7285
-
#5355 Sorry, de ezt apám haverja mondta aki nagyon jártas a számítástechnikába!! De hát ti tudjátok. -
#5354 nem -
#5353 ez nem elég ha csak letiltom az eszközkezelőben a cd meghajtókat? mert én igy probáltam és nem indul el -
#5352 bittorent protokolbol adodoan ez lehetetlen, mivel minden leszedett 512k-t crccsekkel es ha esetleg hibas leszedi ujra. -
ToMy_ #5351 bazzeg, az ilyenek fogjak alkotni az aktiv dolgozo reteget, ha en mar nyugdijas leszek...
kicsit kezdek felni... -
#5350 Az iso nagyon gyakran megsérül, ha több szálon szedik. Haverom nagyon sok dvd-vel, én meg vagy 2 játékkal befürödtem...:( -
#5349 Még nem.
Valaki, akinek gyors a feltöltési sebessége feltöltené ftp-re?
karikusz.tx.hu
anonimusként fel tud jönni.
köszi sokunk nevében is -
#5348 jaja meg radall egy kemmuhold es kibombaznak napalm-al -
#5347 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5346 Na ma este én is leszedtem másodszor. Régebben egy csomó ideig tartogattam erre meg nemhogy megcsinálják?! :-) Amúgy azt mondtam már hogyha online vagytok a neten (csatlakozva vagytok játék közben a nethez) akkor egy FBI kémprogram elindúl és leszed egy csomó adatot a gépedről (vagy hogy is van ez)!! A Hitman 3 is ilyen! És én sajnos azt úgy játszottam. De szerencsére még nem csináltak semmit az ügyben. Csak azért mondom hogy szerintem offline játszatok vele! -
#5345 miniimg-hez elvileg csak csinalni kell alcohol-al egy imaget aztan mindent kipakolni belole egy iso-editor-al -
#5344 Bocs!Én nem agresszív megnyilvánulásnak szántam, csak nem érettem a "bedőltem" kifejezésed, ezért kérdeztem.Nekem eredeti a játék és nem volt dolgom még a mini image-el ezért nem tudok segíteni, de ha tudnék akkor azt tenném.Peace! -
Szabyka #5343 Nem! -
zoszt #5342 Két merevlemez van nálam is. Én Daemon 3.47-tel töltöm be a mini-image fájlt, ha ez segít. Sokat nem értek a dolgokhoz. -
#5341 Két vincseszter a gépben nem zavarhat be? Esetleg mobilrack? -
#5340 Nem hiszem, csak annyit mondtam, hogy nekem nem megy. Mindenki ennyire agresszív itt? Inkább segítőkész lenne. Mindent a leírás szerint csináltam és nem indul. Ennyi. -
ddd #5339 és feltöltötte? -
#5338 ezt nem tudom honnan veszed -
#5337 Godoltam, hogy nála hibázik valami, csak ő azt gondolja, hogy mindenki más kamuzik. -
#5336 nem...csak szerintem ő is torrenttel szedte és hibás volt a letöltött fájl. Ezért nem annyira közkedvelt a torrent, mert nagyon sokszor hibázik, mert több szálról szed. Sajna a több szálú dc kliensek is hibáznak, de már kezdik ezt kiküszöbölni.
Ezért kértem meg Tomper-t hogy töltse fel egy ftp-re és akkor mindenki simán le tudja szedni hiba nélkül. -
zoszt #5335 Gondolod, hogy viccből írnak ennyien?
Nekem is megy a játék az #5285-ös leírás alapján a "régen" letöltött iso + 1.2-es patch + mini image. ( Amit nem mellesleg nagyon szépen köszönök, minden kedves közreműködőnek!) Szarforsz meg van először a gépen, úgyhogy az eltávolítót nem kellett használnom.
-
#5334 Mi az, hogy bedőltél?Elég sok megerősítés volt arról, hogy megy a game a mini image-el.Vagy szeinted mindenki hazudik? -
#5333 Bedőltem, mind1, még egyszer nem fordul elő. -
#5332 Feltelepítettem. Disc read error-al elszáll. pedig a leírás szerint csináltam mindent. Ennyi, kész. :( -
Torry #5331 http://bithumen.tx.hu/
Ha nem ismered a TORRENT-t akkor olvasd el az oldalon a GYIK-ot! -
#5330 honnan szeded? -
#5329 na megkaptad a privit? -
#5328 kicsit kanik a betűk..)) -
Torry #5327 Vááá de várom már hogy lejöjjön. -
#5326 -
#5325 :DDDDD én is rájöttem hogy kácc! -
#5324 =oD Régen nekem is tetszett a fekete háttéren piros betűk de rájöttem, hogy qrvára nem olvasható.Azóta csak halvány, világos háttér és fekete betűk. -
#5323 nem lehetne kisebb és a háttérbe jobban beleolvadó betükkel? P -
#5322 mivel beindult a topik készítettem egy igen kezdetleges leírást a játékról! Hogy a kételkedőket meggyözzem...
Nem nevetni! Életem első cikke! :D -
#5321 És azzal a leírással nekem tökéletesen működik.
A CD/DVD-meghajtók kiiktatásához elég, ha kihúzod a tápkábelt az eszközökből.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#5320 #5285 -ben van egy teljes leiras -
#5319 ToCa Racedriver2 Mini Image & Starfoce Cleaner http://bithumen.tx.hu/viewnfo.php?id=389 --magyar leírás -
#5318 most ment mégegyszer..nálam egész nap szarakodott az sg, lehet hogy azért.:( -
#5317 :(( -
#5316 nem kaptam meg...