Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
Köszi!
Jah, és kösz a segítséget! Az egeres képen nem vettem észre a bagolyhívó berendezést...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

JustIce
ja es fasza a logod😊

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

JustIce
a barlangban ket iranyba mehetsz. ha most az egernel vagy , akkor mennj at a masik oldalra, hivd oda a baglyot, majd mennj vissza, s hivd oda. tudod hogy kell hivni ugye?

SecMan
Nah, most az a szitu, hogy a bagoly az ágon, jobb szélsõ lukban a dugó, egér meg kint mászkál. És hiába hívom újra a baglyot....

JustIce
en xp alatt jatszottam vele, s ment..

JustIce
ha hivod a baglyot akkor bemenekul a lyukba. de elotte a jobb szelso lyukba tedd be a dugot.

Hehe megbvan a megoldás!!!
Az XP-t nem szereti ha kiválasztom,hogy mit WIN98 probálja futatni akkor megy tökéletesen !!!!!!!

JustIce
tul jo a geped😊 nem tudom...😞

SecMan
Nem fut semmi memória/proci zabáló progi a háttérben?
Próbáld ki, hogy minden mást lelõsz...
Más ötletem nincs...

Közben aki végigtolta az tudna segíteni? #2001

P4 2.8C,1 GB memoria,Radeon 9800Pro és Win XP.ha mozgok a karakterrel akkor olyan mint ha lasitott filmet néznék.

JustIce
szaggat?😊 memoriad mennyi van 64 mega?😄 komolyan: nem lattam meg ilyet... szerintem senkinel nem szaggatott meg..

Sziasztok.

Kis OFF segitség kellene.

Syberia 1-et akarom ujra elkezdeni mig a 2. rész meglesz Magyarul.
Radeon 9800Pro van a gépembe és szaggat az elsõ rész.Tud valaki valami megoldást ,hogy hogyan lehet vele rendesen játszani?

Elõre is THX.

Taptarap
magyarositást!!!!! 😊)
addig úgy sem kezdem el.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

SecMan
Köszi, de közben megtaláltam, hívtam is a baglyot, ami ott szépen csücsül azon a fán, viszont az egér nem ment be a lukba...

Elõször beállítod a jeleset, alulról az 1. sor balról a kettes szimbólum. Akkor elkezd kicsit búgni az "antenna".
Utána meg meg kell nézni a mamutos rajz mellett a pöttyöket, a nagy asszem a nyitott síp, a kicsi meg vagy a félig nyitott, vagy a zárt, nem emlékszem. Továbbá van ugye ami nincs jelölve a bõrön síp, azt meg próbálgatod, csak 3 variáció.

persze-persze, ahhoz nem volt fogyatékos, hogy olyan szerkezeteket (bocsi: automaton-okat) összerakjon, mint Oscar, meg csak parancsolgasson? 😊 Nem csodálom, hogy nem volt barátja... Mellesleg Tom Cruise-tól én sem köszönnék el... 😊)
zaki
a boszinál az asztalon

SecMan
Köszi!
Akkor már csak az a bagyolhívó kéne, hol van?

Spoiler!

Még valamit: Én úgy vagyok ezzel az Oscar dologgal, hogy nem biztos hogy csak az a jó játék, ami a leghepibb enddel végzõdik, hanem ami érzelmeket vált ki belõlem. Lehet hogy szomorúakat , de ez mégis nagy dolog egy játéktól.
Na abbahagyom mielõtt szétfolynék...

zaki
elöl a vonaton, a kampónál, ahova rá van kötve a kötél 😊 ahhoz, hogy a bogyókat kiszedd, olvass vissza, elég kacifántos megoldás, de asszem többször is le van írva

SecMan
Hol van az a "pumpaakármi"?
Jah, és a boszinak kellenek valami bogyók. Arra rájöttem, hogy a jégbe vannak befagyva, viszont csak 1 dugóm van és így nem tudom hogy lehet megcsinálni. Jah, és a halcsontvázat is bedobtam már oda. Pls help!

Ja, hát játszanék én vele, ha lenne 😊
Csakhogy 1 embernél találtam, az is valami 2 slottal él, ugyhogy ez hosszúra fog nyúlni.

Mindenki azon rinyal, hogy hans meg el se koszont kozebn meg senki nem gondol arra hogy a szerencsetlen szellemi fogyatekos miota leesett a barlangban a magasbol.Talan a rainman-ben dustin hoffman elkoszont tom cruisetol mikor felszallt a vonatra? ;D

zaki
1. sor 3. csaliját bazd be a vízbe jobbra

BlackShadow
én is ép horgászok 😊 gondolom az arany lazacot(?) kell kifogni! melyik csalit használjam és meyik részt a víznél? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Charly
Na sikerült de most horgászok a dög meg zabálja a halat mit tegyek?

A lovak nem mûködhetnek, mert akkor tudnánd mit kéne csinálni ;-PP
Fel is húztad a korongot?
Azután tedd rá csöveket és úgy indítsd el...

Charly
Sziasztok a kolostorból lecsusztam a koporsóval a lovak muködnek a kocsmába szén van hogy tudok tovább jutni???

Giovanni
Ezt a szívást!!!! Már isten tudja hányszor voltam ott 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

ott lesz ahol majd hasnzalnod kell...a kor-ko nel😄

Giovanni
PLZ! Itt vagyok a szigeten, találtam 4 követ...merre van az ötödik?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

MEGA-MEGA SPOILER!!!

csak az olvassa, aki végigtolta a game-et!

Hát, nem is tudom... Fantasztikus volt az a játék, kár, hogy véget ért 😞( Bár megmondom õszintén, hogy nekem az elsõ jobban tetszett. Lehet, hogy csak az atmoszférája miatt, mert ugyan a második játékban is félelmetesen jó volt a grafika (majd berittyentettem az élvezettõl, amikor megláttam a youkii faluban a barlangban a jég fogságába esett mammutot és növényeket), de nekem nem volt szimpi a vége. Nyamvadt Hans egyre unszimpibb lett a játék során, fõleg Oscar miatt! Annak a masinának személyisége volt! S a végén is furi, hogy szerencsétlen Kate 80 millió akadályon átverekszi magát, hogy vén trottyos Hans gyermekkori álma teljesüljön, az meg elhúz a távolba, se puszi, se pá...
LezLee
Mekkora hiba! 😊)
Mármint az, hogy nem játszottál a Longest journey-vel. Alapmû! Minden kalandornak kötelezõ!
Amúgy szerintem is kár vitázni, hogy melyik volt a jobb rész, a Syberiat összességében, a két részt együttvéve kell nézni, mivel eredetileg egy játéknak indult, és gyakorlatilag a közepén ketté lett vágva, úgy mint mondjuk a Kill bill. Vitathatatlanul az utóbbi évek egyik legjobb kalandja, de ennek ellenére az én személyes kedvencem még mindig a BLACK MIRROR! Egyik játék sem fogott még meg annyira, mint ez a gyöngyszem.
Ez Nekem nem segített...

steam, origin: ACE_hun

Ehhez nem is kellett volna spoiler.

SPOILER

Vélemény:
Az egyértelmû, hogy életem legjobb kalandjáték sorozatáról van szó, aminek a közelébe egyedül a Black Mirror tudott kerülni nálam. A második változatosabb volt, mint az elsõ, de nem feltétlen hangulatosabb. Felesleges viszont azon vitázni, hogy melyik a jobb rész, messze veri mindkettõ a létezõ konkurenciát. DE nem játszottam a Longest Journey-vel, ugyhogy azt kivéve.

Megtaláltam a hajófarban azokat a festmény szerûségeket, meg gondolom a homokból lehet következtetni hogy merre kell forgatni... de hogy a kis akármiket hogy kell beállítani...

utolsó? hogy kell hívni a mammutokat? 😄

LezLee
És még mielõtt megkérdeznéd, hogy erre mibõl lehet rájönni, elmondom: csak el kell olvasni Alexei könyvét 😊))))
JustIce
van egy virag utkozben a kapuhoz.illetve mas is van, de a virag kell😊 azzal fel tudod ebreszteni.

télleeeg, el is felejtettem hogy beszéltem az Annaval is 😄

Na most segítsetek, hogy tudom a hajón felébreszteni azt az átkozott Juki-t, durmol mint atom, és szükségem lenne rá a kapunyitó gépben.

zaki
ja, mivel más nincs is a pályán 😛

LezLee
Úgy hogy amikor beszélsz Hans apjával mondja, hogy Estefelé vissza szokott menni mindig a gyárba. Majd pedig visszamész Annahoz és õ mondani fogja, hogy az apja minden áldott nap pontban 7 óra 15-kor megy vissza a gyárba. Hát innen 😊)
jaja, már az órából is rájöttem, ez a 7:15 nagyon misztikus idõ, egyébként az álomban hogy lehet rájönni hogy 7:15?

LezLee
Ja meg mégegy mondat segítség a Sámánhölgytõl:
"A megoldást az álmaidban találod."
Remélem így már világos 😊)
LezLee
Így a jobb, nem? Csak rávezetlek a megoldásra, és legalább használnod kell az agyadat is 😊)))
húha... most sokat mondtál 😄

LezLee
Mit, a szívét?
Csak annyit mondok: Óra! 😊)
közben rájöttem, akkor most hogy kell kinyitni azt az izét ami Oscar-hoz kötõdik? 😄DD