2964
  • bogyoka
    Próbáltam visszatekerni itt a topicban de nem találom, kéne segitség!
    Még a kolostorban koválygok, minden meg van, a titkos ajtó mögül a könyv, a talicskából egy vágót felvettem, Hansnál is voltam, elmentem a sirásóhoz, de nem tudok ott sem csinálni semmit, hja telcsiztem is, Oscarral.
  • zaki
    hívd fel Oscar-t ő majd kinyítja
  • magus
    amikor ujra kene inditani a vonatot, ott mit kene csinalni? Oscar azt mondta hogy kinyitja a panelt, de az utasszallito kozepen meg mindig zarva van az a panel. a kocsikat osszekotohoz meg nemtok hozzanyulni, mert nem talalom
  • zaki
    Syberia 1 topic
  • zaki
    Syberia 1-nek is van saját topicja, ott kérdezd meg, mert ez már itt off...
  • BlackShadow
    nah , nem teljesen idetartozik de elkezdtem a magyar syberia 1 et (csalódásomra nincs magyar szinkron pedig kiváncsi voltam a csaj hangjára:) ) nos a kérdésem az lenne h emléxik e vki arra h mi alapján kell megcsinálnom oscarnak a lábat? tippmix v vhol meg is lehet tudni?
  • Bond 007
    DeeTox elment a mentés, én is épp ott járok!
  • DeeTox
    Véletlenül elvesztek a mentéseim, nincs valakinek egy mentése a youkul faluból (kb amikor bevontatjuk a vonatot). Ha lenne légyszi küldjétek el a [email protected]. Ezer köszi!Nagyon fontos lenne
  • mochee
    Én nem irtam még ki, de clone cd-vel mennie kell.
  • zaki
    én nero-val írtam ki, és minden ok
  • eyecandy
    Sziasztok valaki megírná, hogy mivel írjam ki a Syberia2 bin. cue. fájlt, mert nekem isobusterrel nem sikerült (kéri az eredeti cdt) és valaki azt mondta hohy a Daemon tools és az isobusterrel nem lesz jó? Szóval ötletek, tapasztalatok?
  • zaki
    a bal oldali festményt le kell törölne a kefével, és ott lesz a sorrend, hogy melyik gyertyákat kell meggyújtani
  • bogyoka
    Ja, egyébként a gyertyás résznél tartok, a kolostorban, lehuzogatom mindegyiket, de semmi nem történik.
  • bogyoka
    Én is egyetértek veletek, és nem értem meg, hogy benézek a topicba, és csak azt olvasom, hogy nem is jó ez a gém, meg stb. hát ennél jobb játékkal én nem játszottam, úgy mint a történet, a rejtvények, na persze grafikailag ez valami csodálatos, számomra, és ez a játék a legszebb szvsz.
    A Blac Mirror-ral én is játszottam, és nem tartom jobbnak, vagy akármelyiket összehasonlitom, mint a Syberiát.
  • ShaiHulud
    lehet hogy kate is automaton ?:DD es ugye az automatonok az embert(hans) szolgaljak:)
  • BlackShadow
    na igen, főleg teljesen egyedül :D bár ott a yetikutya vele :)
  • pluhi
    Fiiling. Több reviewban is olvastam és egyet kell értsek, hogy az a baj, hogy sokan nem tudtak azonosulni a főszereplővel (én sem). Az első résznél még igen, mert érthető volt a motiváció. De miért megy Kate egy kissé zakkant feltalálóval és egy idegesitő robottal a világ végére??? Egy olyan embernek kéne lennie, akinek már semmi nem fontos otthon, nincsenek ismerősei, rokonai, senki és semmi nem várja. Mert őszintén, hogy a retekbe keveredik onnan haza? Az esélye csekély.
  • BlackShadow
    az inkabb rpg nem? :p
    amugy nagyon zsirok ezek a szerepjátékok, nálam az űberállat az a Monkey Island III :) Az kib*szott filinges és poénos volt :D
    na meg az ősrégi: Toonstruck (vmi ilyesmi a neve iszonyatrégi kb 486 os :) )
  • ShaiHulud
    nekem final fantasy 7 , baldurs gate sorozat szereploi jobban a szivemhez notek :)
  • Sephi
    Bazz... igazad van! Ezek meg vannak hujulve! A Black Mirror is elsorangu de a Syberianak meg a kozeleben sem er!

Az fiiling emberek! Ti jaccotatok az elso reszt? Nekem ez a jatek etalon es az is marad!

Aszem a TLJ 2 fog meg ekkora elmenyt nyujtani nekem!
  • mochee
    Mi a f*sz van itt mindenkivel? Én majdnem becsináltam a hangulattól és az élvezettől, és itt senkinek sem tetszik a gém? Nem azt mondom, nagy konkurens a Black Mirror, de hogy szereplők ennyire a szivemhez nőjenek mint itt, hát még nem volt.
  • moonster
    Nah..kilőve..
    Sajnos nekem sem nyújtott közel sem akkora játékélményt, mint az első rész. Talán a lezugott orosz pilóta volt tetszett a legjobban.
    Úgy érzem, hogy a NPC-ek jellemei nem voltak igazán kidolgozva. A Youkol falu csalódás volt.
    Hm...
    Asszem, most nekifekszem a The longest Journey-nek lassan. Esetleg, ha valakinek van valami ötlete, akkor azt is szivesen várom..

• joe69
    na végignyomtam és azt kell hogy mondjam hogy közel sem ez a legjobb point&click game még mostanság sem!!
    Egy Black Mirror, vagy egy CSI:Dark Motives odaver neki, mégpedig számomra azért, mert ezek izgalmasak voltak ellentétben a Syberiaval, az izgalmasság pedig az egyik legerősebb komponense ezeknek a fajta játékoknak.
    A fejtörőket pedig néhol eröltetettnek éreztem, mintha szivatni akarnának:(, a vége, az pedig fényévekkel elmarad a Black Mirror befejezésétől...
    Most jöttem csak rá igazán hogy az a Black Mirror mennyire kafa ki játék volt
  • Sephi
    Meglehet de mindenkinek amilyen velemeny van. En velem eletembe nem tortente meg hogy egy kaland jatekrol ne tudgyak leszakadni. Syberia II -ot 13 orat ajccotam kisseb szunetekkel amig vegig nem vittem. Csutortok delben ultem neki es ejjel 1-re kesz is voltam vele. Mig a Syberia egyesel talan tobb hetet is nyomtam :)
  • Bond 007
    köszi szépen a tippet, már továbbjutottam, most éppen horgásznom kell! Marha nagy poén volt a szánkózás, meg ez a medve etetés is :-)
  • pluhi
    Csatlakozom.
  • GAthersw
    MextDC++-al azokról is gyorsan lejön, ha megvan osztva 10-20-30-nak
  • BlackShadow
    ahol Hans "betegeskedik" menny be hozzá beszélgetni és mikor kimész egy dagi pap (aki a tónál volt) egy kis beszélgetés után ad egy könyvet és egy amulettet (a dokumentumoknál lesz tárolva mind2) azt az amulettett kell oda betenni
  • zaki
    tedd bele a mammutos érmét a lyukba
  • Bond 007
    Hellóka! Látom már egy páran vegigvittétek a gamet, remélem tudtok nekem segíteni. A kolostorban már megcsináltam a gyertyát + lehuzogattam a gyertyatartókat is, megjelent az a kis ablak, de foglamam sincs, hogy mit kellene vele csinálni. Vmi mamutos amulettről olvastam korábban de nekem olyan nincs, hol találom meg?
    Előre is köszi%
  • I.C.ram
    Szerintem meg az első sokkal jobb volt mint a 2.
  • Sephi
    Lehet tudni fognak csinalni meg ilyen jellegu jatekokat Kate Walkerel de nagyon nem hiszem hogy felul tudnak mulni a Syberiat... bar a masodik resze jobb mint az elso szal megsem annyira elkepzelhetettlen.
  • Raven
    Na igen, legfeljebb azt lehetett volna csűrni-csavarni, hogy hogyan jut vissza Kate a szigetről a vonat, stb. nélkül, de hát mint tudjuk, a youkikkal szánt is húzatnak .

Mindenesetre ettől a társaságtól bármilyen Kate Walker-es történetet szívesen fogadok, ugyanilyen színvonalon.
  • LezLee
    Ezt már egyszer leírtam itt: A készítők kerek-perec kijelentették, hogy nem lesz több SYBERIA!!! Nem is nagyon lenne értelme, egy épkézláb sztorit úgysem tudnának ezek után kitalálni, vagy ha igen, akkor az nagyon gagyi lenne, de: nem lesz több Syberia ez tuti!
    Viszont azt pedzegették a srácok, hogy ennek ellenére, Kate Walker kalandjai még lehet hogy folytatódnak majd, tehát lehet hogy még vissza fog köszönni Katie valamelyik kalandban. Izgatottan várjuk :)
  • zaki
    pedig máshol nincs fent...
  • BlackShadow
    de mostmár meg volt fejtve Syberia titka, most ebben mi lenne a 3. rész? :)
    --
    Amúgy az 1. rész MAGYAR változatát nem tudja vki h hol tudom konnyen leszedni? DC -n csak DSL eseknek van meg onnan meg tölt a halál :)
  • Sephi
    SecMan te ezt nem tudhatod :)

Szerintem nem kell elkeseredni... valami csak lesz.
  • Raven
    Reménykedjünk. Igaz, olyen hangulatot nem igen fognak tudni csinálni, mint a Syberia I-ben és a II-ben (főleg az I-ben).
  • SecMan
    Jah, jöhetNE, de úgyse lesz...
  • Raven
    Nagyon állat volt ez a játék, kár hogy rövidebb volt, mint az I. Direkt nem jártam erre, nehogy lelőjek valami poént.

Jöhet a Syberia III