TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

????
és honnan kapok starforce cleaner-t
Alexease
RD2.EXE es ENTER 😊))))
Arra jönne rá már valaki, hogy 1 gépen, hogy lehet elindítani ... 😞

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

bazza
A lényeg az, hogy amikor nem indul el, akkor lefuttatjuk a starforce cleanert, ami eltávolítja a védelmi meghajtókat...Ez után újra feltesszük a védelmi meghajtókat, és el fog indulni!

Mi értelme ennek? Próbálkozásaim során azt tapasztaltam, hogy elsõre még be lehet csapni a védelmet, de már másodjára nem! Ezért ha újratelepíted a védelmet, akkor megint be tudod csapni!

Ez mégis csak jobb a teljes bizonytalanságnál: elindul-e vagy sem...

Én háromszor egymásután próbáltam ki, és mind a három alkalommal mûködött!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

na írddd!!!
bazza
Találtam megoldást a 2 gépes módszerre! Most már 100%, hogy elindul akkor, amikor akarom!

bazza
NA most meg nem akar elindulni...kis geci

Amse
Retry from championship?Asszem, de kettõ közül lehet választani.Aztán, hy újra elindítos akkor onnan folytatod.De aszzem, ha a másikat választod akkor azt is ki leht választani a legközelebbi indulásnál, hogy hol folytasd.Szóval ha elrontottad az utóbbi két versenyt akkor lenyomhatod onnan is újra.

bazza
jó de hogyan? egy verseny után kiléphetek?(mire, mikor katt?)

Amse
Carrierben nem lehet nehézséget állítani.Viszont nem kell végigtolni 1bõl a bajnokságot.Kiléphetsz közben.

bazza
Szeretnék kérdezni valamit, a játékkal kapcsolatban!
Most kezdtem el a "Carrier" módot, és szeretném tudni, hogyha elindulok egy bajnokságban, azt szünet nélkül végig kell tolnom? Mert nyertem egy versenyt, utána röktön jött a következõ...Én meg ijedtemben feladtam a versenyt!😊 Szóval lehet szüneteltetni egy bajnokságot?

És hol lehet beállítani a játék nehézségét? Vagy csak Free Race-ben lehet?

mohus
konzolon...hajaj...igazi szemétbánya gyûlt össze az évek alatt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Alexease
Persze, PC-re😉 De gondolom konzolon is van jobb rosszabb? 😊) A PC-t meg a konzolt ne hasonlitsuk, mert ertelmetlen😛PPPPPPPP
Amse

bazza
Megvan mi volt a probléma!
Nem csináltam egy hálózati meghajtót, hanem csak hálózat/Teljes hálózat/....

Ezért nem indult. De most már simán fut! Király!

mohus
szted....és egyetértek, mert sztem is...PC-re persze

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

azzal probalkozz hogy kiveszed az imaget aztan ujra berakod, mennie kell, en is sokat szarakodtam vele ha vegkepp nem megy rakd ujra!! kiszamithatatlan, nem lehet megmondani hogy mikor miert nem indul el es maskor meg miert indul! ne add fel, en sem adtam...

Az életben vannak fontosabb dolgok a pénznél, de azokhoz a fontosabb dolgokhoz pénz kell...

Amse
Jah, figyelni kell hogy milyen kanyarok jönnek.Az nem árt.És még kis kanyarnál is érdemes elvenni a gázból mert elég sz*arul mondja a kanyarokat és volt amikor meglepõdtem😄

Jacek
erdekes lenne siman lehet nyerni, csak nem kell paraszt modjara a gazon allni😊)

Amse
Jah.

Alexease
"...de sztem azért "annyira" nem jó...😊" - Ebben a kategoriaban (autos, arkados, "mindenkinek" jatek) eddig ez a legjobb.
mohus
hát ez már nagy fejlõdés PC-s körökben...

de sztem azért "annyira" nem jó...😊 megvenni viszont érdemes

Amse
Lehet jelentkezni.Tottinál.Msn:[email protected]

bodesz
télleg mivan a netes bajnoksággal?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Amse
Igen vannak ilyenek.Amikor a free race-t csináltam és 1 körös versenyen 21. helyrõl indulok akkor elég nehéz elõrefurakodni.De az elsõ kanyar után mindíg 7. voltam 😄.

bodesz
nekem csak mondja és nem igazán figyelem a cmr4 be se mit mond 😄 mind1 ford mustang 2000 chellenge elég nehéz mert 16 helyrõl feljönni az 1. re töréssel tudok 😞

Amse
Hát ott az a jó, hogy mondja milyen kanyar jön.Nem tom, hogy de sikerült 2x megcsinálni, de szenvedtem eleget.

bodesz
a rally részt szinte lehetetlen camerahack nélkül megcsinálni mert nemlátni az utat 😞

bodesz
IGEN!nem olvastad a topic alcimét 😄
NINCS WAREZ, NINCS CRACK!!!! VEDD MEG!!

ez a leg1szerübb nekemse ment így elolvastam ezt 😄 és emgvettem

bazza
kábel kihúzva, másik gépen van a kép, innen bemuntoltam a másik géprõl, felraktam, nem crackeltem, kéri a cdkulcsot, megadom, kiírja hogy ellenõriz, nem jó neki, rákattintok a kilépésre, újra elindítom, és voálá, NEM MEGY! (megint bejön a másolásvédelmi ablak...)

Kihagytam vmit?

GvD
Nekünk megy 😛...nem tudom hogy hogy tudnék ebben segíteni, de nekünk se mindíg indul le, viszont ha elindul, akkor még netre is ki tudunk menni...viszont annyira jó a game, hogy fontolgatom hogy életemben elõször erre a gaméra kiadok pénzt!!!
bazza
Tudom, hogy nem szeretitek a témát, de én nem vettem meg, hanem kipróbáltam a 2 gépes módszert...
Hát hiába adom meg a cd kulcsot rendesen, nem fogadja el!
Segítene nekem valaki?

bodesz
én végre szereztem egy jó autós játékot ami nem 100% rally és jó is.ja és még call of duty zok mellette így pont jó nekem 😊

Amse
Hát én momentán nem játszom semmivel.😄

serious
Pedig az elején kurvára bejött de most inkább dúmozok vagy tífezek.

Amse
Hát ja...Meglehet unni.Én se játszom vele mostanság.Végigvittem teljesen.Majd multizok ha lesz kedvem, de mostanába ahoz sincs.

serious
Ezzel most én is igy vagyok. Mostanába nincs kedvem vele jáccani de lehet hogy késõbb lesz.

Amse

Zetorg
ne rohogjé gecci! 😛
arra is gondoltam, hogy el kéne adni, de akkor meg az lesz a baj, hogyha játszani akarok vele késõbb akkor meg nem tudok.

Amse
😄

Zetorg
😞((
tudtam, hogy ez lesz mielõtt megvettem!legalább 1x végig kéne nyomni, de mindig fölidegesít!! 😊

Amse
😄Van aki meg most veszi meg.😄

Zetorg
pörög a topik geciek!!!! 😄D

én meg már nem is jáccok a gémmel. 😞

Amse

bodesz
na sikerült beállítani a hangot csak 2 katt volt az egész 😄 mind1 télleg eddig nagyon nagy pangás volt itt a topicba 😄

mukika
Kicsit off, de talán többeknek megvan a kapcsolat: hogyan tudom a VirtualPC-vel a virtuális gépem egyik meghajtóját megosztani?

fun is fun and done is done

Amse
Jaja.Nagyon Pangott a topic az elmúlt pár napban.

mukika
végre egy kis topicpörgés.... 😛