7285
-
#5515 Ez igy van. Ez egy eleg jol sikerult arkad- vagy autos-jatek. En csak szimekkel foglalkozom, de ezt en is megvettem amikor megjelent. Teljesen jo kikapcsolodasnak, KV mellett elvezetesen el lehet autokazni vele. Persze, vannak kimagasloan rossz reszei (pl. rally), de mivel rengeteg benne a lehetoseg, egyszeruen nem foglalkozom azon reszevel. Egy kis jatek tuninggal (osszes auto az osszes palyan, normalis(abb) belsonezet, FFB allitas, hangok stb.) teljesen hasznalhato.
Ez egy igazi oszver progi, igy elofordulhat, hogy a jonehany totalisan arkadosnak (pl. NFS cuccik) vagy a szimesnek nem tetszik, de ez igy van jol.
Ritkan, de versneyezgettem online is, es ha normalis ProSim-esek jottek ossze, azert eleg jo kemeny de megis laza versenyeket futottunk. Persze, sajnos azert ott is elofordult, hogy neha-neha betevedt egy pelenkas hulyegyerek, akinek fingja nem volt semmirol es
csak rombolt.
Sajnos rengeteg a korlatolt, fogyatekos, kreten kis pocs - es ez sajnos nem csak erre a jatekra igaz, es nem is csak az autosjatekokra;/ -
#5514 Hát a hiba az ön készülékében van.
Elég sok embernek tetszik a játék és még olyan emberek is azt mondták, hogy nem rossz akik csakis simulator játékokkal játszanak.Ez nem simulator, de az arcad játékokkal ellentétbe ez kapott 1 kis fizikát. -
antijedi #5513 jó ez a game..., ekkora szar tényleg ritkán lát az ember...
a realitáshoz az égvilágon semmi köze nincs de még csak távolrol se :((
én nem vagyok valami nagy realsim mániás autoversenyeknél de ez még nekem is sok... :((
és ráadásul mindez egy dvd-n..., még az egy cd-t is sajnáltam volna érte leszedni de egy dvdt egy iylen szinvonalért..., ehh :/// -
#5512 Szerintem nem fog élvezhetően futni(ha fut). -
ddd #5511 negyed ora és ott van
privit olvasd el -
#5510 Csináltam 1 hátteret.
-
#5509 aha, es egy gef2 mx 400 + 1200 es cerka 512 sd-n elindul egyaltalan? ha igen akkor csunaya lesz annyira hogy fel se rakjam?:) kene vmi jo stuff, kezd kihulni a kormanyom -
#5508 De én nem jeges pályán csinálom. Rendes aszfalton.
Azt javaslom mindenkinek, hogy váltóval csinálja és huzza egy kicsit a kocsit! Egyenesbe nekem még a sárga sérült motorral is sikerült utolérnem az előttem lévőt. Autómata váltóval ezt nem bírtam megcsinálni.
Ha megvárjátok a holnapot fenyomom. -
#5507 24 Gb van még,nem állítottam le,és a dakotáról szedtem :ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO -
#5506 valaki feldobná karikuszra a 46-51es rarokat? -
#5505 - hibas az installer vagy a pack
- nincs eleg hely
- leallitottad -
#5504 azt nem tudjátok,hogy miért nem tudom feltelepíteni a játékot?
Végigolvastam atopicot,és a readme-t is,de mindig azt írja a telepítés végén,hogy a telepítés megszakadt.miért?? -
#5503 Én meg pont a jeges pályákat rühellem, ahol csak farolva ér valamit az ember... ott már túlságosan csúszkál a Subaru.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#5502 Na én nekem ehez a játékhoz egész életemben lesz egy történetem:
Tudni illik rajongok a rallyért. A Colin 4-et végigtoltam. Most mikor beülök egy autóba ebben a játékban egyszerűen végigrallizok a pályákon. :-)) Szinte minden kanyart farolva veszek be (ami tudnillik az elején még jó de később nem) főleg az SVT Cobrával. Hát a kamionról nem is bszélve. Alapból csuszkál. -
#5501 bevallom, hogy a célegyenesbe egy kicsit türelmetlen vagyok::))))) -
#5500 Valaki feltöltené a 47-51 közötti rarokat? mert már csak az hiányzik...köszi előre is...köszi... -
#5499 Rendben.
A Játék a gyökerébe teszi a mentéseit! Egyetlen fájlba: SaveData_1_1.rd2
#5498 A főkönyvtárba.(SaveData.rd2) -
#5497 Szerintem maradjon fekete.
-
#5496 Hova teszi a game a mentett állásaimat?? -
#5494 Rózaszín egy kis hupililával keverve. :-) -
#5493 Én meg sejtettem, hogy nem fogsz reagálni a challenge igazi jelentésére.
#5492 Nem. Ezt az alfa csatorna teszi. A játékban nem kék.
De olyan színű lesz, amilyet akartok :))
#5491 Kék betűk lesznek? -
#5490 Azért mert ezekhez az emberekhez nem valami nagy életkor tartozik! Meg hogy serialt kér akkor be kell írni. Írd be!
Nforcon nincs. És? Colin 5-t is kiadták még sincs az Nforcon! Stb. -
#5489 Ez most hogy jön ide? -
#5488 Én meg inkább nem válaszolok!
Közvélemény kutatás! Ki, hány éves?? Válaszoljatok egy külön üziben! -
#5487 nincs ilyen. -
#5486 Nincs normális creck még ehez a gémhez, aminél nem kel lehuzogatni a romokat, +ijesmi? (bots de enyit visszaolvasni n4em tudok:((() -
#5485 mer rendes.. :O) -
#5484 Hát jó lenne, ha visszaolvasnának minimum 1 oldalt, de látod, hogy nem teszik.Én meg inkább válaszolok mint, hogy 5-10 hozzászóláson keresztül csak az legyen hogy faszér net tudsz visszaolnasni, stb... -
#5483 A fórumozó embereknek meg is kéne tanulni visszaolvasni!!! -
#5482 megint rendes vagy... :)
az ilyen embereknek is megkéne tanulni a fórum használatát és akkor nem kérdeznének feleslegesen. mondjuk 1-et kellett volna visszaolvasnia és akkor a válaszokból megtalálta volna hogy ez volt leírva... -
#5481 szép!!! :) -
#5480 Igen létezik.Lvileg kész van, de probléma van vele, "mert csak akkor működik, ha a Profil alatt a nyelvet bármi másra, csak nem angolra állítjuk.
Ebben az esetben azonban a videok és a rádiózás az adott idegennyelv hangján szólalnak meg - azaz, az angol helyett olaszul vagy spanyolul stb..."
IMYke2.0.0.0 dolgozik rajta.Szerintem nemsokéra meg is oldja.
-
#5479 -
#5478 :) -
#5477 ezen az oldalon megtalálod a választ... -
#5476 Sziasztok magyarostás létezik a játékhoz?Ha igen egy cimet is kérnék Köszi!