7285
-
djcom #956 -
djcom #955 :( -
#954 biztos nem kamu valoszinu azert lassult be,mert mar csak 1 embertol tudod tolteni, masnak nincs meg -
djcom #953 akármilyen formában meglesz,meg fogom osztani -
djcom #952 Elég szar a pály:(
3 giga van lenn,de rettenetesen belassult a letöltés:(((
Már kezdek benne kételkedni.
És mi van ha csak kamu? -
#951 remélem áll + -
#950 Jó szorakozast -
#949 Na jo, bebujok az asszony mellé és majd reggel melo elött jövök.Reméljük addig is a legjobbat.Állitolag a jövö hét a helyreállások hete lesz. Na pá....... -
#948 nincs meg lent neki -
#947 Djcom ! Mi a helyzet ? Izgatottan várunk ! -
#946 - A BHMS-rol tolsd le a TrackUtil-t.
- A fuvon meg nem autozik az ember:) -
#945 HEEELP!
Hogyan lehet olyan szervert indítani a demóban, hogy DTM-mel menjünk Oulton-ban? Meg amikor indítottam network-ben szervert egyrészt volt közönség meg vaku meg minden, ez a jobbik része, de a füvön dobálta magát ide-oda kocsi. Ez mitől van? Mit kell állítani hogy a füvön lehessen csúsztatni a gépet? -
#944 en nem probaltam, de mas igen
amugy pont most jott ki a gangland(februarban jelent meg) aminek ugyanaz a vedelme mint ennek a jateknak -
#943 Honnan lehet letölteni a gamet???
Mert nekem a torrentel ami meg lett adva nem jön.
Mit kell csinálni hogy töltse a torrenttel ? -
K.András #942 Akkor talán korai kijelenteni, hogy nem müxik :)
Mondom elöször x2-se müködött emulálva,okés nem ez a védelem meg minden,de akármi megtörténhet :))) -
#941 nem en -
K.András #940 Probáltad? -
#939 emulalva nemmukodik -
#938 Alcohol 120%kal sztem lehetne emulálni de ki kell próbálni. -
#937 Pont erről volt szó korábban!
Állítólag Alcohol-lal van clonozva, amit a jelenlegi Daemon nem ismer fel. Ha meg átkonvertálod, akkor viszlát védelem, úgy meg viszlát crack nélküli indíthatóság... -
#936 mountolással... -
#935 biztos h nincs crack hozzá?Amig huzzuk közbe keresünk hozzá vagy addig talán lesz valahol mire letöltjük. -
#934 addig talaljatok ki hogy lehet vele jatszani crack nelkul. -
#933 Djcom ! Hogy látod mennyi van még vissza ? -
#932 Ha leér megosztod egy ftpn keresztül vagy kizárólag dcn? -
Szabyka #931 Azaz ? -
#930 szerintem ne icgulj annyira fel, mert meg kozel se biztos,hogy lehet vele jatszani crack nelkul -
#929 Djcom! Szerintem elment mindenki torrentezni. Estére lent lesz? tehát akkor már ha minden jol megy este huzhato ?? -
djcom #928 Talán holnap estére leér.
Bár ma eléggé belassult:(
-
#927 A kloncd-s verzioval valoszinu lehet, de ami a www.suprnova.org -on van, az nem kloncd -
#926 Rendbe elolvastam de akkor fellessz tőrve vagy nem és ha nem akkor ugy mint a Hitment nem lehet le húzni? -
#925 Sajnos olyan idöket élünk hogy TÜRELEM NYUGALOM ÉS VÁRAKOZÁS !!!! -
#924 Olvass vissza fel oldalt, ott vannak linkek, melyek vazoljak a helyzetet;) -
#923 Ok akkor várok de mivan nem merik feltőrni?
a hitmen is csak alcoholos verzióba van.
lehet,hogy levagyok maradva vázolhatnád egy kicsit a helyzetet ha tudod? -
#922 Várjuk meg DjCom szedi v.honnan és ha kész azt igérte megosztja.De ha sürgös neked probálkozz dc-n de sok "kamu" DTM-RACE DRIVER 2-vel lehet találkozni. -
#921 Maffya akkor lassz game vagy nem lessz game? -
#920 Bodesz! Örülök az örömödnek!!!! De qrvára nem érdekel h mennyivel és mit szedsz, ehez hogy mennyivel van sikered és honnan NYISS EGY MÁSIK TOPICOT !!!! Én még várok, bizom Djcom-ba.Ha még + 1 nap az se gáz max addig nyomulok még1 kicsit a demoval. -
#919 Most akkor lelehet szedni a gamet valamilyen formába valahonnan? -
#918 -
#917 amugy ha az ISO-s valtozatot toltod az nemmukodik