Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha folytatódni is fognak Kate kalandjai, akkor azok csakis Microids-es kalandgame-k lesznek.
Gyerekek nem csodalkoznek ha Kate Walker kalandjai most Afrikaba folytatodnanak.
VISZONT!
En ugy halottam hogy ez az uj Sokal gama foszereploje egy pasi lesz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Rohatul fasza lenne ha valami uj jatekban amiben Kate a foszreplo olyan lesz majd hogy valamiert el kell megint utazni Syberiaba megkeresni Hansot 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hali-hali!
Vége, lejátszottam sajnos, nagyon-nagyon tetszett, szép volt, és a végén majdnem pityeregtem is. De rövidnek tünt tulajdonképpen.
Már várnám a 3. részét, de addig asszem az 1. részt elkezdem majd magyarul lejátszani.
Örömömbe muszáj beirnom már, hogy sikerélményem van, hamar megtaláltam a kulcslyukat, és a vonatot is beizzítottam. Nagyon érdekes volt a bejátszás.
Ami nagyon tetszett a Syb2-ben, az az érhetõsége. itt az angol kifejezésekre gondolok. Sokat lehet belõle tanulni.
Kiváncsi vagyok a magyar verzióra.
Aki belefog a fordításba, annak sok sikert.

A mozdonynál állok a mûszerfal elõtt, semmit nem enged állítani. Egyáltalán oda kell mennem, hogy Oscar szivébõl megkaptam a kulcsot? Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
DC++, illetve smsweb-es warezoldalak jöhetnek szóba.
végigjátszottam az 1-et és a 2-t is, ezek voltak az elsõ kalandjátékok amivel játszottam (általában stratégiázom/városépítek)és érdekelne hol találhatnék a neten hasonló játékot. PL.: The longest journey, Black mirror, Amerzone (ennek a grafját ua készítette aki a Syberiát).
ha vki tud segíten, Köszi!
Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !
Oscár is a sámánasszonynál van már, ott fekszik az ágyon, és próbálom nyomogatni a kis gombokat a szivénél, legalábbis olyasmi, de nem jövök rá, hogy mi a szisztéma.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Bal alsó sarokba bedugtam a dugót, majd pedig hordtam bele a vizet. A 3. vízhordásnál feltûnt, hogy hiába töltök bele több vizet, a vízszint meg nem emelkedik. Aztán el kezdtem gondolkodni, hogy ha jó a teóriám, akkor mi a francnak van ott a lemming 😊)) Aztán nagy nehezen rájöttem a megoldásra 😊

Aztan elolvastam ujra Alexei nalpojat 😊
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Megnézem mégegyszer.

Most ez bug a játékban, vagy mi, mert ott vagyok az egérlyukaknál, a bagoly is ott ül az ágon, de az egér bennt van a lyukban és csak remeg. Miért nem jön ki?
Már többször forgattam azt a bûvös ketyerét is. Vagy tán rosszul csináltam a sorrendet?Jjajjnekem
Egérlyukakat is találtam, de nem tudok ott sem csinálni semmit, és a dobnál sem tudok bemenni sehogysem.
A végigjátszásba nem akarok belenézni.

Lent van a rádió és a képernyõ. mindegyiket külön kell bekapcsolni a piri gombokkal.
(Én is szívtam itten, nem volt annyira világos a moncsim képe, hogy lássam a képernyõt külön be kell kapcsolni 😊)
Milyen szep is volt par nappal a megjelenes elott 😊