7285
-
djcom #836 Na bye este leszek addígra csak lesz valami -
djcom #835 Siralom.
280 mega jött le este óta.
... -
djcom #834 Sikerült,csak qrva lassan jön.Sajna:( -
#833 Bocs miutan megirtam akkor láttam h félre irtam és nem te hanem Bodesz mondta.Djcomnak sikerült elinditani? -
#832 igen, kijott tavaly (vagy tavalyelott) egy ugyanilyen nevu jatek, csak nem volt ott a 2004 a neve vegen :) -
#831 Neem,en pont azt irtam,hogy ez az UJ:) -
#830 Ez most az nforce.nl-en van ,a world tour kart 2004-nek ez az nfoja. itt van . -
#828 Szerintem rezső irta hogy ez a régi de én ugy látom h ez ma jelent meg tehát frris.Neem? -
#827 semmit -
#826 Nemértem mit akarsz ezzel?? -
#825 Nemtudom emlekeztek-e meg a dinobytesra, ok tortek fel elsonek a max-pain 1-et -
#824 Date:(2004-04-28) Section:(PC Game ISOs) Title:(Michael Schumachers World Tour Kart 2004) Group:(DINOBYTES) Size:(25x15 MB) NFO:( http://www.NFOrce.nl/index.php?do=nfo&id=64628 ) [NFORCE]
DINoZ ARE BACK!!!!!!!! WE ARE DINO, HAIL TEH DINOOOOOOOOOO! -
#823 csak inditsd el aztan hagyd nagy menjen, ha nem ir ki hibat akkor jo -
djcom #822 Én még nem használtam,nem ismerem ezt a torentet:( -
djcom #821 valami ratiot ír ki ez a szar:( -
djcom #820 itt vagy?
-
#819 Én is ismertem egy DjCom-t és amig kapcsolatba voltunk ÁLLITHATOM 100%-ig megbizható !!! Csak csináljátok már v.hogy !!!! -
#818 no comment. -
djcom #817 Pedig felteszem.LOL
Látszik nem ismersz -
#816 Ez nem az a régi. ez a world tour kart 2004-es. mert volt egy regebbi sumis is.vagy neked ez van meg?:) -
#815 lol már rég megvan :D -
#814 Zsíííír. nah vegre egy gokart game. :) -
#813 Megjelent a schumi gokart gameM.Schummacher Gokart -
#812 bocs djcom nem neked szántam ezt hogy ellopod de nekem több ilyen balhém volt és accom elveszett örökre azt azóta nem lattam azt a vkit aki ellopta és nem töltött fel semmit sehová -
#811 Én bizok benne! Szerintem még mindig igy jobb mint GAME nélkül. -
#810 ok de mondom láttam sok olyat aki eltünt az accounttal és nem töltötte fel sehova -
#809 Pedig DJCOM megosztja ha tudja. Ha jol emlexem talan O volt aki vagy 6x masolta fel valamelyik UT mind a 3-4 CDjet, mindenki onnan toltogette!!! -
#808 tudod mikor rakja szerverre soha már láttam sok ilyet -
#807 na persze jól átbaszott tomper a kódodat meg bazshatod is(lehetséges) -
djcom #806 ok.2 óra mulva leszek kb -
djcom #805 nem csatlakozik.Valszeg T3 szervereket nem csekkolja.:(
Mindegy azért kösz.
Most mennem kell később ugyis kitalálok valamit -
#804 mindegy, akkor varunk :) koszi azert az ajanlast majd ha talalok valami jobbat akkor szolok -
#803 ja es ha valami proxyd van akkor kapcsold ki mert csak arrol az iprol engedi tolteni amivel utoljara neztek a lapot -
djcom #802 Ez lehet nem fog menni:( -
#801 a lapon csak a 650 megas van kirkva, de amit csatolsakent kuldtem az 4.6 giga -
djcom #800 Unrecognized host:(
LOOL -
djcom #799 ok,megvan csak nem tölti:(
-
#798 kiir valamit? -
djcom #797 650 megáényi van ott -
djcom #796 nem tölti:(