Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.f1-info.hu/
Alapjáték hadjáratai végig, plusz két kieg hadjáratai "végig", az egyikbõl hiányzik fél pálya... na bumm, annyi baj legyen, sose legyen több. 😊
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Én nemrég fejeztem be (szerintem hard-on nagyon könnyû volt) de még nem derült ki és csak azért nem írok többet róla nehogy elrontsam valaki játékát.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
ha még egyszer elakadnál a küldetésben akkor ajánlom ezt a linket! Az igaz h angol de meg lehet érteni azért ha csak egy kicsit is konyitasz az angolhoz.>>http://www.maps4heroes.com/heroes5/campaigns_walkthrough_eng.php
Amugy a MAGEes mission a kommenteknél van majd észre veszed csak görgesd le és ott vannak a telej mapok a pályákról és a tanácsok elég hasznosak ha nem tudsz mit csinálni már!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
13746-os vki...bitte
Hammers of Fate-tel is megpróbáltam randopm pályákat...de az artifactokat itt is mindig kispórolja 😞
Mit lehet tenni, hogy ez megszûnjön?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Harmadszorra ugrom neki, és a gép harmadszorra ver le.
Ha egyenest a nekró várnak megyek, akkor a nekro hõs lever, mert hát ugye vár mögül könnyû.
Ha meg a mobokkal küzdök, hogy erõsebb legyen Zehir, akkor meg azok szedik szét a seregemet szép lassan, és akkor még annyi esélyem sincs a nekró vár ellen. Ha meg felveszem az út széli dwelling-ekbõl a teremtményeket, akkor meg rossz morál szállja meg a sereget, és a létszámbeli fölény elillan.
Ti hogy zúztátok le?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egy érdekes dolgot vettem észre, talán tudtok segíteni:
A Tribes van fönt és hiába csinálok random pályákat, szépek, meg jók, de az artifactokat mindig lehagyja (egy darabot sem rak a pályára sose)...ez miért van, mi lehet az oka?
Elõre is köszi a segítséget.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Azon a pályán van a várak közelében olyan piros oltárok nah oda mindegyikre ráállítsz egy hõst Alaric a fõhõsöd nem lehet köztük!!! Így kifog nyilni a kapu és eltudod foglalni az utoló várat...
hogy kel megcsinálni a orkos kiegészitö nekroman utolso pájáját?
elöre is köszi
Milyen az új kiegészítõ? Érdemes letölteni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A TOTE kiegészítõben szereték segítséget kérni. Az orcok kületésének a 2 missionnél. mikor van egy kapu tele orc sereggel mire felfejlödöm h letudjam gyõzni akkor jön a teal és legyap vmi ki....ot nagy sereggel (persze az enyém hez képes)ti hogy tudtátok megcsinálni??
Aztán a törpös kieg-et nem tudtam végignyomni, utolsó pálya nem ment... így nem tudom annak mi lett a vége... mint ahogy azt sem, mi is a helyzet Isabel gyerekével...
Az orkos kieg hadjáratának végén tetszett amikor a törp is benyögte az elõtte elhangzott ork beszólást: "I like ..." 😊 Ja és utána a "More ... ahahaha" 😄
A végébõl kiderül,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Jah, lehet nálam is bugos volt, vagy mi, a lényeg, hogy az utolsó csatánál 625 succubi mistress-e volt, 46-46 két fejlettebb ördögbõl illetve 165-165 a két fejlettebb pitlordból. És ennyi is volt neki mindig. Csak várnom kellett türelmesen plusz egy-két hónapot, 150 titánnal már jobban boldogultam. Csata elején kiiktattam a ballisztáját is. Illetve valamelyik küldetés után betett a vár elé egy-egy kupac arkangyalt, untamed küklopszot, magmasárkányt és fekete sárkányt is. ezek is hetente 2-vel szaporodtak, kb 100-nál jártak, mikor felvettem õket. Csata alatt is arcane shield, meg mighteous varázslatok ezerrel, így viszonylag sima gyõzelem volt. <#vigyor2>#vigyor2>
A csattanón csak szimplán elmosolyodtam, lehet azért, mert még nem tudok olyan nagyon perfektül angolul. 😊
Dota 2
Aztán mikor a Haven hõssel, Freydával kellett ostromolnom... könnyedén sikerült. Meg is lepõdtem, hogy ennyire könnyû volt? Kíváncsi vagyok az utolsó csatára.