2964
  • metlogen
    de hol találok??
  • Adri
    Hát én úgy emlékszem kellet, anélkül nem megy?
  • metlogen
    de nincsen dúgom!
  • Adri
    Tedd be a halcsontot , a dugót meg a vizet /előtte ments és nem kell mindíg újj vizet hozni ha elrontottad/ úgy hogy az egér fel tudjon mászni a bogyókig! Pontosan már nem emlékszem ezért ments előtte!! Ott kell használni a bagoly hívót is! Remélem így már sikerűl!
  • metlogen
    AAdriiii!!!!!!

segíts!!!!
  • metlogen
    Szia Adri

Megint elakadtam,nem tudom mit kell csinálni,odahívom a baglyot az egérhez,és utána?
  • Adri
    Ja a bagoly hívó oda kell ahol az egér van!!!
  • Adri
    Ja neked már mondtam mit csuzlizz le!! vagy nem ?!
  • Adri
    Csak egy picit kéne vissza olvasnod!
  • metlogen
    Hello

Nem tudok továbbmenni,bent vagyok a youkol faluba
    bevontattam a vonatot,van egy "bagoly hívó" kütyüm
    egy flaska vízem,egy babám,egy csúzlim meg hal csontváz.

valaki segítsen
  • Adri
    o.k.
  • metlogen
    hát csak ott lehet a megoldás,mert már
    ezerszer bejártam az egészet.De ha elakadok
    majd megkérdezlek megint. :)
  • Adri
    szívesen!
  • Adri
    Hát ezzel most megfogtál de hátha lessz itt még valaki mert már nem emlékszem!
  • metlogen
    gondolom a csúzlizás után

köszi Adri aranyos vagy
    hogy segítettél

• metlogen
    hol találok dugót?
  • Adri
    csuzlizd le a dob felletti jeget...., asziszem kel lennie dugónak is, az meg a halcsont oda kel ahol az egér van na meg a víz is!!
  • metlogen
    mit kell velük csinállni???
  • metlogen
    ez mind megvan!!
  • Adri
    Kéne neked egy bőrdarab/bőrszíj/ halcsont meg assziszem fadarab bár az utóbbira nem nagyon emlékszem!
  • metlogen
    segítenétek?

Abba a nyanvadt youkol faluba mit kell csinálni,
    tiszta jégverem az egész,és már százszor bejártam,
    de azon kívűl hogy a vízet be tudom önteni egy
    lyukba semmit nem tudok csinálni.

köszi
  • ibrik
    Én is csak össze-vissza kapcsolgattam és úgy sikerült :PPP
  • greco
    Leírná vki hogy kell a repülőgép műszerfalát kapcsolgatni,hogy mindkét szám egyszerre látható legyen?
    Nekem sehogy sem akar összejönni és már jól fel is basztam magam.
    A végigjátszásban ez van:
    "Hajoljunk oda a géphez, és kezdjük el kapcsolgatni a masina műszerfalát. Igazából nincs helyes recept, ezért próbáljunk meg minél kaotikusabbak lenni, mígnem fel nem villan a rádióadó sávja: 0328 "
    Hát ez aztán a k*va nagy segítség...
  • ibrik
    A horgászújságban el tudtad volna olvasni, hogy a narancslazac mit szeret enni és hol él.
    A sziklamászáskor meg nem csak le és fel lehet mászni, hanem oldalazni is lehet.
  • peter31
    Na végülis ez megoldódott eljutottam a szikláig egy darabig mászik is de utánna semmi tovább. Próbáltam előre hátra semmi... :o(
  • peter31
    Sziasztok!

Melyik csalival kell nyomni,mert akármelyikkel próbálom nem tudom a megfelelő halat megfogni...

pls
    p
  • doncarlos
    Az meg mi?
  • Sil3nt
    kössz, de havernál már megy a játék. Nekem a lépcső után megállt a csaj, őneki meg movie jött be és mehetett tovább...hiba az én készülékemben volt. kössz a végigjátszást de anélkül vagy (scannes)-el is megy....
  • doncarlos
    Format c Ha gondolod el tudom küldeni postán a magyar végigjátszását.Adok egy freemail címet arra küldd el a postai cí[email protected].
  • Sil3nt
    de már visszatoltuk és le is ment a létrán és ott áll a qurva, de baszik onnnan mozdulni......se egérre nem reagál sem ESC -épre. de nem fagyott le....
  • Pharaoh
    A nagy szobrot előtte vissza kell vinni az eredeti helyére, mert csak ott van a létra folytatása.
  • Sil3nt
    Syberia I -ben van egy nagy problémám..... (a foruma már kicsit elhagyatott ezért ideírom). Abba a elhagyatott orosz megálloba ahol geci nagy szobrok állnak a sinek fölött....egyikbe bemegyek felhúzom a vonatot majd lemegyek és a csaj egyszerűen megáll a létra alatt és nem akar mozdulni. (egérsem, de nem fagyás csak nem mozdul). Ez valami bugg vagymi a pélo?????
  • doncarlos
    Ezer köszönet. Zseni!!!
  • totyg
    Kedves Doncarlos!
    Még mindig a háttérzenét keresed?
    Megtalálod a totyg.fw.hu -n!
  • Taptarap
    na végignyomtam
  • doncarlos
    A játéknak lehet zenéjét letölteni valahonnan? Vagy valakinek nincs meg esetleg?
  • Sil3nt
    ok, thx
  • Rusy
    pf most látom hogy csak újságba van nekem is, azt skenneltem be, cdgames újság ahol csak végigjáccás van, egy haverom adta kölcsön, küldjem??
  • Sil3nt
    thx..... [email protected] Syberia I magyar végigjátszás...thx
  • Rusy
    van ha érdekel elküldöm ímélbe...