Heroes of Might & Magic V.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Na az azért táp, mert ki lehet hozzá fejleszteni olyat, hogy nem veszi figyelembe a defense-t, 3x lõ, és eközben olyan 200-300-at sebez.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
arra gondoltam, hogy hátha akad valami lényegretörõ jegyzetecske, de úgy látszik, kénytelen leszek magam összeirogatni 😞
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sima H5-ben 1.6-ig létezik patch, és szinte mindegyikben változtattak a skill treen. Nehéz nyomon követni, plusz akkoriban még modot készíteni sem volt egyszerû.
Shiwo: Manualok
Hátha, esetleg valamelyik bejön😛
Ezekben tényleg minden szirszar képlet helyet kapott, ha tényleg bele akarsz mélyedni ezek a neked valók!
😞((((((((((((
Ki akartam fejleszteni az ultimate skill-t, de még véletlenül se volt rá esélyem.
Nekem valamiért az asztalimon nem akar elindulni érdekes módon, a notimon pedig megy. Az asztalimon régebben is ugyanaz volt a baja mint most, egy kisebb ablakba rakja és villog a fekete ablak. Azonban a konfigom azóta már teljesen más, kivéve a SB Audigy. A notin Vista van, az asztalin XP... Valaki help? pls...
TEL: 20 555 41 86, EMAIL: [email protected], MSN: [email protected], SKYPE: schenker88
Megvan a heroes 5 meg ugye feltettem a magyar hof-ot is hozzá, 2.1 peccs+kr*kk
De hiára próbálunk játszani hálóban hamachin keresztül (a legujabbat és a legujabb magyart is használtuk) egyszerüen nem látom amit a másik kreál játékot. Volt hogy a másik fél látta, amit én kreáltam de most már õ sem látja. Mi lehet a ki*aszott problema? naon idegesit ez a dolog srácok.
Hamachival hogy fordulhat elõ hogy nem látjuk egymást a játékban, mintha helyi hálózatban lennénk??? Raadasul amikor megpingeljuk egymast, hamachin keresztul, folyamatosan erkezik valasz.
Ugyanakkor valódi helyi hálózatban egy másik gépen azonnal láttam öcsémet.
Kerlek segitsetek akar priviben akar itt, akar barhogy, nem tudom elhinni hogy nem mukodik. Mi az hogy nem latom a masik gepet vagy o nem lat engem??? virusirtom nincs, win tuzfalam ki van kapcsolva
van vmi special port vagy mi amit ennek engedelyezni kell?
PLZ HELP :-(
TEL: 20 555 41 86, EMAIL: [email protected], MSN: [email protected], SKYPE: schenker88
Magyarul a 3 hét nem csak a börtönre vonatkozik, hanem a felszínt is el kell érnie 3 héten belül???
Ez így gáz, fõleg ha a legtávolabbi kijárat felé indul....
Nem tudok biztos megoldást, de párat kipróbálhatsz:
-a skill wheel az akkor jelenik meg, amikor szintet lépsz (kicsi gomb a 4 választható skill felett)
-próbáld meg a \usermodsa1 könyvtárba másolni, hátha. (már ha "a1" a vége a kiegesnek)
ugyanígy a \dataa1\rmg\templates-be a templateket.
Azokat a köv. képpen kell használni: amikor random pályát generálsz, ha lejjebb görgetsz ott lesz h Templates. Azt bepipálod, és kiválasztod azt, amelyiket letöltötted. Csak akkor ajánlja fel, ha a többi beállítás (map méret, underground megléte, stbstb) megfelel a template-ben leírtaknak.
Nekem a Tribes a HOMMV könyvtárába települt, ott van most így egy data könyvtár (ez gondolom az alapjátéké), és egy dataa1 könyvtár (ez lehet a kiegészítõé). Szóval mi ez a templates és hová is kel tenni? 😊
Amit nagyon szeretnék elérni viszont, az a skillwheel. Nekem nincs
"Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East\UserMODs"
könyvtáram. Ha meg csak simán létrehozom a HOMMV könyvtáron belül az usermods-ot és oda másolom be a h5u kiterjesztésû skillwheelt, akkor semmi nem történik. Vagy ezt a játékon belül milyen gombbal vagy hogyan érhetem el? Bocs a lámaságért...
ebbõl valszeg a \RMG\Templates nem létezik, létre kell hozni😊
A modok pedig \Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East\UserMODs könyvtárba kerülnek.
Úristen mennyit szenvedtem vele.
ha uninstalálod, próca ki, hogy törölsz minden file-t (ill helyezd át õket máshova).. elképzelhetõnek tartom, hogy a savegame-ekben vagy a profile-fileban nem tetszik neki valami
Ugyanez a problémám mint neked és már beleõszülök!
Mi lehet a gond? Sikerült már rájönnöd? Én kipróbáltam több verziót is, peccsel és peccs nélkül is. Egyiknél sem indul el a kampány mód. Régebben mûködött, de ezért nem szeretném újratenni az egész oprendszert.
MI LEHET A GOND???????