Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azaz, beledöglök ebbe a játékba! 😊)
közben megtaláltam a likat, vaksi vagyok! 😊
szió! Tudna valaki segíteni? Itt vagyok a faluban, vonat betolva, Oscarral is túl vagyunk... (nem írom le, mert aki nem jutott el eddig, annak nem veszem el a kedvét, aki pedig végzett, úgyis tudja...) szóval megvan a kulcs, hova kell betenni a vonatnál?
Hát igen, egy csöppet valószínütlen volt. Mondjuk Oscarnal még megértem, de amikor még a két hülye bratyó, meg a Cirkos is így szólította, az már elég gagyi volt szerintem. Mondjuk ez tényleg szõrszálhasogatás, a játék hevében azér nekem annyira nem tûnt föl, csak így utólag furcsa.
Az elsõdleges feladata az automatonoknak, hogy megkönnyitsék az emberek életét, ill. szórakoztassák õket. Oscar is mondja, mikor elbúcsúzik Kate Walker-tõl, hogy szolgálnia kell Hansot.
Amúgy titeket nem idegesitett, hogy mindenki Kate Walkernek szólitja a csajt? Ez teljesen valószinûtlenné tette a párbeszédeket.
Amúgy titeket nem idegesitett, hogy mindenki Kate Walkernek szólitja a csajt? Ez teljesen valószinûtlenné tette a párbeszédeket.
itt nem hanszott kell szidni hanem a fejlesztõket akik igy alakiították ki a játékot.
Biztos búcsút int, szerintem csak beint. 

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hát ha innen nézzük a dolgot akkor Hansot jobban utálom mint eddig. Oszkárt direkt feláldozhatóra tervezte. Kizsákmányolta szegény automatát, azzal nem is törõdött, hogy már lelke van. Kate-et is csak kihasználta. Vén zsarnok. Ha választani lehetett volna én inkább Hansot áldoztam volna fel Oszkárért. Mondjuk Hansot én a Yuko törzsfönökért is feláldoztam vola....
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Logikátlannak logikátlan, de akkor ezekszerint bettettek valami megfejtést. Én legyártottam a kulcsot a porra nem figyeltem. Gondolkodni tulajdonképp nem kellet, a port vagy észre veszi valaki vagy nem.
na végigtoltam sztem is odabaszos a game de a végét tényleg kicsit elcseszték azért valamit makpoghattak volna arrol mi lesz a csajjal vagy a kutyával a ketrecben 😊)
mozgatni kell az alkatrészt, amit beletettél, és az 1ik irány jó lesz, amikor magasabbra emelkednek a lovak
ok megvan a megoldás sztem 😛
most ott akadtam el hogy valahogy fel kéne ébresztenem a yukit kutyát de hogy bele tudjam rakni a kapu kinyitó szerketyübe de mivel ébresztem fel?
nem szoktam én kalandjátékokhoz most beállitottam az a bizbaszt de sehol se látom azt a mamutszemet vagy mit
igen
a lencse a documentumok kozt van...ha nem lenen meg meg akkor menj be hanssal beszelgetni..
mammutos lencset ugyebar a hallgatozo szerzetestol kapod...a gyertyak sorrendjet meg a fopap termeben tudod megnezni a baloldali fresko kepen ha lesurolod a kefevel...ezutan azokat a gyertyakat huzod le a masik epiletben es megnyilik egy ablak..oda beteszed a lencset es a negy bizbaszt korulotte addig allitgatod amig osszenem szukul annytira hogy az arnyeknal kilehessen venni a mamutszemet nahh ott van egy gomb megnyomod es kinyilik a titkos ajto😄
mammutos lencs megvan?? gyertyakat behuzigaltad jo sorrendben?? 😊
igen.. az is kell...az a titkos ajto mogott van ahol a konyv is volt.
már télleg csak egy kérdésem van ha van gyufám meg minden hova kell rakni a gyertyát hogy égjen is?😊)
de lehet...kinyitod , bele a kanoc, ustbe noveny, bezar bizbasz, meghuz fuvogeci es voilaa 😊
nekem müködött anélkül is hogy abbahagyta volna a sírásást.Ott van egy sír amin van a a növény azt tudod levágni nem tom hogy erre gondolsz e?
A kolostorba csak akkor tudom levágni a növényt ha a szerzetes abbahagyja a sír ásását de ezt hogy tudom elérni???

amugy megneztem most ujra a vege videot es Hans bizony bucsut intett Katnek😄 nezd meg figyelmesebben😄
ezer hála és köszike a segítséget!!! 😊) A másik póznát észre se vettem a fene sok fától és csonttól. Végre sikerült bezavarnom a macit a málnásba, azaz a lemminget a lyukba! 😊 Igazad volt, tényleg menteni kellett volna egyet a fal elõtt teli üveggel... 😊)