TOCA Race Driver 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sikerült!!!!

Nos, hopgy mások se járhanak rosszul és véletlenül se töröljék le a meglévõ ál-Deviance-os image-üket és rohanjanak letölteni a másik (Clone mittomén mit) verziót:

Elsõként bizonyosodj meg arról, hogy a gépedre nincsenek STARFORCE driverek telepítve!

1) Ha vannak, használd a STARFORCE eltávolító eszközt! Indítsd újra a gépet és egyúttal kapcsold ki.
2) Húzd ki a & DVD meghajtókat, elég, ha nem kapnak tápot - indítsd a géped.
3) Töltsd be a TELJES DVD image-t az ALCOHOL virtális meghajtójába és telepítsd fel a Játékot!
4.´Telepítsd az 1.2-es patchet - másold be a patchet a játék könyvtárába és ott futtasd!
5) Töltsd be a mini-image fájlt, indítsd a játékot. Klikk "Yes" (Igen).re a StarForce 3 driverek telepítésének elfogadásához és a gép újraindításához!
6) Az újraindítás után, miközben a mini image be van töltve a virtuális meghajtóba, (illetve ne is mountold ki a virtuális meghajtóból!) indítsd el a Játékot!
7, Indítás után kapsz egy menü-ablakot, melyben a DVD-ellenõrzés fog lezajlani, az üres, fehér mezõbe írd be a DVD-kódot: CGVVAJ-MTA2JV-87FK2F-MERHJR
8) A Játék ezután lellenõrzi a DVD-t (betöltött mini image segítségével ez áthidalódik) és megjeleníti a beállítási panelt. Hurrá, máris van egy mûködõ Race Driver 2-õd!
9) Állítsd be kedved szerint, majd a frissítési érték mentéséhez kilép a játék.
10) Újabb elindítás után (a mini image persze a meghajtóban!) a játék már csak az ellenõrzéssel foglalkozik és indul a mandula!

MEGJEGYZÉS:
===========
Minden alkalommal, amikor játszani kívánsz a feltelepített RaceDriver 2 esetében a MINI IMAGE betöltve és a CD/DVD-meghajtók kihízva kell legyenek!

Ez a módszer mûködik, tényleg, leellenõriztem.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
ÉRTEM.

Nos, én ma álltam neki, hogy kipróbáljam az általam korábban lefordított módszer szerint a játékot.
Letöltöttem a wanadoo oldalán lévõ imaget, meg is csináltam mindent, és az indításkor bizony fütyül rám!
Nem indul el!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

toMpEr
deviance fele valtozat nemletezik, valaki csak csinalt egy imaget aztan rairta, hogy deviance
szerintem semmiben se jobb,mint a tobbi mukodo verzio, csak ez hivatalos, ha ezt leszeded tuti ugyanazt kapod, mint amit varsz

IMYke2.0.0.0
Ez a verzió miért és miben jobb, mint a Deviance-féle változat?

toMpEr
bithumen-re felraktuk a ToCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO verziot

toMpEr
nincs

Izé most akkor nincsen olyan verzio amelyiknél nem kell kihúzni az IDE kábelt?

Tomper-nek valaki egy ftp-t!

grebber
Persze megtettem de az sem látja azt a mappát érdekes.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Használj Mozillát...! Annak van beépített Letöltésvezérlõje és azzal mûxik rendesen.

A korábban belinkelt MINI IMAGE mellett megjelent eyg csak és kizárólag a Német verzióval mûködõ verzió is, ami az 1.2-es patchre van optimalizálva! [GameCopyWorld-rõl lekapható, annak ajánlott, akinek valóban a német nyelvû TOCA RD2 van meg iso-ban!)

mukika
lépj fel total commanderrel... és lehúzod a mappát

grebber
Wandoo-val mi van?Valaki irta hogy fennt van a DEVIANCE verzsön hondoltam leszedem.Fellépek az oldalra ott jelzi hogy ott van behuzom a flashgetbe és nem tölti.Felteszem a FlashFXP-t az meg nem látja azt a mappát most akkor mi van??

Holnap?

Azaz ma?
Vagy vasárnap?
Már nagyon izgulok a game-re!

mukika
nálam is ez a helyzet! :)

karikusz
Figyi...holnap adok címet, aztán tõlem aki akarja leszedi dc-n, direkt erre elindítok egy HUB-ot T1-em van így elbírok pár emberrel.:)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

IMYke2.0.0.0
Igazad van! Öregem, a legegyszerûbb dolgok nem jutnak az ember eszébe azonnal - s lám, valóban értelmetlen lenne az iso-t kiírni moutoláshoz...

Amse
Akkor jó.=oP

toMpEr
en meg nem is jatszottam vele, szoval nemhiszem, hogy problema lesz :)

Amse
Én valószínûleg ráérek este.Csak már nem vagyok formában.Rég játszottam, de talán tudok 1 picit gyakorolni.

ÚÚÚÚ

Valaki adjon ftp-t Tompernek!!!!pls!

toMpEr
Valaki ad ftp-t feltoltom ra.
Holnap lehet hostolok majd game-et, ha elegen osszejovunk :)

Naszóval pontosan melyik verzio kell ahhoz, hogy menjen a game?

karikusz
jah....ûberkirály a logó.:))

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Valaki nem tenné fel egy szerverre, hogy többen magunkévá tehessük?...vagy legalább jöjjön fel egy dc-re, én csinálok saját HUB-ot, és leszedjük róla

Solid Snake
#5187 a mesternek
[HUN]FaTaL
ja igen. és mindenki nevében köszi hogy lefordítottad a leírást.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
mivel úgysem tudod dvdrõl mountolni mert le kell kötni a meghajtót ezért én össze raroltam 2,5giga lett és kiírtam mert úgyis mindig fel kell másolni az isot.akkor már mind1 hogy másolom vagy tömörítem.

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Természetesen az *.iso-ról beszélek, hogy mountolható maradjon.

IMYke2.0.0.0
Na, most megvan a cucc, 4,596,992 kb a mérete.
Na ezt aztán hogyan írom ki DVD-re? Mert ez biza nem megy rá.
<4700:1,024 4280="4280" ="" MB-os="MB-os" egy="egy" DVD="DVD">

grebber
Mit érdekel az téged van ilyen is azt kész jó ha van.

grebber
Na holnap leszedem én is azt kiprobálom.

IMYke2.0.0.0
Szándékosan értesz félre?
Akkor emberi nyelven - ezt most miért írtad?

toMpEr
gondolom a jatekra...

IMYke2.0.0.0
S ezt most mire föl?

toMpEr
hivatalos mini-img: TOCA.Racedriver2.MI.CLONE-CXZISO

Solid Snake
Amse
Jól néz ki a banner ott fent.
Már a Top10ben is bent van a topic.Hála a mini image-nek.Örülök, hogy végre élet van itt, mert az utóbbi idõben nagyon kihalt.

IMYke2.0.0.0
MIT NEM LEHET EZEN ÁTLÁTNI?

Kit--Kat
húú jó nagy katymasz honlap, kis tudom bogozni, mi-mi:((
Azért kössz!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amse
Itt van 1-2 dolog a TDR1-hez.

karikusz
Egy kicsit eltévesztetted a topic-ot..nemde?

Kit--Kat
Race Driver 1-hez vannak letöltjetõ autók??

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hihetetlen hogy még mindíg nincs normális crack hozzá!!!
mukika
:DD

karikusz
végd=vágd

karikusz
végd el a vezetéket, és iktass be egy kapcsolót!...

Sajna csak ha megveszed az eredetit ...

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

karikusz
Brutál!

Breki33
akkor kicsit még optimalizálhatnád

animated?
Breki33
Azt nem hinném