2964
  • ibrik
    Te figy! :))))
    Az eszközlistában megnézted már, hogy véletlenül nincs-e már tele az üveg? (csak fölé kell vinni az "egérmutatót" és kiírja az infór gyorstippben...)
  • Andra
    erőd=erdő
  • Andra
    Már úgy is próbáltam, hogy nem tekertem le, de úgy se csinál semmit.

A végig játszásban azt írják, hogy a Youkol kennelnél fel kellene vennem valami halcsontot.
    De én ott se tudok felvenni semmiféle halcsontot.
    Amikor az erődben a háznál elkergettem a medvét, ott tudtam felvenni egy halcsontot, amit a medve ott hagyott, de a kennelnél semmiféle halcsontot nem tudok felvenni.

Létezik, hogy ennyire béna vagyok..
  • Andra
    Ezt én is észre vettem, de oda sem akarja felakasztani.
    Letekerem a szerkezetet és a kötél végén lóg valami kis kampó-szerűség.
    Próbáltam oda is, de nem akarja rátenni.
    Az a két keresztbe kard, vagy micsoda, jel jelenik meg. Vagyis, hogy nem odavaló.
  • ibrik
    A "kötél" végén van egy kampó-szerűség...
  • Adri
    Nem lehet hogy le van tekerve és azért nem sikerűl?
  • Andra
    Próbáltam én már mindenfelé, de nem akarja ráakasztani.
    Először azt hittem, hogy oldalra kell akasztani, amit leteker a csajszli, de oda se engedi.
    A végigjátszás azt írja, hogy a flaskát akasszuk a szerkezetre és merítsük bele a vízbe, majd tegyük el.
    De ha én rámegyek a flaskára, megjelenik a kéz és egyből elteszi, utána pedig már sehova sem tudom felakasztani, pedig már próbáltam a szerkezet minden részére.
    Azért megpróbálom ezt a variációt is, lehet, hogy nem vettem észre.
    Köszi a segítséget!!!!
  • Adri
    Legalábbis úgy rémlik!
  • Adri
    Nem ugyan oda kell vissza akasztani ahonnan leakasztottad hanem egy kicsit fejjebb!
  • Andra
    Sziasztok!!!
    Segítsen nekem valaki, mert most nagyon elakadtam. A Youkol településen vagyok, és amikor megtalálom a flaskát, amit fel kellene töltenem vízzel, nem tudom megcsinálni.
    Hogy kell ráakasztani a flaskát a szerkezetre???
    Már kipróbáltam mindenféle fajta variációt, de csak le tudom venni a flaskát, ráakasztani már nem tudom.
    Mit nem csinálok jól???

Amúgy isteni a játék, nagyon imádom!!!:)
  • nagykispeter
    Nah végigvittem!Tényleg nagyon szép volt szebb mint az első!Csak egyszer kelett a végigjátszásba belenéznem pont a legvégén mikor a sípokat kelett áligatni!Halvány gőzöm sincs miért pont úgy kellett.Ha valaki végigvitte írja már meg,márcsak kíváncsiságbol!
  • zaki
    van, olvass vissza
  • Zollee.
    Sziasztok!! A SYBERIA 2-höz van már magyarosítás????
  • nagykispeter
    Én is szívtam itt egy ideig a szerkentyű bal oldalán (vagy jobb)van a viasz azt kell még beletenni!
  • comet
    Nah végigtoltam. Minden elismerésem Sokalnak...
  • RSmart
    na énis most átam végig a rögös tat, egy szóval tudnám jellemezni a játékot! Csodálatos!
  • Slayerboy
    OK, leesett. Sikerült! Kösszikee
  • Slayerboy
    De ott nemtudom megcsinálni.
    Berakom a sírról levágott száraz izéket a fazékba, nyomom a csapot, és írja, hogy másra is szüksége van. Kinyitom a kis szétnyíló csődarabot, ahol majd kifolyik a cucc, de nem tudok beletenni semmit.Mire van szükség a gyertyaöntéshez?
  • Adri
    Ott hol feljöttél a liftből bal oldalt!
  • Slayerboy
    Kössz, sikerült.
    Meg annál a résznél, ahol keverni kell az öregnek a gyógygyertyát, ott hol találok viaszt?!
  • Adri
    Beletetted a mamut üveget? mert az is kell hozzá! ha meg betetted addig kell nyitogatni amíg meg nem látód a mamut árnyékát a falon és ahol a szeme van ott a titkos ajtó!
  • Slayerboy
    Már teljesen össze csuktam az ablakot, sötét van, de nem találom :(( segítsetek!! :)
  • Slayerboy
    Elakadtam! Amikor azt a titkos szoba gombját kell megtalálni a beszűrődő fény segítségével!De nem sikerül előkeríteni a kis gombot, ami nyitja a titkos szobát.
    Tud valaki segíteni?
  • Einstvan
    Most értem a végére.
    Az, hogy lesz e folytatása attol függ hogy most kit nevezünk föhösnek: Hans vagy Kate. Ha az öreg Hans, akkor itt a vége. Ha Kate, akkor a haza vezetö ut még hátra van. Hacsak nem Syberia öslakos akar lenni. :)
  • Christian
    aham megvan, kösz!
  • ibrik
    A szénadagoló "alatt" álldogáló kislánnyal beszélgetni kell, de további kérdésekre csak akkor felel (és a kapukulcsot is csak akkor ereszti fel hozzád a lufijával), ha ledobod neki a "megfelelő" cukorkát :P
  • Christian
    Hi all! Az első pályán tartok, megvan a kulcs, egy csomó érme, és két féle cukorka, mitkell csinálni?

Előre is kösz!
  • doncarlos
    Akkor várunk,várunk,várunk...Napi kapcsolat tartva,aztán meglátjuk.
  • ibrik
    Épp arról beszéltünk a múltkor totyg-al, hogy az ő magyarítása teljes (legalábbis a menük, szöveg és a videok feliratai).
    A Kate által talált dokumentumok (levél, a szerzetes naplója, stb) viszont képként vannak "belekódolva" néhány fájlba, ami miatt nem egyszerű azokat magyarítani, amíg rá nem jön valaki, hogy hogyan vannak "belekódolva" azok a .SYB fájlokba.

Egyébként az első rész magyarítása sem terjedt ki azokra a dokumentumokra. Viszont kicsivel később kijött a játék bolti magyar verziója, amiben a magyarítással HIVATALOSAN megbízott csapat már azok magyarítását (átszerkesztését) is megcsinálta.
  • doncarlos
    Csá. Meg van már a végleges magyarítás? a múltkor leszedtem a nem teljeset és szuper. Várom a folytatást.
    Ha az egyeshez kell leírás,vagy magyarítás csak szóljatok 8bár nem hiszem hogy kellene valakinek).Üdv.
  • grebber
    Leszedem azt kiprobálom.
  • Adri
    tekerj lejjeb a 2297-hez!
  • zaki
    de csak akkor kezdj neki, ha az egyet is végigvitted (gondolom nem játszottál vele, különben nem kérdeztél volna ilyet)
  • zaki
    ja :)
  • grebber
    Bocs eléggé nem vagyok képbe ez most point and click rendszerű game?
  • Slayerboy
    Sziasztok!

Magyarítás van már a gaméhoz?
    Ha igen, és nem "ideiglenes", akkor linkelje be valaki nekem!Köszönöm!
  • badoer
    remeljuk igy lessz.visszaolvastam es azt irta az egyik forumozo hogy nem lessz ujjabb resz.de remeljuk hogy a keszitok latjak milyen nepszeru es jo jatek igy keszitenek folytatast
  • zaki
    badoer én is kicsit furcsálltam a végét, nagyon befejezetlennek tűnik... pár sort lehetett volna írni, hogy mi történt Kate-el., vagy ilyesmi...
  • mochee
    Figyi, szerintem lesz folytatás, ha a rajongókra hallgatnak. A visszautat meg faszán meg lehet csinálni egy komplett sztorinak, ugyhogy szerintem jobb volt ez igy. De mondjuk kivárni mire kész lesz, az tényleg szenvedés.
  • Timbo
    Én is most nyomtam végig kb. 25 perce! A pingvines pálya és Syberia szigete egy picit rövid lett szerintem!