TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2db 4980 ? Ügyes vagy! 😄DD

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

grebber
Sajna nincs lóvé ilyenekre.

Next PC upgrade: 2022

DJ Bee18
Nem lehetne valahogy CD-re megcsinálni? Nincs DVD íróm 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

mukika
gyüjtsetek pénzt... 😄

DJ Bee18
Köszi

mukika
DVD-n van, és 9900ft. 😊

DJ Bee18
Sziasztok! Tudja valamelyikõtök, hogy a game mennyibe kerül? Ja és csak DVD-n adták ki?

grebber
Bennem még él egy kis remény a crackre nézve.

Next PC upgrade: 2022

Na kihalt a topic, ha lenne crack hogy pörögne ! 😊

Megvettem!!!
Este kiprobálom megérte e az árát.
Csak jol müködik ez a védelem, ha nem müködne igy akkor talán ezt sem vettem volna meg

Curze
Így már sikerült megcsinálni! 😊)
Köszi szépen!
Már a hajamat téptem....

Amse
Én is szórakoztam vele, aztán asszem az segített, hogy a biilentyû beállításoknál rámész a left-re és nem gombot nyomsz hanem a kormányt tekered balra és akkor már be tudod állítani rendesen.De nem biztos, hogy ez volt.Már nem emlékszem.

Curze
Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom van, hogy megvettem a játékot, van egy Logitech Momo kormányom, de nem tudom használni...
Hiába állítom az otions-ben wheel-re az irányítást, nem történik semmi, nem tudom állítgatni a feljebb lévõ dologkat sem (force feedback, stb) mert azok szürkék maradnak. Játszani pedig csak a gombokkal tudok, akármire állítom... 😞

Korábban más játékokkal nem volt ilyen gond.

Remélem tud valaki megoldást! Köszi!

[HUN]PAStheLoD
#4969 ázé' 😄 de eisen nem olvasta sztem 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Zetorg
19"

mukika
olvasták!!!!! 😛

nem kell mégegyszer htx. 😊

mukika
Én hétvégén "csak" azért raktam fel, mert unakatesómnak meg akartam mutatni a kormányt. D

e én többet játszottam mint õ! 😄DDD

Azóta megint nem tudom abbahagyni..

[HUN]PAStheLoD
#4952 arról ír hogy neki az a 2 game megy úgy , hogy nLite-al tette fel az XPjét (és nem tette fel az SFC-t, egyébként az sfc nem is ilyen célokat szolgál ... szóval nemtudom mi az összefüggés)

másrészt nemtudom a többiek hogy vannak vele , olvasták -e a hozzászólásaimat , abban le van írva hogy lehet jáccani SF3-as gémeket ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mukika
😊

milyen monitor???? 😊

Zetorg
lehet, hogy föl kéne raknom megint :\
ki kéne próbálni az új monitorral 😊

Amse
Nem tom.Lehet =D

mukika
mind1. mi elvileg jeletkeztünk! 😄 nem?!

Amse
Hátöö...
Az!

mukika
:C érdekes....

Amse
Azoldalon az van kiírva ami eddig.
"TOCA RACE DRIVER 2 BAJNOKSÁG IS INDUL!!
JELENTKEZZEN AKINEK MEGVAN(HA VAN OLYAN EGYÁLTALÁN)"
utolsó frissítés:2004.07.21

mukika
a bajnoksággal végül mi lett???? :C

Np

mukika
köszönjük....

mukika
Látom te is elfelejtetted.

Tömör válszom amiben minden benne van: JÓAK! 😊

Eisenhower
hát mondtam hogy nem tom az angolt^.^ azthittem vmi ujdonság van benne elnézést hogy szólni mertem

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

toMpEr
es ez miert jo nekunk?
semmi ujdonsag nincs benne

Ehh ...

Eisenhower
Before any mad flaming gets started , I am writting this post to offer 1 theory on getting SF3 protected games working without unpluging/disabling ide devices.

I made a customized WinXP install with a tool called nlite.( http://nuhi.msfn.org/ ). While removing some usless crap from my install, I disabled SFC (File Protection),its a system file protection service. and anyway I have been able to play these SF3 games with out unpluging or disabling any CDrom on my system. ( I have 2 Burners on my system)
Just by mounting the samall Image in DTools.

Games that have worked fine for me are:-

Chaos League
Beyond Divinity

Both use the small iso trick. Now I think you can disable that service in XP without doing a full install. Could someone test out this and give me some feedback. Because If all I have to do is run a small iso to play a SF3 game that would be great.

To disable it in a already installed win XP, the service should be found in
Settings/control Panel/administrative tools/services.
(Reboot needed)

I hope this post helps people to be able to play these games as it did me. I will get D-Day soon and test that out, and post the results.

If at first you don't succeed,
Come back with a Gun

ezt nforce forumon találtam amennyire tudok angolul a starforce3-at lehet kijátszani vagy ilyesmi de nem bizti angol tudásom hiányos

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Amse
És milyen?Én nem raktam most fel(win reinstall után).

mukika
hétvégen levettem a polcról, és megint nyomom... 😊

elfelejtettem milyen hangulata van valójában.

Amse
Micsodi?

Megy valakinek a 4.8-as catalysttel a game? Mert nekem csak egy fekete képet ad be.

SarkanyfuaRUSH
Ez a régi toca 2 - nek a crackja
Amse
Nem hinném.Eddig volt vagy 10féle crack, de 1ik se mûködött.

sumi
Hali.csak érdeklõdöm.Ez a krekk jó lehet?? .:toca.2.crack-uploaded.by.lammer.rar,majdnem 18 mb

Amse
Jaja 😄

Pörög ám a topic

mohus
üsd, vágd, nem apád😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GvD
Most csak aq hálózatos módszerrel mûködik a game, és aki azt mondja hogy "biztos azért nem törik föl mert szar a game" akkor az szerintem meg se nézte még a gamét! Azonkívül meg annyi fos más gamét feltörnek amikkel sztem soha senki ne fog játszani...legalábbis láttam már olyanokat amikkel nem tudom elképzelni hogy bárki is játszana. Ha van valakinek egy rozzant másik gépe, akkor arról hálón lehet játszani! Ha nem áll rendelkezésére, akkor sajna marad a bolt! Ennyi...amúgy sztem nem fognak ennek a gaménak a feltörésével szórakozni tovább, mert kihívás ide vagy oda nemsokára jönnek az új gamék õsszel és nem is lesz rá idejük...de ne legyen igazam!
Amse
Hát nem sok magyar játszik neten, szóval ha akarsz játszeni akkor elõbb meg kell beszélni v itt vagy msn-en vagy ahol lehet.

12346
az egyik ez, a másik meg az, hogy kb fél percet venne igénybe az, hogy utánanézzenek.

Lenne egy olyan kérdésem, hogyha nem külföldiekkel akarok jáccani (persze neten)akkor hol vagy mikor próbálkozzak?
Amse
De azért mond meg neki, hogy sulikezdédnél szóljon majd mindenkinek.Nehogy a 10 éves kisemberek bejöjjenek ide.😊

Én nem értem meg az embereket! Már amiota megjelent a Toca azóta arról folyik a szovegeles hogy NINCS CRACK. Erre bejonnek az emberkek és kerdezik hogy van-e! 😊 Szal nem tom. Már a 10 éves kishúgom is tudja, hogy a Toca Race Driver hez nincs mûködõ crack. : )
Nagyon heles !!