TOCA Race Driver 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza.
MIÉRT?
Szétvertem a széket mérgemben.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Hó, de gonosz vagyok / voltam!
Bocs.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most jö a karácsony nemsokára, kérjétek ezt a játékot! Megéri! 😊 No persze csak a HL2 után! 😄
Egyébként a másolásvédelemmel már igencsak elszálltak a fejlesztõk: az eredeti Colin 5 nem hajlandó elindulni, ha NERO van telepítve a gépre! (saját tapasztalat)
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Most van mini-image, amivel elvileg a két gépes dolog nélkül is mûködik, de mint láttuk már többeknek nem sikerült.
Egyébként azt írj az infojában, hogy egy a supernova.org-ról származó iso-val mûködött.... esetleg meg tudja valaki nézni, akinek van ilyenhze hozzáférése, hogy az milyen iso?
Lehet, hogy csak azzal tud mûködni ez a mini-image...
bár az nforce-on nincs kint az igaz..
Pedig már én is azt hittem.... kár...
Csak elcsesztem vele megint az alvásom..... bameg...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Francba

Nekem úgy tûnik nem megy.
Nah kiprobalom 😊
Itt irnak róla nforce-n nem tom ott probálták-e már nem tok angolul.
Next PC upgrade: 2022
This is mini image for Toca Race Driver 2.
It works with RACEDRIVER2.iso (DVD) from SuprNova.org (maybe with the others too).
Install Notes.
After you install Toca:RD2 turn off computer and detach optical drives (such as: DVD,CD-ROM,DVD-RW,CD-RW...). Mount image from this archive - RACEDRIVER2.MDS - with Deamon Tools and start game.
Have Fun.
Next PC upgrade: 2022

ezt is kipróbálom.