Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LezLee
Mivel Kate Walker névhasználati joga gondolom a Microidshez tartozik, ezért furcsállanám, ha Sokal új cégének elsõ kalandjátékának a fõhõse Kate Walker lenne.
Ha folytatódni is fognak Kate kalandjai, akkor azok csakis Microids-es kalandgame-k lesznek.
Sephi
Ja megnyugodtam! Az also kep 100% Sokal minoseg. Meg az architektura is az a stilus!

Gyerekek nem csodalkoznek ha Kate Walker kalandjai most Afrikaba folytatodnanak.

VISZONT!

En ugy halottam hogy ez az uj Sokal gama foszereploje egy pasi lesz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
Lost Paradise lesz a címe, Afrikában fog játszódni, 2005 közepére ígérek... van belõle 2 kép is 😊

zaki
dokumentumok között van vhol

Hova lettek a mentéseim? Tud róluk valaki valamit? :-)

LezLee
Hát szerintem ezt a Syberia témát dobták egyelõre. De talán nem is baj, mivel a sztori kitalálója, Benoit Sokal már nincs a cégnél, saját céget alapított, úgyhogy én nagy lelkesedéssel várom Sokal új cégének elsõ projectjét, amely nagy meglepetésre kalandjáték lesz, és egy rég elveszett világba vezet el minket. Mindenesetre Sokal neve garancia a sztori minõségére.
bogyoka
Nekem nagyon megfelelne más néven is, de tényleg frankó lenne, csak csináljanak valamit, mert nagyon szeretem.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sephi
Aszontak hogy Kate Walker kalandjainak lesz meg folytatasa. Lehet nem Syberia lesz hanem mas de az is tok jol esz szvsz.

Rohatul fasza lenne ha valami uj jatekban amiben Kate a foszreplo olyan lesz majd hogy valamiert el kell megint utazni Syberiaba megkeresni Hansot 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LezLee
Nem lesz 3. rész. Ez biztos... sajna 😞
bogyoka
Hali-hali!
Vége, lejátszottam sajnos, nagyon-nagyon tetszett, szép volt, és a végén majdnem pityeregtem is. De rövidnek tünt tulajdonképpen. Már várnám a 3. részét, de addig asszem az 1. részt elkezdem majd magyarul lejátszani.

Sephi
Boldog ember!

tier
Én még csak a felénél járok.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

zaki
gondolom már mindenki végigvitte... sajnos

bogyoka
Ez érdekes. Csak én játszom márcsak?
Örömömbe muszáj beirnom már, hogy sikerélményem van, hamar megtaláltam a kulcslyukat, és a vonatot is beizzítottam. Nagyon érdekes volt a bejátszás.

moonster
Veszélyes dolgok a kulcslyukak.
Ami nagyon tetszett a Syb2-ben, az az érhetõsége. itt az angol kifejezésekre gondolok. Sokat lehet belõle tanulni.
Kiváncsi vagyok a magyar verzióra.
Aki belefog a fordításba, annak sok sikert.
LezLee
Ezzel már többen is szenvedtek. Elég nehéz ott a nagy kavalkádban megtalálni a kulcslyukat 😊
zaki
nyugi, én is nehezen találtam csak meg 😊

bogyoka
Hjajj, kössz, végülis rájöttem, hogy elég lett volna megkérni, hogy legalább a kulcslyuk helyét ird már meg, mert sehol sem tudtam berakni a kulcsot.

zaki
akkor tedd be a kulcsot a helyére, aztán kicsit szenvedni kell 😊 (a mûszerfalon van középen kicsit felül a kulcslyuk)

bogyoka
Igen, meg van a kulcs. Megcsináltam ahogy irtad, hogy mintha óra lenne, és jött a videóbejátszás.

zaki
nem értem. Oscar szívét "kinyitottad", megvan a kulcs?

bogyoka
Ha megfeszülök, akkor sem tudom. A mozdonynál állok a mûszerfal elõtt, semmit nem enged állítani. Egyáltalán oda kell mennem, hogy Oscar szivébõl megkaptam a kulcsot?

...Journey to the center of the earth; Runaway; Post Mortem(igaz, ez 1st person nézetes);
DC++, illetve smsweb-es warezoldalak jöhetnek szóba.

sziasztok!
végigjátszottam az 1-et és a 2-t is, ezek voltak az elsõ kalandjátékok amivel játszottam (általában stratégiázom/városépítek)és érdekelne hol találhatnék a neten hasonló játékot. PL.: The longest journey, Black mirror, Amerzone (ennek a grafját ua készítette aki a Syberiát).
ha vki tud segíten, Köszi!
zaki
DC...

Lance Armstrong
nem tudja valaki, honnan lehetne megszerezni a Syberia 1-et?

Who\'s that riding into the sun. Who\'s the man with the itchy gun. Who\'s the man who kills for fun ! Psycho Dad. Psycho Dad. Psycho Dad !

zaki
mintha egy óra lenne... állítsd be 7.15-re, majd 3,6,9,12-órára

bogyoka
Jöttem megint.
Oscár is a sámánasszonynál van már, ott fekszik az ágyon, és próbálom nyomogatni a kis gombokat a szivénél, legalábbis olyasmi, de nem jövök rá, hogy mi a szisztéma.

bocsi #2103

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu

Köszi a választ mindenkitõl!😞((((((((
LezLee
Ne aggódj, én is ugyanezzel a hülyeséggel próbálkoztam 😊))
Bal alsó sarokba bedugtam a dugót, majd pedig hordtam bele a vizet. A 3. vízhordásnál feltûnt, hogy hiába töltök bele több vizet, a vízszint meg nem emelkedik. Aztán el kezdtem gondolkodni, hogy ha jó a teóriám, akkor mi a francnak van ott a lemming 😊)) Aztán nagy nehezen rájöttem a megoldásra 😊
bogyoka
Jó uncsi lehetett szaladgálni oda-vissza

Hol találom a játéknak a végigjátszását?

Sephi
Az semmi... en meg voltam rola gyozove hogy valahogy ugy kell hogy a viz hozza le e bogyot... oszt rohangaltam vizert vagy otszor egymas utan...

Aztan elolvastam ujra Alexei nalpojat 😊

Judit
Ok, semmi gond. Lehet, majd belefogok egyszer...köszi az infot és bocsi mindenkitõl, hogy ez épp itt és most jött ránk!!

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

bogyoka
Nna, megoldottam, rendben vagyok, sikerült az egérdolog.

bogyoka
Naja, rossz volt a sorrend, még szerencse volt mentésem a vontatószerkentyûtõl, most szórakozok a dugó dugásával, hjjajj, csak ebbõl a barlangból jussak ki már.

zaki
ja, mert már megszólaltattad a bagolyhívó akármit. azelõtt kell asszem

bogyoka
De mikor odamegyek már bennt remeg.😞(
Megnézem mégegyszer.

zaki
tudd be a dugót a jobb alsó lyukba, bal oldalt kell, hogy bemenjen az egér

bogyoka
Hahh, gondom akadt.
Most ez bug a játékban, vagy mi, mert ott vagyok az egérlyukaknál, a bagoly is ott ül az ágon, de az egér bennt van a lyukban és csak remeg. Miért nem jön ki?
Már többször forgattam azt a bûvös ketyerét is. Vagy tán rosszul csináltam a sorrendet?Jjajjnekem

zaki
dobnál a csúzlival lõdd le az 1ik jégcsapot

bogyoka
Nnna, a barlangban rohangálok, van már csuzlim, vizet tettem a flaskába, dugóm is van, halcsontom, hova menjek már. Egérlyukakat is találtam, de nem tudok ott sem csinálni semmit, és a dobnál sem tudok bemenni sehogysem.
A végigjátszásba nem akarok belenézni.

Radarnak?
Lent van a rádió és a képernyõ. mindegyiket külön kell bekapcsolni a piri gombokkal.
(Én is szívtam itten, nem volt annyira világos a moncsim képe, hogy lássam a képernyõt külön be kell kapcsolni 😊)

Sziazstok kéne egy kis segítség!!A Radarnak hol van a kapcsolója mert nemtalálom a repülõs résznél!!
Sephi
Csinajunk viszemlekzest...

Milyen szep is volt par nappal a megjelenes elott 😊

zaki
ok

bogyoka
Még én nem vittem végig, fogok jönni, ez tuti