TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Valaki szedje le azt probálja ki.
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/2759/Toca%20Race%20Driver%202%20-%20working%20mini%20image%20for%20RACEDRIVER2.iso%20(DVD)%20from%20SuprNova.org%20NEW%20TRACKER-rar.torrent
Next PC upgrade: 2022
220-al lehetett menni félig kiszakadt 8-asos kerékkel úgy hogy a kanyarban meg sem éreztem...
Az bizony nem szimulátor...
http://www.f1-info.hu/
Szóval érdemes megvenni?
Az indycarhoz képest csak jobb lehet, de egy Nascar Racing 2003-at megközelít?
http://www.f1-info.hu/
itt nézzetek körül b@zd +!!!!!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
sajnállatal olvastam, az oldalakat, hogy nem müxik a warezekröl lekapot game!
úgy tünik még egy madárral több ( aki én vagyok ) aki befürödt ezzel!!!
Semmi esély hogy müködjön a másolt game? ( két gépes megoldáson kivül? )
most mit csináljak? dobjam el a dvdt? nem azt a 130ft sajnálom, hanem azt a 2,5GB amit a chello val buktam... szedtem volna le az ut2004et...
ha valami épkézlább ötlet van remélem itt megtudjuk majd...
csoki mindenkinek...
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Most már el is indult innen is le. Délelõt próbálgattam, de kidobálta szerver...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
küldjetek már légyszives pár jó screenshotot, hogy fel tudjam tenni a
www.autosjatekok.hu
lapra...
köszi..
Honnan lehetne letõlteni a patcheket hozzá?
A BF-et a multi miatt érdemes megvenni, na meg hát 4 ropit még ad érte az ember de a Tocca-ért 10 az egy kicsit huzós.
Nagyon nemörülnék, ha ez tendenciává válna.
A TOCA2-t ugyan a megjelenését követõen megvettem, mert a demo nagyon tetszett. Ha egy játékkal ennyit játszom (folyamatosan a megjelenése óta), akkor nem sajnálom rá a pénzt, bár nem is engedhetem meg ezt a "luxust" sûrûn magamnak 😞. Azonban van olyan játék, amit rendes próba nélkül nem mernék megvenni. Rendes próbához meg sokszor kell a teljes játék 😉...
Szóval nem hiszem hogy önmagában egy védelmi rendszertõl csodákat kellene várni eladás terén, ehhez több kell, mégpedig a programozók zsenialitása.
Példának okáért ott van egy másik StarForce-os védelemmel ellátott játék (most haza beszélek), mégpedig a Codename: Panzers Phase One. Na ez a játék máig vezeti az eladási listákat Németországban. Nem hinném, hogy csupán a védelem miatt. Az a játék képes volt kiemelkedni a mai 2. VH-us dömpingbõl, és siker játékká tudott válni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tengeren túl várhatóan nem lesz ekkora siker, hiszen ott a 2. világháborúnak nincs akkora kultusza, mint a németeknél, vagy nálunk, vagy akár egész Európát beleértve, de ez vajmi keveset csorbít a játék értékén...
- Gagyi a jatek, felesleges
- Tul ismert, nepszeru - pl. Doom3 - ugy is megveszik, nem erdemes kockasztatni
- Ha jo a jatek es leszedik warez-ben, de azonnal patchelik es/vagy sokszor, inkabb megeri megvenni eredetiben (pl. BF1942)
- stb.😊)))))))
steam, origin: ACE_hun
a starforce nem feltorhetetlen vedelem, csak sokaig tart
a vedelem keszitoi ki is jelentettek ezt, valamint hogy csak annyi a celjuk, hogy kitoljak a warez verzio megjeleneset
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

....rohadt starforce