7285
-
#5555 Nem is tudtam, hogy fent van a lapomon a Patch.:) -
#5554 Ezt rögtön kiküszöbölheted, ha használod a korábban már kismilliószor belinkelt MINI IMAGE mellett lévő starForce 3 uninstallert...
Egyébként, én nem tudtam a GTR-demo ilyetén munkájáról, de kipróbáltam.
S amikor megszereztem a TOCA RD2-öt, akkor lelkiismeretesen - és tudatlanul - lefuttattam a SF uninstallert és feltettem a TOCA-t.
Ergo, engem nem érint a GTR-mizéria :))
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5553 Na nem szidni engem megint. :-)
http://www.playware.hu/index.php?page=hir&id=1979 -
Ati126 #5552 Na ne mond.Nem is gondoltam hogy olyan óriási dolgot kértem.Azt hittem ti már profik vagytok ebben és mindent fejből nyomtok és akkor nekem nem kellene fél napot keresnem hozzá a cuccokat.Bocsánatot kérek hogy a MINI-IMAGE helyett cracket írtam.Hogy is lehettem ekkora barom de talán nem dől össze a világ ha igen akkor meg ez van.Kösz a fárasztó segítséget. -
#5551 Hivatalos oldalon pl.De hogy karikusznak is jó legyen.
Itt -
#5550 www.yahoo.com csodákra képes.:) -
Ati126 #5549 OK és az 1.2 pechet hol lehet beszerezni mert én tudom béna vagyok de akkor sem találom. -
#5548 Nem fagyásra gondoltam, hanem arra hogy elveszlik a mentés. De akkor ezek szerint rosszul emléxem.:)) -
Matheus #5547 -
#5546 Erről nem is beszélve :))
Matheus #5545 nem krekk kell, hanem MINI-IMAGE .... :P -
#5544 Tessék már használni a képernyő jobb oldalán lévő gördfítő sávot!
Csússz lejjebb az oldalon és olvasgass, mondjuk 10.17-i hozzászólásoktól!
#5543 Én nem tapasztaltam fagyást a Játéknál.
1.2-esre fel van javítva - a korábbi módszerrel - simán rötyög ezen a vason: AMD 1700+ / 512 DDR / ATI Radeon 9500 Pro 128MB / WinXP Eng SP1, DX 9.0c.
Ati126 #5542 Hol találok a gaméhoz MI.CLONE hoz no dvd-t meg ami kell hozzá?? -
#5541 Hülyeségeket ne írogassál.! -
#5540 hhmm?..akkor ki kell szedni a mentést? vagy mi a szösz? -
#5539 Ezt most nem értem.Megmagyarázod? -
#5538 hagyd már ezt az FBIos baromságot. -
#5537 köszi. -
#5536 Két példányban?
#5535 A GTR demóját próbáltátok? Mert ha igen akkor becumiztátok!
Ez igazi vagy csak a játékbeli kocsi? -
#5534 Srácok...valami volt a játék mentéseivel, hogy elszállnak vagy mi ha mégegyszer elindítom a játékot. Jól emléxem valami ilyesmire? -
#5533 Írtam privátot -
#5532 Most mondjuk van eg yjó hátterem..))...egy gtr verdacs A hét képe -
#5531 vissza tudnád estefele lőni az ftp-t?:( -
#5530 megvan:1152x864, 1024x768, 800x600, 640x480-ben -
#5529 de már senkinek nincs ilyen felbontása..nem? -
#5528 FTP vel mi történt hogy nem megy? lőjétek vissza plz:( -
Caponee #5527 Köszi. -
#5526 "GameData\frontend\Mods.ini -ben ird a CareerLapMultiply-t ird at mondjuk 3-ra igy mindenhol 3x annyi kort kell majd menni, mint alapbol (tehat pl 2 helyett 6) en igy tolom, szerintem jobb, bar nehol mar soknak erzem"
idézet:Tomper #5431-es üzenetéből. -
Caponee #5525 Valaki irta már hogyan kell a körök számát átirni ha kevés a 2.Itt meresztem a szemem és nem találom a hozzászólást.Ha nem gond akkor segitsetek pls. -
#5524 Amúgy ha kormánnyal játszotok és jól értetek a váltáshoz akkor lelehet hagyni egyenesben is az ellenfelet. olyan 45% körül a story módban még ott lehet hagyni őket sárga motorral is de olyan 50% körül már nem annyira.
Az a technikája hogy kikell huzatni a maxot a kocsiból és akkor váltani. De még az előtt mielőtt elkezdene kattogni. -
#5523 Még mindig dolgozom a megoldásán!
Bár ma nem, mert vissza kellett dugnom a CD-írót is és a DVD-írót is a gépre - de ma még úgyis játszom :)
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
rayman2003 #5522 IMYke2000
Magyarostást lehlehet már szedni oldaLADRÓL?
mert én nem talállom csak TOCA 2 van. -
#5521 ha rákattansz akkor 800x600 de megvan 1152x864 esben is. =o) -
#5520 De mire háttér?...picurka lett a mérete.:) -
Skyline #5519 Nahja kifejezetten mókás amikor az evo7-essel gyakorlatilag 1es 2es és néha 3as a max fokozat mert hulladék az autó úttartása (mitől??) amikor meg lelépsz a gázról az autó megáll mintha fékeznél..:)
Alapjárat fogalma is távol állt a készítőktől berakod a kocsit egyesbe és áll mintha üresben lenne:)
A szélárnyék is mintha eltünt volna hiába megyek a gép mögött uyanúgy gyorsul az autóm és egyenesbe szinte lehetetlen utolérni őket...
50%-nál járok volt már olyan pálya is ahol gyakorlatilag úgy lehetett nyerni hogy kanyarokban mindig nagysebességgel becsapódva oldallal valakit kilökve vettem a kanyart hogy 1 helyezéssel előrébb jussak és így kanyaronként 1-1 ellent lehagyva győzzek...Pördülés esetén egyből restart...Karambol esetén szintén...Az ellenfél gépe hiába sérül ugyanúgy lealáz...Az egyik feladat az volt hogy két embert kell legyőznöm 5 versenyben összesítettben...Utolsó versenyen vezettem vagy 20 ponttal tökmind1 hanyadik lettem volna namondom poénból nekimegyek az egyik nagyellenfélnek szemből...kb 250-el frontápuszit nyomtam vele én ripityára törtem az meg horpadással ment tovább:)
Szal vannak azé érdekességek sajna....Ha ezek nemlennének és nemlenne ilyen beállított helyzet (aminek meg annyira sok értelme nincs mert gyakorlatilag csak versenyzünk és általában videóükban történik vmi) akkor azért bő 10%-al többet kaphatna a játék az értékelésekben....
-
Skyline #5518 A rally módot szóra se méltatnám az egy kabaré ha ilyen lenne egy wrc senkisem rallyzna...Olyan az autó mintha a padlóhoz lenne rögzítve és mondjuk 30 nm-es nyomatéka lenne....Hármasban gyakorlatilag nem megy ha 2-esbe nem pörgetjük agyon ritkaidiótán csúszik,és ha ugrat akkor pedig a gravitáció megszünik és repülünk...Azért ha már arcade játékról van szó szimus körítéssel és codemastersék művelték a cuccot egy colin szintü játékmenetet elvártam volna (főleg mivel a pályaautózás nem rossz)...
Mindettől eltekintve frankó kis cucc a kamionozás mókás a pályaautók frankók a hátsókerekes dögök pörögnek ahogy kell szal frankó kis arcade élmény a cucc pár idegesítő hibával. -
#5517 Sajnos a Career mod eleg hulladek:(( Pl. az ami atlenditi az arkados resz fele;( Elore beallitott, kihegyezett helyzetek, amit csak rengeteg probalkozas aran lehet megcsinalni. Ami nem lenne rossz, ha az autovezetesemen mulna, de hat nem azon...:))) Ugyanigy az idomero kihagyasa, a korokszama stb. is ezt tamasztja ala.
En probaltam-probaltam, de a rallynal meguntam;)) Az bun rossz:)) De mivel nekem amugy is "csak" autokazni kellett - sokfele jo autoval, latvanyos palyakon - igy maradt az "all in wonder" aztan hajra:)))) -
Skyline #5516 Nekem egész bejövős a cucc csak azért az kissé idegölő hogy gyakorlatilag van olyan pálya sztorimódban ahol 2 ellenfelet le kell győzni ők az 1. helyről indulnak mi a 15.-ről az indulás után irdatlan kanyarjön amiből szinte nem jövünk ki egyben a két ellenség meg mivel legelől van vidáman és épségben elmegy a néptől utolérni meg szinte lehetetlen és vagy 50szer ujra kell indítani a futamot hogy olyan mázlink legyen hogy épségben beforduljunk és a népet is lehaggyuk...Ez azért kissé gyengeelméjü megoldás arról nem is beszélve hogy hamár a 15. helyről feltornázzuk magunkat akkor nehogymár azt mondja valaki hogy az a két baromarcú jobb:) Ha kilökjük őket és monduk visszaesnek a 10. helyre akkor jó ha egy autót meg tudnak előzni 5 kör alatt....
Nemtudom miért nem lehetett egy időmérőt berakni amiben MI határozzuk meg hogy hányadik helyről induljunk....
Arról nem is beszélve hogy míg le kell hagynunk mondjuk 2 kör alatt 15 ellenfelet az MI eléggé bénácska kanyarban nemegyszer úgy kilöktek hogy csak úgy pislogtam...A gép autói mindig jobban gyorsulnak gyakran nemkevés nitrobeütéssel --> Belsőíven előzöm lököm kifelé keresztbeáll énmeg simán kilőnék mellőle de az visszarántja a kocsit és úgy kigyorsít hogy 10 mp-el késöbb már 20-30 méterrel elöttem van...na neeeee:)
A pályát levágni soxor lehet de van hogy a programozók úgy találták hogy túl könnyű helyzetünk lenne ezért a levágásra AKÁRMENNYIVEL megyünk ki az autó érdekes módon megpördül (de mitől? Nehogymár egy kamion 50-nélmegpördüljön a füvön ha ráfut nyíl egyenesen:) )