Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azaz, beledöglök ebbe a játékba! 😊)
zaki
ott én is néztem, hogy mi van, úgy el van dugva az a mocskos "kulcslyuk" 😊

közben megtaláltam a likat, vaksi vagyok! 😊
szió! Tudna valaki segíteni? Itt vagyok a faluban, vonat betolva, Oscarral is túl vagyunk... (nem írom le, mert aki nem jutott el eddig, annak nem veszem el a kedvét, aki pedig végzett, úgyis tudja...) szóval megvan a kulcs, hova kell betenni a vonatnál?
LezLee
Hát igen, egy csöppet valószínütlen volt. Mondjuk Oscarnal még megértem, de amikor még a két hülye bratyó, meg a Cirkos is így szólította, az már elég gagyi volt szerintem. Mondjuk ez tényleg szõrszálhasogatás, a játék hevében azér nekem annyira nem tûnt föl, csak így utólag furcsa.
pluhi
Az elsõdleges feladata az automatonoknak, hogy megkönnyitsék az emberek életét, ill. szórakoztassák õket. Oscar is mondja, mikor elbúcsúzik Kate Walker-tõl, hogy szolgálnia kell Hansot.
Amúgy titeket nem idegesitett, hogy mindenki Kate Walkernek szólitja a csajt? Ez teljesen valószinûtlenné tette a párbeszédeket.
itt nem hanszott kell szidni hanem a fejlesztõket akik igy alakiították ki a játékot.

Biztos búcsút int, szerintem csak beint.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hát ha innen nézzük a dolgot akkor Hansot jobban utálom mint eddig. Oszkárt direkt feláldozhatóra tervezte. Kizsákmányolta szegény automatát, azzal nem is törõdött, hogy már lelke van. Kate-et is csak kihasználta. Vén zsarnok. Ha választani lehetett volna én inkább Hansot áldoztam volna fel Oszkárért. Mondjuk Hansot én a Yuko törzsfönökért is feláldoztam vola....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Logikátlannak logikátlan, de akkor ezekszerint bettettek valami megfejtést. Én legyártottam a kulcsot a porra nem figyeltem. Gondolkodni tulajdonképp nem kellet, a port vagy észre veszi valaki vagy nem.

na végigtoltam sztem is odabaszos a game de a végét tényleg kicsit elcseszték azért valamit makpoghattak volna arrol mi lesz a csajjal vagy a kutyával a ketrecben 😊)

Kumesz
megy ez köszi!!!

pluhi
Nem húztad fel. A mutató a jobbos állásban legyen, csak utána nyomd rá a csöveket a tárcsára.
zaki
mozgatni kell az alkatrészt, amit beletettél, és az 1ik irány jó lesz, amikor magasabbra emelkednek a lovak

Kumesz
nem kell beolajozni vagy valami?😊)

Kumesz
mind a 4 ló üzemel de ha megforgatom az alkatrészt akkor ugye csak mozognak és kész

zaki
forgasd meg az alkatrészt, és akkor jó lesz, ha már mindegyik ló megmozdult

Kumesz
Müködik mind 4 ló de nem történik semmi😞(

Kumesz
SIKER!!😊

ok megvan a megoldás sztem 😛

zaki
de ha nem találod, akkor elküldöm mailben

most ott akadtam el hogy valahogy fel kéne ébresztenem a yukit kutyát de hogy bele tudjam rakni a kapu kinyitó szerketyübe de mivel ébresztem fel?

zaki
olvas vissza pár oldalt, be van linkelve

Kumesz
Nem tudom normálisan belöni a lencséket mi a sorrend?

CalebJoe
Valaki lökjön már egy nocd crack-et!
Fenksz
Kumesz
nem szoktam én kalandjátékokhoz most beállitottam az a bizbaszt de sehol se látom azt a mamutszemet vagy mit

Kumesz
megyek a másik épületbe köszi a segitségeT!

Kumesz
megvan meg le is suroltam mindent

igen

Kumesz
Ja mond azt ilyen lencsét meg minden már kaptam😊

a lencse a documentumok kozt van...ha nem lenen meg meg akkor menj be hanssal beszelgetni..

Kumesz
ez mind a kolostorba van??már körbe futottam mindent

mammutos lencset ugyebar a hallgatozo szerzetestol kapod...a gyertyak sorrendjet meg a fopap termeben tudod megnezni a baloldali fresko kepen ha lesurolod a kefevel...ezutan azokat a gyertyakat huzod le a masik epiletben es megnyilik egy ablak..oda beteszed a lencset es a negy bizbaszt korulotte addig allitgatod amig osszenem szukul annytira hogy az arnyeknal kilehessen venni a mamutszemet nahh ott van egy gomb megnyomod es kinyilik a titkos ajto😄

Kumesz
Fog sincs mirõl beszél milyen mamutos lencse😊

mammutos lencs megvan?? gyertyakat behuzigaltad jo sorrendben?? 😊

Kumesz
Titkos ajtó ahol könyv is volt?Jó neked😊milyen könyv?és milyen ajtó?

igen.. az is kell...az a titkos ajto mogott van ahol a konyv is volt.

Kumesz
vagy kell még valahonnan gyertyatartó is?

Kumesz
már télleg csak egy kérdésem van ha van gyufám meg minden hova kell rakni a gyertyát hogy égjen is?😊)

de lehet...kinyitod , bele a kanoc, ustbe noveny, bezar bizbasz, meghuz fuvogeci es voilaa 😊

Kumesz
Na Sikerült!😊

Kumesz
Véletlen még az elején öntöttem gyertyát most már többet nem is lehet kezdhetem elörõl???

Kumesz
😊) kösz

LezLee
Mér, van ott más növény is? 😊))
nekem müködött anélkül is hogy abbahagyta volna a sírásást.Ott van egy sír amin van a a növény azt tudod levágni nem tom hogy erre gondolsz e?

LezLee
Nem. Anélkül is le tudod vágni. Csak egy metszõolló kell hozzá, amit a talicskában találsz.
Kumesz
A kolostorba csak akkor tudom levágni a növényt ha a szerzetes abbahagyja a sír ásását de ezt hogy tudom elérni???

amugy megneztem most ujra a vege videot es Hans bizony bucsut intett Katnek😄 nezd meg figyelmesebben😄

ezer hála és köszike a segítséget!!! 😊) A másik póznát észre se vettem a fene sok fától és csonttól. Végre sikerült bezavarnom a macit a málnásba, azaz a lemminget a lyukba! 😊 Igazad volt, tényleg menteni kellett volna egyet a fal elõtt teli üveggel... 😊)