Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nekem sem nyújtott közel sem akkora játékélményt, mint az elsõ rész. Talán a lezugott orosz pilóta volt tetszett a legjobban.
Úgy érzem, hogy a NPC-ek jellemei nem voltak igazán kidolgozva. A Youkol falu csalódás volt.
Hm...
Asszem, most nekifekszem a The longest Journey-nek lassan. Esetleg, ha valakinek van valami ötlete, akkor azt is szivesen várom..
Egy Black Mirror, vagy egy CSI😄ark Motives odaver neki, mégpedig számomra azért, mert ezek izgalmasak voltak ellentétben a Syberiaval, az izgalmasság pedig az egyik legerõsebb komponense ezeknek a fajta játékoknak.
A fejtörõket pedig néhol eröltetettnek éreztem, mintha szivatni akarnának😞, a vége, az pedig fényévekkel elmarad a Black Mirror befejezésétõl...
Most jöttem csak rá igazán hogy az a Black Mirror mennyire kafa ki játék volt
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Elõre is köszi%
Milyen sok a tennivaló, s milyen rövid az élet!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
.
Mindenesetre ettõl a társaságtól bármilyen Kate Walker-es történetet szívesen fogadok, ugyanilyen színvonalon.
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)
Viszont azt pedzegették a srácok, hogy ennek ellenére, Kate Walker kalandjai még lehet hogy folytatódnak majd, tehát lehet hogy még vissza fog köszönni Katie valamelyik kalandban. Izgatottan várjuk 😊
--
Amúgy az 1. rész MAGYAR változatát nem tudja vki h hol tudom konnyen leszedni? DC -n csak DSL eseknek van meg onnan meg tölt a halál 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szerintem nem kell elkeseredni... valami csak lesz.
Asus A7N8X-E Deluxe, AthlonXP 3000+ (Barton), 2x512MB Corsair XMS TwinX PC3200 DDR, ATI Radeon 9800XT 256 MB, 2 x 120 GB Seagate SATA HDD (RAID 0)
Jöhet a Syberia III

Lezlee: hát nincs sok. Pláne, hogy esélyes hivatalos forditásra is.
remélem megvan még vhol a syb 1 😊 magyarosítást már találtam 😉
steam, origin: ACE_hun
CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE 😊