2964
-
metlogen #2604 de hol találok?? -
#2603 Hát én úgy emlékszem kellet, anélkül nem megy? -
metlogen #2602 de nincsen dúgom! -
#2601 Tedd be a halcsontot , a dugót meg a vizet /előtte ments és nem kell mindíg újj vizet hozni ha elrontottad/ úgy hogy az egér fel tudjon mászni a bogyókig! Pontosan már nem emlékszem ezért ments előtte!! Ott kell használni a bagoly hívót is! Remélem így már sikerűl! -
metlogen #2600 AAdriiii!!!!!!
segíts!!!! -
metlogen #2599 Szia Adri
Megint elakadtam,nem tudom mit kell csinálni,odahívom a baglyot az egérhez,és utána? -
#2598 Ja a bagoly hívó oda kell ahol az egér van!!! -
#2597 Ja neked már mondtam mit csuzlizz le!! vagy nem ?! -
#2596 Csak egy picit kéne vissza olvasnod! -
metlogen #2595 Hello
Nem tudok továbbmenni,bent vagyok a youkol faluba
bevontattam a vonatot,van egy "bagoly hívó" kütyüm
egy flaska vízem,egy babám,egy csúzlim meg hal csontváz.
valaki segítsen -
#2594 o.k. -
metlogen #2593 hát csak ott lehet a megoldás,mert már
ezerszer bejártam az egészet.De ha elakadok
majd megkérdezlek megint. :) -
#2592 szívesen! -
#2591 Hát ezzel most megfogtál de hátha lessz itt még valaki mert már nem emlékszem! -
metlogen #2590 gondolom a csúzlizás után
köszi Adri aranyos vagy
hogy segítettél
-
metlogen #2589 hol találok dugót?
-
#2588 csuzlizd le a dob felletti jeget...., asziszem kel lennie dugónak is, az meg a halcsont oda kel ahol az egér van na meg a víz is!! -
metlogen #2587 mit kell velük csinállni??? -
metlogen #2586 ez mind megvan!! -
#2585 Kéne neked egy bőrdarab/bőrszíj/ halcsont meg assziszem fadarab bár az utóbbira nem nagyon emlékszem! -
metlogen #2584 segítenétek?
Abba a nyanvadt youkol faluba mit kell csinálni,
tiszta jégverem az egész,és már százszor bejártam,
de azon kívűl hogy a vízet be tudom önteni egy
lyukba semmit nem tudok csinálni.
köszi -
#2583 Én is csak össze-vissza kapcsolgattam és úgy sikerült :PPP -
greco #2582 Leírná vki hogy kell a repülőgép műszerfalát kapcsolgatni,hogy mindkét szám egyszerre látható legyen?
Nekem sehogy sem akar összejönni és már jól fel is basztam magam.
A végigjátszásban ez van:
"Hajoljunk oda a géphez, és kezdjük el kapcsolgatni a masina műszerfalát. Igazából nincs helyes recept, ezért próbáljunk meg minél kaotikusabbak lenni, mígnem fel nem villan a rádióadó sávja: 0328 "
Hát ez aztán a k*va nagy segítség... -
#2581 A horgászújságban el tudtad volna olvasni, hogy a narancslazac mit szeret enni és hol él.
A sziklamászáskor meg nem csak le és fel lehet mászni, hanem oldalazni is lehet. -
peter31 #2580 Na végülis ez megoldódott eljutottam a szikláig egy darabig mászik is de utánna semmi tovább. Próbáltam előre hátra semmi... :o( -
peter31 #2579 Sziasztok!
Melyik csalival kell nyomni,mert akármelyikkel próbálom nem tudom a megfelelő halat megfogni...
pls
p -
#2578 Az meg mi? -
#2577 kössz, de havernál már megy a játék. Nekem a lépcső után megállt a csaj, őneki meg movie jött be és mehetett tovább...hiba az én készülékemben volt. kössz a végigjátszást de anélkül vagy (scannes)-el is megy.... -
#2576 Format c Ha gondolod el tudom küldeni postán a magyar végigjátszását.Adok egy freemail címet arra küldd el a postai cí[email protected]. -
#2575 de már visszatoltuk és le is ment a létrán és ott áll a qurva, de baszik onnnan mozdulni......se egérre nem reagál sem ESC -épre. de nem fagyott le.... -
#2574 A nagy szobrot előtte vissza kell vinni az eredeti helyére, mert csak ott van a létra folytatása. -
#2573 Syberia I -ben van egy nagy problémám..... (a foruma már kicsit elhagyatott ezért ideírom). Abba a elhagyatott orosz megálloba ahol geci nagy szobrok állnak a sinek fölött....egyikbe bemegyek felhúzom a vonatot majd lemegyek és a csaj egyszerűen megáll a létra alatt és nem akar mozdulni. (egérsem, de nem fagyás csak nem mozdul). Ez valami bugg vagymi a pélo????? -
#2572 Ezer köszönet. Zseni!!! -
#2571 Kedves Doncarlos!
Még mindig a háttérzenét keresed?
Megtalálod a totyg.fw.hu -n! -
#2570 na végignyomtam -
#2569 A játéknak lehet zenéjét letölteni valahonnan? Vagy valakinek nincs meg esetleg? -
#2568 ok, thx -
Rusy #2567 pf most látom hogy csak újságba van nekem is, azt skenneltem be, cdgames újság ahol csak végigjáccás van, egy haverom adta kölcsön, küldjem?? -
#2566 thx..... [email protected] Syberia I magyar végigjátszás...thx -
Rusy #2565 van ha érdekel elküldöm ímélbe...