2964
-
Bircsike #2684 Egyébként kereskedelmi forgalomban itt magyarországon nem lehet Syberia2-őt venni, vagy tévedek? Nektek milyen változat van és honnan szereztétek? -
#2683 A pclife-oson kívül nincs másik végigjátszás - megjegyzem, nem is baj. Legalább maradt benne olyan, amit neked kell kitalálnod... -
kopo #2682
Sziasztok. Ha megvan vkinek a Syberia2 végigjátszása azt megkérem hogy küldje el a [email protected] címre. Olyan nem kell ami megeggyezik a a PCLife oldalán találhatoval.Előre is köszönöm. Ui.:sürgös -
Rusy #2681 Hát igen én is 2-szer végignyomtam azóta mind a 2-őt, sajnos el kell keserítselek, még egy ilyen játék mint a syberia nincs, még csak hasonló se, játékélményre grafikára stb... -
maxius #2680 Ha tudnád, hogy fájt, amikor kotor 2őt befejeztem...azt hittem, hogy soha nem történhet meg, de mégis... -
#2679 Sziasztok!
Egyre nagyobb szomorúsággal tölt el az a dolog hogy a SI. után lassan az SII. végére érek. SIII. meg ugye nem lesz.
Ezért kérlek benneteket írjatok már ide hasonló stílusú játékokat, amikhez szintén van magyar felirat. Ha egyáltalán létezik ilyen. -
#2678 Rámutatsz vele a gyerekre - vagy előbb még nem beszélgettél vele eleget, vagy nem a megfelelő cukrot hoztad neki, vagy passz... -
nagyon #2677 Biztos tele van a hocipotok ezzel, de en meg olyan bena vagyok,hogy megvan a szines cukorka, visszabattyogok a lánygyerekhez, kiválasztom a cukrot es nem tudom, hogyan adjam neki oda.Itt vagyok elakadva. -
#2676 udv.na ujra jaccom:D -
DEx- #2675 kösz, de igazán nem derült ki belőle, ami kellett, végülis rájöttem, hogy az 5. kó alapban bennevan a körben egy helyen... -
#2674 #2670 -
DEx- #2673 A végén vagyok már, idegbajt kapok mindjárt.
A kövek kirakása így jó?
Mert ezután tekerem a kereket, és semmilyen kulcsot nem kapok sehol. :-(((((((((((((((((( -
Lenina #2672 Ehh, én voltam a béna. A "save" felirat fölé kellett intonálni, mivelhogy képpel együtt menti ...
Persze, sikerült. Most hegyet másztam gyorsan reggel. Úgyhogy délután a repülőgéppel folytatom tovább. -
(Az életbe ki nem találtam volna)
Köszi IBRIK mesterrrr!! -
#2670 Syberia II végigjátszás -
Rusy #2669 Jaja nagyon durva, én karácsonyra akartam megvenni a második részt, az első megvan, és nemhogy magyar verzió semmilyen verzió nem jelent meg, csak nem foglalkoztam vele karácsonyig, mert ugye amikor megjelent végigjátszottam én is biztonsági másolattal, aztán egyszer végignyomtam úgy hogy első rész majd második rész magyarul, gondolkoztam rajta, megveszem karácsonyra már biztos jó áron van, aztán szembesültem vele meg se jelent...
Marad a biztonsági másolat, amúgy a magyarítása a második résznek szerintem jobb, mint az elsőnek, pedig "nem hivatalos"... -
#2668 Sziasztok!
A monasteryben mit kell csinálni azzal a gyertyahuzogatós résszel? -
qper #2667 patch-el próbáltad a mentést?
Igaz nekem patch nélkül is működött -
qper #2666 kösz a tippet, közben nem bírtam magammal, és lecibáltam a DC-ről :)
Elég skizoid helyzet, ugyanis általában megveszem a játékokat, de ebben az esetben a forgalmazó sajnos erre esélyt sem adott...
A külföldi megrendelés nem lenne rossz gondolat, de addig nem tudtam volna várni a kalandok folytatásábn :D -
#2665 Passz...
Már olyan régen játszottam vele.
Talán nem ártana feltenni a legutóbbi patch-et hozzá... -
Lenina #2664 Semmi baj, legalább feldobtad a kedvem ;)
Abban tudsz segíteni esetleg, hogy hogyan lehet menteni a játékban?
Reggel próbáltam, de nem sikerült ... és ha hazaérek, kezdhetem elölről. Lehet, hogy béna vagyok, vagy mi: main menü/save, és itt bárhová kattogtam semmi sem történt :( -
#2663 Bocs, a válaszom qper-nek ment. -
Lenina #2662 Külföldről a magyar verziót?! De jól hangzik ;) -
#2661 Én annakidején DC-ről szereztem be.
Végső esetben külföldről is megrendelheted, rengeteg online bolt van, csak úgy kicsit többe fog kerülni és nem tudni, hogy mikorra érkezik meg. -
Lenina #2660 Honnan szedted le az első rész magyar verzióját? -
qper #2659 Basszus..
Végighívtam egy csomó szoftverboltot, kiderült, hogy itthon hivatalosan eddig nem is forgalmazták, azaz nem jelent meg a Syberia 2....
Hát ez azért gááz.
A honi forgalmazó (Cenega Hungray) nevet változtatott, utolérhetetlenek. A régi -időközben megszünt - weblapjuk google által elmentett tartalma apalján 2004. 10.27-én kellett volna megjelennie a magyar kiadásnak. Tud valaki valami infót, mert egyszerűen beleőszülök hogy a Syberia 1 után nem tudom folytatni ezt a csodálatos "utazást". -
qper #2658 nem tudja valaki, hogy Bp. melyik bolktjában lehet mnegvásárolni a Syb2-t? Az egyet szinte mindenhol látom, azonban a kettes mintha hiánycikk lenne. -
#2657 Olvashatsz is róla: ibrik: #2651
Egyébként ha szereted a point&click kalandjátékokat, akkor ott volt a RUNAWAY: A Road Adventure -
#2656 Én nemrég játszottam végig az 1-et, majd a 2-t. Jó volt így, mert ahogy befejeztem az 1-et, rögtön ott volt a folytatása. Engem nagyon magával ragadott a hangulat és ilyen point & Click típusú játékkal csak nagyon régen játszottam. Asszem a Goblins 3 része volt ilyen, vagy 10 éve :)
Szóval le a kalapot a készítők előtt, nekem nagyon bejött, de az első rész hangulata mintha picit jobban megfogott volna, a zenék szerintem jobbak voltak. Mindkét résznél használtam segítséget néha, de azért annyira nem volt nehéz és mindig megbántam, hogy belenéztem a végigjátszásba (az 1. résznél 2-szer kb, a 2.-nál pedig a vége felé). Mondjuk azt nem tudom, hogy az honnan derült volna ki, hogy a kürtöt merrefelé kell forgatni... :)
Kár, hogy nem lesz 3. rész, úgy beleéltem magam a történetbe, hogy folytatnám szívesen. Bár ha jól hallom, már készül Benoit Sokal új játéka... -
#2655 Kár,hogy nem folytatják,mondjuk a kettes vége után már tényleg nem nagyon lehetne... max "Kate returns to New York" vagy vmi hasonló:)
Csak szerintem azért legalább vmi utalást lehetett volna tenni,hogy mi történt azzal,akit két játékon át írányítgattunk.. Hans meg nagyon hálás egyén.. Nélkülünk semeddig nem jutott volna, és csak úgy szó nélkül elhúz.. Bár végülis kiderült,hogy nincsenek/és nem is voltak barátai.. -
#2654 Hehhe, valaki a játék fórumának angol nyelvű részében benyögte, hogyha folytatnák is a játékot, annak maximum a címe már csak "THE NEW ADVENTURES OF KATE WALKER" lehetne
Természetesen - a tények ismeretében - ezt viccnek szánta... -
#2653 Ehh, tudok ám gépelni késő este
Szóval "Benoit Sokal" a bácsi neve... -
#2652 emélkszem=emlékszem -
#2651 Szerintem felesleges lenne folytatni - az, hogy Kate-el mi történt utána az lényegtelen. (És ha jól emélkszem Banoit Soakl is úgy nyilatkozott hónapokkal ezelőtt, hogy nem fogják folytatni)
Ellenben már több hónapja egy hasonló stílusú (legalábbis a rajzok alapján) másik kalandjátékon dolgonak, a "Lost Paradise"-on:
http://www.whitebirdsproductions.com/siteang/index-actualite.html -
#2650 talán folytatják !?! -
#2649 Szóval valószínüleg akkor ezt a fantáziánkra bízták a T. fejlesztők! oké:) -
#2648 Ezt a kérdésedet nyugodtan iktasd az X-akták közé -
#2647 Helló!
Most vittem végig a játékot,tegnap kezdtem,de nem bírtam abbahagyni. Még mindig a hatása alatt vagyok. Egy dolog viszont nem egyértelmű számomra.
(SPOILER!)
Kate Walker most maradt Szibériában,vagy visszatért New Yorkba? Csak azért,mert ha maradt volna,gondolom Ő is elment volna a Mammutokkal.. -
#2646 kÖSZ MEGVAN -
#2645 lehet rosszul fogalmaztam vagy elkerülte a figyelmed a válasz:P a zöld csali kell és egésszen lent jobbra kell bedobni a vízbe de ha így se megy egy kicsit lejjebb ott a végigjátszás! itt:#2636