619
-
#378 az első résznek a magyar szinkronja jobb volt, viszont a másodiknak az angol a jobb. -
#377 hmm...nem tudom
én mindig jobban szeretem az angol szinkronos filmeket.
Egy-két kivétellel az angol szinkronok mindig 1000-szer jobbak. -
#376 nincsmit
amugy én most töltöm a szinkronos részt dc-ről... holnap reggelre meglesz -
#375 Köszi. -
#374 itt van az a progi; a letöltés ingyenes -
#373 na, még egy kis apróság:
amikor kérdezi Csizmás Kandúr, hogy milyen fajta bugyi van rajta, akkor mondja a süti emberke, hogy tanga, felhúzza, és altta látszik a napozás nyoma. szal olyan tangában fehérebb a pinnokió segge. -
#372 Oké, akkor az a progi érdekelne. -
#371 hát olyan feliratot nem nagyon tudok.......... ha a feliratok.hu-n nincs, akkor passz. De van egy felirat-késleltető/siettető program, azzal be lehet állitani, és tök egyszerű, még nekem is sikerült bánnom vele:-)) ha kell, megadom a cimét. -
#370 Szevasztok!
A feliratok.hu-ról leszedtem a XviD-BRUTUS*WS* féle feliratot, de a film felétől a felirat késik 3 mp-et!
Tud valaki olyan feliratot, amelyik nem késik?
Ja, nekem az 592 MB-os "Shrek 2 video cd's version dvix.avi" változat van meg. -
#369 Meg az amikor a csizmás kandúr összekarmolja Shreket, majd egyetlen kecses ugrással visszarepül a csizmájába és büszkén áll, majd köhögve legörnyed mert szőrt öklendez fel :D -
OPM #368 amikor mondják pinokkiónak, hogy hazudj valamit, pl hogy női alsónemü van rajtam, erre kimondja és nem nő meg az orra :DD -
OPM #367 amikor shrek menekül a varázsszerrel, az tisztára olyan szvsz mint egy platform játék :) -
#366 ja, meg mikor a "jó"tündér énekli az I need a herot, és mutatják ahogy Szőke meg Fiona táncol, akkor a háttérben a jótündér nem repül, hanem sétál. amit asszem nem szokott. -
#365 na, most, hogy mindenki látta, elkezdhetjük kielemezni az apróságokat. nekem 2 "találatom" van eddig:
1: annyira nem apróság, de a bál az 100% oscárdíjátadó. a kapuk mellett pl. a páncélos lovagok is aranyszínűek és ugyanúgy állnak mint az oscar szobor.
2: miután szamár visszaváltozik és leesik vissza a földre, akkor az egyik vak egér a fehér botjával megütögeti, hogy "felmérje" a helyzetet. akárcsak egy igazi vak.
na, vki még írhatna hasonlókat. -
#364 köc -
#363 feliratok.hu-n van hozzá angol! van az XviD-BRUTUS*WS* , REPACK.Xvid-BRUTUS *FS* , XviD-BRUTUS *FS* *NUKE* változathoz:-)) válogas kedvedre:-) -
#362 most néztem meg angolul 2x egymás után. még keményebb. a sárkány-szamár gyerek jelenetnél csizmás kandúr: héj amigó! nem jössz? leugrunk a kit-kat klubba. jaj:)
meg szőke herceg, mikor az annya odaadja a királynak a szerelmi löttyöt, azt mondja, hogy nem az én hibám jó van? olyan kurva jól mondja angolul, hogy szétestem.
le lehet vhonnan tölteni hozzá ANGOL felirtot? mert a szöveget nem mindig értem. -
dexter161 #361 kömben énis láttam a sárkányosat
szerintem nincs olyan ember aki legalább ne mosolyodna el tőle
mondjuk szerintem nem volt olyan nagy durranás, mint az 1 -
dexter161 #360 persze, mivel az ingyenes smswebek általában 2-3 napig tartanak -
#359 Áááá azt én se vettem észre de most megnéztem :DDDDDDDD
Naaagyon durva :) -
#358 :)) -
OPM #357 ok, thx, megvan :DDD -
#356 Kiírnak pár készitőt és utána van még egy jelenet :) -
OPM #355 ez hol van? mennyire a végén? én nem láttam benne -
#354 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nagyon fájt, a röhögéstől helyenként a fulladás környékezett :D:D:D:D:D:D
És a vége!! :D szakány - sármár kölykök rulez :D -
#353 Nekem sem akart már ingyenesen működni egy idő után...:( -
dexter161 #352 itt mondom egy éve, hogy ingyenes
rámész jobb gombbal, és "save target as".....már menti is
tök ingyenes, hiába van odaírva az elejére, hogy smsweb -
#351 Köci -
OPM #350 http://atw.hu/info.php?id=request -
#349 Hol? Mert nem vágom:( -
#348 megtaláltam -
#347 akkor egy uccsó kérdés. honnan szerzek passt, mert sehol se találok telszámot amire küldenem kéne sms-t. vagy ez hogy megy? -
dexter161 #346 Úgylátszik nem olvastad el amit írtam, ez ingyen van. Ingyen le lehet tölteni -
#345 Ops:) Bocsika:) -
#344 És állítsd be, hogy csak egy szálon menjen a letöltés. -
#343 használj flashgetet.
Klikk az oldalon vhova. (ne file-ra), majd minden letöltése flashgettel. Itt kiválasztod mit akarsz letölteni (rar fileok) Majd login szerverhez. Majd megadod username, pass, és utána rákérdez, hogy ez az összesre a beállítás, azt mondod igen.
-
#342 ja, ez rar. de akkor is! hogy lehet az egészet egyben? semmi kedvem 100x beírni a kódot, meg a felhasználó nevet. -
#341 jesszus, innen hogy kell letölteni? van vagy 100 file. egyenként töltsem le őket? és után milyen progival kell egyesíteni őket? -
#340 mi az a shrek 2 3D? -
#339 kösz