2964
  • Adri
    Arra amit Ibrik is mondott hogy a "dokumentumok nincsennek lefordítva, na én arra értettem azt hogy simán játszható nélküle![nem röhög]
  • Ottto
    Tom. Már csak az 1. cd végén tettem fel a magyarosítást (mikor utolértem a vonatot) oszt mivel nekem csak sajna az 1. cd van meg (röhögjetek csak ) a magyarosításnak neem ssok hasznát vettem. De most dolgozom hogy megszerezzem a 2. cd-t szal iott már sokkal nagyobb hasznát fogom venni ;)
  • Adri
    De szerintem így is simán játszható!
  • ibrik
    Már itt is, és a Játékmagyarosítás... topikban is többször értekeztünk róla:
    A játékmenet közbeni szövegek mind le vannak fordítva, viszont a játék közben hozzádkerülő "dokumentumok" (napló, horgászújság,...) grafikus formátumúak, melyek másik fájlokban vannak, ismeretlen módon bekódolva a fájlokba.
  • Ottto
    Srry, de siettem jáccani :D
    THNX ma magyarosításért. Ez amúgy teljes?
  • Adri
    http://totyg.fw.hu/ Bár ha egy kicsit visszáb olvastál volna....... :D
  • Ottto
    Én most kezdtem jáccani, és máris megteccet a játék.
    Nagyon ritka manapság az ilyen szépen, és 5letesen kivitelezett kalandjáték :)

Magyarosítást nem tud hozzá valaki. Azzal azért könnyebb volna jáccani.
  • ibrik
    Keresd meg - vagy ha már megvan - olvasd el a horgászújságot. Abban le van írva a medve kedvenc eledele, és hogy hogyan és hol lehet olyat fogni...
  • Taptarap
    wow halas edény..:))
  • Taptarap
    hmm...
  • Adri
    A házban nézz jobban körűl!!
  • Taptarap
    little help kéne ott akadtam el amikor a medve beszorit a házba és halat kell fognok neki. A gondom az bármit kifogok ez a medev-fóka keverék mindent rögtön megzabál, mit kell csinálnom, hogy ne egye meg?
  • doncarlos
    Esetleg valamelyik szerverről nem töltötte le valaki? Mondjuk dc?
  • Rusy
    nemtom sajnos uninstalálltam, de úgy emléxem valami cmo file-ba tárolta, nem hiszem hogy ki lehetne szedni, de cáfoljatok meg...
  • doncarlos
  • doncarlos
    HELP!
    Még mindíg nem kaptam választ a játék zenéjével kapcsolatban.Még negatívat sem. Senkit nem érintett meg?
    Újra felteszem a kérdést. Ki lehet valahogy szedni a zenéjét?
    Thanx.
  • doncarlos
    Kár,hogy vége,de gazdagabbak lettünk egy jó kalanddal. És ez a legfontosabb. Ja hál' Istennek én is végigjutottam végre. Igaz nem ma.Tegnap.
  • Rusy
    hú végignyomtam, nagyon nagyon nagyon jó volt, méltó a második rész (ez ugye elég ritka) az elsőhöz, nagyon nagy játék, ki van találva és kerek egész történet, kár hogy vége...
  • ibrik
    Csak PC-s verzió létezik belőle és a hivatalos oldalon sincs nyoma, hogy terveznek-e egyáltalán belőle konzolos változatot.
    Az első rész is csak XBOX-ra jött ki (a PC-s verzión kívül)
  • fanatifo
    Ps2-re van Syberia 2?
  • Rusy
    az volt a szopatós, hogy az üvegmamutot úgy kellett belerani az ablakba hogy közbe kinézek, én nem úgy próbálkoztam...
  • ibrik
    Sehol sem "szopatós", csak jól kell tudni ráérezni a kombinációkra...

De ha már kifogysz a "totózásból", akkor: Syberia II magyar nyelvű végigjátszás
  • Rusy
    na végre sikerült, ez jó szopatós volt...
  • Rusy
    hova kéne belerakni sehova nem engedi?
  • Rusy
    nem, de nem is engedi át van húzva x-el, azaz amit a dagi paptól kaptam?
  • ibrik
    Beletetted a mammutos üveget?
  • Rusy
    na most megint elakadtam szerintem rájöttem hogy mit kéne csinálni csak nemtom hogy, tehát a kolostorban a gyertyákkal kinyitottam a kis ablakot, ami fényt ereszt a tul oldalra, álligatom minden féle képpen de nem történik semmi miért??
  • zaki
    :)
  • Rusy
    Pf nagyon egyszerű volt hogy nem vettem észre???...
  • ibrik
    Kicsit régebben már leírtam:
    A szénadagoló szerkezet alatti részen álldogál egy kislány. Vele kell beszélgetni és a kívánságát teljesíteni...
  • Rusy
    Hi az elején hol találom a lenti városrész kulcsát? cukrokat kivettem, már csak le kéne mennem, csak annyit írjatok hol kell keresgélnem please ne konkrétan...
  • zaki
    gratula
  • RedDragon
    asszem 3 nap
  • RedDragon
    Á T V I T T E M ! !
  • Adri
    ja és egy másik topickba olvastam a kérdésed a magyarítással kapcsolatba nem tudom hogy tudod-e már!

http://totyg.fw.hu/
  • Adri
    Szivesen máskor is!
    nekem ez tetszik!
  • RedDragon
    THX!!!
    ezt meg azé' me' teccik!
  • 3P
    Végig vittem.
    Nagyon szuper kis játék volt! A hangulata ismét elragadó volt...

Remélem nem ez lesz az alkotók utolsó játéka...
    Akár lehetne egy új rész, ami jóval az első rész előtt játszódik, ahol Hans fiatal korát kísérhatjük végig, ami után Kate az első részben nyomozott... ;)
  • Adri
    jobboldali súly le asztán ütés a csengőre!!
  • RedDragon
    Az be van.
    És utána? Mit nyomjak/húzzak??