Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a f*sz van itt mindenkivel? Én majdnem becsináltam a hangulattól és az élvezettõl, és itt senkinek sem tetszik a gém? Nem azt mondom, nagy konkurens a Black Mirror, de hogy szereplõk ennyire a szivemhez nõjenek mint itt, hát még nem volt.

moonster
Nah..kilõve..
Sajnos nekem sem nyújtott közel sem akkora játékélményt, mint az elsõ rész. Talán a lezugott orosz pilóta volt tetszett a legjobban.
Úgy érzem, hogy a NPC-ek jellemei nem voltak igazán kidolgozva. A Youkol falu csalódás volt.
Hm...
Asszem, most nekifekszem a The longest Journey-nek lassan. Esetleg, ha valakinek van valami ötlete, akkor azt is szivesen várom..

na végignyomtam és azt kell hogy mondjam hogy közel sem ez a legjobb point&click game még mostanság sem!!
Egy Black Mirror, vagy egy CSI😄ark Motives odaver neki, mégpedig számomra azért, mert ezek izgalmasak voltak ellentétben a Syberiaval, az izgalmasság pedig az egyik legerõsebb komponense ezeknek a fajta játékoknak.
A fejtörõket pedig néhol eröltetettnek éreztem, mintha szivatni akarnának😞, a vége, az pedig fényévekkel elmarad a Black Mirror befejezésétõl...
Most jöttem csak rá igazán hogy az a Black Mirror mennyire kafa ki játék volt

Sephi
Meglehet de mindenkinek amilyen velemeny van. En velem eletembe nem tortente meg hogy egy kaland jatekrol ne tudgyak leszakadni. Syberia II -ot 13 orat ajccotam kisseb szunetekkel amig vegig nem vittem. Csutortok delben ultem neki es ejjel 1-re kesz is voltam vele. Mig a Syberia egyesel talan tobb hetet is nyomtam 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bond 007
köszi szépen a tippet, már továbbjutottam, most éppen horgásznom kell! Marha nagy poén volt a szánkózás, meg ez a medve etetés is :-)

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

pluhi
Csatlakozom.
GAthersw
MextDC++-al azokról is gyorsan lejön, ha megvan osztva 10-20-30-nak

01110000 01110010 00110000

BlackShadow
ahol Hans "betegeskedik" menny be hozzá beszélgetni és mikor kimész egy dagi pap (aki a tónál volt) egy kis beszélgetés után ad egy könyvet és egy amulettet (a dokumentumoknál lesz tárolva mind2) azt az amulettett kell oda betenni

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zaki
tedd bele a mammutos érmét a lyukba

Bond 007
Hellóka! Látom már egy páran vegigvittétek a gamet, remélem tudtok nekem segíteni. A kolostorban már megcsináltam a gyertyát + lehuzogattam a gyertyatartókat is, megjelent az a kis ablak, de foglamam sincs, hogy mit kellene vele csinálni. Vmi mamutos amulettrõl olvastam korábban de nekem olyan nincs, hol találom meg?
Elõre is köszi%

Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!

I.C.ram
Szerintem meg az elsõ sokkal jobb volt mint a 2.
Sephi
Lehet tudni fognak csinalni meg ilyen jellegu jatekokat Kate Walkerel de nagyon nem hiszem hogy felul tudnak mulni a Syberiat... bar a masodik resze jobb mint az elso szal megsem annyira elkepzelhetettlen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Raven
Na igen, legfeljebb azt lehetett volna csûrni-csavarni, hogy hogyan jut vissza Kate a szigetrõl a vonat, stb. nélkül, de hát mint tudjuk, a youkikkal szánt is húzatnak .

Mindenesetre ettõl a társaságtól bármilyen Kate Walker-es történetet szívesen fogadok, ugyanilyen színvonalon.

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

LezLee
Ezt már egyszer leírtam itt: A készítõk kerek-perec kijelentették, hogy nem lesz több SYBERIA!!! Nem is nagyon lenne értelme, egy épkézláb sztorit úgysem tudnának ezek után kitalálni, vagy ha igen, akkor az nagyon gagyi lenne, de: nem lesz több Syberia ez tuti!
Viszont azt pedzegették a srácok, hogy ennek ellenére, Kate Walker kalandjai még lehet hogy folytatódnak majd, tehát lehet hogy még vissza fog köszönni Katie valamelyik kalandban. Izgatottan várjuk 😊
zaki
pedig máshol nincs fent...

BlackShadow
de mostmár meg volt fejtve Syberia titka, most ebben mi lenne a 3. rész? 😊
--
Amúgy az 1. rész MAGYAR változatát nem tudja vki h hol tudom konnyen leszedni? DC -n csak DSL eseknek van meg onnan meg tölt a halál 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sephi
SecMan te ezt nem tudhatod 😊

Szerintem nem kell elkeseredni... valami csak lesz.

Raven
Reménykedjünk. Igaz, olyen hangulatot nem igen fognak tudni csinálni, mint a Syberia I-ben és a II-ben (fõleg az I-ben).

Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)

SecMan
Jah, jöhetNE, de úgyse lesz...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Raven
Nagyon állat volt ez a játék, kár hogy rövidebb volt, mint az I. Direkt nem jártam erre, nehogy lelõjek valami poént.

Jöhet a Syberia III

zaki
nincs ott semmilyen kulcs, egy tervrajz van, aminek segítségével le tudod kapcsolni a kocsit a mozdonyról. mikor ott vagy a kapcsolónál, hívd fel Oscar-t, õ majd kinyítja, neked csak a kapcsolókkal kell szarozni

Kumesz
a vagont akarom irni

Kumesz
Hol találok kulcsot amivel letudom kapcsolni a vonatot??

pluhi
Mint a Syberia 1. Szinkron biztos nem lesz.
LezLee
Bocsesz tudatlanságomért, de mit értesz hivatalos fordítás alatt? Hogy magyar nyelven adják ki?
pluhi
Vazz, ezt nem ide akartam irni. Na mindegy.
Lezlee: hát nincs sok. Pláne, hogy esélyes hivatalos forditásra is.
LezLee
Szóval tetszett a BS3? Nekem is. Esetleg nincs kedved lefordítani??? 😊)))))
pluhi
Az imént fejeztem be a Broken Sword 3-at. Nagyon tetszett. A játékidõ itt sem érte el a 10 órát, de sokkal jobban szórakoztam, mint a Syberia 2-nél. Kár, hogy fukarkodtak a texturáknál, igazán szép grafikája lehetett volna. Azért igy sem volt rossz. Gamepaddel tökéletesen tudtam irányitani, nem is hiányzott az egér. Legyen minden kaland ilyen! A tököm tele van a pixelvadászattal.
Kumesz
😊)

LezLee
na látod 😊))
Kumesz
már sikerült!

Kumesz
hiába szolók neki csak alszik tovább

Kumesz
de hogyan dobáljam meg hogolyóval?😊)

LezLee
Mert föl kell ébreszteni. A repcsiben meg kell nézni a koordinátákat. Majd azt a radarnál beütni, és beszólni a pilótának 😊)
Kumesz
csak bug a rádió mintha muszály lenne

Kumesz
Ha a repcsinél vagyok akkor ott mit csináljak a faszi csak alszik!😞

Kumesz
nem baj a rosz halakat legalább odaadtam a a jegesmedvének álcázot harcikutyámnak😊)

Kumesz
Kösz!! ÉN imádok horgászni de hát ilyen halra még nem mentem😊)

zaki
1. sor 3. csaliját bazd be jobbra a vízbe

Kumesz
Amikor pecázok hogy kifogjam a halat a medvének akkor ugye azt a sárga szinüt kell odaadni neki?DE én csak zöldet,kéket és lilát fogtam😞(

zaki
DC, DC...

BlackShadow
fenébe nemtalálom az 1. részt 😞 tölthetem le újra 😊

BlackShadow
nemtom az 1 et még igy túl szürkének meg nyomasztónak találtam azt inkább megcsináltam a fehér játékot 😄D
remélem megvan még vhol a syb 1 😊 magyarosítást már találtam 😉

Miért nem inkább az eggyel kezdted, ha már tudsz angolul? 😊 Akkor sorba is játszhattad volna õket, az ugy sokkal jobb.

LezLee
És azóta megtanultál angolul? 😊))
BlackShadow
zsír kis game volt, végigtoltam 😊 ennek örömére elkezdem az 1. részt is 😄 azt angoltudás hiánya miatt abbahagytam 😊

Ennél egyszerûbb volt a megoldás, csak nem gondolkoztam, mert már gyorsan meg akartam csinálni, és siettem mert jött barátnõ 😄 a csillagszerû jel a teljesen nyitott, a fehér pötty a félig nyitott, ahol meg nincs semmi az a zárt. Karikán meg azt kell bedugni amit mondtál, mert arra fújt a szél.

steam, origin: ACE_hun

BlackShadow
aki elakadt az szerintem használhatja a végigjátszás-t !
CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE 😊

zaki
nekem is...

Sephi
Mennyire igaz az az alitasom hogy Alexei konyveben van a nagy resze a valaszoknak csak at kell lapozgatni!