Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a Magyar verziorol nem tudni még,hogy mikor jön ki ????

zaki
boszitól elhozod a maszkot, Oscar-nak odaadod, aztán dumcsi a kis emberekkel, ráakasztják a kötelet a vonatra, te meg odamész, és egy pumpaakármivel feszesre húzod a kötelet, és utána már csak azt a nagy szerkezetet kell beindítani a bal karral

Skacok, a vonatot hogy lehet behúzni? a helyére?

steam, origin: ACE_hun

zaki
hát igen... mert az még elmegy, hogy az 1. pályán Romansburgban nem írunk spoliereket, de pl a Youki falu után már nyugodtan oda lehetne írni, namind1

És vannak olyanok, akik nem irják oda, hogy SPOILER, igy még jobban beszívja néhány visszaolvasó, ahogy én is idõelõtt értesültem aról, hogy Oscarral mi lesz...

ezis igaz😊

zaki
ez igaz, csak keresés közben tele van spoilerekkel a topic, ami néha kellemetlenséget is okoz6...

#1849. És kis gondolkodás.
Én is ott járok éppen 😊

ha mindeki visszaolvasna par oldalt akkor megtallana a kerdesere a valaszt...

na és a lemminget hogy kell kicsalni?

OFF
hamár Lukasarc, akkor Monkey Island széria ugyebár...
Vagy Runaway - Road adventure. Errõl is van topic itt.

www.adventuregamers.com
Van még rakat másik kalandjátékokkal foglalkozó oldal.
Kutassatok csak 😊
ON

Szerzel csontot(amikor kilépsz a szobából, ahol magadhoz térsz) az ajtó mellõl, és szerzel rá "madzagot", hogy csúszliként tudjad használni, (az meg a dobos helyszín elõtt van kettõvel), és a doboknál fogod magad és használod a csúzlit a jégcsapokon, hogy leálljon a dobgép 😊)
Utána tudsz sámám mamihoz bejutni

pluhi
Tudok egy raklappal. Mondjuk Grim Fandango.
Jó és hogy jutok be a sámán asszonyhoz? 😄

Egyébként ezért utálom a pcgurut, mert nem irnak az ilyen tényleg elit szférába tartozó kalandjátékokról, mert a nagy vérfröcskölõs és béldagasztós szarok mellett, "nincs hely".

Ok. Köszönöm. Megfogom nézni. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Le tudod szedni warezcenterrõl, de dc-n is ha nem adsz rá 200 ft-ot ki, gyere a matrix és koli hubokra, most nézem, lanosoktól is tudod tölteni.

Point and click, ott is látod az embert, grafika az szerintem ott van, de csak 800x600, viszont a történet!!!!
H. P. Lovecraft és Salvatore ihlette a fejlesztõket, és rohadtul meglátszik a sztorin, fantasztikus!
Olvass bele a Black mirror topicba itt az sg-n, szerintem csak jót mondanak róla, az ilyen nagy kaland fanok is ha jól emlékszem, mint Leslee

Black Mirror? Az milyen (csak röviden).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A sámán asszonynál van egy másik szoba is, ahova ha a képernyõ bal részére tolod a kurzort tudsz eljutni.
Ott felveszed a "forgó-fütyülõst" 😊), és a barlangnál használod, ahol a jégfalban a rágcsálójárat van.
Ott kell használnod.
Youki karám???
Az már nyitva van, ott szeded fel a halszálkát...

BLACK MIRROR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kicsit OFF-folok, de végül is kalandjátékokról van szó. Játszott valaki a LokNess (bocs ha rosszul írom) vagy mi gammel. Azok írták aki a Drakula sorozatot (Drakula Resurection, meg Drakula II azok nagyon tetszettek, meg is vettem késõbb magyarul eredetiben õket). Hallotam róla de nem tudtam megszerezni. Jó játék az? Én még a Syberia I-II kívül a Post Mortemet nyomtam, az is király. Tud még valaki ajánlani valami frankó Adventure gamet?

Melyik részénél van a gond. A sípok helyzete leolvasható a hajó alsó részének hátfalán lévõ bõr rajzokon (a mamutos a nyerõ). A 20 ábra a panelen: na ezzel én is tököltem. Én végigpróbálgattam, de állitólag ahol a kulcsot kiöntötted a maradék por arra a jelre szál, amire forgatnod kell a szélfogó kürtõt(alsó sor balrol a második vagy harmadik, de asszem a második jel, amolyan kalapos J betû fejreállítva vagy mi).

Spoiler!

Nekem valaki adhatna egy kis segítséget a mamutokat hívó ketyeréhez Syberiában. Már megvan a kulcs, csak most nincs kedvem 3 a hatodikon variációt kipróbálni, és nem tudom, hogy milyen logika alapján kéne gondolkozni.

I.C.ram
Ha megprögeted az anyókánál azt a kis mütyûrt a bejáratnál, akkor az is elmondja a megoldást 😊
hogy a picsába kell a Youkii karámot kinyitni???

hogy kell a madarat odahívni a helyekhez?

Na végignyomtam. Szó-szó, a szigeten a fejtörõk elég könnyûre sikerültek, mondjuk logika kell hozzá csak. Azt nem értem hogy akkor miért kellett elõtte olyan sok nem annyira logikus fejtörõ? (Pl a lovak circos-nál, mert abban nem sok logika volt szvsz)
Na mindegy még így is veri a legtöbb gammát, és a zene/hangulat szerintem a legjobb.
zaki
út végén van egy kis száraz gally. azt beb*szpd a jégtömb alá, és guszival meggyújtod

BlackShadow
Izé sztem elakadtam ott amikor a vonat alatt beszakadt a híd én meg azzal a yetivel mászkálok a parton, az elkezdett ugatni egy hódot én meg csak bandukolok 😊 láttam egy követ amin van egy hal befagyva, aszonnya h meg kell olvasztanom a jeget, nos elõveszem a gyufát és bárhova nyomom aszonnya olvasszam meg 😊 most mi a tehendõ?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ehh, megvan végre.
Arra nem jöttem rá, hogy azon a képernyõn kell a kaput kinyitni, amikor a szálka helyére nagyítok.
Ezek kösz, bazz ilyen kis hülyeségen elakadni....
Mellesleg az a gamma 1 dologban nagyon hasonlít a CSI2-re, ez pedig a pixelvadászat, lesni hogy mikor változik meg a kurzor, mert ugye egy dolog a logika, de pl itt ennél az ajtós dolognál is fordítva gondolkodtam.
Na mindegy, amúgy nagyon jó, meg hangulatos, jó a sztori, csak pixelvadász. (pont)
Na bye és kösz mégegyszer.
De legalább van benne 😊

BlackShadow
azzal 😊 kár h az 50 forintos semmire sem jó 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zaki
halcukor vagy mivel, nem? már nem emléxem pontosan rá

Kumesz
Elvitték a vonatomat és most ugye van az a kis szerkezet amivel utánnuk tudnék menni!Odakel hozzá csalogatni a szörmököt hogy menjen??De mivel???

zaki
pedig ki lehet nyitni a kaput... 😊

Én nem vettem meg eredetiben, pedig már az eddigiekért megérné.

Egyébként meg most érzem át micsoda királyság ez a forum, mert ha valaki megveszi ezt egy 10-esért eredetibe, és ezen a sok szopatáson elakad, akkor forum nélkül cseszheti a pénzét

Ki kell engedni.

Annyira lerugnám a fejét annak a sámán nyanyának, hogy az hihetetlen. Akkor törött el a mécses, amikor megkérdezem tõle, hogy hogyan kell elõkészítenem a hajót, és erre elkezd röhögni, meg tuktukozni. Még jó, hogy erre rájöttem.

Igen, a halszálkát egy karámszerûségben találtam, ott van is 3 youkie, de nem tudok semmit sem csinálni ott csak a szálka helyét megnézni, meg esetleg beszélni az ürgépel aki ott van, de az csak tooktook-ozik.
Vagy kell valami hozzá, hogy kicsaljam???
zaki
pedig ott van az, asszem a kúttól jobbra, ahol a szálkát találtad

Srácok Spoiler!
Eddig ment minden rendesen, párszor be kellett ovasnom a fórumba az igaz, de most megakadtam.
Szal a lényeg hogy indulnék a hajóval a faluból, de azt a tetves Youkie-t nem találom sehol!
Most én vagyok a láma vagy nemtom, de már mindenhol néztem (azaz tuti nem mindenhol) de nincs meg.
Valaki segítsen pls!!!
BlackShadow
két szemét orosz lehúzta a vonatomat 😄 mentem is utánnuk 😊

Kösz a válaszokat, az elsõt kitaláltam magamtól, de a másodiknál beszívtam volna.

Egy "Rugóra" jár az agyunk. 😊

zaki
én is így fejtettem meg. 7.15-t beállítottam, mintha egy óra lenne a szív, utána meg 3,6,9,12 😊

Na az nekem sem volt világos hogy miért is az a megoldás. A banya csak azt hajtogatja, hogy a választ az álomban találjuk. Ott meg nem sok minden van, csak az óránál voltak adatok. Na most hogy Hans miért az apja munkábamenetelének idõpontját adta meg kódnak Oszkár szívéhez azt ne kérdezd. Elmeháborodott, érzéketlen fazon Hans szerintem azért. Szóval 7.15 azaz a felülrõl jobra a hetedik illetve a 3 (azaz 15 perc) a megoldás. Utána pedig a 12,3,6,9 (vagy ha ugy jobban tetszik Észak, D,NY,K).

kezdd el probalgatni😊 nincis olyan marha sok lehetoseg...ahogy haladsz ugy lesz egyre kevesebb kombinacio..mondjuk ez logikus😄D

Nem akarok idegesítõ lenni, de hol van az leirva, hogy Oscar Szívével mi a f*szt kell csinálni? Nemtom hogy ezt honnan kéne kitalálni, pedig sztem mindent tûvé tettem.