2964
-
fucko #39 Mier ment ez 2szer? -
fucko #38 Ahoz a stilusaban tulsagosan nepszeru. -
fucko #37 Ahoz a stilusaban tulsagosan nepszeru. -
#36 Csak nehogy úgy járjon a game, mint a Duke Nukem Foreva :)) -
#35 Hát ez észtvesztő! Miiicsooodaa? Már meg 2004. II. félév?? Ahhoz képest, hogy azt hittem a nyár végén, hogy már karácsonykor jáccom vele, meg aztán azt írták, hogy csak jövő március, és tessék. Szépen elhúzodik. De mindegy, akkor remélem hibamentesen megcsinálják, mert ha valami lesz a játékkal bug, vagy akármi, én beírok nekik.
Ez volt pl. a Tomb Raider 6-al, hogy húzták, aztán inkább gyorsan kiadták, és tele van hibával. -
#34 Az a 2004 2. féléve elég elszomorító hír :(( Pedig be szép is lett volna a Karácsony Kate Walker társaságában :)) -
#33 tudom, hogy ez egy szeptemberi cikk, de akkor is... -
#32 Syberia II csúszás
2003. szeptember 4. - Játék
A Syberia első része egyértelműen kiemelkedett a kalandjátékok buja dzsungeléből, és elképesztő mennyiségű eladást produkálva beírta magát a játékvilág egyre bővülő történelmébe. Éppen ezért várják rengetegen a második rész megjelentét, amely ezidáig úgy nézett ki, hogy még idén megjelenik. Sajnos azonban eme álom pillanatok alatt tovaszállt, hiszen a fejlesztők bejelentése szerint minden platformon jelentős csúszás várható, így leghamarabb 2004 második félévében kaparinthatjuk kezeink közzé a második epizódot.
nemá, remélem ez nem igaz :( -
#31 Nálam is a TLJ az első -
#30 Igen, de a TLJ 2 körül mostanában túl nagy a csend. Gyanús. De lehet, hogy egyszer csak kidobnak egy demot, az a legjobb reklám egy játéknak. Bocs az OFF-ért. -
fucko #29 Nalam is.Najo holtversenyben van a TLJ2-vel ;) -
#28 Minden esetre nálam a legjobban várt játékok listáján az 1. helyet foglalja el, és ez már csak akkor fog változni, ha megjelent a játék :)) -
#27 Teljesen egyetértek. Már hogy lenne pixeles? Szerintem a valaha volt legjobb grafikájú kaland volt a Syberia, még mai szemmel is, és nem lesz ez másképp a 2. résszel sem. Meg a másik dolog, hogy szerintem egy kalandnál abszolút nem a grafika a fontos, hanem a hangulat, a sztori, és a fejtörők. -
#26 Abban biztos vagyok, hogy azt olvastam, hogy magyarok voltak a fejlesztők. Persze ettől még lehet kacsa -
#25 Ombika-barátom, ez sajna (?, vagy hál' Istennek, kinek hogy) nem Doom III motorral működik. Ha kicsit pixeles is - bár nekem egyáltalán nem tűnik annak, az első részt visszaidézve meg főként nem - akkor is a miénk lesz! Már most akarom
A baj az, hogy jelen pillanatban vagy tucatnyi jó Játék vár rám... hogy játszak is végre velük, ne csak fordítsak
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#24 MIMACSKA: de, nyertél. Most néztem utána, valóban franciák. Az már fogas kérdés, hogy magyarok-e vagy sem, szerintem van köztük magyar... ez helyesbb kifejezés.
#23 Kicsit pixeles a karakter nem? -
#22 Nem wgy franciaországban élő magyar cspaat volt az alkotó?
Mintha valami ilyet olvastam volna....
Persz lehet, hogy tévedek -
#21 Hmm, guszta képek! Bárcsak már mozgás közben is láthatnám. De ahogy látom, mintha egy kicsit megnőtt volna a melle Kate-nek az előző rész óta :))
Az 1. résznek mai szemmel nézve is hihetetlen szép grafikája volt, de ez még arra is rátesz egy lapáttal. Valós időben generált időjárási effektusok stb. Király lesz, hogy meg fognak látszódni a lábnyomaid a hóban. -
#20 Ezek a kanadaiak tudnak, az már biztos!
#19 nagyon szép lesz, annyi biztos...
-
#18 Na utána olvastam a gamestaron. Hát sajna csak a beta demót ígérték vasárnapra, de továbbra is csak az olasz oldalról lehet leszedni, nekem nem sikerült, mert fizetős a dolog :(( Viszont a gamestar azt írta, hogy "a beta demot letörölték, de sebaj hamarosan itt a végleges".
Ez talán reményre adhat okot :)) -
#17 vmi pontos megjelenési dátum nincs? és frankón a hivatalos demo volt az, amit vasárnapra ígértek? mert ha igen, az jó hír, mert akkor olyan sokat nem kell várnia kész full verzióra -
#16 Jaja, jövőre meg a 2. rész lesz az év kalandjátéka :)))
Csak jönne már az a demoooo -
#15 nem baj, én most szereztem meg az első részt, sajnos még nem nyoomtam vele, de most majd végigtolom, mert csak jókat olvastam róla, mellesleg tavaly ez volt az év kalandjátéka -
#14 Ez igaz, de ha jól emléxem még múlt vasárnapra ígértek a fejlesztők egy hivatalos demot, asszem a gamestar.hu-n olvastam erről. Hát sajna azóta is epekedve várom a demot, mert egyelőre nem jött meg :((( -
fucko #13 Akkor ha jol ertem ez egy sima trailer.:(( -
#12 ez a béta demo, az ami az e3-as kiállításon volt... -
#11 Hát szerintem ha már most kijött a demo, táncsak nem húzzák el márciusig. Bár az idei megjelenésben én is kételkedek, de nagyon bízom benne, hogy már január környékén meg fog jelenni. Azóta várom ezt a játékot amióta végignyomtam az első részt. Egyszerűen utánozhatatlan a hangulata, és szerintem a képek alapján a 2. talán még jobb lesz, és remélem hosszabb is, mert az 1.-nek talán a rövidsége volt az egyetlen hibája.
Kíváncsi leszek a demora, abból sokminden ki fog derülni... -
htibor #10 Sajnos nem.
Eredetileg úgy volt hogy az idei év végére megjelenik, de perpill 2004. márciusára van eltolva a megjelenés. -
#9 ez a játék magyarul lesz jó -
fucko #8 En inkabb megvarom a hetveget mer nem szeretek olyan oldalon regisztralni ahol egy szot se ertek. -
#7 Hűű, amindenit! Én nagyon várom ezt a játékot, akkor ezek szerint még az idén kijön. Dejó lenne. -
#6 különben innen le lehet már szedni a béta demo-t... ez az az a változat, amit az idei E3-on bemutattak -
#5 -
fucko #4 Tehat nincs es csak nem tevedtem:) -
#3 Hát, 2 nincs, de viszont vagy egy majdnem 800 hozzászólásos Syberia... :) -
#2 Sztem van már ilyen topic... -
fucko #1 Megneztem a forumkeresoben es nagyot csodalkoztam hogy meg nincs is nyitva tema ennek a jateknak(amennyiben megis van nyitva csak rosszul kerestem ra vagy vmi akkor bocs a benazasert)
A Gamestaron most olvastam hogy kijott vmi beta demo es hogy elvileg vasarnap jon a normaldemo is.Aki hozzajut a betademohoz es kiprobalta legyen szives irjon mar rola vmit.Nagyon kivancsi vagyok hogy hasonlo nagyszeru alkotas e mint elodje.