  • FefeeX
    Itt nem lehet hsz-t szerkeszteni?
    Csak annyit akartam még hozzátenni, hogy az arra vonatkozott, hogy erre a fene se gondolt volna, és véletlen hogy rájöttem :)
  • FefeeX
    Örülök is, hiszen már kb 10 órát csesztem el minden újrapakolásával, arver szétszedés összerakással. Szal holnap már játszani fogok :)
  • TreDoR
    És ezen mi a meglepő? Nekem régebben style xp miatt kellett egy csomószor újrapakolnom az xpt (volt, hogy egy nap alatt 3-szor...), már nem is használom. Inkább örülnél, hogy ennyivel megúsztad.
  • FefeeX
    Becsinálok, átgondoltam, bezárogattam mindent:
    Windowblinds, ami alátett... Ezek szerint azt ne használjam... Viszont akkor kell találnom valamit ahelyett :D
  • FefeeX
    ASUS 3850 512M, Gbyte P35-DS3@F6, E2180@2800Mhz, 2x1Gb Geil DDR2 @ 875Mhz, SB Audigy.
    Feltettem a Catalyst 7.12, 8.2-t egyikkel sem megy.
    DirectX-et meg azt próbáltam ami rajt volt a Heroes DVD-n...