2964
-
#2284 Már javítottam az akváriumot, de még nem tettem fel a lapra...mert a freeweb törölte azt...
Új link:
A halas medvés jelenet jó...próbáld a felső sorban a zŐd csalival.magyar felirat -
#2283 zöld csalit bazd be a vízbe jobb oldalra :) -
#2282 Igen, nagyon jó. Alig vártama a forditást..
Én most játszom vele és kellene benne javitani...
Amikor a 2.fej.-ben bemegyek a házba, akkor felveszek egy tárgyat amire a forditás akvárium, de ez nem az hanem ez egy haltartó.
Itt el is vagyok akadva, hogy lehet e medvét elzavarni? Ha jó értem narancssárga halat kellene fogni, de nem sikerül csak zöldet... -
#2281 Syberia II cikk -
Akee #2280 köszi,megjött:)
-
#2279 Sziasztok.
Ment a mail. -
Akee #2278 Hello!
Lenne olyan kedves valaki, és elküldené a magyarítást a [email protected] címre, mert az #2254-nél nem jó a link.
Előre is THX!! -
gyurmandia #2277 A kérdésemmel nem akartalak "megbántani". Tudom, hogy a magyarítók tőbbsége szabadidőt és nem utolsósorban energiát tesz bele egy munkába (ezért minden tiszteletem a tiétek), de azért szerintem a dokumentumok is fontosak. És mielőtt leírnád: én nem tudom megcsinálni. -
#2276 lehet, sztem marha jó! -
#2275 Majd holnap kiderűl:)) -
#2274 Lehet játszani az eddig kiadott magyarítással?
...vagy sok benne a "súlyos" hiba? -
#2273 A dokumentumokat nem!
Szerintem nincs értelme bajlódni vele.
Ha akarod megcsinálhatod! -
gyurmandia #2272 A dokumentumokat is fordítjátok, vagy csak a párbeszédeket? -
placus #2271 köszönöm szépen megtaláltam! -
#2270 placusnak.Szerintem jó én is azzal kezdtem el -
#2269 #2254 -
placus #2268 Szia!Itt olvasom a forumban,hogy készült magyarositás a syberia 2-höz?Ha megtudnád irni,hogy hol találom megköszönném. [email protected] -
pauly #2267 A magyar verzió kijött már törve?Mert azt olvastam hogy magyarul megjelent.Vagyis gondolom magyar feliratos verzió. -
TTomi #2266 Miazhogymégkéthét?! Gépeléül, játszik,fordít, javít!!!
Értve vagyok???? Csak ügyesen! -
#2265 KÖSZI -
#2264 Minden sora le van fordítva, de helyenként pontatlan. Na ennek a javítása folyik, játék közben. (úgy 1xübb) -
#2263 Hát az nagyon jó lessz!Köszi!
De ez most pontosan mit jelent hogy ez nem végleges? Nincs a játék végéig meg vagy mi hiányzik belőlle? -
#2262 A fordítás végleges verziója kb. még két hét.
De addig is kerül majd fel frissítés! -
#2261 Köszönöm a lehetőséget,hogy végre bele tudok kezdeni a játékba,és totyg: egyáltalán nem "csúnyácska" a lap. Szerintem jó kezdeményezés és ösztönzés más játékosok számára is.Mikor lesz meg a végleges magyarítás? Addig megpróbálok párhuzamosan játszani a XIII-mal is,hátha így (be tudom fejezni ezt is , bár még a 4-es cd hátra van)lassabban haladok a Syberia-val.És mire oda érek addigra meg lesz a teljes magyarítás. -
#2260 Csak igy tovább... -
#2259 Helyes, nem is jó belenézni, nekem is csak végszükség esetére volt, bár nem használtam végül, mert itt volt a fórum nekem. -
TTomi #2258 Köszönöm szépen a barátosnőm nevében!!!!
Nem adom most oda neki, majd csak akkor ha nagyon elakad!!!
Az első résznél is így csináltam!
-
#2257 Tessék
magyar végigjátszás -
TTomi #2256 És mikor lesz az a hamarosan?
Akkor megveszem talán!
Végigjátszása van valakinek? -
TTomi #2255 Feltétlenül ird meg, ha OK a fordítás! A N szinte minden nap rágja a fülemet, hogy mikor tud vele játszani magyarul!!!
Ha sokára lesz meg (több mint két hét) akkor inkább én is dobok egy mailt!
-
#2254 Csináltam egy csúnyácska lapot, de nem az a lényeg!
Ideiglenes magyarítás itt: -
#2253 Na jó vagyok. Előbb írok aztán olvasok. Tudtok valamit a magyarosításról.Nekem is kellene.Küldök egy email címet,mert nem féltem:[email protected] Ha ebbe a tárhelybe belefér akkor megköszönném.Üdv. -
#2252 Help me!!!
Van valakinek magyarosítása,mert az első részt is csak így tudtam végig vinni?
Csak kiváncsi lennék hogy ehhez is létezik-e. Ti angolul játszátok? -
#2251 szia! én is megkaphatnám a magyarítást?
-
#2250 totyg: én már csak akkor gémelek újra ezzel a játékkal, ha hivatalosan kiadják a magyar verziót. -
#2249 oksa -
#2248 Adsz egy e-mailt...elküldöm, de még nem tökéletes... -
#2247 Ragyogó.:)) És ha most megvan a magyarítás hol találom?
-
#2246 Akkor TE ne játsz vele...
Várd meg míg kiadják magyarul!
"Gondoltam, legyen egy kis mozdás a topicon" -
#2245 minek fordítjátok, ha hivatalosan is megjelenik magyarul? nemhogy egy olyan játékot fordítanátok le, amit nem fordítanak