Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg ezer hála észre sem vettem 😊

pluhi
Ahol a vizet mered.
Na akkor keresgélek a dugók után 😊

Pharaoh
A baglyot két helyre lehet hívni, mert ha hamarabb hívod a madarat, minthogy bedugnád a dugót az egér a rossz jukba megy be. És így eltudod hínvi a baglyot és az egér kimegy.

hat arra mar konkretan nem emlexem😄 valahol ott a youkol faluban...

hehe nekem csak azt áruljátok el merre találom azt amivel be kel dugaszolni a lukakat 😊

van egy pozna a lemming fal elott is meg mielott rakozelitesz a falra azon a mapon van...nezz korul 😄

fordítva! 😊 Már tisztára megkeveredtem! Szóval bagoly jobbra, lemming balra! 😊
hogyhogy a falhoz közelebbi póznához? Nemcsak egy helyre lehet hívni: a barlangnál a bal oldali üregben van a bagolyhívó pózna, jobbra van a huncut kis lemming, vagy hívhatom máshova is a baglyot?
hmm az pedig erdekes...ugye ha nem dugod be dugot egyik lyukba sem akkro amikro jona bagoly a kis lemming beskerazik jobbra le es ott marad...nah ezert kell oda dugnia dugot hogy ne tudjon odamenni ekkor a meleltte levo lyukon fog bemenni es felszalad...ha nem igy tortenik akkro ott valamit nem jol csinalsz😄 ugye a bagolyt a falhoz kozelebbi poznahoz hivtad?

pluhi
Egyszerû az ok. Hans sejtette, hogy nem fogja birni az utat, ezért Oscart úgy tervezte meg, hogy ha eljön az ideje, átalakulhasson járógéppé. Amolyan szervó lett Oscarból.
beszarok, már bocsánat, bagoly megjött, lemming szarik bemenni a bal alsó lukba, a kis patkány nem ijedt meg, továbbra is elskerázik! 😞(
ajanlatos menteni egyet a fal elott teli uveggel a kezedben😊

es a dugoval😊

köszi a segítséget, megyek lemminget vadászni! 😊
LezLee
Bedugod a jobb alsóba a dugót, majd a hengerrel odahívod a baglyot. Erre a leming beszalad a bal oldali lyukba. Majd pedig a vízzel kell trükközni, többet nem árulok el 😊)
segítsen valaki, plz! Tudom, hogy akik már végigjátszották a játékot, azok sokkal inkább a game-rõl szeretnének beszélgetni, s esetleg unják a kérdéseket, de én is szerteném befejezni a játékot, csak elakadtam. 😞 HELP SOMEBODY, PLEASE!
a szeliranyt abbol lehetett kikovetkeztetni hogy amikor ahomokot leszorod a koralaku bizbaszra akkor egy adott jel fele fujjta a homokot es ezt a jelet kellet beallitnai a beforgtasahoz...a sip beallitas meg ugye a hajoban volt a falon lent... szal cseppett sem logikatlan.

sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni: hogy kell azt a nyamvadt lemminget megfogni? OLvastam a korábbiakat, hogy be kell dugni a jobb oldali alsó lukba a dugót, s a másikba bemegy, de nekem nem teszi meg! 😞 lehet, hogy fél tõlem, mert tudja, hogy oda akarom adni a bagolynak...? 😊
Hát írtam is hogy ez csak az én véleményem.
Az álomig nagyon élveztem a játékot, sõt addig még jobban is tetszett (leszámítva, hogy a fejtörõk nem törtek annyira). Nekem sajnos az jött le, hogy mivel vége a játéknak, Hans ugye (se szó se beszéd) lelép a mamutjaival, hogy akkor mi legyen Oszkárral? Mivel nem tudtak vele mit kezdeni megnyuffantották. Nem értettem miért kellet ezt. Számomra sokkal fontosabb karakter volt mint a tesze-tosza Hans. Sokkal több idõt töltöttem vele mint vén f***al.

De ahogy írtad is és ahogy montam is ez szubjektiv saját vélemény.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

LezLee
Ahogy látom a negatív véleményed a játékról fõként abból fakad, hogy eltették Oscart láb alól. De ez csak a te szubjektív véleményed, szerintem meg nagyon megható volt, amikor Oscar feláldozta magát Hans miatt, igaz tényleg gagyi volt az, amikor láttam, hogy Oscar belül tök üres, azt tényleg elszúrták egy picit. De ennek ellenére próbáld meg objektívan értékelni a gamet, és szerintem nagyon jól sikerült, az utóbbi évek legjobb kalandja, és ez nem csak az én véleményem.
Nah, tehát beállítod 2.45-re megpöccinted az egyik, majda másik figurát, erre a óra nehezékek felhúzódnak. Meglódítod a nyelvét és elindul az óra. Beállítod most a 7.15-öt. Meghúzod a jobb oldali nehezéket (lehet, hogy a bal is jó én a jobbat húztam). Erre elkezd pörögni az óra. Na most megpöckölöd a kis emberkék kalapácsát erre azok elkezdenek csilingelni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ketyeg, körülbelül beállitom, megvárom még 7.15-re ér, és semmi

Na látod ezt utálom, amikor valami cucc tök beleolvad a környezetbe, és szemmel észre sem veszed, végig kell pásztázni mindent... sejtettem hogy valami fa, vagy gally kell, de hogy pont ott van...

steam, origin: ACE_hun

Nézd meg maga az óra mennyit mutat és annál a számnál próbáld az órát elindítani. Ha már ketyeg tekerd 7.15-re.

Mit kell csinálni az álomvilágban az óránál? Be kéne állitani 7.15-re, de ha megteszem, nincs semmi. A cucc meg be van ragadva, de a mamuton kívül semmi mást nem találtam.

Na tegnap végigvittem.

---MASSIV SPOILER---

Hát izé. Az elsõ rész szerintem sokkal jobb volt. Hosszab, a fejtörõk keményebbek, a történet sokkal jobb volt. Azt nem tudom megbocsátani, hogy Oszkárt eltették láb alól. Álom utántól ratyi a játék. A vége meg; Kate Walker a New Yorki ingatlanügynök könnyes szemekkel figyeli ahogy az elmeháborodott Hans elcammog a rég kihalt Mamutok hátán a lemenõ nap fényében....Háááát. 1. Miért kellet Oszkárnak kinyulnia. 2. Minek öltözött be Hans Oskár gunyájába (elég siralmas volt a ráébredés, hogy Oszkár belül tök üres, szóval pl mi mozgatta a lábát?)? 3. A kutyát frankón benhagyják a ketrecbe, vagy Kate késõb kiszedi? 4. Mi lett a kislánnyal?
A bunkó Hans még egy búcsút sem intett Kate-nek, pedig nélküle rég keményrefagyott volna a hóban. Egyáltalán hogy gondolta ezt Hans? Egyedül megpusztult volna. A vonat meg csak arra kellet, hogy kiolvassza a hajót? Mert a hajóig frankón kiépítette az utat, tehát már járt ott.
A fejtörõk a végén. Mintha összecsapták volna az utcsó szigetet. Van vagy 7 helyszin, meg 3 eszköz, nehéz kilogikázni mi kell, föleg ahol nincs logika. Árulja már el valaki, hogy mi logika volt a szélfogó kürtõ beállításában. Ugye a panelen volt 20 jel a medálon ugyan az a 20 jel. A kürtõ körbe forgott, a medál is kör alakú körbe elhelyezkedve jelekkel. Én ebbõl arra következtettem, hogy a jelek megadják a forgásirányt, mégpedig jelenként 18 fokot fordul. De nem. Két egymástól kettöre lévõ jellel 36 fokot kellet volna fordulnia erre több mint 110 fokot fordult. Na jó gondoltam a medál középsõ szimbóluma a nérvadó, az sem. A szélirányt szintén nem lehetett megtudni, mert a két képernyõvel odébb lévõ zászló alig alig mozdult. Szóval maradt a próbálgatás, így viszonylag hamar beforgattam a jó irányba. A szigetes fejtõrõ másika pedig a negatív csúcs. 5 elemes puzzle. Tartot vagy fél percig a megoldása.
Szóval remélem egy harmadik részben korrigálják az összecsapott végét. Ezt ott elba**ták hogy Oszkárt eltettét láb alól értelmetlenül (mert miért nem maradhatott volna ott a vonatnál, Kate vissza megy, valami ketyerével megfordítják a vonatot és kalandoznak továb....de nem).

A leszolással senkit nem akarok megbántani ez az én véleményem.

Vagy mejik szigetre gondolsz a pingvinesre? Ott kiakasztod a horgonyt aztán a jégsáncról elcsalod a pingvineket a matrjoska babával a jégtáblával oda kommandózol a hajóhoz, utána.....már egyszerü, rá fogsz jönni.

Köszi közben sikerült a dolog , hogy pont erre nem gondoltam,de azért köszike.
Tudok. Szerezd be a kutyulit vagy medvucit vagy mi az (Yuki). Még jó hasznát veszed.

Akárhogy is probálkozom a szigetröl a hajoval nem tudok elmenni tudna valaki értelmes segitséget adni.
zaki
adott egy jégtömb. van gyufád. szted mi kell ahhoz, hogy felolvaszd? fa, nem? vagy valamilyen gally. ott van az út végén a földön, azt a jégtömb alá beb*szod, és meggyújtod. érdekes... 😛

Folyónál vagyok, a vidrák, vagy mi a szöszök elrohantak, a "kutya" meg csak ugat, van egy félig szétrágott fa, gondolom azon kéne átkelni, de a rohatt kutya csak ugat. Van egy fagott kõ, rajta jég meg egy haldarab, van gyufám de felolvasztani nem engedi... érdekes...

Hát úgy kell hogy meghuzod a kart bal oldalt majd mellette van ilyen sok szálból álló akármi abból tenni kell egyet a kiöntõ formába.De sztem elég ha csak rányomsz és belerak egyet.Aztán bezárod a formát itt is elég ha rányomsz majd a kis csapot megengeded és már kiönti neked a gyertyát.Amugy ezt mind ott tudod megtenni ahol felvono is volt ott egyblõl balra.

hogy a picsbe kell kiönteni a gyertyát??? szájbarágósan lécci...

hehe beirtam a koordinátákat majd megnyomtam a gombot és lefagyott a game😛 na restart hátha ez megoldja a dolgot.

thx amugy én is ilyesmire jutottam csak épp fordítva irtam be 😄

Pharaoh
80 és 17

Amúgy tényleg nem könnyû arról a radarról leolvani.

Hali valaki segitene nekem és elküldené priviben a koordinátákat ahova ki kell lõni az ülést magammal együtt 😊. Már 2 órát szarakodok a kombinációkkal de nem megy lehet rosszúl olvastam le a radaról de kezdem elveszteni a türelmem 😊.elõre is köszi

Sephi
aham ertem 😊

Akko' jo 😊 Ize... egyeseknek nem jo de hat ez van 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tuti nem fogják szinkronizálni, azt az 1-el sem tették.

Sephi
Hogy erted hogy magyarul?

A szoveg is vagy csak az iras??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A soundtracengem is érdekelne. A Syberia és az Icewind dale zenéje nálam minden mást leköröz, pedig alapjába véve csak rockot hallgatok, de ezek káprázatosak.

kösz

zaki
nincs mit

Dynamic
Köszönöm.
I.C.ram
Valaki nem tudja, honnan szedhetném le az elsõ rész soundtrackjét? Nagyon kéne az orosz gyártelepen szóló zene.
zaki
sztem is, szal jó lesz 😊

Pharaoh
Az 1 volt, szerintem ez is lesz.

Pharaoh
A dobos résznél a bal oldali zászlótól egy kicsit balra egy jégcsapot.