2964
  • PeeTeR
    csak egy jotanacs annak aki a lezuhank repcsinel nem akar a kapcsolokkal gorcsolni! :)
    nem kell...

eleg ha elmesz a toronyhoz es bepotyogod a 0328 -at...

ja meg valaki kuldott e-mail -t, tokom tudja ki mert kitoroltem de itt a valasz a kerdesere:

horgaszas: masodik sor elso csalija es a jobb oldalra dobd be
  • tomcooper
    :DDDDDDD
    Nagyon köszönöm. F.szom kivan Mörfivel: beírtam ide, majd megint nekiugrottam a feladványnak, és sikerült. Mindent jól csináltam, csak ott k.rtam el, hogy amikor a súlyt beindítom, hogy 7.15-re ugorgyon, vissza is állítom eredeti állapotában, 7.15 környékére, majd várok az említett időpontig, és semmi. A súlyt nem kellett volna visszaállítani, ez vót a bibi! Pörgés közben köll söngetni.
    Egyébként végigvittem, nekem nagyon megható volt, persze lehetett sejteni a végét! Összességében nagyon teccett, leszámítva, hogy bele kellett olvasni a leírásba: k. óra, radarállomásnál egy rohadt gombot nem vettem észre, meg a csúzlis téma a youkol faluban, szintén figyelmetlenség miatt!! :(( A vége azért is teccett különösen, mert a kürtös témánál egyedül (! :D ) jöttem rá a megoldásra és nem tanálgatással. Mongyuk az kemény lett volna...
    Szal nagyon szép kerek sztori, sajna, a kalandjátékokat ritkán nyomja végig még eccer az ember... :(
  • ssebo
    Sephi! Ugy csinaltam ahogy irtad, becsukodott es nincs fény.Hol van a kapcsolo?
  • Sephi
    Ott ahol felmasztal... onnan menyel balra.
  • Sephi
    Amiutan beraktad a mamut uveget a kozepebe azutan nyomd meg oket ugy hogy BAL , FEL , JOBB , LE es mukodni fog :)
  • ssebo
    Valaki segitsen!!!!!! A kolostorban hogyan kell megvilagitani a titkos kapcsolot? Hiaba mozgatom az ablakocska szárnyait nem jon elő a titkos gomb.
  • Factor_007
    akkor inkább törlöm
  • bogyoka
    azt nem irtam, hogy a négy számból mindig csak 2 jön be, és egyszerre a négy nem jön soha
  • bogyoka
    Ajjajj, van egy kis gondom.
    A repzajon sehogysem tudom beállitani a rádióadó számát, sehogy sem akar bejönni,már annyiféleképp kapcsolgatom. Van erre segítség, vagy estig kapcsolgassam?
  • Sephi
    Pahh...
  • zaki
    ez egy vicc baze
  • zaki
    lol, végigjátszással sem tudod megcsinálni az elejét...
  • Sephi
    Ne hulyeskedjel ember! hihetetlen nagy baromsag ha nekifogsz a kettesnek mig az elsot vegig nem vitted!!!

El sem lehetne meselni baaz!
  • nocomment
    Köszönöm, mindjárt nézem is..közben a honlapójukon is találtam infót..
  • Rephyx
    Koszi, az urnat nem talaltam meg :)

Factor: mindenkeppen kezdd el az elso reszt, anelkul csonka az egesz jatek, az egesz tortenet...
  • Factor_007
    Én most kezdtem el a játékot. Az első résszel nem játszottam, így a történettel sem vagyok tisztában. Az introból nem sokat értettem, így ha valaki röviden, nagy vonalakban elmondaná miről szól megköszönném.
  • Sephi
    Roszul irtam.

Van az ujsag es a vegen egy kiseb urna. Igaz nem let fotnosaggu de az elsozo reszhez kotodnek :)
  • Rephyx
    Vegigtoltam en is, kovezzetek meg, de nekem az elozo resz jobban tetszett. Nagyon jo volt ez is, de a feladvanyok sokkal konnyebbek voltak, ellenben felorankent kellett hisztiznem valami targy miatt, amit nem talaltam meg. (tipikus eset: faforgacs a hodnal, gumi a csuzlihoz, a radar bekapcsologombja) Mindezek ellenere nagyon jo jatek volt.
    SPOILER:
    Az lenne a kerdesem, hogy valaki irta itt (Sephi talan ?) hogy van 5 titkos targy, nos, mik azok ?; mert en csak egy ujsagot talaltam.
  • LezLee
    Oscarral beszéltél? Vonatot felhúztad? Féllábú katonával mindent megbeszéltél? Jobb oldalon, ahol a kislány van alul, ott a kart meghúztad, ami révén kiderül, hogy nem működik a szénszállító gép? A kaput megnézted a lépcsőnél?

Egyebet nem tok mondani :)))))))))))
  • nocomment
    Hi! Látom már elég sokan be is fejezték, hát én most kezdtem el. Véleményt még nem mondhatok az első rész király volt.
    Szóval elolvastam még a végigjátszást is, de tőlem a kislány nem fogadja el a cukorkát, elmegy a peron alá.. Gondolom valami piti hiba csúszott be, de segítsen plz valaki, fél órája itt keringek az első megállónál...
    Az angol leírás persze király, (Throw down sugar candy (fish candy is yuck) to Malka. She lets go of the balloon with the key.) de balloon aztán sehol sincs, hacsak nem valami extrém jelentést hordoz.:)
  • zoszt
    Látlak, ismét segítesz,köszönet érte! :-))
  • Judit
    Vagy esetleg ez...magyarul
  • Bond 007
    Hali!
    Na. végre én is befejeztem a gamet, számomra olyan volt mint egy jó könyv, ahogy egyre jobban kezdtek kibontakozni az események, egyre inkább csak a játékkal foglalkoztam, szinte teljesen megfeledkeztem a külvilágról (családom legnagyobb örömére :))
    Bár volt egy-két nehezebb szitu, pl a leminges....
    Na mindegy, csak azért írtam, mert láttam, hog még mindig sokan akadnak el a játékban, nekik talán segít a következő oldal:

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/syberia2.htm

BYE
  • totyg
    Nem baj!
    Azért én már elkezdtem.
    Nem árt egy kis gyakorlás.
    Lehet, hamarabb megcsináljuk...
  • Sephi
    En is meg akartam csinalni de szoltak a kollegak hogy ne kinldojak mert haamrosan ki lesz adva a magyar verzio is...
  • totyg
    Hi Mindenki!
    Nem akartok összefogni a Syberia II magyarítása érdekében?
    Én már elkezdtem, csak segítségre lenne szükségem a fordításokban, mert q.va sok.
    Alap dolgokat meg tudtam csinálni, de összetettebb szövegeknél félek félrefordítanám.
    Aki szeretne segíteni, az küldjön egy emailt a [email protected] címre. -> kap egy excell fájlt amiben 50 sor szöveg lesz. Gondolom érthető. Visszakülditek a fordítást és én összeszerkesztem a lehető legjobban. (Na azért én is fordítgatok) Csak annyi, hogy a szöveg ellötti sorszámot hagyjátok meg!
    Várok mindenkit.
    Lehet, hogy nem tudom egyből küldeni a fájlokat, de igyekszem.
    Csáó.
  • Sephi
    Viszont oly durva
  • LezLee
    1. Beállítod alul a tekerőn a háromnegyed hármat.
    2. Megbirizgálod a két csengetős bábut
    3. Elindítod az ingát alul.
    4. Beállítod felül az órát 7 óra 15-re
    5. Amikor az óra 7.15-nél jár, meghúzod a jobb oldali húzogatót :)
    6. Csöngetsz, hogy Hans apja menjen a p.csába a gyárba :))

Remélem ölég részletes vótam :)
  • tomcooper
    Bódog nyulat mindenkinek!
    Segíccsetek, megőrülök, beleolvasni meg nem fogok, Black Mirrornál is beszoptam emiatt...
    Ha vki tuggya a választ, csak a hozzáböfögés számát legyen kedves! Tenx!
    Szal álmos pálya, óra. Mi a pék f.szát kell csinálni?!!!!
    Olvasom a leírást, 50-szer, (pedig az ilyen játékok halála, ha beleolvas a leírásba az ember, kicsit el is megy a kedvem ilyenkor), mindent úgy csinálok, de lóf.sz se történik!!!
    Amúgy egyetértek azokkal, akik picit csalódtak a játékban. Nekem is hiányzik vhogy a hangulat, ami megvolt az elsőnél. Meg a jó kis automatonos feladványok... Mongyuk az óra is az lenne, de az egy sz.r.
    Akkor inkább Black Mirror, bár még ezt nem nyomtam végig..
    Szal ÓRA!!! Plíz help!!!
  • ShaiHulud
  • ACE
    Húha, asszem ez kevés lesz neki :D
  • Sephi
    Ahol felmasztal ott ha balra mesz akkor ott a radar torony...
  • OMax
    Help! ott vagyok hogy lezuhan repulo! mit kell csinalni. nyomogattam a radiot de semmi !
    plz help
  • LezLee
    Ha komolyan kérdezte volna, akkor nem vigyorogna olyan kajánul a mondat végén az a smiley :)))))
  • zaki
    ha most ezt komolyan kérdezted, kilépek az ablakon :P
  • ACE
    Most jön az a kérdés, és hogy kell előhívni a memóriából?
  • zaki
    ja, én is nézek, hogy most mi van
  • Sephi
    Most nem tudom... poenkodol vagy nem ... de egyebkent benne van a telcsi memorijaba :P
  • magus
    jojo, de mi a szama?:D
  • zaki
    a talált metszőlollóval vágd le a sírról a füvet, majd a a liftél elöl készíts a fűből gyertyát