2964
-
gyurmandia #2324 Kár. -
#2323 Kitartás -
#2322 Syberia 2 magyar nyelvű végigjátszás
Tanár bácsi, én készültem -
vizoo #2321 Na jó... Most untam meg az egészet... :(
Mondjon vki nekem egy végigjáccást légyszike!!!!!!!!!!
:))))))))) -
#2320 Ebben nincs semmi különös vagy "túl egyszerű" :)))
Nem ez lenne az egyetlen ilyen játék, amit valamilyen profi-félprofi képszerkesztő nélkül nem lehet teljesen magyarítani (lásd Max Payne...)
A kérdés már csak az, hogy mely fájlokról van szó és milyen képformátum... -
#2319 Ha úgy van egyszeű lehet a megoldás, de szeintem úgy túl egyszerű lenne. Most nincs időm keresgélni, ha van megoldás, várom. -
#2318 Akkor valúszínűleg képfájlokként vannak tárolva.
Úgy emlékszem, mintha az 1. részben is úgy voltak... -
#2317 Kate dokumentumai.
Az be van kódolva...vagyi eddig még nem találtam szerkeszthető állományt! -
#2316 Hopp, most nézem: "dokumentumok"...
Ezek a játék dokumentumai vagy amiket a játékban Katie talál??? -
#2315 Bocs, hogy nem olvastam visszább.
Csak próbaképpen kerestem rá a magyarításra és találtam meg :)))
Most éppen a játékot töltöm lefelé, így még nem tudtam kipróbálni.
De azért -
vizoo #2314 Hali totyg!
Tessék meglesni privátot...
thx :D -
#2313 Korábban írtam már!
Teljesen le van fordítva a felirat (dokumentumok nem), de javításra szorul.
Különben játszható! Legalább is nekem jó volt.
Volt már rosszabb is:) -
#2312 Helló "totyg"!
A magyarítás megjelölésében jelenleg mit jelent, hogy "nem végleges verzió"?
Vannak még benne lefordítandó szövegek? Vagy azt, hogy már minden szöveg le van fordítva, de még szükséges rajta javítgatni? -
#2311 Nehogy már abba hagyd!
Megéri küzködni egy kicsit vele!
Hidd el nem bánod meg! -
vizoo #2310 Azért köszi, tényleg sokat segítettél, mert már abba akartam hagyni végleg... :D -
#2309 Próbálj visszamenni egy mentéssel korábbra és próbáld újra...Ha előről kezded, akkor sem lesz semmi bajod,;-) nem vagy még nagyon messze. De tényleg magától kell felvennie a rucit! Sok szerencsét! -
#2308 Hát pedig én is úgy emléxem, hogy fölveszi magától a ruhát.
Ugye a szerzetesnek oda adtad a sípokat, és elhúzott a p.csába???
Ezután fel kell venni a tópartján a kőről az egyik csuhát, és ott rögtön a bokor mögé bújik Kate és fölveszi. Ennyi. -
vizoo #2307 Igen?? Gondolod, ha magától felvenné itt görcsölnék 3 napja???? :P :D -
#2306 Más fordítás?...hát nem tudom...még ez sem teljes...ha lesz időm fogok foglalkozni a gondolattal, de sose lehet tudni.
A Broken Sword 3-on gondolkodtam, de azt talán már elkezdte a gamehunter-os csapat.. Meg amúgy sem nagyon lesz időm.
-
#2305 Milyen bokor-milyen bokor...
Azzal nem kell foglalkozni...magától felveszi... -
vizoo #2304 Sztem mostantól tényleg tök hülyének néztek... Milyen bokor mögé???? :))) Pontos leírást kérek szépn... :D -
#2303 Úgy, hogy bokor mögé bújik :))
Bezzeg amikor csak egy kabátot kellett fölvennie Kate-nek, akkor csak a WC felelt meg neki :) -
vizoo #2302 :) Tudom hülye kérdés, de hogy veszi fel a leplet a csaj??? :S -
vizoo #2301 thx... Megnézem :D -
gyurmandia #2300 Lesz folytatása a magyarításoknak? Arra gondolok, hogy esetleg mást játékokat is terveztek honosítani? Más kalandjátékokat? -
#2299 A monostor felvonójától jobbra a tónál lenni kell egy szerzetesnek...beszélgettek...madárhívóra van szüksége....szerzel...odadod...ő boldogan elszalad...földön papruci...fel...
Na...had ne mondjak mindent el. -
vizoo #2298 Az a gáz, hogy a tónál nincs dagadt pap... :(
Más 5let? :) -
#2297 Magyarításban frissítés történt!
totyg.fw.hu
free.x3.hu/testbt
-
#2296 Nézd meg jobban!
Ne a tekerőre akaszd...hanem kicsit előrébb van egy akasztó...na arra...letekere,aztán fel és JÓ is!
-
durga #2295 Így csinálom ahogy te is írtad, de sem leengedett sem felhúzott állapotban nem engedi ráakasztani. Az a "kurzorféle" amivel rákell tenni folyamatosan átvan húzva mint amikor valamit nem lehet ott csinálni. Beszéltem mindenkivel felszedtem mindent, többször végigcsináltam az egészet és mégsem engedi. -
#2294 Ezért kéne a dokumentumokat is forditani. A könyvben benne van megoldás. Kb. kétszer annyi helyen fogtok elakadni, ha nem olvassátok el a könyveket/papirokat. -
htibor #2293 Simán a daru felhúzott állapotában ráakasztod a zsineg végére, lereszted, vissza és leakasztod.
-
durga #2292 Köszi! de a végigjátszás megvan nem az a problémám, hogy mit kell csinálni, hanem hogy hogyan!
Nem engedi valami miatt ráakasztani a zsákot. Hiába engedem le vagy húzom fel sehogyan sem lehet ráakasztani. -
#2291 #2257 -
durga #2290 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?! Elakadtam a Youkol településen. Hogyan kell ráakassztani az üres zsákot a szerkezet végére? sehogy sem engedi
Előre is köszi -
#2289 jobbra a tónál beszélj a dagadt pappal, de sztem már rájöttél, mire ezt az üzit olvasod -
vizoo #2288 Hika!
Segítene vki? Elakadtam az első megállónál, hogy megszereztem a meleg ruhát, műxik a szenes gép, fel vagyunk töltve szénnel, és orvost keresek az öregnek... Onnan merre kell menni? A Kolostorba nem akar beengedni a csuhás...
Előre is köszi a válaszokat -
#2287 spatz: nincs mit -
#2286 kicsit elcsúszott a sor...BOcs -
#2285 Köszi.