Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az jutott az eszembe, hogy a H4-ben meg pont a mágust utálta az AI, ott mindig õ volt a célpont.
A sejtésed valszinûleg igaz, anno sok játékos fórumon kritizálták a készítõket a dzsini erõssége miatt, gondolom a H5-öt hegesztõk is tudtak errõl.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
h4-ben meg a dzsini volt az "überlény". Semelyik másik vár 4. szintû lénye nem volt olyan erõs mint a õ. szvsz senki nem választotta anno a nagákat. És imádom a H4-et <#nyes>#nyes>
Nekem a h4 óta a kedvencem (tudom, hogy a 4-et mindenki utálja). Viszont itt is elég jó vár: 3 lövõegység + 3 jó közelharci. A dzsinek mondjuk mind meghalnak az 1. komolyabb csatában, dehát semmi sem lehet tökéletes.
Annak örülök, hogy Academy lesz az uccsó hadjárat, mert mindig is azokat szerettem legjobban... 😊 Heroes 2 óta, Titan 4ever.

Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Viszont a Vistával már szívtam az energiaellátás miatt, mert nem minden progi közben veszi észre, hogy a VGA-t nem 2-300on kellene hajtani hanem 600-on. Ugyanugy mint a procit.
Egy próbát megér 😊
nem a teljesítményével van a gond, vagy "nyers erejével". Egyszerûen nem támogatja megfelelõem a H5.
_pont_ ugyanebben a cipõben jártam kb. egy hónapja, mikor az új alaplapomon lévõ integrált vga-val (az is x1250) próbáltam heroesozni. Doom3, hl2 is ment rajta, de a h5 nem.
Hivatalos fórumokon is írnak a problémáról, a fejlesztõk nem válaszolnak.
Sajnálom😞
Az alábbi problémával fordulnék Hozzátok:
Nemrég vettünk egy laptop-ot a számítógép mellé (fõleg munkára). Mindemellett édesapám kedvenc játéka a Heroes 5, így gondoltuk, megnézzük, h milyen lehet Lan-ban. Be lett konfigolva minden és a Lan megy is rendben. Pontosabban menne, ha a laptop-on lenne legalább 25 fps, és nem 3-7 fps!! Mindez a Heroes 5 magyar verziójával, talán nem a legújabb patch-el (azt hiszem, h az 1.4-ig van update-elve, de sztem úgy túl sokat a legújabb folt se segítene).
A laptop konfigja:
AMD Athlon 64 X2 TK55-1,8GHz, 2x1024MB, 120GB, DVD S-multi, WLAN, ATi X1250 384MB.
Ezzel szemben az én gépem nem sokkal jobb: sima 3,5-s Amd+, és van benne egy Ati X1950 256MB.
Az rendben lenne, hogy mondjuk nem full grafikán játszanánk a laptop-on (a számítógépen vígan elfut úgy is), de az már sztem durva, h az említett 3-7 fps-t minimum beállításokkal, 640x480-ban csinálja!!
A 2 gép között annyi a különbség még, h a laptop-on Vista, míg az asztalin Xp van. Minden driver friss mindenhol.
Lenne vmi 5letetek? Én nem igazán értem, h ennyire rossz a helyzet. Ellenpéldának a Tiberium Wars megy 30 fps-sel, medium grafikán a laptop-on! A Vista és a Heroes 5 nem szeretik egymást?
Várom esetleges gondolataitokat!😊
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Nincs a parton hajóépítõ mûhely, van a közelben 3 hajó, de egyiket sem tudom megidézni Shalassa bárkájával, és a várban pedig b*xnak építeni egyet:

Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nos, utána nekem nem pipálta ki... ha kipipálja akkor vissza kell menni a szellemhez?
A középsõ portálok: 3 db van a pálya közepén, amik kivezetnek a pályán lévõ elérhetetlen cuccokhoz, de vmi mágia végi õket, nem tudom használni. Ezektõl függetlenül megcsináltam a pályát, csak szeretek mindent teljesíteni 😊
Néhány "egyszerûbb" minõségû a tönkremenetelével majd viszi magával az alaplapod. A procid. A videókártyád... Soroljam még milyen alkatrészek vannak a gépben? 😊
Minõségi tápra ne sajnálj pénzt.
Másik kérdés: van egy másodlagos objektiva: a szellem gyilkosait kell megölni - nos ezt fogalmam sincs hogy kell...
Szóval? 😊
Vegyél FSP-t vagy Chieftec-et, ha relatíve jót akarsz.. Ezek a minõségiek közt az olcsóbbak, 400W - 10000ft.