Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
Én is ott járok éppen 😊
hamár Lukasarc, akkor Monkey Island széria ugyebár...
Vagy Runaway - Road adventure. Errõl is van topic itt.
www.adventuregamers.com
Van még rakat másik kalandjátékokkal foglalkozó oldal.
Kutassatok csak 😊
ON
Utána tudsz sámám mamihoz bejutni
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
H. P. Lovecraft és Salvatore ihlette a fejlesztõket, és rohadtul meglátszik a sztorin, fantasztikus!
Olvass bele a Black mirror topicba itt az sg-n, szerintem csak jót mondanak róla, az ilyen nagy kaland fanok is ha jól emlékszem, mint Leslee
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ott felveszed a "forgó-fütyülõst" 😊), és a barlangnál használod, ahol a jégfalban a rágcsálójárat van.
Ott kell használnod.
Youki karám???
Az már nyitva van, ott szeded fel a halszálkát...
FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Nekem valaki adhatna egy kis segítséget a mamutokat hívó ketyeréhez Syberiában. Már megvan a kulcs, csak most nincs kedvem 3 a hatodikon variációt kipróbálni, és nem tudom, hogy milyen logika alapján kéne gondolkozni.
Na mindegy még így is veri a legtöbb gammát, és a zene/hangulat szerintem a legjobb.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Arra nem jöttem rá, hogy azon a képernyõn kell a kaput kinyitni, amikor a szálka helyére nagyítok.
Ezek kösz, bazz ilyen kis hülyeségen elakadni....
Mellesleg az a gamma 1 dologban nagyon hasonlít a CSI2-re, ez pedig a pixelvadászat, lesni hogy mikor változik meg a kurzor, mert ugye egy dolog a logika, de pl itt ennél az ajtós dolognál is fordítva gondolkodtam.
Na mindegy, amúgy nagyon jó, meg hangulatos, jó a sztori, csak pixelvadász. (pont)
Na bye és kösz mégegyszer.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Vagy kell valami hozzá, hogy kicsaljam???
Eddig ment minden rendesen, párszor be kellett ovasnom a fórumba az igaz, de most megakadtam.
Szal a lényeg hogy indulnék a hajóval a faluból, de azt a tetves Youkie-t nem találom sehol!
Most én vagyok a láma vagy nemtom, de már mindenhol néztem (azaz tuti nem mindenhol) de nincs meg.
Valaki segítsen pls!!!