7285
  • Alexease
  • djcom
    Jó hír:
  • Alexease
    Nekem meg mindketto Demo tetszet. Szerencsere nem egy kategoria, vagyis megfernek egymas mellett.
  • ten155
    Nekem az RD2 demo jobban tetszett mint a GTR demo. Ez is egy szubjektiv velemeny..
  • K.András
    Neked gyogyszert kéne bevenned,ahogyan irod semmi nem kötelezö,igy ha nem tetszik az irásom,akkor szépen átfutsz felette,ennyi.Talán bonyolult?
  • ubi
    nem kell megnézni, nem kell játszani semmivel sem ,nem kötelező, részemről téma lezárva
  • ubi
    sok köze van, bárhova bemész, ez szar, az szar...
  • K.András
    Mi köze ennek az intelligenciához?Ez egy vélemény volt,nem pedig ténymegállapitás,aki ezt nem tudja elkülöniteni,na annak igazán magas lehet az iq-ja
  • toMpEr
    soka
  • davos80
    Te szoktál ilyeneket tudni : mikor lesz valami rendes, nforcés
    változat?
  • Maffya
    Na azért ha szar lenne a demoja nem nézném oránként a ftpket az nforce-ot 3 a torrentlistát.QRVÁRA VÁROM CSAK több cseh topikban nem tul rozsás sorokat irnak a fullosrol.
  • ubi
    nagyon intelligens hozzászolásaid vannak, nem csak ebben a topicban olvastalak, ahhoz képest, hogy 3 éves vip vagy!
  • bodesz
    akkor takarodó innen.THX
  • toMpEr
    ok, koszonjuk,hogy tudattad velunk, nagyon informativ voltal.
  • K.András
    Szerintem ez a játék szar,én nem is keresem le sem akarom tölteni,nekem elég volt a demo.
  • bodesz
    na remélem a héten már lessz warezon mert már várom nagyon de hogy torrentek ilyen 1k val jönnek pff szörnyü
  • Maffya
    igy voltam a Colin McRae 3al is. Tetszet a demo, nagyon bejött nálam.Elég sokáig vadásztam mire megszereztem megjelenés után kb 3 hétre a fullt ami qrva nagy csalodás lett.Ezt is vadászom már miota ftp,dc,torrent,3 minden ami lehet aztán a végén besüll a mutatvány.REMÉLEM MEGÉRI EZÉRT KÜZDENI !!!
  • 3P
    Magyarországon mikor fog megjelenni, és nem utolsó sorban mennyiért?
    A kinti árát 6000 FT-ot még kb meg is adnék érte...
  • Alexease
    De kiirva DVD-re abszolut nem is megy? Mondjuk mar mindegy, ha meg allt a lrtoltes:((((

Ebbol ugy nez ki jatekvetel lesz:)))
  • djcom
    Sajna 3 gigánál megállt a letöltés:(
  • Maffya
    Átfutottam ma az összes torrentet amit lehet de crack még sehol sincs.
  • toMpEr
    klon, de nemtudni,hogy megy-e, allitolag ki kell huzni az osszes ides cd/dvd irot/olvasot es akkor megy mountolva, a Ganglandnal igy volt asszem, annak is ugyanaz a vedelme mint ennek.
  • Alexease
    En mar egy kicsit megkavarodtam:))
    Ez most a DJCOM tolt nem Clone-os verzio (szeruseg) ?! :) Kiirva DVD-re biztos hogy nem megy? Tesztelte mar kint valaki, vagy a hasonlo vedelem miatt mas jateknal ez mar tapasztalat hogy Clone-al sem megy?

Bar ha jol lattam, lassan kezd beindulni a warez;) Az utobbi nehany napban mar napi 2-3 progit feltoltak;) Ha meg is kell ehez valami crack, talan amire lejon nekunk is (2-3 nap) addigra lesz crack is;))
  • toMpEr
    talaltal mar hozza cracket?
  • K.András
    "csakhogy azok meg gondoljanak arra vissza, hogy hányszor van versenyhelyzetben, hogy elmérnek egy kanyart és akarva-akaratlan kicsúsznak a fűre."

Versenyhelyzetben joesetben nem a határokat feszegeti az ember hanem a megszokott köröket probálja menni amit biztonsággal tud,ugy viszont nem igen méred el a kanyart...
    Ha belegondolsz,inkább vegyél be egy másodpercel lassabban egy kanyart minthogy kicsusz ,mert az legalább 3-4-5 mp...Szal nem kell versenyhelyzetben feszegetni a határokat,és akkor nem fog dobálni a füvön az auto...
  • Maffya
    Reméljük mára leér a cuccos !!
  • GvD
    Hohó! Meg rájöttünk valamire. A suliban több gépre is fölraktuk a demót. Bizonyos konfigurációkon (nem tudni mi határozza meg) a füvön az autók dobálják magukat. Szal akinek ilyen van az már hátrányból indul. Na ilyenkor jönnek azok akik azt mondják hogy nem kell a füvön vezetni, csakhogy azok meg gondoljanak arra vissza, hogy hányszor van versenyhelyzetben, hogy elmérnek egy kanyart és akarva-akaratlan kicsúsznak a fűre. Nem kell szándékosság ahhoz hogy a füvön menj.
  • GvD
    Meg mi van már a fullal? Sikerült valakinek már végre föltörnie? Nehogymár pont ez ne jöjjön ki a becsületes varezolóknak...már alig bírok magammal!
  • GvD
    hmmm....asszem megjavult, de most a hang mindegy (mondjuk ezt sem értem, mert neten meg mindíg van hagnom..LAN-ban meg ritkán nyomom). Szal a kocsik színére visszatérve, erről kinek van valami infója?
    Egyébként SBLive....így van. A gyorsítást majd megnézem.
  • Breki33
    +

SB Live fogadjunk

hardware-s gyorsítást levetted?
  • GvD
    Na akkor itt megállt a tudomány mi?
  • GvD
    Na nem akarok telhetetlen lenni, de a kocsik szinét mivel lehet állítani? Vagy az a lehetőség nem ebben van? Meg sajnos egyszer elállítottam a hangokat (nincs motorhang....poénból megnéztem) de most meg nem tudom visszaállítani, és az újrainstall sem segít. Hol lehet ezt állítani, mert még a hardwaresetup.exe-nél sem tudom állítani !
  • GvD
    kösz...bár a kettessel most nem sokra mentem...remélem ez segit majd (pont az oulton-t nem tudtam betölteni)
  • Alexease
    Ezt a file-t tolsd le: Track Selector
  • GvD
    igen ... ezt én is megtaláltam
  • Breki33
    soryy
  • Breki33

klikk

• GvD
    Figyuszka! Úgy válaszolj hogy egy láma is megértse! Azt se tudom mijaza BHMS! A Bittorent progi ismerős (mert régen azzal lehetett csak asszem a HL2-t leszedni), de most konkrétan mit kell csinálni? HELP PLZ!
  • ubi
    1 k a down, 12 az up-load, az elég gáz!!
  • djcom
    Csak hogy lássátok:Nem kamuzok....