2964
  • totyg
    Az összes sor le van fordítva.
    Még a javítások folynak..."Tegez vagy magáz"
    szövegkörnyezettől függő dolgok...
    Végül is már lehet vele játszani...jobban érthető, mint az ángol.
  • TTomi
    Érdeklődve várjuk! Kíváncsi vagyok nagyon! Mikor lesz kész???
  • bogyoka
    Húú, lesz magyarítás. Annak én nagyon fogok örülni.
    Sajnos én nemtok ángolul.
  • totyg
    Hi mindenkinek!
    Egész jól áll már a magyarítás, amire oly kevesen jelentkeztetek.
    Csáááá
  • bogyoka
    Nem baj, én is gondolkoztam ezen, hogy még kéne foglalkozni valamiképp ezzel a topiccal, ez a játék megérdemli, hogy lejátszás után is, legalább élménybeszámoló legyen róla.
  • zaki
    ja tényleg, sorry... gondoltam felhozom vhogy a topicot
  • bogyoka
    naja, igen, lentebb irtam is
  • zaki
    Bogyoka végignyomtad már a játékot?
  • bogyoka
    Én sem tudtam ott becsalogatni a számokat, mennyél el a rádiótoronyhoz ott ird be a 0328-as számot.
  • Lacc
    nem
  • 01Mr Crow
    Helló
    segítsen valaki, a roncsnál hogy kell beütni a számot ?
  • bogyoka
    Én is nagyon szeretem, illetve imádom ezt a játékot, és még magyarítással lefogom játszani az 1. részt, meg később lesz úgyis a 2. rész magyarul, úgyhogy nincs teljesen vége nálam.
  • PeeTeR
    ugy nez ki, amugy jo kis jatek volt de nem sikerult valami tul hosszura. bar az elso is csak a sok maszkalas miatt tunt annak... ettol fuggetlenul en szeressem eztet a jatekot! :)
  • zaki
    UP! hú, de elpusztult a topic, úgy látszik már mindenki végigtolta a gammát... :(
  • zaki
    sztem közeli, mint az elős rész, csak egy kicsit rövidebb. semmivel sem nehezebb, mint az első rész. magyarítás még nincs, de majd magyar jelenik meg Mo.-on
  • badoer
    sziasztok.most kezdek el vele jatszani.van olyan mint az elso resz?kivancsi vagyok hogy nehezebb e mint az elso resz.magyaritas nem igen van meg hozza.
  • fanatifo
    megsem szóleltam megvan
  • fanatifo
    zaki és ezt hová kell bemásolni????mit kell vele csinálni?
  • fanatifo
    okés
  • zaki
    innne a fórumból, én is kértem, és valaki belinkelte, már nem emléxem, hogy ki
  • zaki
    nincs mit
  • fanatifo
    ezt honnan töltötted le?
  • fanatifo
    köszi
  • fanatifo
    léci ird be ha elküldted thx
  • zaki
    Lküldtem
  • fanatifo
    bocsi ne erre küld léci antonya@tvnetwork .hura erre pls bocsi
  • fanatifo
    köszi! [email protected]
  • zaki
    én meg egy e-mail címet kérek, és elküldöm levélben
  • fanatifo
    csáááááá a játékhoz honnan lehet letölteni a no cd aptchet??? kérekszépen vkitől egy linket thx
  • zaki
    azt nem tudom ki lesz a főszereplő, mert össz-vissz ennyi info van a játékról
  • LezLee
    Mivel Kate Walker névhasználati joga gondolom a Microidshez tartozik, ezért furcsállanám, ha Sokal új cégének első kalandjátékának a főhőse Kate Walker lenne.
    Ha folytatódni is fognak Kate kalandjai, akkor azok csakis Microids-es kalandgame-k lesznek.
  • Sephi
    Ja megnyugodtam! Az also kep 100% Sokal minoseg. Meg az architektura is az a stilus!

Gyerekek nem csodalkoznek ha Kate Walker kalandjai most Afrikaba folytatodnanak.

VISZONT!

En ugy halottam hogy ez az uj Sokal gama foszereploje egy pasi lesz!
  • zaki
    Lost Paradise lesz a címe, Afrikában fog játszódni, 2005 közepére ígérek... van belőle 2 kép is :)

• zaki
    dokumentumok között van vhol
  • MEDIC!
    Hova lettek a mentéseim? Tud róluk valaki valamit? :-)
  • LezLee
    Hát szerintem ezt a Syberia témát dobták egyelőre. De talán nem is baj, mivel a sztori kitalálója, Benoit Sokal már nincs a cégnél, saját céget alapított, úgyhogy én nagy lelkesedéssel várom Sokal új cégének első projectjét, amely nagy meglepetésre kalandjáték lesz, és egy rég elveszett világba vezet el minket. Mindenesetre Sokal neve garancia a sztori minőségére.
  • bogyoka
    Nekem nagyon megfelelne más néven is, de tényleg frankó lenne, csak csináljanak valamit, mert nagyon szeretem.
  • Sephi
    Aszontak hogy Kate Walker kalandjainak lesz meg folytatasa. Lehet nem Syberia lesz hanem mas de az is tok jol esz szvsz.

Rohatul fasza lenne ha valami uj jatekban amiben Kate a foszreplo olyan lesz majd hogy valamiert el kell megint utazni Syberiaba megkeresni Hansot :)
  • LezLee
    Nem lesz 3. rész. Ez biztos... sajna :(
  • bogyoka
    Hali-hali!
    Vége, lejátszottam sajnos, nagyon-nagyon tetszett, szép volt, és a végén majdnem pityeregtem is. De rövidnek tünt tulajdonképpen. Már várnám a 3. részét, de addig asszem az 1. részt elkezdem majd magyarul lejátszani.