7285
-
#876 A Colin4 is 30$, nalunk meg is 11 rugoert probaljak rasozni az emberekre;) -
#875 akkor az lehet, hogy még az elején volt vagy terv vagy kamu. végülis mind1, szar játék volt:) -
#874 nemvaloszinu, ezek jelentek meg a codemastersnel eddig -
#873 az elsőnél is láttam olyan dobozt, amire pc-dvd volt firkantva. -
#872 amugy tuti nem 2CDs, mert a hivatalos honalpon is az van,hogy "ToCA Race Driver 2 launches on PC-DVD and Xbox" -
#871 szerintem nincs fix nev, sokfajta valtozat kering a neten -
#870 nem, minden mas $39.99 -
#869 külföldön sztem ált mindig ennyi szokott lenni egy game, nem? csak nálunk divat 10000xesét kérni -
#868 kéne a bin neve
bár nem sikerült 150 megát összeszedni, de hátha látom máshol -
#867 amugy erdekes,hogy kulfoldon $29.99(~6500HUF)-ert adjak ami mar majdnem budget kategoria :) -
#866 Az elsö rész is Dtm race driver néven jött ki? -
#865 Az igaz. Ha csak az atlagot szamolom, akkor is csak 1,5 giga az auto es a palya;) -
#864 szerintem kizart,hogy ennyi autoval es palyaval felferne 2 cd-re -
#863 a race driver 1 volt 2cd-s, ott is van rd2 a filenevben, szoval megteveszto lehet -
#862 Mar mas is emlegetett 2CD-t. Eredetileg 1 DVD az biztos, de elofordulhat hogy rip-peltek belole a sok hulye felesleges animot. -
#861 Dj com nem lehet hogy 2 cd-s ??? Találtam valamit egy német hubon: Deutschland hub 2/misiu/incoming/dtm... -
djcom #860 De még meddíg ne tudd meg:(((((((
És ha megfigyeltétek akkor a FLT(a KIRÁLY)egy jó ideje már "szarakodott"ugyértem nem ők adták ki a gammákat előszőr!
Deviance és Immersion aki a másik 2 aktív warez-game-cracker csapat,azóta sem adott ki semmi,pedig tuti már készen vannak a törések.
Nem tudom meddíg fog ez tartani,de bízom benne már nem sokáig,met ez elég gáz..... -
#859 Az elso resszel nem volt gondom, az annyira szar volt, hogy meg sem kisereltem letolteni;)) -
#858 Azert a razziakkal sikeresen csonkitottak a warez-t, mar egy hete szenvedes van;P
Pedig, nekem speciel meg tetszik is a jatek - ugy ahogy - vagyis szivesen meg is vennem warez-tol fuggetlenul, csak hat penz az nuku;/ -
#857 Megszenvedtem az elözö részért is, ugylátom ezért is szenvedni kell.Dc-n nézelödök ha látok v.mit beirom.A németeknél eddig csak Xbox van. -
djcom #856 Így van:((((
De ah látom valahol akkor ugyis szólok. -
#855 Az azt jelenti még 2 nap? Ftp-n és DC+on én se láttam.Magyarul még ez az ewgyetlen járhato ut.Csak nehogy lent lesz és kiderül az Xbox-os verzio.Azt több helyen már láttam. -
djcom #854 Elég kevés.És sajna ftp-ken még mindíg nincs:( -
djcom #853 Na hali.
1,5 giga van lenn!
-
#852 jó van akkor megosztani !!! Tökmindegy a lényeg amugy a game. A többit nevezd ahogy akarod. -
#851 dc-re feltölteni? az vicces. max megosztani lehet:)
dc-n nem hinném, hogy lenne, mivel az nforce-on se írják, hogy van... dc-n max a konzolos ferdülhet elő.. mondjuk megesik az is, hogy bittorentes hulladékot oszt meg vki. olyat meg véletlenül se szednék le:) -
#850 Szerintem tök minegy hogy ki tölti fel DC-re a lényeg hogy már nyomhassuk. Végigkutatam a svéd és a cseh hubokat de sehol se láttam. -
#849 Feltőrték már a játékot? -
#848 No problem -
#847 én is feldutam volna tölteni és nekem 1 éjjszaka alatt 500 mb jött le -
#846 mintha láttam volna de lehetett trailer v. 2. cd is -
#845 cseh-en nincs fent -
#844 es ott biztosan fent van? -
#843 most itt nincs DC
amúgy csak 150 gigával enged be
de ha fontos délután megnézem, ha össze tudok kaparni annyit -
#842 az melyik? pontos cimet tudsz irni plz -
#841 talán a 150-esen -
#840 Melyik svéd hubon láttad ?? -
#839 akkor miért nem szeded le sved hubrol
lehet már a czeh-en is fent van -
ten155 #838 Ha meglesz, es en is hozzajutok, akkor T3-as vonalon en is vissza tudom osztani DC-n. -
#837 Bizunk benne estére begyorsul egy kicsit.Addig lehuzom a schumi gokartjat.Na lépek melozni:(