TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
fasznak kellett bemásolni újra...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Breki33
nah újra van torrent

klikk
toMpEr
cds verzio nincs, csak dvd-s

toMpEr
az toca race driver 1...

DVDs!
Én mondjuk nem is tudtam, hogy cd-s is van belõle!

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Solid Snake
Thx.az infokat
SarkanyfuaRUSH
azt sajnos nem tudom...
SarkanyfuaRUSH
A http://wandoo.try.hu/-n fent van van a DEVIANCE DVD iso...
Breki33
THX tehát DVD-es megy

kérdés megy e valakinek a CD-el
SarkanyfuaRUSH
Azoknak, akik kérdezték:

Nekem a DEVIANCE féle full DVD iso van meg, és ez mûködik az 5037-es hozzászólásban tárgyalt, mini-image-el. A mini-imaget a gamecopyworld-rõl szedtem le.
karikusz
dc-n megvan sok embernek a full Alcohol.

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Solid Snake
karikusz
ha nem akkor esetleg hülyének néznek...de nem érdekel...hátha valaki segít.)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Nah írtam arra a fórumra, hogy melyik verzióhoz jó a cuccos. Fordítógéppel csináltam, remélem értelmesen fogalmazott..)))))

Solid Snake
Márcsak olyan ember kéne aki próbálta dvd-s verzsönnel hogy mükzik-e??
Solid Snake
Ha vkinek szintén nincs torrent bátran szedje innen :http://spacetarget.com/games/pc_toca_race_driver_2.shtml itt a mini image meg ami kellhet
Breki33
Ja pedig csak annyit kellene beírniuk milyen verzióval megy nekik

jó reggelt O
karikusz
hát elhalasztom...csak jól kiaszontam, így reggel.:)

karikusz
én most láttam egy 4,3 GB-os iso-t is fent. Tehát elvesztettem a fonalat elég gyorsan.:)

Breki33
van torrent hozzá

de miaza terelgetem?
Breki33
a 2.-at innen

játékból meg énis azt kérdem melyik

Toca race driver full 2 cd's
TOCA RACE DRIVER REAL PROPER-DEViANCE 1352 Mb

vagy a DVD-s

melyikhez jó a crack?
karikusz
én is ezen tanakodtam a dc-n..))...de megláttam hogy DSL-eseknek van meg, meghogy nincs slotyijuk, így terelgetem egy darabig még..)

Breki33
szóval a DVD-s vagy a CD-s verzióhoz jó?

melyiket szedjem
ha már szereztem nektek mûködõ cracket válaszra méltathatnátok
karikusz
:)

grebber
Az az értelme hogy igy megy a game!!!!

Next PC upgrade: 2022

Jah még valami
Mi értelme van ennek?
2°) Húzd ki a & DVD meghajtókat, elég, ha nem kapnak tápot
mikor ez ide van betöltve: 3°) Indítsd a géped, töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL VIRTUÁLIS MEGHAJTÓJÁBA és telepítsd fel a Játékot!
és a mini image meg ide: 5) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba
VÁlaszt PLZ Elõre kössz!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Elõre kössz!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

És utána visza fogom tudni csinálni?

IMYke2.0.0.0
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy honnan tudom leszedni a mûködõ nagy ISO fájlt és a mini image-t?

Köszi!

======= T = O = C = A = RD 2 ======
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
===================================

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amse
Már szóltam a felirad levételével kapcsolatban.

SarkanyfuaRUSH
Én is MEGERÕSÍTEM! Az SFCLEAN-nel következetesen MEGY! Lassan le lehet venni a banner alatti feliratot :)))
ÉS megy a multi is !!!!!

Gond nélkül fel lehet rá tenni az 1.2 patchet!

Nekem Daemon 3.47-el megy!

Breki33
A 2CD-s akkor jó a crack-hez?
Breki33
Toca Race Driver 2 With Working Crack

leszedték

megvan még valakinek a torrent?
Breki33
jöhet :-)
karikusz
jah azt hittem, hogy az Alcoholt...

Breki33
ja én lõttem P
karikusz
www.yahoo.com

[HUN]FaTaL
hi. honnan lehet leszedni a mini imagehez való verziót?

http://goo.gl/gd6Zi5

karikusz
Elméletileg:

Starforce uninstaller

IMYke2.0.0.0
Na ne hülyéskedj? Mi kell még? Minden adott, eléd van rakva - sültgalamb-effektus...

Breki33
hu remélem tudom használni P
IMYke2.0.0.0
Ajánlott: Alcohol 120% 1.9.2.1705 Multi

Breki33
köszi szépen

gyors munka

akkor meg kell még keresni ezt a starfore eltávolítótt meg kell egy Alcohol úabb (DAemon nem jó?)
IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik kicsit bénáznak:

CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR

IMYke2.0.0.0
FORDÍTÁS - értelemszerûen kiegészítésekkel - : .:i2k:.

Toca vagy DTM Race Driver2 Mini image

Ez a fájl rendesen mûködik, és egyszerûbb, mint a LAN-os módszer, fõkétn, ha nem akarunk 2 számítógépet használni vagy csak 1 gépünk van.
A Gamecopyworld-ön csak az USA és Lengyel verziókhoz van jó serial kód, tehát nekünk egy új kell, íme:
http://www.jeuxvideo.com/forums/1-8599-2775723-1-0-1-0-0.htm

A megszerzett serial kódhoz a következõ programok és módszer szükséges:

Elsõként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve, használd a STARFORCE eltávolító eszközt!

2°) Húzd ki a & DVD meghajtókat, elég, ha nem kapnak tápot

3°) Indítsd a géped, töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virutális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!

4°) Töltsd be a mini-image fájlt, indítsd a játékot & restart a staforce driverek telepítéséhez.

5) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, indítsd el a Játékot & utána megkapod a
STARFORCE hibaüzenetét, hogy tedd be a megfelelõ lemezt a meghajtóba!

6) A Játék ennek ellenére le fog indulni és elõkészíti a 3D-s megjelenítést

PROBLÉMÁK:
6#) ha azt az üzenetet kapod, hogy tedd be a CD-t, akkor az US mini image van meg, miközben a full DVD európai.
Cseréld ki a mini imaget a fullra a virtuális meghajtóban és akkor a 3D elõkészítés megkezdõdik.

7°) mentsd el a beállításokat és lépj ki

8) indítsd el a játékot és játssz!

PROBLÉMÁK
8#) amennyiben az US mini image van meg az EU-s full DVD-hez akkor a játék indításakor - minden alkalommal - elõbb a mini

imaget töltsd be, elindul a Játék, majd töltsd be a helyére a full DVD anyagát a hibaüzenet megjelenésekor, hogy megtalálja a hiányzó könyvtárokat és fájlokat.

Remélem, segítettem.

karikusz
Úgy látom, hogyha lesz hely ahonnan le lehet tölteni, akkor holnaptól mindenki ezt fogja nyomatni..))))

Duddits
Jaja. Melyik verziót? Vagy honnét? Mert akkor én is leszedem.