619
  • Gladiator
    az első résznek a magyar szinkronja jobb volt, viszont a másodiknak az angol a jobb.
  • Solid Snake GH
    hmm...nem tudom
    én mindig jobban szeretem az angol szinkronos filmeket.
    Egy-két kivétellel az angol szinkronok mindig 1000-szer jobbak.
  • wizy
    nincsmit
    amugy én most töltöm a szinkronos részt dc-ről... holnap reggelre meglesz
  • Solid Snake GH
    Köszi.
  • wizy
    itt van az a progi; a letöltés ingyenes
  • Gladiator
    na, még egy kis apróság:

amikor kérdezi Csizmás Kandúr, hogy milyen fajta bugyi van rajta, akkor mondja a süti emberke, hogy tanga, felhúzza, és altta látszik a napozás nyoma. szal olyan tangában fehérebb a pinnokió segge.
  • Solid Snake GH
    Oké, akkor az a progi érdekelne.
  • wizy
    hát olyan feliratot nem nagyon tudok.......... ha a feliratok.hu-n nincs, akkor passz. De van egy felirat-késleltető/siettető program, azzal be lehet állitani, és tök egyszerű, még nekem is sikerült bánnom vele:-)) ha kell, megadom a cimét.
  • Solid Snake GH
    Szevasztok!
    A feliratok.hu-ról leszedtem a XviD-BRUTUS*WS* féle feliratot, de a film felétől a felirat késik 3 mp-et!
    Tud valaki olyan feliratot, amelyik nem késik?
    Ja, nekem az 592 MB-os "Shrek 2 video cd's version dvix.avi" változat van meg.
  • Eye-scream
    Meg az amikor a csizmás kandúr összekarmolja Shreket, majd egyetlen kecses ugrással visszarepül a csizmájába és büszkén áll, majd köhögve legörnyed mert szőrt öklendez fel :D
  • OPM
    amikor mondják pinokkiónak, hogy hazudj valamit, pl hogy női alsónemü van rajtam, erre kimondja és nem nő meg az orra :DD
  • OPM
    amikor shrek menekül a varázsszerrel, az tisztára olyan szvsz mint egy platform játék :)
  • Gladiator
    ja, meg mikor a "jó"tündér énekli az I need a herot, és mutatják ahogy Szőke meg Fiona táncol, akkor a háttérben a jótündér nem repül, hanem sétál. amit asszem nem szokott.
  • Gladiator
    na, most, hogy mindenki látta, elkezdhetjük kielemezni az apróságokat. nekem 2 "találatom" van eddig:

1: annyira nem apróság, de a bál az 100% oscárdíjátadó. a kapuk mellett pl. a páncélos lovagok is aranyszínűek és ugyanúgy állnak mint az oscar szobor.
    2: miután szamár visszaváltozik és leesik vissza a földre, akkor az egyik vak egér a fehér botjával megütögeti, hogy "felmérje" a helyzetet. akárcsak egy igazi vak.

na, vki még írhatna hasonlókat.
  • Gladiator
    köc
  • wizy
    feliratok.hu-n van hozzá angol! van az XviD-BRUTUS*WS* , REPACK.Xvid-BRUTUS *FS* , XviD-BRUTUS *FS* *NUKE* változathoz:-)) válogas kedvedre:-)
  • Gladiator
    most néztem meg angolul 2x egymás után. még keményebb. a sárkány-szamár gyerek jelenetnél csizmás kandúr: héj amigó! nem jössz? leugrunk a kit-kat klubba. jaj:)
    meg szőke herceg, mikor az annya odaadja a királynak a szerelmi löttyöt, azt mondja, hogy nem az én hibám jó van? olyan kurva jól mondja angolul, hogy szétestem.

le lehet vhonnan tölteni hozzá ANGOL felirtot? mert a szöveget nem mindig értem.
  • dexter161
    kömben énis láttam a sárkányosat
    szerintem nincs olyan ember aki legalább ne mosolyodna el tőle
    mondjuk szerintem nem volt olyan nagy durranás, mint az 1
  • dexter161
    persze, mivel az ingyenes smswebek általában 2-3 napig tartanak
  • Eye-scream
    Áááá azt én se vettem észre de most megnéztem :DDDDDDDD
    Naaagyon durva :)
  • Alien
    :))
  • OPM
    ok, thx, megvan :DDD
  • Alien
    Kiírnak pár készitőt és utána van még egy jelenet :)
  • OPM
    ez hol van? mennyire a végén? én nem láttam benne
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez nagyon fájt, a röhögéstől helyenként a fulladás környékezett :D:D:D:D:D:D

És a vége!! :D szakány - sármár kölykök rulez :D
  • Solya
    Nekem sem akart már ingyenesen működni egy idő után...:(
  • dexter161
    itt mondom egy éve, hogy ingyenes

rámész jobb gombbal, és "save target as".....már menti is
    tök ingyenes, hiába van odaírva az elejére, hogy smsweb
  • Solya
    Köci
  • OPM
    http://atw.hu/info.php?id=request
  • Solya
    Hol? Mert nem vágom:(
  • Gladiator
    megtaláltam
  • Gladiator
    akkor egy uccsó kérdés. honnan szerzek passt, mert sehol se találok telszámot amire küldenem kéne sms-t. vagy ez hogy megy?
  • dexter161
    Úgylátszik nem olvastad el amit írtam, ez ingyen van. Ingyen le lehet tölteni
  • Alien
    Ops:) Bocsika:)
  • Eye-scream
    És állítsd be, hogy csak egy szálon menjen a letöltés.
  • Csacsi
    használj flashgetet.

Klikk az oldalon vhova. (ne file-ra), majd minden letöltése flashgettel. Itt kiválasztod mit akarsz letölteni (rar fileok) Majd login szerverhez. Majd megadod username, pass, és utána rákérdez, hogy ez az összesre a beállítás, azt mondod igen.

• Gladiator
    ja, ez rar. de akkor is! hogy lehet az egészet egyben? semmi kedvem 100x beírni a kódot, meg a felhasználó nevet.
  • Gladiator
    jesszus, innen hogy kell letölteni? van vagy 100 file. egyenként töltsem le őket? és után milyen progival kell egyesíteni őket?
  • Gladiator
    mi az a shrek 2 3D?
  • Gladiator
    kösz