Syberia II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok sikert a folytatáshoz!😊)
Egyébként lány vagyok😊)
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Pedig körbejártam az egész szerkezetet, de ezek szerint nem vettem észre a helyet, ahova fel kellett akasztani.
Mindenáron a tekerõhöz akartam akasztani, de hát persze nem oda kellett.
A lényeg, hogy csak összejött!😊)
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok segítséget!!!😊))
Végre sikerült felakasztanom azt a vacak flaskát, hurrá!!!!

A medvénél a csontot akkor lehet felvenni, mikor már elment a medve. Odamész, ahol evett és ott tudod felvenni a halcsontot.
A horgász újságban benne van egy narancs színû hal. Leírják, hogy hol szeret lenni, meg hogy mivel lehet kifogni. Mivel valami zöld színû akármit szeret, így a zöld színû, pöttyös csalival tudod kihalászni. De van egy kisebb zöld, azzal is lehet próbálkozni.
Én is piszok nehezen tudtam kihalászni, de végül jobb oldalt, árnyékos helyre próbálj kattintani, mivel ez a hal, az árnyékos helyeket szereti.
Remélem tudtam segíteni!!!😊
Kis kiegészítés: a horgászbottal 3 különbözõ helyre is lehet dobni... 😄DD
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A vízzel én is nagyon sokat szenvedtem, de végül ráakadt a cuccra. Nem lehet hogy nem beszélgettél eleget a témáról?
Az egér elõkerült már a bogyónál, stb?
MADár
Nekem is kéne egy kis segítség. Két napja horgászom, de ez a mocsok medve nem akar megenni semmit😞( A fehér állat már telizabálta magát, de a medve az éhezik😞(( Melyik csalit kell használni és milyen sorrendben?
Ha tud vki segítsen! Köszi😊)
A vízzel meg próbálkozok tovább.😞((
Azért köszi a segítséget!
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
Reménytelen eset vagyok????

Az eszközlistában megnézted már, hogy véletlenül nincs-e már tele az üveg? (csak fölé kell vinni az "egérmutatót" és kiírja az infór gyorstippben...)
A végig játszásban azt írják, hogy a Youkol kennelnél fel kellene vennem valami halcsontot.
De én ott se tudok felvenni semmiféle halcsontot.
Amikor az erõdben a háznál elkergettem a medvét, ott tudtam felvenni egy halcsontot, amit a medve ott hagyott, de a kennelnél semmiféle halcsontot nem tudok felvenni.
Létezik, hogy ennyire béna vagyok..

Letekerem a szerkezetet és a kötél végén lóg valami kis kampó-szerûség.
Próbáltam oda is, de nem akarja rátenni.
Az a két keresztbe kard, vagy micsoda, jel jelenik meg. Vagyis, hogy nem odavaló.

Elõször azt hittem, hogy oldalra kell akasztani, amit leteker a csajszli, de oda se engedi.
A végigjátszás azt írja, hogy a flaskát akasszuk a szerkezetre és merítsük bele a vízbe, majd tegyük el.
De ha én rámegyek a flaskára, megjelenik a kéz és egybõl elteszi, utána pedig már sehova sem tudom felakasztani, pedig már próbáltam a szerkezet minden részére.
Azért megpróbálom ezt a variációt is, lehet, hogy nem vettem észre.
Köszi a segítséget!!!!

Segítsen nekem valaki, mert most nagyon elakadtam. A Youkol településen vagyok, és amikor megtalálom a flaskát, amit fel kellene töltenem vízzel, nem tudom megcsinálni.
Hogy kell ráakasztani a flaskát a szerkezetre???
Már kipróbáltam mindenféle fajta variációt, de csak le tudom venni a flaskát, ráakasztani már nem tudom.
Mit nem csinálok jól???
Amúgy isteni a játék, nagyon imádom!!!😊
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Az élet olyan mint a nyári ruha mellénye, rövid és céltalan. Amugy Gorcsev Ivan vagyok
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Berakom a sírról levágott száraz izéket a fazékba, nyomom a csapot, és írja, hogy másra is szüksége van. Kinyitom a kis szétnyíló csõdarabot, ahol majd kifolyik a cucc, de nem tudok beletenni semmit.Mire van szükség a gyertyaöntéshez?

Voltam zárás előtt. _______________

Meg annál a résznél, ahol keverni kell az öregnek a gyógygyertyát, ott hol találok viaszt?!

Tud valaki segíteni?
Az, hogy lesz e folytatása attol függ hogy most kit nevezünk föhösnek: Hans vagy Kate. Ha az öreg Hans, akkor itt a vége. Ha Kate, akkor a haza vezetö ut még hátra van. Hacsak nem Syberia öslakos akar lenni. 😊
Elõre is kösz!
A Kate által talált dokumentumok (levél, a szerzetes naplója, stb) viszont képként vannak "belekódolva" néhány fájlba, ami miatt nem egyszerû azokat magyarítani, amíg rá nem jön valaki, hogy hogyan vannak "belekódolva" azok a .SYB fájlokba.
Egyébként az elsõ rész magyarítása sem terjedt ki azokra a dokumentumokra. Viszont kicsivel késõbb kijött a játék bolti magyar verziója, amiben a magyarítással HIVATALOSAN megbízott csapat már azok magyarítását (átszerkesztését) is megcsinálta.
Ha az egyeshez kell leírás,vagy magyarítás csak szóljatok 8bár nem hiszem hogy kellene valakinek).Üdv.
)
Magyarítás van már a gaméhoz?
Ha igen, és nem "ideiglenes", akkor linkelje be valaki nekem!Köszönöm!