7285
-
Szabyka #5675 Kicsit olvass vissza ...
Imyke párszor leírta RÉSZLETESEN!
#5605 #5285 .... -
vkhunter #5674 HI!
Mi az a "mini images" file? Nekem megvan a 4.6gb-os mdf file telepitem, patchelem, beirom a kodot es nem fogadja el.:( help... -
#5673 Dehogynem. Pl nálam. -
#5672 Bazz! :-( Nem baj. Akkor újrarakom. De fölrakod? És milyen nyelven kell hogy legyen? -
#5671 Ezen dolgozom még... hogy működjön angol telepítés mellett is, mert én ugye angolul tudok és a játékosok is jobban szeretik, ha nem spanyolul szól egy itiner a fülükre...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#5670 A helyzet az, hogy csak akkor működik, ha nem angol nyelven telepíted a játékot!
#5669 És nem akarod fölrakni? Nekem kellenne. -
#5668 Sehol ill. a gépemen.
#5667 Hol a magyarosítás? -
#5666 Ajánlott olvasmányok: #5605 és #5582
joe69 #5665 me mindig csak a kihuzogatos megoldas letezik ennel a gamnal? -
#5664 A magyarítás kész, megcsináltam gyorsan - grafikai módosítással együtt.
A gondról olvashatsz lejjebb...
#5663 Hi!
Tomy_: Sajnos látszik, nem tom ,hogy miért, mert elvileg nem kéne, ezért le kell tiltani az eszközkezelőben is.Kipróbáltam úgy is, hogy csak a BIOS-ban tiltom le, de úgy nem működött, látszanak a meghajtók a Saját gép alatt. Nekem ezzel a két letiltással megy a játék.Mondjuk az a jó,hogy mind a két ROM-om a Secondary IDE-n van,és egyszerűbb letiltanom, mintha a winyóval lenne párosítva.
-
#5662 Két kérdésem lenne:
1. Visszaolvastam pár hozzászólást és kipróbáltam azt a változatot, hogy az eredeti DVDről telepítem a játékot, nem húztam le a meghajtókat, a mini imageről próbáltam indítani a játékot. De nekem nem működik. :-( Valaki olyan segítségét várom, aki próbálkozott így és ment neki a dolog (ha lehet egy hozzászólásban).
2. Van-e már a játékhoz letölthető magyarosítás, ha igen egy linket kérnék. -
ToMy_ #5661 Ha BIOS-ban letiltottad, akkor már nem kell az XP Vezérlőpultjában is tökölődni, ugyanis ott már nem látszik. -
#5660 akkor már egyszerűbb ha lehúzza.:) -
#5659 Nem muszáj lehúznod, de akkor az újraindítást követően lépj be a BIOS-ba - bootolás alatt DEL gomb megnyomása, akkor amikor a winchestereket mutatja! - és tiltsd le az IDE vezérlőket! Ezután a BIOS-ból való kilépéssel és a beállítások mentésével a gép újraindul és belépsz a Windows XP-be. Ott a Sajátgép / Vezérlőpult - Rendszer - Hardver - Eszközkezelő - tíltsd le a Cd/Dvd meghajtókat! -
#5658 Az Sp2 dok mindent bezavar...én nem is teszem fel...ez olyan mint a dream 2004 egy kalapszar...nem kompatibilis olyan jó dolgokkal mint a 2003 -
#5657 ebben benne vagyok -
#5656 3 napig nem leszek addig jók legyetek!Bye!
És nyomhatnánk majd vmikor 1 multit, ha visszajöttem. -
blazini #5655 Köszi!
-
#5654 biosban nem eleg letiltani, ki kell huzni -
blazini #5653 Hi!
Segítene nekem valaki abban hogy a BIOS-ban hogy kell a meghajtókat leállítani a játékhoz mert a kihúzogatás nekem nem jó mert nehezen férek a házhoz!
Köszi!
-
#5652 persze tied az elsöbbség ;) -
#5651 Nekem sp1em van szóval nem.=o( -
sleve #5650 Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy ha fent van az SP2 akkor fagy (szaggat) a játék?
Valami megoldás?!
köszi :) -
#5649 Le kell húzni a tápot a cd/dvd driveokról mert bezavar.De az #5582-es hozzászólásban minden pontosan le van írva. -
blazini #5648 Ki kell húzni mindet és csak úgy működik? -
#5647 Lehúztad a cd/dvd meghajtókat? -
blazini #5646 Hi!
Leszedtem a ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO,de nem tudom elindítani.
Feltelípem, kéri akulcsot azt beírom...és nem indul.
Valaki segítene nekem azt megköszönném! -
#5645 =o)Köszönjük neked az eddigi közreműködésed! -
#5644 Jó az tényleg hülyeség, de multiba nincs ilyen probléma. -
#5643 na akkor elköszönök a topictol :DDDDD
nem úgy hanem a házigazda jog vissaztér ahhoz aki eredetileg "gyárilag" megérdemli. :) -
#5642 hát az a legundorítobb pedug szerintem az egész játékba...150-nel veszel be vele egy 90°-oskanyart mert amúgy lemaradsz...na menyjenek a faszomba!...a készítőket belezavarnám egy ilyen helyzetbe élőben...lehet hoyg nem élnék túl... -
#5641 Azért ez 1 kicsit túlzás.=o) Jó játék, de nem 1 örök amit minden generáció evolúciós előrelépésnek fog emlegetni. -
#5640 Nekem a demó is nagyon tetszett.A vintage classic-ban a Jaguár késztettett a játék megvételére.És nem bántam meg. -
sada67 #5639 Ja meg még egy hét -
sada67 #5638 Bízom benned és már csütörtök van és eddig én adtam érte 6-ot. Egyébként szerintem megéri, az új 10 és ez egy olyan game amit eredetiben kell játszani és elrakni az utókornak. Kb olyan mint a NFSU1 vagy a toca 1. Tudod kerettel kell a falra kirakni, mint egy csodálatosan szép képet. -
#5637 A demó egy szar volt... -
#5636 ja azt hittem a mostani péntek.