2964
  • Sephi
    Boldog ember!
  • tier
    Én még csak a felénél járok.
  • zaki
    gondolom már mindenki végigvitte... sajnos
  • bogyoka
    Ez érdekes. Csak én játszom márcsak?
    Örömömbe muszáj beirnom már, hogy sikerélményem van, hamar megtaláltam a kulcslyukat, és a vonatot is beizzítottam. Nagyon érdekes volt a bejátszás.
  • moonster
    Veszélyes dolgok a kulcslyukak.
    Ami nagyon tetszett a Syb2-ben, az az érhetősége. itt az angol kifejezésekre gondolok. Sokat lehet belőle tanulni.
    Kiváncsi vagyok a magyar verzióra.
    Aki belefog a fordításba, annak sok sikert.
  • LezLee
    Ezzel már többen is szenvedtek. Elég nehéz ott a nagy kavalkádban megtalálni a kulcslyukat :)
  • zaki
    nyugi, én is nehezen találtam csak meg :)
  • bogyoka
    Hjajj, kössz, végülis rájöttem, hogy elég lett volna megkérni, hogy legalább a kulcslyuk helyét ird már meg, mert sehol sem tudtam berakni a kulcsot.
  • zaki
    akkor tedd be a kulcsot a helyére, aztán kicsit szenvedni kell :) (a műszerfalon van középen kicsit felül a kulcslyuk)
  • bogyoka
    Igen, meg van a kulcs. Megcsináltam ahogy irtad, hogy mintha óra lenne, és jött a videóbejátszás.
  • zaki
    nem értem. Oscar szívét "kinyitottad", megvan a kulcs?
  • bogyoka
    Ha megfeszülök, akkor sem tudom. A mozdonynál állok a műszerfal előtt, semmit nem enged állítani. Egyáltalán oda kell mennem, hogy Oscar szivéből megkaptam a kulcsot?
  • htibor
    ...Journey to the center of the earth; Runaway; Post Mortem(igaz, ez 1st person nézetes);
    DC++, illetve smsweb-es warezoldalak jöhetnek szóba.
  • hella
    sziasztok!
    végigjátszottam az 1-et és a 2-t is, ezek voltak az első kalandjátékok amivel játszottam (általában stratégiázom/városépítek)és érdekelne hol találhatnék a neten hasonló játékot. PL.: The longest journey, Black mirror, Amerzone (ennek a grafját ua készítette aki a Syberiát).
    ha vki tud segíten, Köszi!
  • zaki
    DC...
  • Lance Armstrong
    nem tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a Syberia 1-et?
  • zaki
    mintha egy óra lenne... állítsd be 7.15-re, majd 3,6,9,12-órára
  • bogyoka
    Jöttem megint.
    Oscár is a sámánasszonynál van már, ott fekszik az ágyon, és próbálom nyomogatni a kis gombokat a szivénél, legalábbis olyasmi, de nem jövök rá, hogy mi a szisztéma.
  • zoszt
    bocsi #2103
  • zoszt
  • piamania
    Köszi a választ mindenkitől!:(((((((((
  • LezLee
    Ne aggódj, én is ugyanezzel a hülyeséggel próbálkoztam :)))
    Bal alsó sarokba bedugtam a dugót, majd pedig hordtam bele a vizet. A 3. vízhordásnál feltűnt, hogy hiába töltök bele több vizet, a vízszint meg nem emelkedik. Aztán el kezdtem gondolkodni, hogy ha jó a teóriám, akkor mi a francnak van ott a lemming :))) Aztán nagy nehezen rájöttem a megoldásra :)
  • bogyoka
    Jó uncsi lehetett szaladgálni oda-vissza
  • piamania
    Hol találom a játéknak a végigjátszását?
  • zoszt
  • Sephi
    Az semmi... en meg voltam rola gyozove hogy valahogy ugy kell hogy a viz hozza le e bogyot... oszt rohangaltam vizert vagy otszor egymas utan...

Aztan elolvastam ujra Alexei nalpojat :)
  • Judit
    Ok, semmi gond. Lehet, majd belefogok egyszer...köszi az infot és bocsi mindenkitől, hogy ez épp itt és most jött ránk!!
  • bogyoka
    Nna, megoldottam, rendben vagyok, sikerült az egérdolog.
  • bogyoka
    Naja, rossz volt a sorrend, még szerencse volt mentésem a vontatószerkentyűtől, most szórakozok a dugó dugásával, hjjajj, csak ebből a barlangból jussak ki már.
  • zaki
    ja, mert már megszólaltattad a bagolyhívó akármit. azelőtt kell asszem
  • bogyoka
    De mikor odamegyek már bennt remeg.:((
    Megnézem mégegyszer.
  • zaki
    tudd be a dugót a jobb alsó lyukba, bal oldalt kell, hogy bemenjen az egér
  • bogyoka
    Hahh, gondom akadt.
    Most ez bug a játékban, vagy mi, mert ott vagyok az egérlyukaknál, a bagoly is ott ül az ágon, de az egér bennt van a lyukban és csak remeg. Miért nem jön ki?
    Már többször forgattam azt a bűvös ketyerét is. Vagy tán rosszul csináltam a sorrendet?Jjajjnekem
  • zaki
    dobnál a csúzlival lődd le az 1ik jégcsapot
  • bogyoka
    Nnna, a barlangban rohangálok, van már csuzlim, vizet tettem a flaskába, dugóm is van, halcsontom, hova menjek már. Egérlyukakat is találtam, de nem tudok ott sem csinálni semmit, és a dobnál sem tudok bemenni sehogysem.
    A végigjátszásba nem akarok belenézni.
  • htibor
    Radarnak?
    Lent van a rádió és a képernyő. mindegyiket külön kell bekapcsolni a piri gombokkal.
    (Én is szívtam itten, nem volt annyira világos a moncsim képe, hogy lássam a képernyőt külön be kell kapcsolni :))
  • fanatifo
    Sziazstok kéne egy kis segítség!!A Radarnak hol van a kapcsolója mert nemtalálom a repülős résznél!!
  • Sephi
    Csinajunk viszemlekzest...

Milyen szep is volt par nappal a megjelenes elott :)
  • zaki
    ok
  • bogyoka
    Még én nem vittem végig, fogok jönni, ez tuti