2964
  • destroyerxxx
    Vki segítsen könyörgöm hogy hogyan lehet kifogni a narancssárga lazacot?
    Melyik csalival? és az mind1 hova dobom bele a horgot? mindent írjon le aki tudja
  • Adri
    ha jól emlékszem jobra lent valamelyik zöld csalival de bocs ha nem jó
  • destroyerxxx
    Helló ! hogyan lehet kifogni a narancssárga lazacot ami kell a medvének? hova kell dobni a pecabotot?
  • Gregorius
    Hát én már elég régen készítettem hozzá magyarosítást, és fent van a honlapomon is, bár egyelőre csak a régin, és csak IE alól elérhető.
    Úgy terveztem, hogy csinálok egyet a Syberia 1-hez is, mert bár az is magyarul jelent meg nálunk, de katasztrofális volt a felirat, tele hibákkal.
  • Hentes Bill #2640
    nincs mit
  • kecso
    kösssz
  • Hentes Bill #2638
    DC, vagy esemes
  • kecso
    Sziasztok!
    Hol lehet megvenni, vagy letölteni ezt a játékot?
    Nekem kell, mindegy hogy legálisan-e avagy sem...
    Köszi!
    (az elsőt szinte szünet nélkül vittem végig...)
  • ibrik
    Syberia 2 végigjátszás
  • cenobite
    Hali! A Youkol faluban a bagolysípokat hol lehet megtalálni, tudja valaki? Előre is köszi!
  • via_mala
    Ha jól emléxem, hogy a kerítésről le lehet tépni a plakátot és az alatta lévő lyukon bemehetsz a telepre. Ott van egy benzines kanna (meg más is).
  • Hentes Bill #2633
  • Twinseen
    Hi all! Elakadtam Romansbourg-ban.
    1:Nem találok benzint a szenesgéphez.
    2:Nem tudok már senkivel beszélni.
    3:Ott valahol van egy újságosgép vagy mi?
    PLEASE HELP!!!!!!!
  • Zuperman
    http://syberia2-game.com/syberia2/community/forum/viewtopic.php?t=2569
  • zsotesz
    Köszi
  • Andra
    Már van hozzá magyarosítás.

Syberia 2 magyarosítás a lap alján!

• zsotesz
    Sziasztok!
    Mikor lesz teljes magyarítás a játékhoz?
  • hattila
    Minden megoldódott!!!
    Magyarosítás, teljes, VÉGLEGES!!!!: totyg.fw.hu
    Az ablaknál én csesztem el. Elöször ki kell nyitni teljesen, hogy a közepén látható legyen a nagyító, (ez a kiindulási állapot ) kinézel az ablakon , és ekkor megfogod a mamutos érmét és beteszed az ablakba. Utána az említet kombinációval beszükíted a rést és kész.
  • hattila
    Én is itt akadtam el a szárnyas ablaknál, de nem alakul ki semmilyen mamut kép. Mit kell csinálnio hozzá. Már megvan az összes fellelhetö tárgy , már gyertyát is öntöttem.
    Most be van szükítve az amlakon a rés a a-b-f-j mozgatásnak megfelelöen, de nem lehet semmit sem csinálni , nem lehet sehová ráközelíteni. Valahová kell tenni a kapott mamutos tallért , de hová?
    Help!!!!!!
  • hattila
    Kedves Kiria!
    Felcsillant a szemem amikor megláttam, hogy van Syberia 2 magyarosításod.
    Ha meg tudnád adni a helyet ahol találtad, az nagyszerü lenne a számomra. Én csak kevese4t értek angolul, és itt alapvetö lenne az élvezetes játékhoz.
    Kérlek segíts rajtam!!!!!!!
    Köszönöm Attila13
  • htibor
    A szárny becsukás sorrendje: alsó-bal-felső-jobb...
  • kiria
    E kései órán sikerült megoldanom a problemát, úgyhogy nem kérek segítséget. A probléma okát nem tudom, csak összenyomkodtam az ablakocska szárnyait és egyszer elsötétült az egész, aztán visszatöltöttem újra valamilyen kombinációban összenyomkodtam és jó lett, egy mammut képe kerekedett ki fényből és aztán már rá lehetett közelíteni a szemközti falon lévő körizére. Aki itt akadna meg, annak csak azt tudom ajánlani, hogy mozgassa a szárnyakat, türelmesen (a végigjátszásban is az van, hogy mozgasd és konkrétabban nincs leírva), kérd fortuna segítségét. :) Szóval itt szerencse kell.......
  • kiria
    Sziasztok!

Elakadtam én is a gameban, bár van hozzá magyarosításom is és végigjátszásom is. Romansburg végén vagyunk, a gyertyahuzalos kész, de ami utána van azt nem tom. A végigjátszás azt írja, hogy: "Ezután az ablakocska szárnyát addig mozgatgassuk, amíg az meg nem világítja a szemközti falat, és láthatóvá nem válik a titkot rejtő gomb."

Már beleraktam az ablakocskába a mamuttalért is és megvilágitja a szemközti falat, de ott semmi gomb nincs, semmire nem lehet kattintani.

Itt vannak az ablakocska szárnyai, amiket már ide-oda mozgattam, és megvilágította a szemközti falat (ez biztos, mert mikor el is tudtam zárni és akkor sötét lett a fal):

Itt van a mamuttalér, amit a fényes ablakba raktam:

Itt van a megvilágított szemközti fal:
  • ibrik
    Persze...
    Az sincs benne, hogy a bal egérgombot a legkényelmesebb, ha a mutatóújjaddal nyomkodod. És persze az sincs benne, hogyha az egeret jobbra mozdítod, akkor az egérmutató a képernyőn is jobbra fog mozdulni...

No comment...
  • reller
    A pclife végigjátszásában nincs benne hogy a kis kart meg kell huzni!
  • ibrik
    Ha visszábbolvastál volna, akkor rátaláltál volna erre a végigjátszásra is:
    http://www.pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=202
  • reller
    Sikerült túl jutnom a lufis kis csajon. Senki nem irta le itt hogy két kar is van az állomáson! Megoldás itt van és a többi is itt lesz GAMEHELP http://reller.freeweb.hu/teszt/
  • Emmegki
    Kösz, továbbjutottam.
  • ibrik
    Hát ott még több dolgot kell csinálnod.
    Először is a gyógyítógyertyával fel kell kicsit "javítanod" Hans-t.
    Ezenkívül a templomban meg kell keresned a kombinációt, a "gyertyalehúzgálós játék"-hoz és abban az épületben még meg kell szerezned "néhány" cuccot...

A lezárt részhez is a kulcsot a templomban fogod megtalálni.
  • Emmegki
    Sziasztok!
    Elakadtam a játékban. A romansburgi kolostorban vagyok, öntöttem sima és gyógykórós gyertyát, a fal repedésén meg le kéne csúszni, de nem tudom mivel és hogyan. Van egy lezárt rész a templomban, amihez nincs kulcsom, meg egy gyertyalehúzgálós játék. Mit kell csinálni?
  • Adri
    Mit vitatkoztok máááá!
  • ibrik
    Az igazság odaát van...
  • metlogen
    mindegy nem fogok magyarázkodni,az a lényeg hogy
    én tudom az igazságot,és ha segítség kell akkor
    feladom az elveim,a lényeg hogy jót játszottam,
    mégha egy dugón mulott is
  • ibrik
    Nem kell a duma...
  • metlogen
    ez volt az első hely ahol elakadtam,és csak
    azt a rohadt dugót nem találtam OKOSKA!!
  • ibrik
    Mert "így" izgalmas, hogy itt vársz a megoldásra, ha elakadsz ???

Ez kábé ugyanaz, mintha a végigjátszást olvasgatnád...
  • metlogen
    oké köszi,nincs meg a végigjátszás,úgy nem izgalams

puszi a hasadra
  • Adri
    A dugo ott van ahol a vízet meríted!!
  • Adri
    Na má vagyok! A végigjátszást nem olvastad?
  • metlogen
    Adri merre vagy?

szűkségem van rád