2964
  • Adri
    De azt állítsd be! asszem!
  • RedDragon
    De hogy állítsam be 7:15-re a nagy órát??
    És a kis számlálót már nem kell használni??
  • Adri
    Valami olyasmit kéne csinálni hogy ha beállítottad az órát 7:15-re meg kell húzni a súlyt asszem a jobb oldalit és ráütni a csengőre!
  • RedDragon
    Éééééééés újból én!
    A rohadt órával szaraxom!
    SEGÍÍÍÍÍÍTSÉG!!
    Már megy az inga, csak be kellene sztem 7:15-re állítani az órát, csak nem tudom, h hogyan!
    HELP PLS!
  • RedDragon
    thx
  • Adri
    Csak így tovább!!
  • zaki
    :)
  • RedDragon
    MEGVAN!!
    Bejutottam a dob mögé, mostmár nemkell segítség
  • RedDragon
    Újból én!
    A yukol-oknál vagyok, most zuhantam le.
    2* körbejártam az egészet, de nem találtam (1-2 tárgyon kívül) semmit! (és azokat nem tudom használni!!)
    Tom, h hülye vok, de nem vagyok nagy kalandjáték-FUN!!
  • ibrik
    Egészen bentig kell menni, ahol a szobájából kijön az apát és beszélhetsz vele.
  • RedDragon
    kössz, megnézem
  • Adri
    Be kell menni a kápolnába! /amikor felüről mutatja a képet jobra fennt van/! ne felejts el ott is körülnézni!!
  • RedDragon
    Én ott tartok, h megcsináltam a gyertyát, bemegyek a kolostorba, de senkivel se tudok beszélni!
    A kolostor előtt áldogálló muksókkal se!!
    MIT KELL CSINÁLNI??
    végig akarom tolni!
  • Roll
    Sikerült végigvinnem a játékot, életem egyik legjobb kalandjátéka. Szerintem király.
  • ibrik
    Ahhoz az egész hivatalos magyar Syberia 1-et meg kell szerezned. Pl. DC-ről...
    Ami az első részhez készült magyarítás, abban sem voltak meg a dokumentumok magyarosítása, csak a hivatalos magyar kiadásban voltak már magyarítva azok is - és aztán ezt a változatot törte fel annakidején valaki. Nekem ez a verzió volt meg.
  • doncarlos
    totyg!!! Zseni a magyarnyelvűd. Kicsit hibás,de belátom,hogy kevés időd volt és köszönet a szerkesztőért is. Isten vagy
    u.i.:Az elsőt ki fordította előszőr? Ja és hol is van az elsőnek a teljesen magyarnyelvű verziója (ahol már a könyvek is magyarul vannak írva?)
  • doncarlos
    Újra felteszem a kérdést!Ki lehet-e valahogyan szedni a játék zenéjét? Nekem nagyon tetszik. Tud valaki segíteni? Még érdekelnének az egykori Neverhood című eposz zenéi is.Ha valakinek megvan
  • Roll
    Köszi, már a repülőnél járok.
  • ibrik
    1. Majd később lesz meg... (az apát szobájába kell majd később bemenni érte)
    2. A gyógyító gyertyát annak a szerkezetnek a segítségével lehet elkélszíteni. Amit kihagytál: a szerkezet baloldalán van egy "fésű-szerű" valami, ha rákattintasz, egy szál fog a kezedbe kerülni, ez lesz a gyertya kanóca. A szerkezet közepén lent van egy kinyitható "csőszerűség" - ez a gyertyaforma - ki kell nyitni, kanócot belerakni, formát becsukni, szerkezet indít, a kiöntött gyertyát kiszedni...
  • Roll
    Elakadtam megint:

A kolostorban vagyok.
    1. kérdés: a kápolnában egyből balra vagy egy zár, oda honnan lesz kulcsom?
    2. kérdés: már megven a yukol ereklye,meg könyv, leszedtem a sírról a növényt, beletettem a kondérba, de nem csinál semmit. A könyvbe azt olvastam,hogy kell valami faggyú, de nem lehet sehonnan elvenni gyertát. ???
  • ibrik
    Azon a képen, ahol a halcsontvázat vetted fel, kattints máshová - ahol az "ajtó" van - és nyisd ki a kenelt...
  • dr
    szaisztok
    ott akadtam el,h kiolvasztottam a hajot a yukol faluban, indulnank, de el kell mennem a youki-ert a kenelbe. odamegyek, de ott csak a klerites tovet tudom megnezni ahonnan a halcsontvazat szedtem fel...Hogy kell magamhoz hivni a youkit?
  • ibrik
    Nincs mit...
  • Roll
    Köszi.
  • ibrik
    Azt írta, hogy már van téli ruhája...
  • Adri
    A ruhát meg a boltos ad!
  • ibrik
    A vonatod mosdójában át kell öltöznöd a téli ruhába
  • Roll
    Megakadtam, de nem akarok végigjátszást olvasni.

Fel kéne mennem a monostorba, már megvan hans leple, téli ruha, de a hídnál mindig azt mondja hogy fázik és nem megy fel. Oscarral mikor beszél a csaj azt mondja keres valakit aki segít, de kit?
  • Roll
    köszi szépen.
  • ibrik
    Itt megtalálod: http://totyg.fw.hu/

De a talált dokumentumok (a régebben meghalt pap naplója, horgászújság, stb) nincsenek magyarítva, mert azok totyg és mások számára is valamilyen egyedi kódolással vannak becsomagolva a .SYB fájlokba. De ez nem olyan sok cucc, ezek magyarítása nélkül is végig lehet játszani, ha csak nagyon kicsit tudsz is angolul és használhatzs szótárat is...

De türelem!
    Még pár hónap és kijön a játék hivatalos magyar változata (mint annakidején az első részé), amiben már biztosan minden szöveg magyarítva lesz
  • Roll
    Van a játékhoz magyarítás?
  • doncarlos
    Nnnna! Most néztem meg és az ugyanaz ami nekem meg van otthon. Úgyhogy...
  • doncarlos
    Én konkrétan a horgászatnál akadtam el-mivel feladtam-.Az otthoni leírásból hiányzott,hogy a botot több helyre is be lehet dobni.Jelenleg ez volt a legnagyobb akadály,de legyőztük.2 ember kellett hozzá. A többi leírás nélkül ment. Még!Remélem a 2-vel alattam olvasható leírás pontosabb. Sőt! Remélem nem kell hozzányulnom.Nektek mi volt a legnagyobb akadály? A játék zenéit valahogy ki lehet szedni?
    Köszi mindenkinek!
  • Andra
    Úgy emlékszek, hogy 0328-ra kell állítani. Figyeld, hogy a 28-as előtt is fel-fel villan két szám.
  • ibrik
    Syberia II magyar nyelvű végigjátszás
    Szasztok!
    A fennsíkon a lezuhant repülőnél mit kell csinálni?
    0028-ra már beállítottam a rádiót és a gép műszerfalát is.
    Az antenna is b-n áll.
    Kösz
  • ibrik
    Ez a játék eleje valójában még elég egyszerű :P
  • zsigiface
    Mi lesz még ezután!!
  • zsigiface
    Megvan!!! Egy apróságot nem vettem észre! A vonatfelhúzónak a karját!Ezen buktam el. De egy állat vagyok!