Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ez egy vicc baze

zaki
lol, végigjátszással sem tudod megcsinálni az elejét...

Sephi
Ne hulyeskedjel ember! hihetetlen nagy baromsag ha nekifogsz a kettesnek mig az elsot vegig nem vitted!!!

El sem lehetne meselni baaz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nocomment
Köszönöm, mindjárt nézem is..közben a honlapójukon is találtam infót..

Koszi, az urnat nem talaltam meg 😊

Factor: mindenkeppen kezdd el az elso reszt, anelkul csonka az egesz jatek, az egesz tortenet...
Factor_007
Én most kezdtem el a játékot. Az elsõ résszel nem játszottam, így a történettel sem vagyok tisztában. Az introból nem sokat értettem, így ha valaki röviden, nagy vonalakban elmondaná mirõl szól megköszönném.

Sephi
Roszul irtam.

Van az ujsag es a vegen egy kiseb urna. Igaz nem let fotnosaggu de az elsozo reszhez kotodnek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Vegigtoltam en is, kovezzetek meg, de nekem az elozo resz jobban tetszett. Nagyon jo volt ez is, de a feladvanyok sokkal konnyebbek voltak, ellenben felorankent kellett hisztiznem valami targy miatt, amit nem talaltam meg. (tipikus eset: faforgacs a hodnal, gumi a csuzlihoz, a radar bekapcsologombja) Mindezek ellenere nagyon jo jatek volt.
SPOILER:
Az lenne a kerdesem, hogy valaki irta itt (Sephi talan ?) hogy van 5 titkos targy, nos, mik azok ?; mert en csak egy ujsagot talaltam.
LezLee
Oscarral beszéltél? Vonatot felhúztad? Féllábú katonával mindent megbeszéltél? Jobb oldalon, ahol a kislány van alul, ott a kart meghúztad, ami révén kiderül, hogy nem mûködik a szénszállító gép? A kaput megnézted a lépcsõnél?

Egyebet nem tok mondani 😊))))))))))
nocomment
Hi! Látom már elég sokan be is fejezték, hát én most kezdtem el. Véleményt még nem mondhatok az elsõ rész király volt.
Szóval elolvastam még a végigjátszást is, de tõlem a kislány nem fogadja el a cukorkát, elmegy a peron alá.. Gondolom valami piti hiba csúszott be, de segítsen plz valaki, fél órája itt keringek az elsõ megállónál...
Az angol leírás persze király, (Throw down sugar candy (fish candy is yuck) to Malka. She lets go of the balloon with the key.) de balloon aztán sehol sincs, hacsak nem valami extrém jelentést hordoz.😊

Látlak, ismét segítesz,köszönet érte! :-))

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Judit
Vagy esetleg ez...magyarul

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Bond 007
Hali!
Na. végre én is befejeztem a gamet, számomra olyan volt mint egy jó könyv, ahogy egyre jobban kezdtek kibontakozni az események, egyre inkább csak a játékkal foglalkoztam, szinte teljesen megfeledkeztem a külvilágról (családom legnagyobb örömére 😊)
Bár volt egy-két nehezebb szitu, pl a leminges....
Na mindegy, csak azért írtam, mert láttam, hog még mindig sokan akadnak el a játékban, nekik talán segít a következõ oldal:

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/syberia2.htm

BYE

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

totyg
Nem baj!
Azért én már elkezdtem.
Nem árt egy kis gyakorlás.
Lehet, hamarabb megcsináljuk...

Sephi
En is meg akartam csinalni de szoltak a kollegak hogy ne kinldojak mert haamrosan ki lesz adva a magyar verzio is...

totyg
Hi Mindenki!
Nem akartok összefogni a Syberia II magyarítása érdekében?
Én már elkezdtem, csak segítségre lenne szükségem a fordításokban, mert q.va sok.
Alap dolgokat meg tudtam csinálni, de összetettebb szövegeknél félek félrefordítanám.
Aki szeretne segíteni, az küldjön egy emailt a [email protected] címre. -> kap egy excell fájlt amiben 50 sor szöveg lesz. Gondolom érthetõ. Visszakülditek a fordítást és én összeszerkesztem a lehetõ legjobban. (Na azért én is fordítgatok) Csak annyi, hogy a szöveg ellötti sorszámot hagyjátok meg!
Várok mindenkit.
Lehet, hogy nem tudom egybõl küldeni a fájlokat, de igyekszem.
Csáó.

Sephi
Viszont oly durva

LezLee
1. Beállítod alul a tekerõn a háromnegyed hármat.
2. Megbirizgálod a két csengetõs bábut
3. Elindítod az ingát alul.
4. Beállítod felül az órát 7 óra 15-re
5. Amikor az óra 7.15-nél jár, meghúzod a jobb oldali húzogatót 😊
6. Csöngetsz, hogy Hans apja menjen a p.csába a gyárba 😊)

Remélem ölég részletes vótam 😊
Bódog nyulat mindenkinek!
Segíccsetek, megõrülök, beleolvasni meg nem fogok, Black Mirrornál is beszoptam emiatt...
Ha vki tuggya a választ, csak a hozzáböfögés számát legyen kedves! Tenx!
Szal álmos pálya, óra. Mi a pék f.szát kell csinálni?!!!!
Olvasom a leírást, 50-szer, (pedig az ilyen játékok halála, ha beleolvas a leírásba az ember, kicsit el is megy a kedvem ilyenkor), mindent úgy csinálok, de lóf.sz se történik!!!
Amúgy egyetértek azokkal, akik picit csalódtak a játékban. Nekem is hiányzik vhogy a hangulat, ami megvolt az elsõnél. Meg a jó kis automatonos feladványok... Mongyuk az óra is az lenne, de az egy sz.r.
Akkor inkább Black Mirror, bár még ezt nem nyomtam végig..
Szal ÓRA!!! Plíz help!!!

Húha, asszem ez kevés lesz neki 😄

steam, origin: ACE_hun

Sephi
Ahol felmasztal ott ha balra mesz akkor ott a radar torony...

Help! ott vagyok hogy lezuhan repulo! mit kell csinalni. nyomogattam a radiot de semmi !
plz help

LezLee
Ha komolyan kérdezte volna, akkor nem vigyorogna olyan kajánul a mondat végén az a smiley 😊))))
zaki
ha most ezt komolyan kérdezted, kilépek az ablakon 😛

Most jön az a kérdés, és hogy kell elõhívni a memóriából?

steam, origin: ACE_hun

zaki
ja, én is nézek, hogy most mi van

Sephi
Most nem tudom... poenkodol vagy nem ... de egyebkent benne van a telcsi memorijaba 😛

magus
jojo, de mi a szama?😄

zaki
a talált metszõlollóval vágd le a sírról a füvet, majd a a liftél elöl készíts a fûbõl gyertyát

bogyoka
Próbáltam visszatekerni itt a topicban de nem találom, kéne segitség!
Még a kolostorban koválygok, minden meg van, a titkos ajtó mögül a könyv, a talicskából egy vágót felvettem, Hansnál is voltam, elmentem a sirásóhoz, de nem tudok ott sem csinálni semmit, hja telcsiztem is, Oscarral.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

zaki
hívd fel Oscar-t õ majd kinyítja

magus
amikor ujra kene inditani a vonatot, ott mit kene csinalni? Oscar azt mondta hogy kinyitja a panelt, de az utasszallito kozepen meg mindig zarva van az a panel. a kocsikat osszekotohoz meg nemtok hozzanyulni, mert nem talalom

zaki
zaki
Syberia 1-nek is van saját topicja, ott kérdezd meg, mert ez már itt off...

BlackShadow
nah , nem teljesen idetartozik de elkezdtem a magyar syberia 1 et (csalódásomra nincs magyar szinkron pedig kiváncsi voltam a csaj hangjára😊 ) nos a kérdésem az lenne h emléxik e vki arra h mi alapján kell megcsinálnom oscarnak a lábat? tippmix v vhol meg is lehet tudni?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bond 007
DeeTox elment a mentés, én is épp ott járok!

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

Véletlenül elvesztek a mentéseim, nincs valakinek egy mentése a youkul faluból (kb amikor bevontatjuk a vonatot). Ha lenne légyszi küldjétek el a [email protected]. Ezer köszi!Nagyon fontos lenne
Én nem irtam még ki, de clone cd-vel mennie kell.

zaki
én nero-val írtam ki, és minden ok

eyecandy
Sziasztok valaki megírná, hogy mivel írjam ki a Syberia2 bin. cue. fájlt, mert nekem isobusterrel nem sikerült (kéri az eredeti cdt) és valaki azt mondta hohy a Daemon tools és az isobusterrel nem lesz jó? Szóval ötletek, tapasztalatok?

zaki
a bal oldali festményt le kell törölne a kefével, és ott lesz a sorrend, hogy melyik gyertyákat kell meggyújtani

bogyoka
Ja, egyébként a gyertyás résznél tartok, a kolostorban, lehuzogatom mindegyiket, de semmi nem történik.

bogyoka
Én is egyetértek veletek, és nem értem meg, hogy benézek a topicba, és csak azt olvasom, hogy nem is jó ez a gém, meg stb. hát ennél jobb játékkal én nem játszottam, úgy mint a történet, a rejtvények, na persze grafikailag ez valami csodálatos, számomra, és ez a játék a legszebb szvsz.
A Blac Mirror-ral én is játszottam, és nem tartom jobbnak, vagy akármelyiket összehasonlitom, mint a Syberiát.

lehet hogy kate is automaton ?😄D es ugye az automatonok az embert(hans) szolgaljak😊

BlackShadow
na igen, fõleg teljesen egyedül 😄 bár ott a yetikutya vele 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

pluhi
Fiiling. Több reviewban is olvastam és egyet kell értsek, hogy az a baj, hogy sokan nem tudtak azonosulni a fõszereplõvel (én sem). Az elsõ résznél még igen, mert érthetõ volt a motiváció. De miért megy Kate egy kissé zakkant feltalálóval és egy idegesitõ robottal a világ végére??? Egy olyan embernek kéne lennie, akinek már semmi nem fontos otthon, nincsenek ismerõsei, rokonai, senki és semmi nem várja. Mert õszintén, hogy a retekbe keveredik onnan haza? Az esélye csekély.
BlackShadow
az inkabb rpg nem? :p
amugy nagyon zsirok ezek a szerepjátékok, nálam az ûberállat az a Monkey Island III 😊 Az kib*szott filinges és poénos volt 😄
na meg az õsrégi: Toonstruck (vmi ilyesmi a neve iszonyatrégi kb 486 os 😊 )

nekem final fantasy 7 , baldurs gate sorozat szereploi jobban a szivemhez notek 😊

Sephi
Bazz... igazad van! Ezek meg vannak hujulve! A Black Mirror is elsorangu de a Syberianak meg a kozeleben sem er!

Az fiiling emberek! Ti jaccotatok az elso reszt? Nekem ez a jatek etalon es az is marad!

Aszem a TLJ 2 fog meg ekkora elmenyt nyujtani nekem!