7285
  • examinee
    Akkor most ez már jáccható verzió lesz és nem kell semmit variálni vele?
  • karikusz
    jah...átszaladtam azon a hozzászóláson..))
  • Amse
    #5423 Djcom tölti neked.
    (Majd aki onnan szedi azért köszönje meg karikusz-nak és Djcom-nak is!)
  • karikusz
    na valaki tölti fel a szerverre, elég szépen 110-120 között szalad, remélem reggelig tőtikézik az illető..:))...holnaptól akkor már nem csak torrenttel tudjátok szedni (aki még nem tette magáévá)..:)
  • toMpEr
    GameData\frontend\Mods.ini -ben ird a CareerLapMultiply-t ird at mondjuk 3-ra igy mindenhol 3x annyi kort kell majd menni, mint alapbol (tehat pl 2 helyett 6) en igy tolom, szerintem jobb, bar nehol mar soknak erzem
  • Breki33
    hát már csináltam pár replayt vele :-)

persze az más játék
  • ChevyG #5429
    Nincs normális creck még ehez a gémhez, aminél nem kel lehuzogatni a romokat, +ijesmi? (bots de enyit visszaolvasni n4em tudok:((()
  • Amse
    Na én próbáltam kihozni valamit a fraps-al és a camhack-el, de nem nagyon lehet jó videót csinálni, mert replay-nél nem működik a camhack, verseny közbe meg elég nehéz azzal a pici zsaggatással vezetni főleg, ha a kamera oldalt is van meg hárta is néz.Szóval nem hiszem, hogy csinálok.
  • IMYke2.0.0.0
    Én billentyűzetről nyomom, és nagyon érződik, hogy kormánnyal 1000x jobb lenne... :=(

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
  • IMYke2.0.0.0
    Nyugi, csak az elején jársz, lesz boxkiállásos verseny is, és nem csak 2-3 körrel...
    Én is csak az elején vagyok (23%), de nem egy versenyt már 15-30x kellett indítanom, mert ugye a cél az első 2-ben ill. 3-ban végzés...

Nekem nagyon bejön.

Érdekes mód, a teljesen lefordított játékot (le van magyarítva 100%-sra) nem indítja el! Amint felülírom az eredeti fájlt a módosított (magyarított) fájllal a Játék angolul indul!

Azért nem adom fel, majd megoldom valahogy, ha már az első részt is lefordítottam anno...

• wizso
    Na végre valahára elindult a játék, hála Imyke segítségének. Viszont így első játszás után kicsit keserű szájízzel hagytam abba, szerintem az előző sokkal hangulatosabb volt,nem a menüben lépkedve kellett mindent csinálni, hanem pl. a verseny előtt a garázsban, stb... Ja és játszottam már egy pár versenyt career módban, itt mindig csak 2 körös versenyek vannak, boxkiállás nélkül? Az előzőben nagyon tetszettek ezek, szintén dobott a hangulaton,változatosabb volt, és itt csak így lebutították? :(
  • Mikiller
    Hi!
    Na én is leszedtem,mert kíváncsi votam erre a mizériára.
    Gondoltam én nem húzogatom le,inkább kipróbálom a letiltásos módszert Bios-ból.Letiltottam az egész IDE2 csatlakozót, de a WinXP még úgyis látta a ROM-okat,ekkor az Eszközkezelőben is letiltottan a Secondary IDE Channel-t, és ezután tűntek el csak a meghajtók a My Computer-ből.
    Most így kipróbáltam és megy, 1.2-es patch-el(hivatalos), multi is megy GameSpy-on keresztül.Hurrrráááá!!!
    THX!!!!
  • djcom
    Tolom fel neketek:)
  • IMYke2.0.0.0
    Viszont saját codec-et használ, tehát tessék vigyázni vele!

• Breki33
    avit csinál

ez beállítástól függ
  • Szabyka
  • karikusz
    A letöltések/programoknál meg megtalálod a progikat hozzá (bár a Fraps az a 2,0-ás elötti)
  • karikusz
    A fraps2 elméletileg egyből le is tömöríti, de ha nem akkor ITT a jobb felső sarokban van egy FAQ gomb, majd a faq menüben van egy videó részleg. Ott mindent tüzetesen leírtam, képekkel együtt..:)
  • Amse
    Az sorozat képeket csinál?És utána azzal össze is tudom rakni videóvá v. ahoz más progi kell?
  • IMYke2.0.0.0
    FRAPS 2.0

• Amse
    Milyen programmal lehetne felvenni a replayeket?Én csinálnék.
  • karikusz
    valaki csinálna egy nyál csurgató videnyót?..DD
  • Amse
    Azt írták többen, hogy megy az 1.2-es patch a tört-el.Gondolom a hivatalos patch.
  • Breki33
    van már olyan patch amit a törtre lehet rakni?
  • Amse
    Szerintem mennie kell.Amíg nem volt patch addig az 1.0át használtam és amikor kijött akkor felraktam.A mentés működött.Ez u.a. a helyzet.Az 1.2 es mentések nem működnek 1.0 alatt.Nekem pl ha berakom a mentésem 1.0 alá akkor annyit lát belőle amennyit az 1.0 alatt játszottam.Ha felrakom a patch-et akkor már látja az egész mentést.
  • IMYke2.0.0.0
    Az 1.2-es patch nem kompatibilis az 1.0-ssal, azaz az 1.0-s mentései nem fognak menni az 1.2-es alatt...

• mukika
    szvsz a patch miatt nem tudod majd használni a mentéseid...
  • Mat
    OKEY megvan megy a gém!! :)))) HURRRRÁÁÁÁ!!! :) Az volt a gond, hogy nem fullba tettem fel!
  • wilky
    ksz imy így már megyen de azt nem tudod menthetőek e a régi(1.0-ás) savek mert akkor azt a pár pályát már két géppel megcsinálom, persze hogyha a patch nem nyírta ki őket végleg
  • Breki33
    ez egy video file

gondolom nem tudja lejátszani

lehet elég kiszedni
  • Mat
    Sziasztok! Nha leszedtem a gémet és indulna is csak kiír egy ilyen hibát: G:\Program Files\Codemasters\Race Driver 2\GameData\Video\Sting.bik Nha szal ez van! De miért enm tudja vki? jha meg még ez is ott van: ERROR 12
  • grebber
    Na kiprobáltam nekem is megy.És megérte leszedni mert jó kis game ez.
  • BaziJoe
    Bocsika Sziasztok!!!!
  • karikusz
    legalább
  • karikusz
    akkor azt kérdezd.
  • BaziJoe
    Ok ezt már olvastam és megy is csak azt hittem,hogy közbe megoldották a lehuzos problémát!
  • Amse
    Én se tudom miért vagyok ilyen rendes.
    (Meg azért köszönhetett is volna.)
  • karikusz
    szerintem, aki lusta visszaolvasni 2 oldalt az nem érdemli meg, hogy segíts neki
  • karikusz
    prdig jobban tennéd!
  • Amse
    Van!
    www.gamecopyworld.com-ról le tudod szedni.Az kell ami a #5379-ban ki van jelölve.
    És a tudnivalók a #5285 hozzászólásban.