2964
  • gyurmandia
    Kár.
  • Adri
    Kitartás
  • ibrik
    Syberia 2 magyar nyelvű végigjátszás

Tanár bácsi, én készültem
  • vizoo
    Na jó... Most untam meg az egészet... :(
    Mondjon vki nekem egy végigjáccást légyszike!!!!!!!!!!
    :)))))))))
  • ibrik
    Ebben nincs semmi különös vagy "túl egyszerű" :)))
    Nem ez lenne az egyetlen ilyen játék, amit valamilyen profi-félprofi képszerkesztő nélkül nem lehet teljesen magyarítani (lásd Max Payne...)

A kérdés már csak az, hogy mely fájlokról van szó és milyen képformátum...
  • totyg
    Ha úgy van egyszeű lehet a megoldás, de szeintem úgy túl egyszerű lenne. Most nincs időm keresgélni, ha van megoldás, várom.
  • ibrik
    Akkor valúszínűleg képfájlokként vannak tárolva.
    Úgy emlékszem, mintha az 1. részben is úgy voltak...
  • totyg
    Kate dokumentumai.
    Az be van kódolva...vagyi eddig még nem találtam szerkeszthető állományt!
  • ibrik
    Hopp, most nézem: "dokumentumok"...

Ezek a játék dokumentumai vagy amiket a játékban Katie talál???
  • ibrik
    Bocs, hogy nem olvastam visszább.
    Csak próbaképpen kerestem rá a magyarításra és találtam meg :)))
    Most éppen a játékot töltöm lefelé, így még nem tudtam kipróbálni.

De azért
  • vizoo
    Hali totyg!
    Tessék meglesni privátot...
    thx :D
  • totyg
    Korábban írtam már!
    Teljesen le van fordítva a felirat (dokumentumok nem), de javításra szorul.
    Különben játszható! Legalább is nekem jó volt.

Volt már rosszabb is:)
  • ibrik
    Helló "totyg"!
    A magyarítás megjelölésében jelenleg mit jelent, hogy "nem végleges verzió"?
    Vannak még benne lefordítandó szövegek? Vagy azt, hogy már minden szöveg le van fordítva, de még szükséges rajta javítgatni?
  • totyg
    Nehogy már abba hagyd!
    Megéri küzködni egy kicsit vele!
    Hidd el nem bánod meg!
  • vizoo
    Azért köszi, tényleg sokat segítettél, mert már abba akartam hagyni végleg... :D
  • totyg
    Próbálj visszamenni egy mentéssel korábbra és próbáld újra...Ha előről kezded, akkor sem lesz semmi bajod,;-) nem vagy még nagyon messze. De tényleg magától kell felvennie a rucit! Sok szerencsét!
  • LezLee
    Hát pedig én is úgy emléxem, hogy fölveszi magától a ruhát.
    Ugye a szerzetesnek oda adtad a sípokat, és elhúzott a p.csába???
    Ezután fel kell venni a tópartján a kőről az egyik csuhát, és ott rögtön a bokor mögé bújik Kate és fölveszi. Ennyi.
  • vizoo
    Igen?? Gondolod, ha magától felvenné itt görcsölnék 3 napja???? :P :D
  • totyg
    Más fordítás?...hát nem tudom...még ez sem teljes...ha lesz időm fogok foglalkozni a gondolattal, de sose lehet tudni.
    A Broken Sword 3-on gondolkodtam, de azt talán már elkezdte a gamehunter-os csapat.. Meg amúgy sem nagyon lesz időm.
  • totyg
    Milyen bokor-milyen bokor...
    Azzal nem kell foglalkozni...magától felveszi...
  • vizoo
    Sztem mostantól tényleg tök hülyének néztek... Milyen bokor mögé???? :))) Pontos leírást kérek szépn... :D
  • LezLee
    Úgy, hogy bokor mögé bújik :))
    Bezzeg amikor csak egy kabátot kellett fölvennie Kate-nek, akkor csak a WC felelt meg neki :)
  • vizoo
    :) Tudom hülye kérdés, de hogy veszi fel a leplet a csaj??? :S
  • vizoo
    thx... Megnézem :D
  • gyurmandia
    Lesz folytatása a magyarításoknak? Arra gondolok, hogy esetleg mást játékokat is terveztek honosítani? Más kalandjátékokat?
  • totyg
    A monostor felvonójától jobbra a tónál lenni kell egy szerzetesnek...beszélgettek...madárhívóra van szüksége....szerzel...odadod...ő boldogan elszalad...földön papruci...fel...
    Na...had ne mondjak mindent el.
  • vizoo
    Az a gáz, hogy a tónál nincs dagadt pap... :(
    Más 5let? :)
  • totyg
    Magyarításban frissítés történt!
    totyg.fw.hu
    free.x3.hu/testbt
  • totyg
    Nézd meg jobban!
    Ne a tekerőre akaszd...hanem kicsit előrébb van egy akasztó...na arra...letekere,aztán fel és JÓ is!
  • durga
    Így csinálom ahogy te is írtad, de sem leengedett sem felhúzott állapotban nem engedi ráakasztani. Az a "kurzorféle" amivel rákell tenni folyamatosan átvan húzva mint amikor valamit nem lehet ott csinálni. Beszéltem mindenkivel felszedtem mindent, többször végigcsináltam az egészet és mégsem engedi.
  • pluhi
    Ezért kéne a dokumentumokat is forditani. A könyvben benne van megoldás. Kb. kétszer annyi helyen fogtok elakadni, ha nem olvassátok el a könyveket/papirokat.
  • htibor
    Simán a daru felhúzott állapotában ráakasztod a zsineg végére, lereszted, vissza és leakasztod.
  • durga
    Köszi! de a végigjátszás megvan nem az a problémám, hogy mit kell csinálni, hanem hogy hogyan!
    Nem engedi valami miatt ráakasztani a zsákot. Hiába engedem le vagy húzom fel sehogyan sem lehet ráakasztani.
  • mukika
  • durga
    Sziasztok!
    Tudna valaki segíteni?! Elakadtam a Youkol településen. Hogyan kell ráakassztani az üres zsákot a szerkezet végére? sehogy sem engedi
    Előre is köszi
  • zaki
    jobbra a tónál beszélj a dagadt pappal, de sztem már rájöttél, mire ezt az üzit olvasod
  • vizoo
    Hika!

Segítene vki? Elakadtam az első megállónál, hogy megszereztem a meleg ruhát, műxik a szenes gép, fel vagyunk töltve szénnel, és orvost keresek az öregnek... Onnan merre kell menni? A Kolostorba nem akar beengedni a csuhás...
    Előre is köszi a válaszokat
  • zaki
    spatz: nincs mit
  • totyg
    kicsit elcsúszott a sor...BOcs
  • spatz
    Köszi.