2964
  • Sil3nt
    ott csak bescannelt képek (gamestar újságbol) van..esetleh konkrét nem scannelt végigjátszás?
  • Adri
    Az a Harry Potter!
  • Adri
    Szerintem nincs!
  • doncarlos
    Újra felteszem a kérdést.A játékban vannak valamilyen rejtett titkok?
  • Adri
    a kapunál megbróbáltál már kimenni? meg mindenkivel dumálj mert asszem az a baja hogy nincs meg minden kérdésre a válasz!
    De ez csak egy tipp!
  • RemX
    Sil3nt!

Látom a kiscsajt nem az a baj, hanem az hogy amikor rákattintok a cukorral akkor a csajszi arrébb megy és nem csinál semmit.... eltűnik a kiscsaj...
  • Adri
    látogasd meg a a topikját és ott lessz!!
  • Sil3nt
    nem karaj hanem karja....hupsz...valaki syberia I végigjátszást tud?
  • Sil3nt
    odamész ahoz a karhoz ami a szénadagoló karaj és ott jobb oldalt lent lesz a kiscsaj....odaviszed az egeret és katt rá, elötte a cukorkát jelöld ki...(jobb gomb)
  • RemX
    Szasztok!
    Én még csak most ismerkedem a játékkal és nagyon tetszik... még soha nem játszottam hasonló játékokkal de ezt most elhatároztam hogy végignyomom... igenám, de már mingyá az elején elakadtam... kieszedtem a cukorkákat a gépekból, de amikor a kis csitrinek oda akarom adni, akkor mindig bemegy a híd alá és nem látom már.... ? HOGYAN LEHET ODAADNI NEKI A CUCCOT?!?!? :(

Köszike!
  • doncarlos
    Tényleg! A játékban vannak valamilyen rejtett titkok? Vagy csak az alapsztori végigjátszása és kész. Érdemes valamerre másfele mászkálni a városokban,vagy csak az adott út és kész?
  • zaki
    hát, miután kipörgettem a játékot, azóta nem gémeltem vele....
  • totyg
    ZAKI:
    Hi Lehet egy kérdésem?
    Még mindig vársz a hivatalos magyar verzióra, vagy meg merted nézni a jelenlegi magyarítással?
    Emléxel...?...
  • Sil3nt
    syberia I magyar végigjátszást tudtok? sehol nem találok
  • Sil3nt
    úgy gondoltam hogy a történet második fele...és arra hogy nem baxták el , mert általába a 2. részek roszabbak szoktak lenni....
  • ibrik
    Bocs emez a topik jó linkje:

Syberia 2 Forum Index -> EN - Syberia II -> Syberia III?
  • ibrik
    Kicsit el vagy tévedve.
    Ez igazából nem második rész volt, hanem a teljes történet második fele.
    A "3-ik" részről meg hetekkel ezelőtt többen is mondták, hogy Benoit Sokal nem tervez semmi ilyen "folytatást"...

Bár ezzel kapcsolatosan nyitott valaki egy ilyen topikot a játék oldalának fórumában, de őtt sem biztatták és néhol már át is ment viccelődésbe az egész

Syberia 2 Forum Index -> EN - Syberia II -> Syberia III?
  • Sil3nt
    jobb oldalra dobd be a jobb oldali felső (zöld) csalit....
    azóta végignyomtam és azt kell hogy mondjam hogy méltó II résznek....ezzel lezárult a történet...III-ról lehet valamit tudni?
  • Gustafson
    Köszi, sokat segítettél.
  • Gustafson
    Köszi a segítséget. Próbáltam olvasni az újságot, de nem értettem teljesen, mert a dokumentumok nincsenek lefordítva a magyarításban, az angol tudásom meg hagy némi kivánnivalót maga után.
  • htibor
    A csalik közül a jobb felsőt dobd be a három hely közül a legjobboldali helyre. :)
  • ibrik
    Ha elolvastad volna a horgászújságot, abból megtudod, hogy a narancslazac milyen helyeket szeret a vízben.
    Elárulom:: a horgászbottal nem csak egy helyre lehet dobni...
  • Gustafson
    Én is úgy jártam, mint Sil3nt, én is mindíg zöld lazacot fogok, bár kipróbáltam mind a 9 csalit (elég uncsi volt).
    Valaki légyszi segítsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ibrik
    Ha jól emléxem a "pörgést" még a 7:45-ös állás előtt meg kellett állítani, hogy az óra a "természetes járással" érje el azt az időpontot...
  • Sil3nt
    óránál vagyok és ... beállítom 7:45 re a palettát és meghuzom a jobb kart de csak folyamatosan pörög..kivártam hogy 7:45 legyn erre csengettem és tovább olvassa azt a xart a hapi..hogy kéne ?
  • Sil3nt
    hmmm.pecázok és a jó csalival is csak zöld lazacot tok fogni...már kiprobáltam az sösszeset vagy 5* de csak zöld lazacot fogok..és a medve meg nem eszi meg.....help!!
  • Ottto
    Hajh. Nézd. Ez talán segít:

végigjátszás
  • Sil3nt
    már megvan.....ott vagyo hogy a lovak szívét kell betenni..betesze és a csöveket kell betenni...nem ez a megfelelő sorrend : balról jobbra: első: közép, második: jobb, harmadik: bal, negyedik: jobb....ezt megcsinálom akkor csak az egyik ló mozdul meg..kicsit alakítok rajta akkor 2....hwlp!!
  • Sil3nt
    hmmm....ott vagyok hogy szánkóval le kéne csúsznom a kolostroból...odahuzza a koporsót de csak azt hajtogatja hogy meredek de letudna csúszni szánkóval....koporsót kéne szánkónak használnom..nade hogy? oda kattintok de csak azt majmolja...help!!
  • ibrik
    Hehhe...

Előbb kinyitod mind a 4 szárnyat, aztán rákattintassz ÜRES KÉZZEL az ablakra, és a "közelebbi" nézeten tudod beletenni a mammutos üvegamulettet...
  • Sil3nt
    ablak van elötted és annak a 4 szárnyát kell kicsit kihajtanod..és a fény át kéne vetődnie a falra...és ott egy titkos szobának kéne lennie..nade nemtom mi a sorrend..áhh már nem bírom
  • Sil3nt
    hát nemtom, de... nem úgy helyezkednek el mint ahogy írtad 4 üvedarabocska van (négyszög alakban) most szinte teljesen össze van csukva az ablak...de sehogyse tom betenni...
  • ibrik
    mmster: Ha tényleg létezik ilyen extractor és a programot is meg tudod csinálni, amivel vissza lehet "kódolni" az átszerkesztett képanyagot, akkor a legjobb lenne, ha magával totyg-al vennéd fel a kapcsolatot ez ügyben (ő csinálta a jelenleg elérhető strings.dat fordítását)
    A http://totyg.fw.hu oldalon megtalálod az elérhetőségeit.
  • Ottto
    OK. elmondom a sorrendet (ramélem jók):
    1.jobb, alsó, bal, felső
    2.Teddd bele a mamutamulette
    3.alsó, bal, felső jobb
  • Sil3nt
    eddig nem akadtam el nade itt..okéj megvan a gyerty..odamegyek az ablakohoz nyitogatom de nem világítja meg a falat...sorrend számít hogy melyiket miután nyitom? mert 4* kell nyitni...
  • Sil3nt
    áhh tom....jee...erre nem is gondoltam ,
  • Ottto
    A folyosó előtt ahol Hans fexik vedd fel a kefét, majd menj a templomba és vizsgáld meg a bal oldali (Jézusról készült) képet. A kefével töröld le a bibliaábrát és ott lesz a "kapcsolási rajz"
  • Sil3nt
    elakadtam ott hogy a kolostrorba kell egy hosszú kampóval a gyertyákat húzogatnom...de nemtom a logikáját..psl írja le valaki hogy hogyan is kéne...thy
  • mmster
    Sziasztok!

Elérhető már egy Extractor a játék .syb állományainak kicsomagolásához (ezek tartalmazzák a képeket, grafikus elemeket). Igaz, hogy ezzel csak kibontani lehet a fájlokat, de akit komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy megcsinálja a grafikus fordítást, annak összedobhatok egy programot, amivel visszaimportálhatja a módosított képeket.
  • Ottto
    Ne is :D Most tölrtöm a 2. cd-t ;)