2964
  • zaki
    UP! már mindenki végigvitte a gamet, vagy mi a péló?
  • totyg
    OkoK!
  • Breki33
    ki fog jönni magyarul
  • totyg
    Nem akar senki segíteni?
    Nem akartok összefogni a Syberia II magyarítása érdekében?
    részletek: #2099
  • LezLee
  • zoszt
    Elnézést a lassú válaszért.
  • zoszt
    Tegnap kezdtem,úgyhogy messzemenő következtetéseket ne várj tőlem. De az elmondások alapján jó és hosszú.azt hiszem 2000-es a játék, akkor biztos szép volt, de most sem ronda csak a kartakterek mozgása és kidolgozottsága hagy némi kívánnivalót.Ha a Black Mirror tetszett akkor szerintem ez is fog.Letölteni meg le lehet a Longest Journey topik életbentartóinak jóvoltábólé. Nem tudom mennyire illik reklámozni, de van egy kalandjátékkokra specializálódott ftp szerverük MIMACSKÁNAK hála. A játékról még annyit,hogy egy nő a főhős, akinek rémálmai vannak(de ez egész más történetileg, mint a BM).
  • Judit
    nem, de most utánanéztem...le kellene töltenem valahonnan.
    Azzal játszol, milyen?
  • zoszt
    Az volt.A The Longest Journey-t ismered?
  • Judit
    Jaa...mindegy, az is remek volt.
  • zoszt
    Nem talált.A Black Mirror elindításánál!
  • Judit
    Még nem...annyira nem fogott meg, pedig nagyon vártam!
    Azon kaptam magam, hogy nem várom annyira, hogy játszhassak, azthiszem megvárom a magyarosítást. Talán úgy sokkal élvezetesebb lesz. Hol segítettem neked...SH3?
  • zoszt
    Még nem, de remélem fogok és akkor még nekem is jól jöhet.Van egy kis problémám az első cd kitömörítésénél, de majd csak megoldom. Így az üzenetnek inkább általános jelentése van.Most a TLJ-vel vagyok elfoglalva.Te végigjátszottad?
  • Judit
    Hmm...nincs mit, nagyon szívesen. Te is játszol vele??
  • LezLee
    Szívemből szólottál! :)))))))

Tényleg, te Zaki belekezdtél már a BM-be?
  • zaki
    Black Mirror... (LezLee nagy kedvence )
  • BlackShadow
    van még ilyen hasonló kalandgame? :)
  • tomcooper
    Igen-igen, mint mindenki, aki egy kalandjáték topikjában kér segítséget! :DD
  • Mop
    Már megvan, bocsánat mindenkitől, figyelmetlen voltam.
  • Mop
    Az én kérdésem még mindig áll.
    A leírásban az van, hogy a színes cukrot adjam neki, de amikor le akarom neki dibni, akkor szó nélkül elmegy. :(
  • zaki
    40 hozzászólással hátrébb ott a magyar végigjátszás
  • raal
    olvastam vissza de nem jöttem rá, nem véletlenül írtam a helpet!!!!
  • zaki
    olvass egy kicsitét talán vissza
  • raal
    hello.Segítsetek már lécci. A kezdés után a városban hogyan tudok szénhez jutni, vagy mit kell ott csinálni?
  • Mop
    thx
  • Mop
    Most épp ott akadtam el, amikor kivettem a cukrokat a gépekből, és le akarom kenyerezni a kiscsajt, de mindig elmegy.
    Mit kell csinálni? :))
  • bogyoka
    tekerj vissza erre a hozzászólásra, magyarul van #2103

• Mop
    Hi!
    Tud vki hozzá leírást, hogy ne kelljen mindig ide irogatnom?. :)
  • zaki
    SPOILER!

nem, nem kell szájbarágós befejezés, de így nem lehet egy történetet lezárni... legalább pár sorba leírták volna, hogy mittudomén Kate ezután hazatért (hogy hogyan az már más tészta :P), de új életet kezdett, ne mérdekelte már a régi munkahelye, stb...
  • SecMan
    !!!SPOILER!!!

Hát a lezárás télleg rövidre sikerült, de tényleg jobb lett volna egy szájbarágós befejezés?! Szerintem nem...
  • zaki
    felőlem aztán tele lehet hibával, csak adják már ki. vagy ha tudsz jobbat, akkor fodítsd le te, biztosan kíváló munkát végeznél
  • zaki
    még nincs
  • Star
    Sziasztok!

Syberia 2 magyarosítást keresek.
    Nem tudom, lehet, hogy még korai.
    Tudtok segíteni?
  • BlackShadow
    ha olyan lesz mint az 1. részé akkor inkább hadjuk :D tele van helyesírási és gépelési hibákkal :)
  • zaki
    a 2 részből egyébként a Valadilene pálya tetszett a legjobban, utána Romansburg, aztán az a pálya, ahol az egyetem volt. jöhetne a 2 magyar kiadása, reméelm minnél előbb kiadják
  • zaki
    SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!! SPOILER!!!

na, én is végigtoltam a gamet... csak a mammuthívó akármit kellett már csak megszólaltatnom, mint kiderült ez is volt a vége. hát ne mtudom, ennél azért jobb befejezésre számítottam. nekem nem tetszett a vége. jön pár szőrős mammut, felkapja az 1ik a Terminátor Hans-t, és ez a vége? hát kössz szépen nem is mutatják, hogy mi lett Kate-tel? visszament melózni, vagy ott pusztul el a szigeten? maga a játék nagyon baba volt, úgy vettem én is észre, hogy rövidebb volt, mint az 1. helyszínek szépek voltak, szereplők is helyesek, karakteresek, szimpatikusak voltak, rejtvények sem voltak túl nehezek (azért a lezuhant repcsinél néztem nagyokat , meg az óránál ). szóval jó kis játék volt, de nekem a vége nagyon nem jött be. se puszi, se bimm-bumm, se semmi, nem tudni kivel mi történik... vagy lehet, hogy ezt majd a Syberia 3-ban megtudjuk? úgy legyen
  • BlackShadow
    az elején még igen :D a végén már csak elpörgettem a párbeszédet mert hosszu és uncsi volt :D
  • Sephi
    Hogy hogy miert ment vele?! Emberke! Figyeltel te a storyra?:)))
  • BlackShadow
    nah megcsináltam az 1. részt is most már összeolvasztottam a dolgot :)
    Azt vágja vki h mért ment hans-al kate? :D
  • LezLee
    Tévedés, mert első sor 3. csalija. A jobb oldal stimmel :))))))))))))