Shrek2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
az elsõ tényleg jobb volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
a hero melyik filmben volt benne?
a pergossegebol itelve flashdance (a csizmaskandur flashdances resze is cool volt😊 no meg a pinocchio jacko jelenete is😊
CSOCSO
meglestem en is.. tetszett.. de azert az elso jobb volt szerintem...
a bugyis resz hatalmas volt😊
a zenek nagyon bejotten..foleg a hero meg az amikor jottek a hinton es mar a varba ertek...
Szivesen

Adam5
Igen ez az!!!!!!!!!
THX!!!!!!!!!!!!!!

09. Smash Mouth - All Star.mp3

Punker
akkor passz most nincs itthon a film

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
Igen ez a szám is benne van a shrek be megnéztem de, nem ez az ami az ami a film elején van.

Punker
01 Self - Stay Home.mp3 ez az elsõ szám az OST-en

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam5
Akinek megvan a Shrek1 az plz mondja meg meik szám van az elején? (aaszem akko amikor furdik meg fogatmost)

jaja, nekem is nagyon bejött a vége. szvsz van olyan jó mint az 1. rész zárása

"Ez furcsa, total mas az izlesunk." 😊
Kicsit hulyen hangzik. 😊

Ez furcsa, total mas az izlesunk. Nekem pont a Holding out for the Hero es a Livin la vida Loca tetszett a legjobban, nagyon bejott az a hangulat.

En amugy a metal zeneert vagyok oda (Iron Maiden, Metallica, Lost Horizon, stb...) de bejonnek a 80-s evek igazi disco szamai kozul nehany. Keresztanya eneke kiraly volt. Eddie es Antonio kozos dala is zuzos. Meg mindig kitartok a mellett, hogy eredeti nyelven!

A shrek 1-t moziban szinkronosan lattam es utana DVD-n KOZELEBE sem er a magyar szinkron az eredetihez.

De izlesek es pofonok, ahogy szoktak mondani.

Bucser
Én azért megnézem angol szinkronnal.. Nekem az elsõ rész is jobban bejött Angolul...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RangeR
Ja, és a végén az a Ricki martin vagy ki a franc énekli eredetiben azt a latin számot, na AZT KELLETT VOLNA KIHAGYNI, mert ott lett megölve az egész film! Az 1. rész zárózenéjéhez képest ezt nem tudom, hogy tudták, hogy merték ide benyomni...

RangeR
A szamár magyar hangja tuti jó, azért nem érdemes angolul nézni, mert Shrek és szamár eredeti hangjai vérgagyik a magyar szinkronhoz képest. Ha más lenne szamár hangja, lehet, meg se nézném. DVD-n is természetesen magyarul kell nézni. Különben szuper a 2. rész, de ezek a musicalos, Oscar-gála estet idézõ Walt Disney stílusu szar szinpadi zenék eléggé hazavágják, szóval zeneileg az elsõ rész nyomába sem jöhet sajnos. Amikor a tündérmama énekli az ének az esõben-t vagy miaz, ott már majdnem hánytam, úgy utálom az ilyen zenét. Sajnos. De azért a fim egésze jó, de az elsõ rész erdõs vadvidékes tájainak a hangulatát ez a városi pöcsölõdés közel nem tudja utólérni. Majd talán a 3. rész.

magus
a zenei kupac szarok. marmint igy a s oundtracket hallgatva

😛
majd július 1-tõl
Mayday
Csak julius 1-tol!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a.carkey
Megy ez már a mozikban itthon?

A medve nem játék.

ehhez 😞

A multkor lestuk meg a tobben a filmet es szakadtunk a rohogestol. Sokkal jobb mint az 1 es nem is hasonlithato egyik pixar-hoz sem. Siman felulmulja mindet. A zenek mint az elso reszben is tokeletesek, sot jobbak 😊

CSAK IS ANGOLUL! Banderas hangjat senki nem adja vissza, soot Murphy is asz. Az 1 szinkronja egyaltalan nem tetszett. Nagyon el lett baszva. Talan akkor jobb lett volna ha Dorner Gyorgy a szamar hangja (mint ahogy murphy hangja is O szokott lenni).

Egy szo mint szaz ez a film 10/10-s. Moziban azert nem fogom megnezni, mert tuti szinkronos lesz. 😞 Majd DVD-n.

p.s.: A vegen a zenek es a kepek annyira illenek egymashoz es olyan hangulatot teremt, hogy nehez lett volna jobbra csinalni. Nem is emlekszem, hogy lattam e mar valamelyik mas filmben ehez foghatot. Nem sirdogalos, max ha konnyezel a rohogestol 😊

wizy
na elég lesz mostmár:-)) az userinfoja meg csak azt mondja, hogy 14-18...... de a #146-os hsz. elsõ mondatában világosan közöltem, hogy mennyi vagyok:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Dzsini
userinfojából 😊 bár fiú, úgyhogy nem is tudom...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wizy
honnan gondolod?:-))

Dzsini
udvarolni akar, korban hozzád illik 😉))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wizy
mene?

Milka
mene

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

wizy
#175 + #156:-)))

Dzsini
ezt biztos csak azért mondod, hogy ne legyek nagyon csalódott...

wizy
ez nem is kérdés:-))) de hogy neked meglegyen a lelki boldogságod, elárulom, hogy a srácokat szeretem:-))

Dzsini
már csak az a kérdés, hogy a fiúkat vagy a lányokat kedveled jobban 😉))))

wizy
akkor yo:-)

Dzsini
miért? nekem szimpatikus 😉)))

wizy
:-))) jolvanna abbahagyom:-)

Mayday
Ha igy beszelgetsz, nehezebb lesz valami idosebb fickot (vagy csajt) beujitanod! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

wizy
#173:-)))))

Mayday

wizy
#156:-)))))

Dzsini
ravasz, innentõl már csak sorszámozva beszélgetsz? 😊)

wizy
#175; #173:-)))))

Mayday
Figyusz, nem gond, nekunk elmondhatod! 😊))

wizy
hülye:-))))))

Dzsini
mégiscsak inkább a lányok? 😉

wizy
hagyjál.....................:-)))

Mayday
Ja, bocs.
Akkor idosebb pasit ujits be, es mehet a moka! 😊

Dzsini
emule-on gyorsan körbenézve most futó angol nyelvû sorozatokhoz is van angol felirat... bár kétségtelen nem olyan gyakori, mint a spanyol, de mindenhez van

Dzsini
akkor végülis amiért kezdtük a dolgot bejött, a többi meg rossz próba volt elsõre... azért 5 perc alatt nem rossz eredmény 😊 (úgy, hogy életemben talán másodszor keresgélek weben feliratokat :o) )

(hülye html😊

😊 akkor értékelek, jó😊

hellboy:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2531-Hellboy2004-English[Xsubt<1>.com].zip

ez a good by lenin! c. német film felirata.

kill bill 2:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2556-Kill%20Bill%20Vol.%202%20(By%20Salvador).sub

ez a kill bill 2 spanyol felirata - fordítógéppel átültetve angolra és benne ilyen echte angol mondatokkal:
"this one I am, in my more masoquista…"
"How sucedio 'Who was alli '"
"Why you are aqui '"

(szóval a szöveg és a filmbeli szöveg nem fedi egymást, szóval hanyagoladó

a looney tunes és a 21grams természetesen régen kijöttek, hiszen tavaly októberi és novemberi filmek.

Van Helsing:
http://dvd.stuff.gr/subtitles/2533-Van.Helsing.The.London.Assignment.2004.DVDRip.XviD-VH-PROD.

ezt nem is értem, hiszen a felirat, mint a címben is ott van a dvd-n megjelent 'van helsing - the london assignment' címû 30 perces rajzfilm felirata.

no, és akkor hogy ne legyen hiányérzeted, íme a Shrek 2 is, halláskárosultak részére.

ez egy picit hiányos, s elismertem, hogy ez a szöveg bizony nagyjából jó, de ezért viszont nem kellett sokáig elmenni, hiszen ez fent van a feliratok.hu-n is, már egy ideje.

szóval a többi film feliratát még várom😊