7285
  • Alexease
    A Colin4 is 30$, nalunk meg is 11 rugoert probaljak rasozni az emberekre;)
  • 12346
    akkor az lehet, hogy még az elején volt vagy terv vagy kamu. végülis mind1, szar játék volt:)
  • toMpEr
    nemvaloszinu, ezek jelentek meg a codemastersnel eddig
  • 12346
    az elsőnél is láttam olyan dobozt, amire pc-dvd volt firkantva.
  • toMpEr
    amugy tuti nem 2CDs, mert a hivatalos honalpon is az van,hogy "ToCA Race Driver 2 launches on PC-DVD and Xbox"
  • toMpEr
    szerintem nincs fix nev, sokfajta valtozat kering a neten
  • toMpEr
    nem, minden mas $39.99
  • 12346
    külföldön sztem ált mindig ennyi szokott lenni egy game, nem? csak nálunk divat 10000xesét kérni
  • Breki33
    kéne a bin neve
    bár nem sikerült 150 megát összeszedni, de hátha látom máshol
  • toMpEr
    amugy erdekes,hogy kulfoldon $29.99(~6500HUF)-ert adjak ami mar majdnem budget kategoria :)
  • Maffya
    Az elsö rész is Dtm race driver néven jött ki?
  • Alexease
    Az igaz. Ha csak az atlagot szamolom, akkor is csak 1,5 giga az auto es a palya;)
  • toMpEr
    szerintem kizart,hogy ennyi autoval es palyaval felferne 2 cd-re
  • toMpEr
    a race driver 1 volt 2cd-s, ott is van rd2 a filenevben, szoval megteveszto lehet
  • Alexease
    Mar mas is emlegetett 2CD-t. Eredetileg 1 DVD az biztos, de elofordulhat hogy rip-peltek belole a sok hulye felesleges animot.
  • Maffya
    Dj com nem lehet hogy 2 cd-s ??? Találtam valamit egy német hubon: Deutschland hub 2/misiu/incoming/dtm...
  • djcom
    De még meddíg ne tudd meg:(((((((
    És ha megfigyeltétek akkor a FLT(a KIRÁLY)egy jó ideje már "szarakodott"ugyértem nem ők adták ki a gammákat előszőr!
    Deviance és Immersion aki a másik 2 aktív warez-game-cracker csapat,azóta sem adott ki semmi,pedig tuti már készen vannak a törések.
    Nem tudom meddíg fog ez tartani,de bízom benne már nem sokáig,met ez elég gáz.....
  • Alexease
    Az elso resszel nem volt gondom, az annyira szar volt, hogy meg sem kisereltem letolteni;))
  • Alexease
    Azert a razziakkal sikeresen csonkitottak a warez-t, mar egy hete szenvedes van;P
    Pedig, nekem speciel meg tetszik is a jatek - ugy ahogy - vagyis szivesen meg is vennem warez-tol fuggetlenul, csak hat penz az nuku;/
  • Maffya
    Megszenvedtem az elözö részért is, ugylátom ezért is szenvedni kell.Dc-n nézelödök ha látok v.mit beirom.A németeknél eddig csak Xbox van.
  • djcom
    Így van:((((
    De ah látom valahol akkor ugyis szólok.
  • Maffya
    Az azt jelenti még 2 nap? Ftp-n és DC+on én se láttam.Magyarul még ez az ewgyetlen járhato ut.Csak nehogy lent lesz és kiderül az Xbox-os verzio.Azt több helyen már láttam.
  • djcom
    Elég kevés.És sajna ftp-ken még mindíg nincs:(
  • djcom
    Na hali.
    1,5 giga van lenn!
  • Maffya
    jó van akkor megosztani !!! Tökmindegy a lényeg amugy a game. A többit nevezd ahogy akarod.
  • 12346
    dc-re feltölteni? az vicces. max megosztani lehet:)
    dc-n nem hinném, hogy lenne, mivel az nforce-on se írják, hogy van... dc-n max a konzolos ferdülhet elő.. mondjuk megesik az is, hogy bittorentes hulladékot oszt meg vki. olyat meg véletlenül se szednék le:)
  • Maffya
    Szerintem tök minegy hogy ki tölti fel DC-re a lényeg hogy már nyomhassuk. Végigkutatam a svéd és a cseh hubokat de sehol se láttam.
  • BaziJoe
    Feltőrték már a játékot?
  • rezsofiz
    No problem
  • bodesz
    én is feldutam volna tölteni és nekem 1 éjjszaka alatt 500 mb jött le
  • Breki33
    mintha láttam volna de lehetett trailer v. 2. cd is
  • toMpEr
    cseh-en nincs fent
  • toMpEr
    es ott biztosan fent van?
  • Breki33
    most itt nincs DC
    amúgy csak 150 gigával enged be
    de ha fontos délután megnézem, ha össze tudok kaparni annyit
  • toMpEr
    az melyik? pontos cimet tudsz irni plz
  • Breki33
    talán a 150-esen
  • Maffya
    Melyik svéd hubon láttad ??
  • Breki33
    akkor miért nem szeded le sved hubrol
    lehet már a czeh-en is fent van
  • ten155
    Ha meglesz, es en is hozzajutok, akkor T3-as vonalon en is vissza tudom osztani DC-n.
  • Maffya
    Bizunk benne estére begyorsul egy kicsit.Addig lehuzom a schumi gokartjat.Na lépek melozni:(