7285
  • djcom
    re
  • Maffya
    Ment mail.
  • hiba
    De sok remenyt nem fuzok hozza leven 2 het mig az elso iso leerne hihi :)
  • hiba
    Ezekxerint en benne vagyok a klubba :)
    Amugy a suprnovos is egy MDF/MDS file.
    De probald ki en mar reggeltem par helyre ingye, mert a suprn es hansolokbol van csomo de ezek nem tarhelyek csak amolyan forgalomiranyitok.
  • grebber
    Teljesen mindegy hogy hány MB-os ugysem tudom tölteni mert valami cimre elküld hogy regeljem megam.
    És nem tom ingyenes e a regelés.
  • hiba
    Az 4400 Mb.
  • hiba
    egy .ISOt talaltam vagy 4500Mb.
    az mdf-es hez nem kell majd crk?
  • grebber
    Fennt van egy ilyen a suprnova-n csak nem irja hogy mire:
    TOCA RACE DRIVER 2 2048 Mb
  • djcom
    Hie4
    Küld el mailban!
    [email protected]
  • Maffya
    Djcom van egy uj bittorentem ugyanolyan mdf fájl tipussal.Elég frriss a cucc ha nem megy a másik meglehetne ezt is probálni.
  • hiba
    Mivel a masik topicba fel eve senki nem irt most itt kerdezem meg inkabb, aztan a valasz mehet oda is (TRD).
    Volt aki vegig tudta jatszani 1120 patch/crk-el?
  • hiba
    Lassu de nekem meg minden lejott onnan minden - ha 3 napig tartott is neha de akkor is :), meg allithato feltoltesi limit ha nagyon nem tetszik, hogy masok is toltik rolad - dehat eppen ez az alapja.
  • hiba
    A bt linket honnan vadasztad?
  • Caponee
    De mar vagy 20 gigat feltöltöttél.!!! Ezert szar a Bittorent.
  • CodeRed
    Remélem meglesz....már rettentően kiváncsi vagyok milyen a full...feltéve ha djcom-nak sikerül is beröffentenie a gémet...
  • Maffya
    Nyugiiiii.Biz bennem.Holnap jövok.
  • toMpEr
    igen,ez valoszinu igaz,mert marcsak igy elore beszoktak jelenteni az ilyesmit.
  • Maffya
    De ha nem lesz meg az se gáz mert most olvastam hétvégére legkésööbb fent lesz a feltört verzio.
  • djcom
    Kitartás!
    Don't give up:)
  • djcom
    18-20 óra.Valszeg estére felgyorsul!
    3,3 giga van lenn!
  • Maffya
    Küzdök vele ! Kitartás, remélem meglesz már a gyümölcse....
  • 3P
    Nekem is midegy, hogy milyen formában, csak mükődöképesen lenne már meg. A demo pályákat már betéve tudom :)
  • toMpEr
    cracket talaltal mar hozza?
  • toMpEr
    sok
  • Maffya
    Djcom ! Megy még a letöltés ?? Mennyi van még vissza ?
  • toMpEr
    mert a tobbi jatek vedelme mibol all?
  • 3P
    Azért az az "annyiból állt" néhány hétig igen csak nagy fejtörést okozott több csapatnak, lásd a korábbi crackkelt változatokat...
  • Maffya
    A Gangland védelme annyiból állt h crack+serials+másolásvédelem.
  • 3P
    Tényléeg így volt a Gangland esetén.
    Viszont van egy kis reménysugár! A Gangland is kijött (talán tegnap), úgy hogy ez a védelem is a múlté...
    Ezek szerint lesz esély a TOCA 2 megegyező védelmének a feltörésére. Asszem csak egy hibája lett a Gangland törésnek, multiban nem fogadja el a serialt...
  • GvD
    Kösz szép...egyébként a readme-t már tényleg rég nem olvasom! Azt mi a faszé kő? A gépen fut a game, aztán kész..A többi nálam is így megy...de auósoknál már rosszul vagyok ha meglátom azt a sok billentyűt, ezért a haveromra szoktam az ilyet hagyni, aki nagy autós fun. Nah...ezt ő se tudta átállítani (még most se, mert nem jelentkezett be MSN-be hogy elmondhassam neki)!
  • Alexease
    Egy jatek hasznalati sorrendje:
    - Install
    - ReadMe elolvasasa
    - Inditas, Opciok, kontrollerek, beallitasok vegig bongeszese, attanulmanyozasa, beallitasa.

Ha ezekutan nincs meg valami, akkor az nincs is benne a jatekban;))))))))))
  • GvD
    de azt tudtam hogy a pitlimiter van a háttérben, csak nem tudtam kikpcsolni, de kösz az L betüt...megnézem.
  • Alexease
    "L" billentyu. Elirtam;))
  • Alexease
    Latom nem sokat jatszottal eddig ISI enginnel (F1200 - F1 Challenge es osszes mod) ;)) Az RPM Limitert (ford., szabalyzo, PIT Limiter) kell kikapcsolni, alaphelyzetben az L ill.
  • [HUN]FaTaL
    pont ue volt nekemis:D
  • GvD
    Ajjaj! Látom Djcom-nak is T1-e van...szal akkor nekem se jönne 80-90K-nál gyorsabban mi? Na akkor majd máshonnan leszedem ha kijött valami normális (+használható) verzió!
  • GvD
    Hogy kell ezt a Bittorentet használni? Régen asszem ezzel húztam le a HL2beta-t, vagy a Doom3-at...már nem emléxem. Honnan lehet szedni? (meg egyáltalán haszálható ez a DTM verzió?)
  • GvD
    Neeeem....peeeersze! Ha netre fölmész és éppen második vagy (ne adj Isten még rosszabb) elautókázol egyamgadban és nem is törekedsz arra, hogy esetleg utolérd az elötted levőt, és megelőzd (ezzel bizony a határonautózást vállalva). Neked a MidtownMadness-el kellene nyomnod városnéző módban, nem versenygamékkal játszanod.
  • Maffya
    Azt hittem lekapcsoltad mert leált.Csak igy tovább.
  • GvD
    Biztos megint én vagyok láma, de a GTR-ben nem tudok 78 fölé gyorsulni. Szép a pályát nézegetni, meg minden...de azért jó lenne menni is egyet vele. Egyébként a két game (GTR-RD2) tényleg nem egy kategória. Bár én inkább az arcade-os gamékat szeretem, szal maradok a RD2-nél (ami a legszebb grafikájú játék lett a BMHS-en ha jól olvastam).