Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, és kösz a segítséget! Az egeres képen nem vettem észre a bagolyhívó berendezést...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
Az XP-t nem szereti ha kiválasztom,hogy mit WIN98 probálja futatni akkor megy tökéletesen !!!!!!!
Próbáld ki, hogy minden mást lelõsz...
Más ötletem nincs...
Közben aki végigtolta az tudna segíteni? #2001
Kis OFF segitség kellene.
Syberia 1-et akarom ujra elkezdeni mig a 2. rész meglesz Magyarul.
Radeon 9800Pro van a gépembe és szaggat az elsõ rész.Tud valaki valami megoldást ,hogy hogyan lehet vele rendesen játszani?
Elõre is THX.
Utána meg meg kell nézni a mamutos rajz mellett a pöttyöket, a nagy asszem a nyitott síp, a kicsi meg vagy a félig nyitott, vagy a zárt, nem emlékszem. Továbbá van ugye ami nincs jelölve a bõrön síp, azt meg próbálgatod, csak 3 variáció.
Akkor már csak az a bagyolhívó kéne, hol van?
Még valamit: Én úgy vagyok ezzel az Oscar dologgal, hogy nem biztos hogy csak az a jó játék, ami a leghepibb enddel végzõdik, hanem ami érzelmeket vált ki belõlem. Lehet hogy szomorúakat
, de ez mégis nagy dolog egy játéktól.
Na abbahagyom mielõtt szétfolynék...

Jah, és a boszinak kellenek valami bogyók. Arra rájöttem, hogy a jégbe vannak befagyva, viszont csak 1 dugóm van és így nem tudom hogy lehet megcsinálni. Jah, és a halcsontvázat is bedobtam már oda. Pls help!
Csakhogy 1 embernél találtam, az is valami 2 slottal él, ugyhogy ez hosszúra fog nyúlni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Fel is húztad a korongot?
Azután tedd rá csöveket és úgy indítsd el...
Már isten tudja hányszor voltam ott 😊Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
csak az olvassa, aki végigtolta a game-et!
Hát, nem is tudom... Fantasztikus volt az a játék, kár, hogy véget ért 😞( Bár megmondom õszintén, hogy nekem az elsõ jobban tetszett. Lehet, hogy csak az atmoszférája miatt, mert ugyan a második játékban is félelmetesen jó volt a grafika (majd berittyentettem az élvezettõl, amikor megláttam a youkii faluban a barlangban a jég fogságába esett mammutot és növényeket), de nekem nem volt szimpi a vége. Nyamvadt Hans egyre unszimpibb lett a játék során, fõleg Oscar miatt! Annak a masinának személyisége volt! S a végén is furi, hogy szerencsétlen Kate 80 millió akadályon átverekszi magát, hogy vén trottyos Hans gyermekkori álma teljesüljön, az meg elhúz a távolba, se puszi, se pá...
Mármint az, hogy nem játszottál a Longest journey-vel. Alapmû! Minden kalandornak kötelezõ!
Amúgy szerintem is kár vitázni, hogy melyik volt a jobb rész, a Syberiat összességében, a két részt együttvéve kell nézni, mivel eredetileg egy játéknak indult, és gyakorlatilag a közepén ketté lett vágva, úgy mint mondjuk a Kill bill. Vitathatatlanul az utóbbi évek egyik legjobb kalandja, de ennek ellenére az én személyes kedvencem még mindig a BLACK MIRROR! Egyik játék sem fogott még meg annyira, mint ez a gyöngyszem.
steam, origin: ACE_hun

Vélemény:
Az egyértelmû, hogy életem legjobb kalandjáték sorozatáról van szó, aminek a közelébe egyedül a Black Mirror tudott kerülni nálam. A második változatosabb volt, mint az elsõ, de nem feltétlen hangulatosabb. Felesleges viszont azon vitázni, hogy melyik a jobb rész, messze veri mindkettõ a létezõ konkurenciát. DE nem játszottam a Longest Journey-vel, ugyhogy azt kivéve.
Na most segítsetek, hogy tudom a hajón felébreszteni azt az átkozott Juki-t, durmol mint atom, és szükségem lenne rá a kapunyitó gépben.
"A megoldást az álmaidban találod."
Remélem így már világos 😊)