619
-
#298 Azt, hogy csináltak egy új rippet aminek nem hiányzik az első 3 perce és a Nuke pedig azt jelenti, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ne töltse le senki az előző nap kiadott verziót mert nem az az aktuális...
Nuke-olni akkor szoktak, ha az aISO-val van gond vagy hibás az adott release... -
OPM #297 "Van a Brutus féle DVD ripből egy repack... Az előzőt nuke-olták..."
Ez mit jelent magyarul? :) -
OPM #296 LOL :DDDDDDDD -
#295 EZt nem tudom ki mondta neked.... -
OPM #294 magyarul? :D -
#293 Van a Brutus féle DVD ripből egy repack... Az előzőt nuke-olták... -
#292 szerintem ide is be volt rakva -
#291 honnan lehet leszedni olyn aranyosan néző csizmáskandúr háttérképet, mert az official oldalon csak ilyen kis szarok vannak. -
#290 ha vki tud spanyolul elmondhatná, hogy mit mondott a csizmáskandúr, mikor lelökte magáról a szamár. -
winnie #289 szerintem a brutus-féle fullscreen dvdripet (vagy a centropy-féle dvdrip svcd-t) érdemes letölteni. a minősége nagyon jó, igaz a brutus-féle rip első 3 perce hiányzik, de azt le lehet tölteni a shrek2 főodlaláról -
#288 hi.letöltöttem,621Mb volt és nem szinkrons.
Nem túl jó a minősége.
Nektek milyen van?? -
#287 Ha láttad a mozit, akkor ott kezdődik, hogy shrek állítja be a "kamerát". -
OPM #286 mi hiányzik belőle pontosan? -
#285 Tudom, már megnéztem. Annyira nem gáz....még él bennem a mozis élmény.
Spolier: Bár azért az király, mikor leveszi a sisakot, és megrázza a frizuráját :)) -
#284 most nem egsézen idevágót kérdezek, de a film előtt ugye vannak reklámok. és volt a TV2 reklám. na, aki látta, az mondja már meg, hogy lehet olyat csinálni, hogy ilyen ablakokban feltűnik, aztán eltűnik, szal tudjátok mire gondolok. a westendben néztem, lehet csak ott volt TV2 reklám. -
#283 nekem a vége nincs meg a filmnek ahol a felirat van -
OPM #282 mert? épp most kezdeném el tőleteni, de így meggondolom -
#281 Dettó :DDD Nekem is ő a hátterem :DD -
winnie #280 a dvdrip első 3 perce hiányzik, szóval erre figyelj. -
#279 Nem tudom hol van fent, én privátról szedtem. -
#278 én dc-ről szedtem le jó minőségű verziót -
#277 honnan lehet leszedni? nekem amúgyis angolul kell, mert a szinkron szentem nagyon el lett cseszve. meg meg akarom tanulni a szamár szomorú történetét. azon nagyon kifeküdtem. -
#276 Már van jó minőségű dvd-rip xvides verzió. Igaz angolul. De a minősége nagyon jó.
-
#275 alien-es rész is jó volt -
WiLDoR #274 az volt a bestof :D
szerintem király lett a Shrek 2 nagyon, talán még jobb is, mint az első rész volt :))) -
#273 kegyetlen volt... amikor a Csizmás nézett... hát azon beszartam.. azóta az a hátterem :DDD -
#272 jaj! a "nem tanga" résznél nem kell a nem! -
#271 na, megnéztem. az elsőn többet röhögtem, mint ezen, bár annál is egy csomó poént csak a dvd-nél értetem meg, de ez jobban tetszett elsőre, mint az első elsőre.
Nagyon kemény részek voltak:
SPOILER:
Mission Imposible: Hát, mondd azt, hogy női bugyi van rajtad! - Őőőő... - Akkor mondd azt, hogy nem tanga! - Őőőő....
Meg még előtte Cs.kandúr: Mihamarabb ki kell innen szabadulnom, mielőtt megőrülök. Már késő.
Én egy Menő Manó Menüt kérnék! Tessék, ez a MMM-hez jár. Na, és utána meg felteszi a koronát a fejére, azt ott szórakozik, há kész voltam.
Legnagyobb poén:
Shrek: Szamár! Gondolj valami nagyon szomorú dologra!
Szamár: Hát öregem, hol is kezdjem? Az egész ott kezdődött, hogy a gazdám el akart adni egy zsák varázsbabért, aztán meg jött az a medve, és folyamatosan a farkamat hordozta utánam, egészen a százholdas pagonyból jött idáig. (vagy vhogy így, nemtom, de kemény volt)
Meg a naplóban: Csipkerózsika ma áthívott ottalvós buliba, de apu nem enged el. Sose enged el alkony előtt.
Na, még rengeteg volt, de nemtom minek írtam le őket. jó nosztalgiázni. Még a csizmáskandúr spanyol káromkodásai voltak kemények. Na, és a nézése! kész... -
#270 hát én ma néztem meg és sztem nagyon jó volt... a macskán meg sírásig röhögtünk a barátnőmmel :) -
#269 Te is gondolkozz: Ma már iszonyat hamar felkerülnek a filmek az internetre, néha még hamarabb is (szinkronosat is beleszámítva), mint a moziba. Igaz ritka az ilyen, de van, szal az hogy megkérdezi nem hülyeség. -
#268 Na én is megsasoltam. Iszonyat király, szinte hibátlan. Röhögés a köbön!
A rendőrös részen pedig teljesen kifeküdtem a nevetéstől meg a sírástól. :-D -
#267 Budapesten elég sok moziban játszák feliratosan. Ráadásul legális is :DD -
#266 Gondolkozz egy kicsit öregem: ALIG 4 NAPJA VOLT A MAGYARORSZÁGI PREMIERE A FILMNEK! ÚGYHOGY VÁRJÁL MÉG JÓPÁR NAPOT(VAGY HETET) A SZINKRONOS VÁLTOZATRA. A FELIRATOST MEG ELÉG SOK HELYRŐL LETÖLTHETED... -
#265 Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Shrek 2-őt szinkronosan? -
#264 Szeggyél le feliratot...feliratok.hu
Nemtom, hogy a szinkronos változat mennyivel jobb/rosszabb az eredeti hangoknál, de az eredetiek nagyon bejönnek :). Már a Shrek 1-et is feliratosan néztem meg. -
#263 a film az jó.. énis megnéztem már felirat nélkül,de felirattal még jobb lenne :D
nálamis 10/10 -
#262 ÉN most néztem meg a filmet(feliratosan). Sztem tök jó.
10/10 -
#261 nem mégse... ennek is angol a fele... :'(
azért kössz szépen -
#260 THX!!!! tökéletes a felirat! -
#259 THX!!! minggyá meg is nézem,csak előbb risztárt