Syberia II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andra
Szivesen😊) Milyen öröm is az, mikor tovább tudsz menni!😊))
Sok sikert a folytatáshoz!😊)

Egyébként lány vagyok😊)

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Uraim hálás köszönet a segítségért😊)) Az elsõ dobás a fa árnyékába és meg is jött a narancshal😊) Medve evett, eltünt, megyek tovább😊))
Andra
Beszélgettem én már még a hallal is kínomban, de végül megtaláltam, hogy hova kell felakasztani.😊)))
Pedig körbejártam az egész szerkezetet, de ezek szerint nem vettem észre a helyet, ahova fel kellett akasztani.
Mindenáron a tekerõhöz akartam akasztani, de hát persze nem oda kellett.
A lényeg, hogy csak összejött!😊)

Nagyon köszönöm mindenkinek a sok segítséget!!!😊))

Andra
Sziasztok!

Végre sikerült felakasztanom azt a vacak flaskát, hurrá!!!!

A medvénél a csontot akkor lehet felvenni, mikor már elment a medve. Odamész, ahol evett és ott tudod felvenni a halcsontot.
A horgász újságban benne van egy narancs színû hal. Leírják, hogy hol szeret lenni, meg hogy mivel lehet kifogni. Mivel valami zöld színû akármit szeret, így a zöld színû, pöttyös csalival tudod kihalászni. De van egy kisebb zöld, azzal is lehet próbálkozni.
Én is piszok nehezen tudtam kihalászni, de végül jobb oldalt, árnyékos helyre próbálj kattintani, mivel ez a hal, az árnyékos helyeket szereti.
Remélem tudtam segíteni!!!😊

ibrik
A házon belül találsz egy horgász újságot vagy mit, ami a "narancsszínû pisztrángról" szól. Pl. hol él, mire bukik a pisztráng, és milyen állat kedvence a narancs pisztráng 😊)))

Kis kiegészítés: a horgászbottal 3 különbözõ helyre is lehet dobni... 😄DD

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A csontot ott lehet felvenni, amikor a kennel ajtajára kattintasz, akkor bejön egy másik kép, és ott balról lehet elvenni a csontot. Érdekes, én a medvénél nem szedtem össze csontot.
A vízzel én is nagyon sokat szenvedtem, de végül ráakadt a cuccra. Nem lehet hogy nem beszélgettél eleget a témáról?
Az egér elõkerült már a bogyónál, stb?

MADár

Sziasztok!
Nekem is kéne egy kis segítség. Két napja horgászom, de ez a mocsok medve nem akar megenni semmit😞( A fehér állat már telizabálta magát, de a medve az éhezik😞(( Melyik csalit kell használni és milyen sorrendben?

Ha tud vki segítsen! Köszi😊)
Andra
A csontnál ebben bíztam én is.
A vízzel meg próbálkozok tovább.😞((
Azért köszi a segítséget!

Adri
Ha már van nállad csont nem kell másik! A vízre meg nem tudok más tippet, valami csak nem stimmel!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Andra
Már azt is megnéztem.😊)) Empty-t ír ki, márpedig az üreset jelent.
Reménytelen eset vagyok????

ibrik
Te figy! 😊)))
Az eszközlistában megnézted már, hogy véletlenül nincs-e már tele az üveg? (csak fölé kell vinni az "egérmutatót" és kiírja az infór gyorstippben...)

Andra
erõd=erdõ

Andra
Már úgy is próbáltam, hogy nem tekertem le, de úgy se csinál semmit.

A végig játszásban azt írják, hogy a Youkol kennelnél fel kellene vennem valami halcsontot.
De én ott se tudok felvenni semmiféle halcsontot.
Amikor az erõdben a háznál elkergettem a medvét, ott tudtam felvenni egy halcsontot, amit a medve ott hagyott, de a kennelnél semmiféle halcsontot nem tudok felvenni.

Létezik, hogy ennyire béna vagyok..

Andra
Ezt én is észre vettem, de oda sem akarja felakasztani.
Letekerem a szerkezetet és a kötél végén lóg valami kis kampó-szerûség.
Próbáltam oda is, de nem akarja rátenni.
Az a két keresztbe kard, vagy micsoda, jel jelenik meg. Vagyis, hogy nem odavaló.

ibrik
A "kötél" végén van egy kampó-szerûség...

Adri
Nem lehet hogy le van tekerve és azért nem sikerûl?

Andra
Próbáltam én már mindenfelé, de nem akarja ráakasztani.
Elõször azt hittem, hogy oldalra kell akasztani, amit leteker a csajszli, de oda se engedi.
A végigjátszás azt írja, hogy a flaskát akasszuk a szerkezetre és merítsük bele a vízbe, majd tegyük el.
De ha én rámegyek a flaskára, megjelenik a kéz és egybõl elteszi, utána pedig már sehova sem tudom felakasztani, pedig már próbáltam a szerkezet minden részére.
Azért megpróbálom ezt a variációt is, lehet, hogy nem vettem észre.
Köszi a segítséget!!!!

Adri
Legalábbis úgy rémlik!

Adri
Nem ugyan oda kell vissza akasztani ahonnan leakasztottad hanem egy kicsit fejjebb!

Andra
Sziasztok!!!
Segítsen nekem valaki, mert most nagyon elakadtam. A Youkol településen vagyok, és amikor megtalálom a flaskát, amit fel kellene töltenem vízzel, nem tudom megcsinálni.
Hogy kell ráakasztani a flaskát a szerkezetre???
Már kipróbáltam mindenféle fajta variációt, de csak le tudom venni a flaskát, ráakasztani már nem tudom.
Mit nem csinálok jól???

Amúgy isteni a játék, nagyon imádom!!!😊

nagykispeter
Nah végigvittem!Tényleg nagyon szép volt szebb mint az elsõ!Csak egyszer kelett a végigjátszásba belenéznem pont a legvégén mikor a sípokat kelett áligatni!Halvány gõzöm sincs miért pont úgy kellett.Ha valaki végigvitte írja már meg,márcsak kíváncsiságbol!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

zaki
van, olvass vissza

Zollee.
Sziasztok!! A SYBERIA 2-höz van már magyarosítás????

Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok

nagykispeter
Én is szívtam itt egy ideig a szerkentyû bal oldalán (vagy jobb)van a viasz azt kell még beletenni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

comet
Nah végigtoltam. Minden elismerésem Sokalnak...

na énis most átam végig a rögös tat, egy szóval tudnám jellemezni a játékot! Csodálatos!
Slayerboy
OK, leesett. Sikerült! Kösszikee

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
De ott nemtudom megcsinálni.
Berakom a sírról levágott száraz izéket a fazékba, nyomom a csapot, és írja, hogy másra is szüksége van. Kinyitom a kis szétnyíló csõdarabot, ahol majd kifolyik a cucc, de nem tudok beletenni semmit.Mire van szükség a gyertyaöntéshez?

Adri
Ott hol feljöttél a liftbõl bal oldalt!

Slayerboy
Kössz, sikerült.
Meg annál a résznél, ahol keverni kell az öregnek a gyógygyertyát, ott hol találok viaszt?!

Adri
Beletetted a mamut üveget? mert az is kell hozzá! ha meg betetted addig kell nyitogatni amíg meg nem látód a mamut árnyékát a falon és ahol a szeme van ott a titkos ajtó!

Slayerboy
Már teljesen össze csuktam az ablakot, sötét van, de nem találom 😞( segítsetek!! 😊

Slayerboy
Elakadtam! Amikor azt a titkos szoba gombját kell megtalálni a beszûrõdõ fény segítségével!De nem sikerül elõkeríteni a kis gombot, ami nyitja a titkos szobát.
Tud valaki segíteni?

Most értem a végére.
Az, hogy lesz e folytatása attol függ hogy most kit nevezünk föhösnek: Hans vagy Kate. Ha az öreg Hans, akkor itt a vége. Ha Kate, akkor a haza vezetö ut még hátra van. Hacsak nem Syberia öslakos akar lenni. 😊
aham megvan, kösz!

ibrik
A szénadagoló "alatt" álldogáló kislánnyal beszélgetni kell, de további kérdésekre csak akkor felel (és a kapukulcsot is csak akkor ereszti fel hozzád a lufijával), ha ledobod neki a "megfelelõ" cukorkát 😛

Hi all! Az elsõ pályán tartok, megvan a kulcs, egy csomó érme, és két féle cukorka, mitkell csinálni?

Elõre is kösz!

doncarlos
Akkor várunk,várunk,várunk...Napi kapcsolat tartva,aztán meglátjuk.

ibrik
Épp arról beszéltünk a múltkor totyg-al, hogy az õ magyarítása teljes (legalábbis a menük, szöveg és a videok feliratai).
A Kate által talált dokumentumok (levél, a szerzetes naplója, stb) viszont képként vannak "belekódolva" néhány fájlba, ami miatt nem egyszerû azokat magyarítani, amíg rá nem jön valaki, hogy hogyan vannak "belekódolva" azok a .SYB fájlokba.

Egyébként az elsõ rész magyarítása sem terjedt ki azokra a dokumentumokra. Viszont kicsivel késõbb kijött a játék bolti magyar verziója, amiben a magyarítással HIVATALOSAN megbízott csapat már azok magyarítását (átszerkesztését) is megcsinálta.

doncarlos
Csá. Meg van már a végleges magyarítás? a múltkor leszedtem a nem teljeset és szuper. Várom a folytatást.
Ha az egyeshez kell leírás,vagy magyarítás csak szóljatok 8bár nem hiszem hogy kellene valakinek).Üdv.

grebber
Leszedem azt kiprobálom.

Next PC upgrade: 2022

Adri
tekerj lejjeb a 2297-hez!

zaki
de csak akkor kezdj neki, ha az egyet is végigvitted (gondolom nem játszottál vele, különben nem kérdeztél volna ilyet)

zaki
ja 😊

grebber
Bocs eléggé nem vagyok képbe ez most point and click rendszerû game?

Next PC upgrade: 2022

Slayerboy
Sziasztok!

Magyarítás van már a gaméhoz?
Ha igen, és nem "ideiglenes", akkor linkelje be valaki nekem!Köszönöm!

remeljuk igy lessz.visszaolvastam es azt irta az egyik forumozo hogy nem lessz ujjabb resz.de remeljuk hogy a keszitok latjak milyen nepszeru es jo jatek igy keszitenek folytatast
zaki
badoer én is kicsit furcsálltam a végét, nagyon befejezetlennek tûnik... pár sort lehetett volna írni, hogy mi történt Kate-el., vagy ilyesmi...

Figyi, szerintem lesz folytatás, ha a rajongókra hallgatnak. A visszautat meg faszán meg lehet csinálni egy komplett sztorinak, ugyhogy szerintem jobb volt ez igy. De mondjuk kivárni mire kész lesz, az tényleg szenvedés.

Timbo
Én is most nyomtam végig kb. 25 perce! A pingvines pálya és Syberia szigete egy picit rövid lett szerintem!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"