Heroes of Might & Magic V.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Szinte biztos hogy CODEC problémád van. Gordian Knot Codec pack... ez kell neked. Nehogy ACE Mega codekezz, mert az nagyon lelassítja a gépet (többnyire).

http://www.f1-info.hu/

Laikuss: Nem kampánypája. Egyszemélyes egyszerû pálya.

ivan924
Én kínomban már a legkönnyebb fokozatra váltottam. Tipikus esete annak, mikor sok mindent kipróbálsz, mégis könnyedén lecsap hataémas seregével, holott addig te nyomtad ugyanígy. Egyetlen dolog csupán, ami másként kellene csinálni, egy varázslat, vagy "mittudomén", de eleddig még nem jöttem rá. És egy darabig már nem is fogok, mert elegem van abból a pályából. Ha végignyomtad, és nem derült ki, akkor viszont most már nem is fogom erõltetni azt a pályát.
Alapjáték hadjáratai végig, plusz két kieg hadjáratai "végig", az egyikbõl hiányzik fél pálya... na bumm, annyi baj legyen, sose legyen több. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Ivan929 "Aztán a törpös kieg-et nem tudtam végignyomni, utolsó pálya nem ment... így nem tudom annak mi lett a vége... mint ahogy azt sem, mi is a helyzet Isabel gyerekével..."
Én nemrég fejeztem be (szerintem hard-on nagyon könnyû volt) de még nem derült ki és csak azért nem írok többet róla nehogy elrontsam valaki játékát.
Írd le azt is melyik kampányban van, mert ennyi pálya után már nem emlékszem hol volt ez.
II Rocky II
már megvan a válasz: nálma ujraindul másnál nem..winreinstall és nézni meg ugy😄

24 - Exile -Nov.23

Hello! Van egy olyan egyszemélyes pálya hogy "Könnyek Ossirért". Abban meg nem tudom megszerezni a grállt 😞. Követtem a táblákat addig amíg azt nem írja hogy "lépj vissza kettõt és kezdj el ásni". Felástam az egész T-t de semmi. Nem tudja valaik hogy ilyenkor mit kéne csinálni?

II Rocky II
hali vki tudna segiteni????? felteszem a game-t és mikor elindulna az ubisoftos logo meg a video is elindul de mikor annak vége akkor ujra indu agép de vajon miért??

24 - Exile -Nov.23

ivan924
Ha a végén neked van több várad, akkor szimplán vársz... több várból több lény lesz (pláne ha neki csak egy vára van), így elõbb-utóbb beéred a serege létszámát, aztán meg le is hagyhatod... Minden a türelmeden múlik. 😊

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Carmang
Köszi, én is megtaláltam ezt, de nem figyeltem, hogy a Mages kampány alul van leírva.

Halljátok! az orc küldetés utolsó pályáján ti is meg szenvedtettek az utolsó várral amit el kell foglalni? Nekem naon durva 51 titán 87 rashka stb... szal elég durva <#szomoru1> gondolom újra kell kezdeni és hamar le kell támadnom ne hogy igy kifejlõdjön?!?!?!
ha még egyszer elakadnál a küldetésben akkor ajánlom ezt a linket! Az igaz h angol de meg lehet érteni azért ha csak egy kicsit is konyitasz az angolhoz.>>http://www.maps4heroes.com/heroes5/campaigns_walkthrough_eng.php
Amugy a MAGEes mission a kommenteknél van majd észre veszed csak görgesd le és ott vannak a telej mapok a pályákról és a tanácsok elég hasznosak ha nem tudsz mit csinálni már!
Shiwo
magyarosítást nem, csak magyarítást, azt is csak az alapjátékhoz és a Hammers of Fate kiegészítõhöz

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

helo valaki tud hozzá magyarositást?
Carmang
Csak sikerült megszerezni a várat. Legutóbb az volt a gond, hogy nem volt elég manám elementálokat idézni, szóval azt a meccset eleve buktam, és meg is untam közben. Most elég simán ment minden.

Már rég volt ezért visszanéztem egy mentésem. Annyira emlékszem, hogy elmentem elõbb jobbra aztán fel az arénához, balra visza a temetõ irányába az útra fel a kapuig, be aztán a vár és az elsõ hét hetedik napján már a várban ültem. Még annyit hogy hard (nehéz) fokozaton vittem és nem volt nehéz megcsinálni.
Buddy
Sziasztok,
13746-os vki...bitte

Hammers of Fate-tel is megpróbáltam randopm pályákat...de az artifactokat itt is mindig kispórolja 😞

Mit lehet tenni, hogy ez megszûnjön?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Carmang
Egy kis "walkthrough"-t kérnék az alap játék, The Mage kampány elsõ pályájához.
Harmadszorra ugrom neki, és a gép harmadszorra ver le.
Ha egyenest a nekró várnak megyek, akkor a nekro hõs lever, mert hát ugye vár mögül könnyû.
Ha meg a mobokkal küzdök, hogy erõsebb legyen Zehir, akkor meg azok szedik szét a seregemet szép lassan, és akkor még annyi esélyem sincs a nekró vár ellen. Ha meg felveszem az út széli dwelling-ekbõl a teremtményeket, akkor meg rossz morál szállja meg a sereget, és a létszámbeli fölény elillan.
Ti hogy zúztátok le?

Cobra.
Más játék, 3DMark hibátlan? Ha máshol nem jön elõ a gond, akkor érdemes a DirectX-et frissíteni és másik (esetleg régebbi) videódrivert felrakni. Persze az új driver felrakása elõtt uninstall a régire.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

htr93
Basszameg pont hogy szarakszik a gépemen! Elindul, Nem akadozik, de a várban csak a háttér színes, a házak teljesen feketék+ az intrók és a fõmenük is szórakoznak. rohadt textúrák!

Buddy
Sziasztok,

Egy érdekes dolgot vettem észre, talán tudtok segíteni:
A Tribes van fönt és hiába csinálok random pályákat, szépek, meg jók, de az artifactokat mindig lehagyja (egy darabot sem rak a pályára sose)...ez miért van, mi lehet az oka?

Elõre is köszi a segítséget.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

ivan924
Igen van. Csak hát... egyetértek laikuss-sal, örül az ember, hogy összeszed egy valamirevaló sereget, nemhogy még feláldozza õket. Akkor már inkább a sok tárgyat áldozzuk fel, amit úgyse használunk. Mellesleg úgy vettem észre, az inferno várban nem ad olyan sok tapasztalati pontot a lényekért cserébe...

Ja, csak a h3-ban mint ivan924 is írta tárgyakat is lehetett áldozni. Én is inkább tárgyakat áldoztam mert néha nagyon sok volt már olyannyira hogy a hõs már nem is tarthatott annyit magánál. Ezért volt szerintem ilyen szempontból jobb a h3 mert több hõst is ki kellett képezned hogy hatékonyabb legyél mig itt a h5-ben úgy látom, hogy egy fejezetben mindig csak egy hõst érdemes tápolni.
TreDoR
Van valami ilyesmi az alap h5 inferno várában is nem?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ivan924
Ezek az oltárok ugyanolyanok, mnt a HoMM 3-ban voltak, annyi különbséggel, hogy itt külön van választva a kétfajta oltár, melyek azonban ugyanúgy néznek ki. Ha egy ilyen oltárhoz mész, (1) vagy a lényeid közül, (2) vagy pedig a tárgyaid közül feláldozhatsz valamennyit tapasztalati pontokért cserébe. Lényeket nem áldoztam eddig, de pl. tárgyakat igen. Egy-egy jobb tárgyért, pl törp-kalapács, stb (amik több ponttal növelik valamely, akár több értékedet) 3-4000 akár 5000 tapasztalati pontot is kaphatsz, de az egyszerûbb tárgyak is (melyek csak egy értéket növelnek 1-2-vel), mint pl a lóhere (+1 szerencse) is minimum 1000-1500 tapasztalati pontot ér. Ha a hõsödnek nincs még túl sok szintje, pár tárggyal pl 3-4 szintet is lehet lépni, ami mindig marha jól jön. 😊

Az új kiegészítõ magyarosításáról vki tud vmit? Lesz egyáltalán?
doncsabi!
Azon a pályán van a várak közelében olyan piros oltárok nah oda mindegyikre ráállítsz egy hõst Alaric a fõhõsöd nem lehet köztük!!! Így kifog nyilni a kapu és eltudod foglalni az utoló várat...
AtiRadish
Az oltár pontosan mit takar?

hali
hogy kel megcsinálni a orkos kiegészitö nekroman utolso pájáját?
elöre is köszi
ivan924
Szerintem igen, jó az új vár, a hadjárat pedig különösen jó. Nekem tetszik, kicsit újítottak a térkép fõleg a csatahelyszínek kinézetén is, jah, és most már vannak oltárok is (ami legutóbb a HoMM3-ban volt) 😊

gabo91
Sziasztok.

Milyen az új kiegészítõ? Érdemes letölteni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Köszi, így megtaláltam a szükséges infót.
TreDoR
A FAQ-ba hónapokkal ezelõtt beleírtam...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

"Remek", neked se mûködött, akkor aki feltette fûzzön hozzá néhány sort a témához vagy aki tudja hogyan lehet mûködõképessé tenni, az tájékoztasson minket.
ivan924
Nekem nem mûködött anno... nem tudom másoknak milyen tapasztalatai vannak...

Hát nagy bugos ez a sz.r!!! csal a gép vagy nem tom de mikor a tant akarom támadni jön a teal és olyan sereggel jön hogy csak lesek. vki segítcsen már hogy a TOTE orc mission 2. pályájában. Elöre is köszönöm.
Régebben fent volt és innen szedtem le a Hammers of Fate magyar file-t. Most ki akartam próbálni, de nem mûködik vagy a 2.1-hez nem jó?
Cobra.
Nekem nem volt gondom a csatával, ezért nem értem a problémádat.

Kösz ez hasznos információ volt! Nah mind1 majd próbálkozok amig nem sikerül 😛
Cobra.
Visszamész és összeszedsz elég katonát, hogy le tudd gyõzni a kijövõ csapatot.

Hellósztok!
A TOTE kiegészítõben szereték segítséget kérni. Az orcok kületésének a 2 missionnél. mikor van egy kapu tele orc sereggel mire felfejlödöm h letudjam gyõzni akkor jön a teal és legyap vmi ki....ot nagy sereggel (persze az enyém hez képes)ti hogy tudtátok megcsinálni??
ivan924
Az leesett, hogy nincs vége, csak azt nem értettem hogy Biara sziplán meghal a csatavesztéskor vagy tartogat valami mást is...

Aztán a törpös kieg-et nem tudtam végignyomni, utolsó pálya nem ment... így nem tudom annak mi lett a vége... mint ahogy azt sem, mi is a helyzet Isabel gyerekével...

Az orkos kieg hadjáratának végén tetszett amikor a törp is benyögte az elõtte elhangzott ork beszólást: "I like ..." 😊 Ja és utána a "More ... ahahaha" 😄

Francba, én az erõsítést mindig felvettem elsõre és nem vártam, így sosem volt több 38-nál! 😄
A végébõl kiderül,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy nincs vége(szerencsére) 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ivan924
Hát ezen én is gondolkodtam... aztán abban maradtam, hogy nagyjából hasonló létszámokat ad, mint ami az ellennek van de kelljen valamit trükközni, varázslat, feltámasztás, stb.
Jah, lehet nálam is bugos volt, vagy mi, a lényeg, hogy az utolsó csatánál 625 succubi mistress-e volt, 46-46 két fejlettebb ördögbõl illetve 165-165 a két fejlettebb pitlordból. És ennyi is volt neki mindig. Csak várnom kellett türelmesen plusz egy-két hónapot, 150 titánnal már jobban boldogultam. Csata elején kiiktattam a ballisztáját is. Illetve valamelyik küldetés után betett a vár elé egy-egy kupac arkangyalt, untamed küklopszot, magmasárkányt és fekete sárkányt is. ezek is hetente 2-vel szaporodtak, kb 100-nál jártak, mikor felvettem õket. Csata alatt is arcane shield, meg mighteous varázslatok ezerrel, így viszonylag sima gyõzelem volt. <#vigyor2>
A csattanón csak szimplán elmosolyodtam, lehet azért, mert még nem tudok olyan nagyon perfektül angolul. 😊

GibboRamone
Nekunk is volt hasonlo problemank! Mi letoltottuk a hamachi 1.0.1.5 verziojat es azzal tokeletesen ment a LAN! Ne felejtsetek kikapcsolni az auto update-et!

Dota 2

ivan924
Hát, elsõre nekem se sikerült... a csata "végére" az egyfejû kutyából maradt kb 500, nekem meg valami 50 föld-boszorka. Innen már nem akartam végigvinni az egyenlõtlen csatát... kiléptem, mondván máskor máshogy prbálom. Nem tudtam, hogy ha nem sikerül, akkor a másik hõs azért van, hogy segítsen... Gotaival szívesebben nyomulnék, a 900 küklopsz magáért beszél... 😄 Meg talán jobban is sikerült vele felvennem a skilleket...

Nincs mit. Egyébként nem tudom, hogy mi szerint osztja el a csapatok mennyiségét a játék, de például a barbár csajszival igencsak megszenvedtem az utolsó pályán.. Ráadásul nálam bugos is volt a game, mert ha vele nem tudtam elfoglalni a várat akkor Gotaival kellett, õ pedig elindult magától kóborolni a csata után 😄

ivan924
Köszi a tippet, bejött, 😊 sikerült elsõre megvernem. Volt feltámasztás rúna, csak azt nem értem, hogy nem vettem észre...
Aztán mikor a Haven hõssel, Freydával kellett ostromolnom... könnyedén sikerült. Meg is lepõdtem, hogy ennyire könnyû volt? Kíváncsi vagyok az utolsó csatára.

Cobra.
Én normal fokozaton lazán megvertem a gépet az utolsó csatában, pedig nem siettem el a támadást. Mondjuk nem tudom, növekszik-e a gép serege hétrõl-hétre.

Jelentem befejeztem, végre sikerült az utolsó nagy csatában gyõznöm, nagyon kemény volt!