TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Ha kell nekem van saját HUB-om, és valahol megvan az 1 rész is...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
A segítés nem egyenlõ az okítással...(lásd elsõ hozzáröffenéseim)...a többi csak utána ment...Pl a te "érdekes" hozzászólásodra

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

alexstefi
Megtaláltam, de hátha feltûnik valami ingyenes lehetõség is ... 😊

Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)

mukika
itt rajta van az elsõ rész.

mukika
http://7-vip.uw.hu/ elõzö hozzászólásomban is benne volt. "pl.".. 😄

alexstefi
Hát meglehet ... de most perpill nincs 10 rongyom a 2-re ... no meg DVD olvasóm sincs ... tehát szopás az élet ... megvárom a krekket ha lesz addig meg kipróbálom az 1-et ... bár aligha van már fenn bárhol is ... azért köccce!

Aki tudja továbbra is mondhatja a jó címet ... 😊

mukika
Dc++, vagy egy csomó warezoldal pl. . de sztem az 1. nem ér meg pénzkidobást. még párszáz forintot sem. nagyun gyengusz. még jó, hogy a 2 sokkal jobb lett.

alexstefi
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy le lehet e még valahonnan tölteni a Race Driver elsõ részét? Amíg várok a második törésére kipróbálnám milyen volt az 1 ... annak idején nem játszottam vele .. köcce elõre is ...

Istencsászár
driverekkel borbálkozz tutivalami videókártya bibi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Bullet
Megvettem. Remek... lenne, de bibis valami. A kocsik és egyes pályaelemek mindig láthatók. Érsd: láthatók a házak mögött, dombok másik oldalán. Hol a hiba? GF Ti4200, 56.72 driver, DX9.0b und WinXP.
"Akinek tiptyi van, az a tiptyit adja elõ"-Hofi

mukika
karikusz nem kell itt okítani a népet htx. csak azért ne gyere ide.... fõképp ha nem is játszol.

3P
Olvass vissza!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Istencsászár
IGEN MEGY NETEN RENDESENOTTVAN HOGY ONLINE FELMÉSZ CSINÁLSU ACCOUNTOT AZT GO

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok' az a kérdésem hogy a 2 gépes módszerrael lehet e neetn nyomni, s ha igen akkor hogy vagy hol?
Azt senki nem vitatja, hogy le7 egy gépen hálót csinálni.
Csak azt, hogy a játék müxik-e ugy!

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

karikusz
Én nem azt hurrogtam le hogy hogy lehet, hogy nem lehet a gamét beindítani, hanem azt hogy lehet-e hálót csinálni egy gépen...mert lehet...

3P
Én olvasom a forumot, csak pont ez nem tetszik, hogy bejöttél a forumba, s próba nélkül hurrogsz le olyanokat, akik valóban kipróbálták...

karikusz
Hát igen...olvasni kellene egy picit....ugyanis ha "visszolvasgattál volna" akkor tudnád hogy eszem ágában se volt feltenni a játékot, mert a demója se tetszett...

3P
Nem mindenkinél mûködik a Virtual PC-s, illetve a saját gépen történõ megosztásos módszer, ha visszolvasgattál volna ezt látnád is, de mindegy, én már senkit nem akarok itt "megtéíteni"...
Van akinél még a valódi 2 gépes módszer sem megy, így ne irkálj olyanokat, hogy nem, kell 2 gép! Ez a védelem eléggé érdekes reagál a különbözõ konfigoknál, te örülj, hogy nálad megy simán egy gépen is!
Én inkább azt mondanám, hogy elõször próbálja meg a megosztásos módszert, ha ez nem vezet eredményre, akkor jöhet a virtual PC-s trükk, ha az sem, és van rá mód, akkor jöhet a 2 gépes. S ha az sem, de játszani akar, akkor már csak a vásárlás segít. Mindegyik módszer többszörösen és alaposan ki volt itt vesézve, csak olvasni kellene egy picit...

karikusz
Hányszor kell leírni hogy nem kell 2 gép ????

MERT NINCS WAREZ, NINCS CRACK ! 😞
Meg kell venni vagy 2 géppel kipróbálni !

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

arty
mert nem olvastál vissza ...

Forza.

toMpEr
Neked se tul egyszeru, attol meg hogy megtudod nem fog ugy menni.

Istencsászár
jaja😄 Megtudod nem pedig megcsináltad😊....

csak az a tuti amit már kipróbáltál!

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

karikusz
de nehéz a felfogásotok....egy gépen is megtudod úgy csinálni mintha hálózat lenne két géppel...

Istencsászár
Igen és megy ugyan ugy mintha eredetid lenne csakhát 2 gép kell de akinek van 2 gépek 100°%-osan tud jáccani vele

Oksa!!!

Magyarul 2 gépen ?

karikusz

toMpEr
Sokan kiprobaltak es mukodik, de csak halozaton keresztul.

Kiprobalod, hogy mûködik-e a módszer ?

karikusz
"Egy megosztott mappát"

Istencsászár
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ😄DDDDDD

toMpEr
Megtudod csinalni, de nem fog mukodni a jatek

Miért ne lehetne hálózati meghajtót csatlakoztatni csak egy géppel? Simán megosztom a könyvtárat, és bemappolom mondjuk az X: meghajtónak, és kész. Elvileg így is kéne mennie, nem? Bár nem próbáltam

steam, origin: ACE_hun

Alexease
Ezt: "," ismered?? 😊))
Istencsászár
gyerekek a 2 gépesnek 1etlen trükkje van ami idáig megcsináltak mind szép és jó de 1. elindul és utánnan csak néha hajlandó elindulni és ki jött rá a megoldásra ha nem én egyszerû minden inditás után a cdn lávõ toca race driver fõkönyvtárba lévõ filokat be kell másolni a fellinstallált mappába felüliratni azt a pár fájlt és láss csodát igy mindig elfog indulni akárhányszor és nemfog pampogni a másolásvédõ rendszer😄

Na ja ... gondolkodj!!!!!!

toMpEr
A halozati meghajtot anelkul eleg bajosan csatlakoztatsz

karikusz
Tudsz te olvasni?????????

Hol van oda írva hogy kell még egy gép neked????

3P
Sajnos így van...

Bercy
en mar probaltam ezt a megoldast regebben es nalam nem mukodott...
lehet h vkinel bevalt, de tuti megoldas nem letezik a jatek futtatasara...illetve de: meg kell venni
FRenkie
akarommondani:
Ez tuti müxik, bár én nem próbáltam

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
<i>"Ez tuti müxik, bár én nem próbáltam..."</i> ...hm

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Most ez megint a 2 gépes megoldás nem ?

karikusz
Gyere inkább gyorsulni az LFS-sel...kicsit levezetem az egész napi melóm...

karikusz
senki nem mondta, hogy újat mondok

Csak a harmadik lehetõség érdekelt!

mukika
ez is volt már.

karikusz
Ez tuti müxik, bár én nem próbáltam, mert a demó nem tetszett, így ezt sem tettem magamévá....inkább LFS