2964
-
#2444 A titok nyitja, hogy orrba-szájba beszélgess mindig mindenkivel.
Hanssal, a robottal, a boltossal. Valamit csak kihagyhattál, ha nincs lufija a kiscsajnak. -
zsigiface #2443 OK! Köszi! Már mindent megcsináltam, de megpróbálom még egyszer, egyszer majdcsak összejön! -
Foglaltnick #2442 Így van, utána meg beszélni kell a fickóval a shopban, és ezek után lesz nála lufi. Fontosak a beszélgetések.
MADár -
#2441 Mindig mindenkivel beszélgetni kell. Sokszor még egyszer vissza kell menni az illetőhöz beszélgetni.
A hátsó kapunál voltál? Megnézted? Még ha nem is tudsz bemenni rajta, akkor is meg kell nézni, mert anélkül nem kapsz infót. -
#2440 Szén kell de addig nem lessz amíg le nem jutsz! az meg nem mindeggy hogy mien cukorkát adsz a kiscsajnak csak dobd le neki! -
zsigiface #2439 SEGÍTSÉG!!!
Nem igaz!!!! Már mindent végigjártam, azt a keveset! Szénröl nekem eddig semki nem beszélt!Tekergettem húzgáltam mindent!! -
zsigiface #2438 Minél hamarabb ha nem okoz gondot -
zsigiface #2437 Csá! Most kezdtem el. Már az elején elakadtam! Nincs a kiscsajnál lufi! Amúgy megvan a cukorka is. Nálam nem beszél olyanrol hogy segítene kinyitni a kaput, a cukorkárol se esik szó. Már végig olvastam a fórumot is de tiszta képet még nem kaptam róla és a végigjátszás sem jó! Valaki leírná részletesen ide vagy küldene egy e-mailt /[email protected]/ Nagyon megköszönném! -
Chapel #2436 Beszéltem az öreggel, elmentem megkérdezni a kislányt. De mikor a csengőre kattintok, az öregúr nézegeti az újságját. Időnként ránéz az órájára, de akkor sem történ9ik semmi. -
Foglaltnick #2435 Huh, én itt torpantam meg egy kicsit. Ezen túl nem is tudom mi lehet gáz. Be kell állítani fél hétre talán, felhúzni, hogy csörögjön is, aztán ennyi.
Más nem rémlik hogy lett volna. Miután beszéltem Annával, sima ügy volt. Gondolom fent voltál a szobánál, az öreggel is beszéltél amit lehetett... Akkor nemtom :(
MADár -
Chapel #2434 Megvolt. -
Foglaltnick #2433 Ahhoz, hogy az óra beállítás menjen, előbb vissza kell menni, és beszélni Annával, ő mondja meg, hogy mikor megy a Fater dolgozni. Amíg nem mondja meg, Fater nem megy dolgozni.
MADár -
Chapel #2432 Pontosan így csináltam, mégse sikerül. -
#2431 #1563-ost olvasd el, hátha -
Chapel #2430 Talán nem.:( Nekem is ez a változat van meg, és ez a rész elég "összecsapott". Azért kösz. -
#2429 talán ez segít -
Chapel #2428 Azon már túl vagyok. Az álom részben az órát hogy kell beállítani? -
#2427 A youkol településen! -
Chapel #2426 És az hol van? -
#2425 Ahol a kutyákat tartják bezárva! Jelen esetben a Yugit! -
Chapel #2424 Mi az a kennel?! -
#2423 Segítséget kérek. Szerintetek melyik a legjobb (ár-érték arányban persze) netezési előfizetés (korlátlan hozzáféréssel)? -
#2422 Sajna csak ritkán jutok netközelbe mert nekem otthon nincs.Így mindíg csak a munkahelyemről tudok fórumozni, amikor persze engedi az időm. Ja,és nem is olyan egyszerű nekem hazavinnem a magyarosítást, ugyanis a gépbe ,amin netezek,nincs író. Pendrive-on szoktam hazacipelni cuccokat, ha kölcsön tudom kérni. Szóval nem 1xü. -
#2421 Pedig már kábé egy hónapja megvan a magyarítás végleges verziója totyg-től... -
#2420 Köszönjük szépen totyg. Ma bele is kezdek és meg sem állok a végéig. Már ketten vártuk a közvetlen környezetemből! Üdv. -
DEx- #2419 ahham, megtaláltam...
-
DEx- #2418 Toty: mi az az ismert lap? -
#2417 Szupi volt a játék így magyarítva! -
#2416 Részemről befejezett a magyarítás!
Fel van töltve az ismert lapra!
Ha kapok még javításokat a szöveghez, azt még frissítem!
Csáááá mindenkinek! -
#2415 ...akkor sem kezdek bele amíg nem lesz 100% magyar a játék. Üdv totyg. Nem akarlak siettetni,de.... Az otthon levő játékokat már végigvittem s csak rád várok. Előre is thanx. -
#2414 Szivesen:)) Milyen öröm is az, mikor tovább tudsz menni!:)))
Sok sikert a folytatáshoz!:))
Egyébként lány vagyok:)) -
Derano #2413 Uraim hálás köszönet a segítségért:))) Az első dobás a fa árnyékába és meg is jött a narancshal:)) Medve evett, eltünt, megyek tovább:))) -
#2412 Beszélgettem én már még a hallal is kínomban, de végül megtaláltam, hogy hova kell felakasztani.:))))
Pedig körbejártam az egész szerkezetet, de ezek szerint nem vettem észre a helyet, ahova fel kellett akasztani.
Mindenáron a tekerőhöz akartam akasztani, de hát persze nem oda kellett.
A lényeg, hogy csak összejött!:))
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok segítséget!!!:))) -
#2411 Sziasztok!
Végre sikerült felakasztanom azt a vacak flaskát, hurrá!!!!
A medvénél a csontot akkor lehet felvenni, mikor már elment a medve. Odamész, ahol evett és ott tudod felvenni a halcsontot.
A horgász újságban benne van egy narancs színű hal. Leírják, hogy hol szeret lenni, meg hogy mivel lehet kifogni. Mivel valami zöld színű akármit szeret, így a zöld színű, pöttyös csalival tudod kihalászni. De van egy kisebb zöld, azzal is lehet próbálkozni.
Én is piszok nehezen tudtam kihalászni, de végül jobb oldalt, árnyékos helyre próbálj kattintani, mivel ez a hal, az árnyékos helyeket szereti.
Remélem tudtam segíteni!!!:) -
#2410 A házon belül találsz egy horgász újságot vagy mit, ami a "narancsszínű pisztrángról" szól. Pl. hol él, mire bukik a pisztráng, és milyen állat kedvence a narancs pisztráng :))))
Kis kiegészítés: a horgászbottal 3 különböző helyre is lehet dobni... :DDD -
Foglaltnick #2409 A csontot ott lehet felvenni, amikor a kennel ajtajára kattintasz, akkor bejön egy másik kép, és ott balról lehet elvenni a csontot. Érdekes, én a medvénél nem szedtem össze csontot.
A vízzel én is nagyon sokat szenvedtem, de végül ráakadt a cuccra. Nem lehet hogy nem beszélgettél eleget a témáról?
Az egér előkerült már a bogyónál, stb?
MADár -
Derano #2408 Sziasztok!
Nekem is kéne egy kis segítség. Két napja horgászom, de ez a mocsok medve nem akar megenni semmit:(( A fehér állat már telizabálta magát, de a medve az éhezik:((( Melyik csalit kell használni és milyen sorrendben?
Ha tud vki segítsen! Köszi:)) -
#2407 A csontnál ebben bíztam én is.
A vízzel meg próbálkozok tovább.:(((
Azért köszi a segítséget! -
#2406 Ha már van nállad csont nem kell másik! A vízre meg nem tudok más tippet, valami csak nem stimmel! -
#2405 Már azt is megnéztem.:))) Empty-t ír ki, márpedig az üreset jelent.
Reménytelen eset vagyok????